ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
Aile ve Gençlik Fonu’na başvuru verileri açıklandı
HABERLER>SPOR
10 Şubat 2021 Çarşamba - 07:57

Kasapoğlu gençlik yaklaşımını paylaştı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Amacımız gençlerimiz için, halkımız için her şeyin en iyisini en güzeli yapmak, sağlamak. Onların erişebilirliğini bu noktada temin etmek. Hükümet olarak tüm kadrolarımızla milletimizin emrindeyiz” dedi.

Kasapoğlu gençlik yaklaşımını paylaştı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Amacımız gençlerimiz için, halkımız için her şeyin en iyisini en güzeli yapmak, sağlamak. Onların erişebilirliğini bu noktada temin etmek. Hükümet olarak tüm kadrolarımızla milletimizin emrindeyiz” dedi.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Bingöl’e geldi. Havalimanında Vali Kadir Ekinci tarafından karşılanan Bakan Kasapoğlu, beraberindeki heyet ile valilik ve belediyeyi ziyaret etti. Ziyaretler kapsamında Bingöl Valisi Kadir Ekinci ve Solhanspor Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Sözen tarafından Bakan Kasapoğlu’na bal hediye edildi. Daha sonra Karşıyaka Spor Salonu’nda Efeler Liginde mücadele eden Solhanspor takımı ile bir araya gelen Bakan Kasapoğlu, burada açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu, basın açıklamasının ardından sporcu kamp merkezini de gezdi.
Bakan Kasapoğlu açıklamasında, “Bingöl hem genç nüfusu itibariyle hem hakikaten gençlerimizin bu anlamdaki potansiyeli itibariyle çok güçlü bir şehrimiz. Bingöl’ümüz spor noktasında marka bir şehir olması hem de gençlere sunulan imkanların arttırılması konusunda özellikle gençlik merkezi bizim önemli çalışma alanlarından bir tanesi. 7 ilçemiz 3 beldemiz ile birlikte Bingöl merkezimizde dahil olmak üzere gençlik merkezi olmayan ilçemiz kalmayacak, beldemiz de kalmayacak. Bingöl’ün merkezindeki tüm alanları gerekli olan bölgelerimizde inşallah gençlik merkezlerimizde donatacağız. Ve bununla birlikte gençlerimiz spor, sanat, kültür ve inovasyon çalışmaları noktasında bugüne kadar olduğu gibi bu noktadaki projelerimizi zenginleştireceğiz” dedi.
“SEMT SAHALARINI AYRI BİR BOYUTA TAŞIYACAĞIZ”
İlçe, belde ve köylere kadar semt sahaları yapılacağını belirten Bakan Kasapoğlu, “Bununla birlikte spor alanlarımız. Biliyorsunuz semt sahalarımız, voleybol, basketbol, futbol ve buna benzer pek çok branş bizim önemli gördüğümüz alanlar. Ve bunlarla ilgili çalışmalarımızı da zenginleştireceğiz. Gerek Bingöl’ümüzün merkezinde gerek ilçelerimizde köylerimize kadar valiliğimizle, belediyemizle ortak çalışmalarla inşallah semt sahalarımızı da ayrı bir boyuta taşıyoruz bunun da müjdesini paylaşmak istiyorum. Tabi Bingöl ve ilçeleri çok ciddi başarılara imza atan pek çok branşta bir ilimiz. Tabi ki şuan Solhan Spor ile birlikteyiz. Voleybolda önemli bir başarıyı bizlere yaşattılar. Bu anlamda çok büyük umutlarımız olan bir takımla beraberiz. Sporcularımızı, yöneticilerimiz ve bu güzel tabloda emeği olan herkesi kutlamak istiyorum. Solhanspor Efeler liginde başarılı bir şekilde mücadele ediyor ve inanıyorum ki önümüzdeki süreçte Solhan ve Bingöl’ün tüm ilçelerinden ve beldelerinden yeni sporcularımızı kazandıracağız. Altyapı desteklerimizi konuştuk. Bu anlamdaki stratejilerimizi konuştuk. Bu da inşallah bir sonraki süreçte inanıyorum ki yeni yıldızları yetiştirerek sporumuza kazandıracağız. Tabi ülkemizin en yeni ve en modern sporcu eğitim merkezini Bingöl’ümüze kazandırdık. Ve inşallah önümüzdeki birkaç ay içinde uluslararası kamplar olsun, çalışmalar olsun federasyonumuz için burası önemli bir yer olacak. Amacımız gençlerimiz için halkımız için her şeyin en iyisini en güzeli yapmak, sağlamak. Onların erişebilirliğini bu noktada temin etmek. Yeter ki halkımız bu tesisleri bu imkanları kullansın, istifade etsin. Hükümet olarak tüm kadrolarımızla milletimizin emrindeyiz” diye konuştu.
Bakan Kasapoğlu’na ziyaretlerinde Vali Kadir Ekinci, TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan ve ilgili kurum amirleri eşlik etti.

 
Ailelerin evlat nöbeti kararlılıkla sürüyor
 
Kasapoğlu gençlere seslendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akal’a milli görev
Erzurum Gençlik Spor Kulübü’nün eskrimcisi Emir Akal, Dünya Şampiyonası ...
Denetimli serbestlikte paten zamanı
Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı ...
Erzurumspor, Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürdü
BB Erzurumspor, Süper Lig'in 25. haftasında deplasmanda oynayacağı Çaykur ...
 
Snowboardçuların gece kayağı gösterisi nefes kesti
Palandöken Kayak Merkezi’nde snowboardçuların gece kayağı gösterisi nefes kesti.
Kayserispor Erzurumspor’u mahkemeye verecek
Hes Kablo Kayserispor kulübü, Erzurumspor’un yaptığı açıklamalara cevap verdi.
Gözbaşı Erzurumspor maçını değerlendirdi
Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Erzurumspor maçında alınan ...
 
Erzurumspor suç duyurusunda bulunacak
Erzurumspor, ara transfer döneminde Kayserispor'dan kiraladığı Jaw Ackah'ı ...
Bakkal: ‘Puan vermek biraz üzücü’
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Kayserispor maçının ardından, ...
Petrescu: ‘Elimizden geleni yapmaya çalıştık’
HK Kayserispor Teknik Direktörü Dan Vasile Petrescu, 1-1 berabere sona ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva