ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren seferleri başlıyor
Sivas-İstanbul yüksek hızlı tren seferleri başlıyor
Şehitlere vefa
Şehitlere vefa
Kene popülâsyonuna dikkat!
Kene popülâsyonuna dikkat!
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Muşlu annelerin evlat nöbeti devam ediyor
Anneler gözyaşlarıyla evlatlarını bekliyor
Anneler gözyaşlarıyla evlatlarını bekliyor
HABERLER>SPOR
9 Şubat 2022 Çarşamba - 12:12

Kasapoğlu: ‘Daha büyük hedeflere yürüyeceğiz’

asapoğlu, "Çalışmalarımız, iddialarımız devam edecek. İşte o iddiayı kış olimpiyatlarında gençlerimiz ayak sesleriyle gösteriyor. Biz birkaç branşı değil tüm branşları önemsiyoruz, destekliyoruz. Daha büyük hedeflere sporcularımızla, millet olarak yürüyeceğiz" dedi.

Kasapoğlu: ‘Daha büyük hedeflere yürüyeceğiz’

Çankırı’nın Ilgaz ilçesinde bulunan Yıldıztepe Kayak Merkezinde incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Çalışmalarımız, iddialarımız devam edecek. İşte o iddiayı kış olimpiyatlarında gençlerimiz ayak sesleriyle gösteriyor. Biz birkaç branşı değil tüm branşları önemsiyoruz, destekliyoruz. Daha büyük hedeflere sporcularımızla, millet olarak yürüyeceğiz" dedi.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı’nın Ilgaz İlçesinde bulunan Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Pistinde inceleyen Kasapoğlu’na Çankırı Milletvekili Abdullah Ayaz, AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu eşlik etti. Kasapoğlu sporcularla fotoğraf çektirip kar motoru ile pisti gezdi.
"SPORCULARIMIZIN İLGİSİ BİZİ BU ANLAMDA AYRI BİR MUTLU EDİYOR"
İncelemeler sırasında açıklamalarda bulunan Kasapoğlu, Çankırı’nın kış sporları anlamında önemli bir şehir olduğuna dikkat çekerek, "Çankırı bizim için çok önemli, stratejik bir çalışma yaptığımız, özellikle spor şehri olma noktasında önemli bir vilayetimiz. Gerek oluşan gerek ilgi noktasında Çankırı’nın bu potansiyelini değerlendirme adına hem Çankırı’nın merkezi hem de ilçelere olmak üzere kış sporları ile ilgili avantajlarımız yüksek. Başladığımız projeler hızlı bir şekilde devam ediyor. Açılacak olan, daha önce kazandırılan projeler var. Bizde bir yandan inşaatlar, projeler devam ederken diğer yandan gelişen dinamik bir durum söz konusu. O duruma göre de gerekli hazırlıkları, çalışmaları yapıyoruz. Hem ilçelerimizde hem Çankırı merkezde gerek sporla ilgili gerek gençlikle ilgili çalışmalarımız var. Yurtlarımız başta olmak üzere gençlik merkezi çalışmalarımız var. Hamt olsun gençlerimizin ilgisi, sporcularımızın ilgisi bizi bu anlamda ayrı bir mutlu ediyor" dedi.
"GEREK ARDA, GEREK FATİH VE FURKAN, BU ANLAMDA İLKLERİ YAŞATTILAR"
Kış sporunda Türkiye’nin önemli bir içme kazandığını ifade eden Kasapoğlu, "Bu bir işbirliği meselesi, sinerji meselesi. Biz bu sinerjiyi Çankırı’da çok güçlü bir şekilde yakaladık. İnşallah hem spor şehri Çankırı hem gençlik şehri Çankırı olması noktasında hedeflerimizi hem gerçekleştiriyoruz hem de büyüterek devam edeceğiz. Şu an Ilgaz Yıldıztepe’deyiz. Türkiye’nin spordaki devriminin sadece birkaç branşta değil, kış sporlarında da ne kadar anlamlı bir seviyeye geldiğini görüyoruz. Pekin’de gençlerimizin gerçekleştirdiği ilkler, gerek Arda, gerek Fatih ve Furkan, bu anlamda ilkleri yaşattılar. Bu öncelikli olarak bir tesis alt yapısı ile ortaya çıkan faktör. Sonra da gençlerimizin gayreti, inancı ile oraya çıkan bir faktör" diye konuştu.
"MİLLET OLARAK DAHA BÜYÜK HEDEFLERE SPORCULARIMIZLA YÜRÜYECEĞİZ"
Yatırımlarını altyapı ve işbirlikleri olarak diğer bakanlıklar, yerel kurum ve kuruluşlarla gerçekleştireceklerini söyleyen Bakan Kasapoğlu, "Türkiye’nin dört bir yanında kış sporları salonlarımız var. Erzurum başta olmak üzere açık tesisler noktasında, atlama kuleleri, kayak pistleri ve salonlar anlamında ciddi çalışmalar var. İlerleyen günlerde İstanbul’da Avrupa’nın en modern, en kapsamlı buz tesislerinden birisini belediyemiz ile birlikte açacağız. Bu anlamda çalışmalarımız, iddialarımız devam edecek. İşte o iddiayı kış olimpiyatlarında gençlerimiz ayak sesleriyle gösteriyor. Biz birkaç branşı değil tüm branşları önemsiyoruz, destekliyoruz. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, onun o spora önem veren vizyonuyla hedeflerimizi her anlamda gerçekleştireceğiz. Daha büyük hedeflere sporcularımızla, millet olarak yürüyeceğiz" açıklamasında bulundu.

 

 
Depremzede çocukları sevindirdiler
 
ATAUNİ’de Akar ve İpçioğlu gündemi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yeşilay’dan Sigarayı Bırakma Günü mesajı
Yeşilay Erzurum Şube Başkanı Mevlüt Doğan, 9 Şubat Sigara Bırakma Günü ...
Özbay Dağcılık Çalıştayı sona erdi
Erzurum’da 8’incisi düzenlenen Uluslararası Emrah Özbay Buz ve Kaya Tırmanışı ...
Kasapoğlu 2022 yılı gençlik projelerini paylaştı
Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, basın kuruluşlarının temsilcileri ...
 
Alkışlar İpçioğlu için
Kayakla Atlama sporcusu Erzurumlu Fatih Arda İpcioğlu, Çin’de düzenlenen ...
İzcilerden hafta sonu etkinliği
Erzurum izci kulüplerinden Nenehatun Spor kulübü ve Ejder Spor kulübü ...
Curling 2. Lig Müsabakaları sona erdi
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Milli Piyango Curling Salonu’nda ...
 
İldiz: ‘3 puandan daha değerli bir galibiyetti’
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Manisa FK maçının ardından, ...
Altay: ‘Bu maçtan ders çıkaracağız’
Manisa FK Teknik Direktörü Turgay Altay, mağlup oldukları BB Erzurumspor ...
Erzurumspor zor da olsa kazandı!
Erzurumspor zor da olsa Manisa Futbol Kulübünü 1-0 yenerek puanını 41’e ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva