ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
Jandarma sahip çıktı
Jandarma sahip çıktı
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
HABERLER>EKONOMİ
2 Ocak 2021 Cumartesi - 02:46

Karaismailoğlu: ‘2021 de proje yılı olacak’

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “2021 yılı, hastalıkların, salgının olmadığı ve çok daha rahat ortamda daha büyük projeleri daha hızlı yaptığımız bir yıl olacak” dedi.

Karaismailoğlu: ‘2021 de proje yılı olacak’

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “2021 yılı, hastalıkların, salgının olmadığı ve çok daha rahat ortamda daha büyük projeleri daha hızlı yaptığımız bir yıl olacak” dedi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021 yılına Bolu’da bulunan Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) Bolu Dağı Bakım ve İşletme Şefliğindeki personellerle beraber girdi.
İlk olarak Bolu Cankutaran mevkiinde bulunan KGM 4. Bölge Müdürlüğü’ne giderek buradaki personelin yeni yılını tebrik eden Bakan Karaismailoğlu, buradaki personele tatlı ikramında bulundu. Daha sonra Bolu Dağı Bakım ve İşletme Şefliğini ziyaret eden ve burada incelemelerde bulunduktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Karaismailoğlu, trafikte bir sıkıntı olmadığını ve personelin nöbette olduğunu, dört gözle beklediğini ve yolları açık tuttuğunu belirterek, “Herhangi bir sıkıntı yok. Ülkemizin her noktasında çalışan yüzbinlerce arkadaşımızla birlikte büyük emek veriyoruz. Yeni yılın ilk dakikalarını arkadaşlarımızla birlikte görev başında karşılıyoruz. Onlar büyük bir azimle, büyük bir özveriyle çalışıyor. Onlara minnettarız” ifadelerini kullandı.
2020 yılının Türkiye ve dünya için çok farklı bir yıl olduğunun altını çizen Bakan Karaismailoğlu, 2021 yılında yaşanan sıkıntıları, hastalıkları bertaraf ederek daha rahat, huzurlu, konforlu ve eski alışkanlıklara dönülen bir yıl olması temennisinde bulunarak, “Bu sıkıntılı süreçte 2020 yılı içerisinde bütün dünya salgınla mücadele ederken, maske savaşları yaparken Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak biz farklı bir modda çalıştık, bütün tedbirlerimizi aldık, bütün şantiyelerimizi yeniden dizayn ederek yatırımlarımıza büyük bir hızla devam ettik. Yatırımlarımız önceki yıllara göre artarak devam etti. Burada bütün çalışan arkadaşlarımızın, bakanlık personellerimizin büyük bir özverisi var” şeklinde konuştu.
“MART-EKİM AYLARI ARASINDA YAKLAŞIK 7 MİLYAR DOLARLIK YATIRIM YAPTIK”
Sadece Covid-19 sürecinde bile Mart - Ekim ayları arasında yaklaşık 7 milyar dolarlık yatırım yaptıklarını vurgulayan Bakan Karaismailoğlu, “Bunlar ülkemizin geleceğini planlayan, geleceğine hizmet edecek projeler. Adeta önümüzdeki 100 yılı, 200 yılı planlayan bir modda çalışıyoruz. Bu yaptığımız projeler yüzyıllar boyu ülkemize hizmet edecek büyük nitelikli projeler, dünyanın en özellikli en güvenli projeleri. Hep söylediğimiz gibi dünyanın en kaliteli işlerini yapıyoruz. Artık bunlar 2021 yılında da, önümüzdeki yıllarda da artarak devam edecek. Artık biz önümüzdeki yılların, 2035’lerin, 2053’lerin, 2071’lerin planlarını yapıyoruz” dedi.
“ULAŞTIRMA VE ALTYAPI PROJELERİ BİR AKARSU GİBİDİR GİTTİKLERİ YERE CANLILIK GETİRİYOR”
2020 yılı içerisinde çok önemli işlere imza attıklarını söyleyerek yapılan projelere değinen BakanKaraismailoğlu, “Ankara - Niğde Akıllı Otoyolu, Kuzey Marmara Otoyolu’nu tamamladık 400 kilometrelik bir aksı tamamladık. Yine Ankara-Niğde Otoyolu 330 kilometrelik bir otoyolu tamamlayarak Edirne’den Şanlıurfa’ya 1230 kilometrelik bir otoyol aksını tamamladık. Yaptığımız işler otoyol aksı ama dünyanın en kaliteli otoyolları, otoyolların üzerindeki tüneller dünyanın en geniş en güvenli tünelleri, bunun gibi Amasya Çevreyolu olsun, Samsun-Sivas demiryolu olsun, Akhisar Çevreyolu, Siirt Botan Çayı Köprüsü, onlarca projeyi vatandaşımızın hizmetine kattık. Hep söylediğimiz gibi ulaştırma ve altyapı projeleri bir akarsu gibidir gittikleri yere canlılık getiriyor, hareketlilik getiriyor, ekonomiye, istihdama, üretime son derece büyük katkılar yapıyor. Bu projeler artarak devam edecek” ifadelerini aktardı.
“2021 YILI, HASTALIKLARIN, SALGININ OLMADIĞI VE ÇOK DAHA RAHAT ORTAMDA DAHA BÜYÜK PROJELERİ DAHA HIZLI YAPTIĞIMIZ BİR YIL OLACAK”
2021 yılında projelerin artarak devam edeceğini, vatandaşların yaşam kalitesini yükselten projelerle birlikte olacaklarına vurgu yapan Bakan Karaismailoğlu, “Bu Cumartesi günü de 2021’in ilk açılışını yaparak, Malatya - Elazığ arasındaki Kömürhan Tüneli’ni açacağız. Kömürhan Tüneli’de kendi çapında dünyanın en özellikli en büyük projelerinden bir tanesi. Hem mühendislik hem de görsel açıdan çok değerli bir proje. Cumartesi günü bütün milletimizde inşallah buna şahitlik edecek. Bunun gibi pek çok projeyi ülkemize kazandıracağız. Hepsini sıraya dizdik bir bir bitirip vatandaşımıza kazandırıyoruz. Yeni projelerin, yeni ihtiyaçların planlamalarını yapıyoruz. İnşallah 2021 yılı, hastalıkların, salgının olmadığı ve çok daha rahat ortamda daha büyük projeleri daha hızlı yaptığımız bir yıl olacak. Ama 2020 yılında da Covid-19’a rağmen çok başarılı bir yıl geçirdik, çok değerli projeleri vatanımıza, milletimize kazandırdık. Bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.
Konuşmasının ardından bölgede görevli personelle sohbet eden Bakan Karaismailoğlu, program sonunda Karayolları Genel Müdürlüğü çalışanlarıyla birlikte öz çekim gerçekleştirdi.

 
İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı açıklandı
 
Koca 112 çalışanlarına seslendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hedefleri Erzurum ürünlerini dünyaya tanıtmak
Erzurumlu kadınların bir araya gelerek kurduğu Erzurum Kadın Girişimi ...
Erzurum’un 11 aylık teşvik verileri açıklandı
DOSİAD - EKONOMİ ARAŞTIRMALARI - Erzurum’da Kasım ayında 1 bölgesel, 2 ...
Erzurum ekonomisi için istişare
Erzurum Ticaret Borsası’nın daveti üzerine gerçekleştirilen ,Türkiye Odalar ...
 
Pekcan esnaf ve sanatkara müjde verdi
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, ''Pandemiden en çok etkilenen esnaf, sanatkar ...
Yardımlardan faydalanacak esnaf kodları açıklandı
Erzurum Matbaa, Kırtasiye ve Tabelacılar Esnaf Odası Başkanı Hikmet Karaca, ...
Yücelik Odaların beklentilerini açıkladı
Erzurum’daki İl/İlçe Oda/Borsa Müşterek Meclis Toplantısı, Türkiye Odalar ...
 
2021 motorlu kara taşıtları vergileri açıklandı
Araç sahiplerinin beklediği haber geldi. Yeni yılda ödenecek motorlu kara ...
TKDK’dan Erzurum yaklaşımı
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Erzurum İl Koordinatörlüğü ...
DAP’tan, tarım makinaları desteği
Merkezi Erzurum’da bulunan DAP Bölge Kalkınma İdaresi tarafından Erzincan’ın ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva