ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum şehidini bekliyor
Erzurum şehidini bekliyor
Erzurum Gençlik İstatistikleri açıklandı
Erzurum Gençlik İstatistikleri açıklandı
Erzurum konutta 29’uncu sıraya yükseldi
Erzurum konutta 29’uncu sıraya yükseldi
Kurtulmuş: ‘19 Mayıs kararlılığın, azmin ifadesidir’
Kurtulmuş: ‘19 Mayıs kararlılığın, azmin ifadesidir’
Atama kararları yayımlandı
Atama kararları yayımlandı
HABERLER>SPOR
4 Haziran 2012 Pazartesi - 15:24

Karatede organizasyon başarısı

Türkiye Karate Federasyonu tarafından düzenlenen 7. Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası sona erdi. Erzurumlular Palandöken Karate Kupası ile birlikte toplam beş gün boyunca karate ile yatıp, karate ile uyandı ve beş gün boyunca karateye doydu.

Karatede organizasyon başarısı

ERZURUM (İHA) - Türkiye Karate Federasyonu tarafından düzenlenen 7. Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası sona erdi. Erzurumlular Palandöken Karate Kupası ile birlikte toplam beş gün boyunca karate ile yatıp, karate ile uyandı ve beş gün boyunca karateye doydu. Büyük bir coşku içerisinde Cemal Gürsel Spor Salonu’nda yapılan müsabakalar oldukça yoğun bir ilgi gördü. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Karate İl Temsilciliği’nin düzenlediği 9.Uluslararası Palandöken Kupası Karate Müsabakaları’nın ardından Karate Federasyonu tarafından gerçekleştirilen 7. Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası da sona erdi.
Türkiye’nin bayanlarda ve erkeklerde şampiyonluğu ile tamamlanan şampiyonada sporcularda büyük bir tecrübe edindi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, federasyon yöneticileri ile Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Memduh Ceyhan ile Tesisler Şube Müdürü Şinasi Polat’ta turnuva ve şampiyona boyunca Cemal Gürsel Spor Salonu’nun tribünlerinden müsabakaları izledi. Karate Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi, İranlı Dünya Hakemi Javad Salimi ile Karate Federasyonu Organizasyon Komitesi Başkanı Resul Çelebi’ de müsabakaların güzel bir ortamda yapılmasını sağlayarak, beş gün süren iki ayrı organizasyonun da sorunsuz tamamlanmasını sağladı. Organizasyon Komitesi Başkanı Resul Çelebi, başarılı çalışmaları ile her kesimin alkışını almayı başardı.
BAŞARILI BİR ORGANİZASYON
Cuma günü muhteşem bir açılış töreninin yapıldığı karate şöleninde sporcuların hırsı, mücadelesi ve azmi sonucu ortaya çok güzel iki organizasyon çıktı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Karate Federasyonumuz ile yaptığımız iki önemli organizasyon, spor ve olimpiyat kenti olan ilimize önemli bir katkıda daha bulunmuş oldu. 2011 üniversiade’dan sonra bir çok başarılı organizasyon daha yaptık. 9. Uluslar arası Palandöken Kupası Karate Şampiyonası ve 7. Karadeniz ve Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonası da çok güzel geçti. Burada emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.
Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan da Erzurum’un Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi yönetiminde önlenemez bir yükselişe geçtiğini ve Doğu’nun bir numarası olurken, batıda da bir çok ilden daha önde olduğunu söyledi. Delihasan, Erzurum’da gerçekleşen iki karate organizasyonunda da sporcuların, hakemlerin ve antrenörlerin büyük tecrübe kazandığını ve bu tür uluslararası organizasyonlar sayesinde hem Türkiye’nin büyük bir imaj kazandığını, hem de sporcuların uluslar arası arenada önemli bir tecrübe edindiklerini söyledi. Erzurum’da çok iyi ağırlandıklarını ve buradaki karate coşkusuna hayran kaldığını da ifade eden Delihasan, “Bölge Temsilcimiz Ahmet Çelebi’yi karate sporuna katkılar sağladığı için ve Milli takıma sporcu gönderdiği için kutluyorum” dedi. Delihasan, Federasyon olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’dan da her zaman büyük destek gördüklerini belirterek, bir kez daha Çintimar’dan önemli bir destek gördüklerini belirterek, kendisine ve tüm kurum çalışanlarına teşekkür etti. 7. Karadeniz ve Hazar Denizi Ülkeleri Karate Şampiyonasına Türkiye’nin A ve B takımlarının yanı sıra, İran, Gürcistan, Rusya, Kazakistan, Gürcistan ve Azerbaycan Milli takımları katıldı. Müsabakalar sonunda takım şampiyonluğunu Türkiye kazandı. Milli takımda Erzurumlu antrenör Muhammet Çelebi’de görev aldı.

 
Sümmani sergiyle anıldı
 
Eskrim Türkiye Şampiyonası sona erdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karatede Türkiye farkı
Hazar Ülkeleri Karate Şampiyonasının birincisi Türkiye oldu.
215 pehlivan çayıra çıktı
Pasinler’de geleneksel olarak her yıl yapılan “Pasinler 7 hafta karakucak ...
Taşköprülü ölümden döndü
Erzurum’un Uzundere ilçesinde düzenlenen R4 Türkiye Rafting Şampiyonası'nda ...
 
Akdağ'dan Süper Kupa girişimi
AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın ...
Boksta Palandöken damgası
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Boks İl Temsilciliği ...
6 ülke karatede yarışıyor
Uluslararası 9. Palandöken Kupası Karate Müsabakaları bugün yapılan kata müsabakaları ile başladı.
 
Eskrim’de heyecan dorukta
Liselerarası Eskrim Türkiye Şampiyonası tüm hızıyla devam ediyor. 250 ...
Uzundere’de rafting heyecanı
Sivas’ı Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek olan Dört Eylül Belediyespor ...
Karate’nin nabzı Erzurum’da atıyor
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğini yaptığı ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva