ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Şehir Hastanesi TRSM’de el sanatları sergisi açıldı
Şehir Hastanesi TRSM’de el sanatları sergisi açıldı
Erzurum’da uyuşturucu ile mücadelede kararlılık
Erzurum’da uyuşturucu ile mücadelede kararlılık
19 Mayıs Gençlik haftası başladı
19 Mayıs Gençlik haftası başladı
Doğu Anadolu Kitap Fuarında geri sayım
Doğu Anadolu Kitap Fuarında geri sayım
Çakmak Özel Gereksinimli Öğrencilerle Buluştu
Çakmak Özel Gereksinimli Öğrencilerle Buluştu
HABERLER>BÖLGEDEN
14 Mart 2022 Pazartesi - 13:38

Kar kimine zevk, kimine dert

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı sebebiyle, Bingöl’de 230, Bitlis’te 302, Erzincan’da 104, Elazığ’da 53, Hakkari’de 89, Kars’ta 15, Iğdır’da 34, Muş’ta 325, Van’da 216 köy yolunun kapalı olduğu bildirildi.

Kar kimine zevk, kimine dert

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı sebebiyle, Bingöl’de 230, Bitlis’te 302, Erzincan’da 104, Elazığ’da 53, Hakkari’de 89, Kars’ta 15, Iğdır’da 34, Muş’ta 325, Van’da 216 köy yolunun kapalı olduğu bildirildi.

Yoğun kar yağışı sonrasında Sakaltutan’da kar kalınlığı 184, Erzurum Palandöken kayak merkezinde ise 175 santimetreyi geçti. Kar yağışıyla birlikte kayak merkezlerinde hareketlilik yaşanırken, dar gelirli kesim ise ısınma sorununa çözüm aradı.

KARLIOVA’DA KAR ÇİLESİ BİTMİYOR
Bingöl’ün Karlıova ilçesinde etkili olan kar, yerini tipiye bıraktı.
Bingöl’ün bin 940 rakımlı ilçesi Karlıova’da kar hayatı olumsuz etkileyeme devam ediyor. Yılın neredeyse 5 ayını kar altında geçiren ilçede zaman zaman etkisini gösteren yoğun tipi de hayatı durma noktasına getiriyor. Kar yağışının yer yer 2 metreye yaklaştığı ilçede esnaf, sabah iş yerini açmadan önce aylardır rutin olarak yaptıkları kar temizliğini yapıyor.
Karın artık çileye dönüştüğünü söyleyen esnaflardan Cemil Özçelik, “Bu sene perişan olduk, hep kar atıyoruz. Kar berekettir diyorlar ama milletin hali perişandır” dedi. Vatandaşlardan Mehmet Karataş ise, "Sabah uyanıyoruz kar, akşam yatıyoruz kar. Millet denize giriyor, biz daha karla mücadele ediyoruz” şeklinde konuştu.

230 KÖY YOLUNU ULAŞIMA KAPATTI

Mart ayının ortasında kar yağışının etkisini sürdürdüğü Bingöl’de kent beyaza büründü, 230 köy yolu ulaşıma kapandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısının ardından Bingöl genelinde kar yağışı etkili oldu. Mart ayının ortasında yağan kar ile kent tamamen beyaza büründü. Bugün eğitim ve öğretime de ara verilen kentte, belediye ekiplerince ana cadde ve mahalle aralarında karla mücadele çalışması başlatıldı.

İl genelinde etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle köylere ulaşım da zorlaştı. İl Özel İdare Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, merkeze bağlı 76, Adaklı'da 32, Genç'te 59, Karlıova'da 38, Solhan'da 23, Yayladere'de 1 ve Yedisu'da 1 köy olmak üzere toplamda 230 köye ulaşım sağlanamadığı öğrenildi. Ekiplerin köy yollarını açmak için yoğun bir mesai harcadığı bildirildi.

BİTLİS’TE KARDAN 2 METRELİK TÜNELLER OLUŞTU

Bitlis’te yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, vatandaşlar evlerine gidebilmek için 2 metrelik tüneller açtı.

Bitlis’te yaklaşık bir haftadır yağan kar yağışı nedeniyle kent genelinde 302 köy yolu ulaşıma kapanırken, tek katlı evler ise kardan adeta kayboldu. Belediye ve karayolları ekipleri karla mücadelelerini tüm hızıyla sürdürürken, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Ümit Kurtkan ise kent genelinde kapanan 302 köy yolunu en kısa zamanda ulaşıma açacaklarını söyledi.

Bitlis merkeze bağlı Başhan köyünde ikamet eden Çetin Öziş, evine gidip gelmek için 2 metrelik tünel açtıklarını söyledi.

ERZİNCAN’DA KAR VE TİPİDEN 104 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Erzincan’ın yüksek kesimlerinde etkisini sürdüren kar ve tipi dolayısıyla 104 köy yolu ulaşıma kapandı.

Kar ve tipiden; Merkezde 2, Çayırlı’da 15, Kemah’ta 7, Kemaliye’de 3, Otlukbeli’de 2, Refahiye’de 30, Tercan’da 40 ve Üzümlü’de 5 olmak üzere toplamda 104 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor.

Kapalı köy yollarının ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi 10 greyder, 2 dozer, 10 kepçe, 4 bıçaklı kamyon ve 12 ekiple karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapılan son değerlendirmeye göre, bugün bölge genelinde hava çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı olarak geçecek. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus hadisesi görülecek.

Sıcaklıkların mevsim normallerinin altında seyredeceği bölgede rüzgâr kuzey yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

“Çığ uyarısı”

Bölgede yüksek kar örtüsü bulunan eğimli dik yamaçlarda çığ riski bulunduğundan, yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

“Buzlanma ve don uyarısı”

Bölgede gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayının görülmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (buzlanma, don, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bölge illerinde gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere; Erzincan’da 6, Iğdır’da 3, Erzurum’da 10, Kars’ta 14, Ağrı’da 8, Ardahan’da 16, Bayburt’ta 12 derece olarak kaydedildi.

ELAZIĞ’DA 53 KÖY YOLUNUN AÇILMASI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Elazığ’da etkisini gösteren kar yağışının ardından kapanan 53 köy yolunun ulaşıma açılması için çalışmalar sürüyor.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünün uyarısının ardından kar, Elazığ genelinde etkisini sürdürüyor. İki gün önce başlayan kar yağışından dolayı kent genelinde bulunan 547 köy yolundan 53’ü ulaşıma kapandı. Valilik koordinesinde İl Özel İdare Genel Sekreterliğine bağlı karla mücadele ekipleri, 60 personel ve 64 araçla kapalı yolların açılması için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

KIYAFETLERİNİ YAKARAK HAYATTA KALDI

Elazığ’da tipiye yakalanan ve donmak üzereyken kıyafetlerini yakarak hayatta kalan imamın imdadına jandarma yetişti.

Edinilen bilgiye göre, Kovancılar ilçesinde Göçmezler köyü camisinin imamı Hafız Ramazan Karateke, namaz kıldıktan sonra havanın açık olduğunu görerek kapalı olan köy yolundan Okçular köyüne doğru yola çıktı. Köye gitmek isteyen imam, yolda tipiye yakalandı. Durumu jandarmaya bildiren imam, soğuktan donmamak için çantasındaki elbiselerini yakarak ısındı. 5 kilometrelik yolu tipide yürüyerek gelen imamı donmak üzereyken jandarma ekipleri buldu. İmam tedavi altına alınırken, durumunun iyi olduğu bildirildi.

ŞİDDETLİ FIRTINA ÇATILARI UÇURDU, EVİN DUVARINI YIKTI

Hakkari'nin Derecik ilçesinde etkili olan şiddetli fırtına ve sağanak yağışta bazı evlerin çatısı uçarken, bir evin ise duvarı yıkıldı.

Hakkari il merkezi ve ilçelerinde başlayan şiddetli fırtına ve yağışlar hayatı olumsuz etkiledi. Derecik ilçesine bağlı Ulaşan köyünde dün akşam saatlerinde başlayan fırtına, Sıdık Karakoç'a ait evin çatısını uçururken, bir evin ise duvarının yıkılmasına neden oldu.

Ev sahibi Karakoç’un kardeşi İsmail Karakoç, yetkilerden yardım eli beklediklerini söyleyerek, “Dün akşam saatlerinde fırtınaya yakalandık. Bir evin çatısı uçtu. Abim burada oturuyor. Kendisi KOAH hastası, maddi sıkıntıları var. Yetkililerden yardım talep ediyoruz. Komşunun evinin duvarı yıkıldı. Bütün yetkililerden destek bekliyoruz” dedi.

HAKKARİ'DE 89 YERLEŞİM YERİNİN YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Hakkari'de yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle 89 köy ve mezra yolu ulaşıma kapandı.

Hakkari İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü yetkilileri, saat 08.20 itibarı ile Hakkari merkeze bağlı 11 köy ve 24 mezra, Şemdinli'de 2 köy ve 9 mezra ile Yüksekova ilçesinde 17 köy ve 16 mezra olmak üzere 89 yerleşim yerinin ulaşıma kapandığını belirttiler. Yolların yeniden ulaşıma açılması için karla mücadele çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiği bildirildi.

MAHSUR KALAN MİNİBÜSÜ VATANDAŞLAR KURTARDI

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle rampada mahsur kalan minibüsü vatandaşlar kurtardı.Yüksekova’da Mart ayına rağmen belli aralıklı yağan kar yağışından dolayı hayatı olumsuz yönde etkiliyor.

Akşam saatlerinde ilçenin Esenyurt Mahallesinde bulunan TOKİ evlerinde yoğun kar yağı nedeniyle rampada mahsur kalan minibüsün yardımına mahalle sakinleri yetişti. Bir türlü rampaya çıkamayan minibüsün yardımına gelen vatandaşlar, hemen kömür küllerini yola döktüler. Yolda dökülen kömürün külleri ve vatandaşların itelemesiyle minibüs mahsur kaldığı yerden kurtarıldı. Vatandaşların yardımıyla kurtulduğunu belirten Mehmet Sıdık Ekrem, ’’Misafirlikdeydik. Eve gidiyordum bir türlü rampayı çıkmayınca mahsur kaldım. Sağolsunlar vatandaşlar yardımımıza koştular Kömür küllerinin torbalarını yola dökerek ancak çıkabildik. Allah hepsinden razı olsun. Belediye ekipleri de artık bu yolları her gün temizleseler çok iyi olur’’ dedi. İlçede yoğun kar yağışı etkisini sürdürürken, öte yandan ekipler karla mücadele çalışmalarına devam ediyorlar.

DOĞUNUN ÇUKUROVA'SI YENİDEN BEYAZA BÜRÜNDÜ

"Doğunun Çukurova'sı" Iğdır’a Mart ayında kar yağdı, kent merkezi yeniden beyaza büründü.

Iğdır’ın özellikle yüksek kesimlerinde daha yoğun şekilde devam eden kar yağışı, kent merkezinde de etkisini gösterdi. Merkezde ilerleyen saatlerde başlayan ve gece boyunca aralıklarla süren kar yağışı, sabahın ilk saatlerinde vatandaşlara sürpriz yaşattı.

Yağan kar yağışı karşısında büyük bir sürpriz yaşadıklarını belirten Caner Demirci isimli vatandaş, “İnşallah kayısı ağaçlarına zarar vermez. Kar berekettir. İlimizde bu yıl fazla kar yağmadı. Özellikle bu mevsimde kar yağması sürpriz oldu. Biz daha dün fidan diktik. Fidan dikmek bahar demektir. Biz on - on beş gün sonra Nevruz'u kutlayacağız. Bu mevsimde kar bizim için sürpriz oldu” dedi.

Yeni güne kar yağışı ile uyanan vatandaşlardan kimi işe gitmek için araba tercih ederken, kimi de bisiklet kullanmaya devam etti. Iğdır-Kars ve Iğdır-Ağrı karayolunda ise tipi, sürücülere zor anlar yaşattı. Trafik akışı ekiplerce kontrollü sağlanıyor.

IĞDIR'DA 34 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Iğdır’ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonrası 34 köy yolu ulaşıma kapandı.

Edinilen bilgiye göre Iğdır’ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı ve beraberinde etkili olan tipi nedeniyle 34 köy yolu ulaşıma kapandı.

Iğdır İl Özel İdaresine bağlı ekipler, kentin yüksek kesimlerinde yoğun tipi ve fırtınadan dolayı kapanan köy yollarını ulaşıma açmak için çalışmalarına devam ediyor. Köy yollarını açma çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiği öğrenildi.

KARS’TA 3 İLÇEDE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Kars’ta yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yoğun kar yağışı ve tipiden dolayı 3 ilçede okullar tatil edildi. 15 köyün ise Kars ile bağlantısı kesildi. Olumsuz hava koşullarından dolayı Kars’ın Akyaka, Kağızman ve Digor ilçelerinde eğitim öğretime 1 gün ara verildi.

Kentte kar yağışı ulaşımı da engelliyor. Kar ve tipiden dolayı 15 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor. Kar ve tipiden merkezde 1, Kağızman’da 14 olmak üzere toplam 15 köy yolu ulaşıma kapalı bulunuyor. Ulaşıma kapalı bulunan köy yollarının yeniden ulaşıma açılması için İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri çalışma başlattı.Öte yandan Kars’ta kar yağışı aralıklarla devam ediyor.

ARDAHAN'DA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLUYOR

Ardahan'da kar yağışı aralıklarla devam ediyor.

İl merkezi ve ilçelerde etkili olan kar yağışı, yaya ve araç trafiğinde olumsuzluklar yaşanmasına neden oldu. Özellikle kar ve tipinin trafik akışında zaman zaman sıkıntılar yaşattığı köy yollarında karla mücadele ekipleri, bir tarafta kentte etkili olan kar yağışı sonrası kapanan köy yollarını açmak için yoğun bir çalışma yürütürken, bir tarafta da yolda mahsur kalan vatandaşları kurtardı. Hacıali köyünde engelli öğrencileri taşıyan minibüs tipi nedeniyle yolda mahsur kaldı. Olayın haber verilmesi üzerine İl Özel İdaresi ekipleri, mahsur kalan engelli öğrencileri kurtarmak için çalışma başlattı. Yaklaşık 1 saatlik çalışmayla öğrenciler kurtarıldı.

Mart ayında Ardahan'a günübirlik kar yağdığını söyleyen Olcay Çağıl, ''Kar berekettir. Kurak geçen bir yılın ardından yağan bu kar inşallah çiftçiye bereket sağlar'' dedi.

MALATYA’DA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLDU

Malatya’da dün öğle saatlerinde başlayan kar yağışı bugün de etkisini sürdürmeye devam ediyor.

Malatya’da dün öğle saatlerinde başlayan ve yer yer şiddetini arttıran kar yağışı devam ediyor. Türkiye genelinde birçok ilde olduğu gibi Malatya’da da kar etkisini sürdürüyor. Beyaza bürünen kentte ağaçlar ve araçlar karla kaplandı. Özellikle yüksek kesimlerde ve ilçelerde kar yağışının etkisini arttırdığı öğrenildi. Belediye ekipleri de alarma geçti. Ekipler kent merkezinde ve kırsal mahallelerde çalışma başlattı.

Vatandaşlar, yoğun kar yağışından memnun olduklarını belirterek, Malatya’da Mart ayının ortasında böyle yağış görmediklerini ve yağan karın kuraklığa iyi geleceğini ifade etti.

Yoğun kar yağışına karşı Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden uyarılar yapıldı. Yapılan açıklamada, “Bölgemizde havanın Adıyaman çok bulutlu; Malatya çevrelerinde aralıklı hafif kar yağışı; Elazığ ve Tunceli çevrelerinde aralıklı kar yağışı; öğle saatlerinden sonra yer yer hafif kar yağışı; Bingöl ve çevrelerinde ise yer yer kuvvetli kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte, yer yer pus ve sis hadisesi beklenmektedir” denildi.

MUŞ’TA 325 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Muş’ta 4 gündür etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle 325 köy yolu ulaşıma kapanırken, kent merkezi ise kara gömüldü.

Kentte aralıklarla etkili olan kar yağışı, tipi ve soğuk hava yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yağış nedeniyle ulaşıma kapanan yollarda çalışma başlatan il özel idaresi ekipleri, kapalı yollar için seferber oldu. Ulaşıma kapanan yollarla ilgili bilgi veren İl Özel İdaresi Genel Sekteri Şeyhmus Yentür, merkezde 96, Varto’da 53, Bulanık’ta 55, Malazgirt’te 74, Korkut’ta 30 ve Hasköy ilçesinde ise 17 köy yolu olmak üzere toplam 325 yerleşim yeriyle ulaşımın kesildiğini ifade etti.

Kent merkezinde de kar kalınlığı 50 santimetreye ulaştı. Sabah saatlerinde işlerine gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlar, araçlarının üzerinde biriken karları güçlükle temizledi. Trafikte ilerleyen sürücüler zaman zaman zor anlar yaşadı. İş yerlerini açan bazı esnaf ise kapılarının önünde biriken karları hem kürekle hem de el arabalarıyla taşıyarak yol kenarına döktü.

“MEVSİMLER DEĞİŞTİ”

İşe gitmek için evden çıkan vatandaşlardan Akın Polat, 46 yaşında olduğnu ve hayatında mart ayında böyle bir kış görmediğini söyleyerek, “Arabaların hepsi kardan dolayı kaybolmuş. Allah’ın her işinde bir hayır vardır. Mevsimler değişti galiba. Her şeyin bir güzelliği var. Bunun da güzelliği böyleymiş. Geçen sene çok kuraklık yaşandı. Bu sene inşallah o kuraklığı yaşamayız” dedi.

Kentte kar yağışı etkisini sürdürüyor.

VAN’DA 216 YERLEŞİM YERİNİN YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Van’da etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle 216 yerleşim yerinin yolu ulaşıma kapanırken, büyükşehir belediyesinin kırsal mahallelerdeki çalışmaları ise aralıksız devam ediyor.

Van’da yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı sonrası Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı karla mücadele ekipleri yol açma çalışmalarına başladı. Kar yağışının ilk anından itibaren kırsal bölgelerde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için yoğun bir şekilde çalışan ekipler, kardan dolayı yolu kapanan 308 kırsal mahalle yolundan 92’sini tekrardan ulaşıma açtı. Kar ve tipinin etkili olduğu 71 kırsal mahalle ve 145 mezrada ise karla mücadele çalışmaları sürüyor.

Vatandaşın daha güvenli seyahat etmeleri için vardiyalar halinde 7/24 çalışma yürüttüklerini belirten iş makinesi operatörü Fatih Kuşman, “Şu anda yüksek kesimlerde yer yer 3 ile 1 metre kalınlığında kar var. Ama biz zorlu coğrafyaya rağmen çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizi şu anda en çok etkileyen durum tipi. Olumsuzluklara rağmen çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

 
TÜKODER Kadın Kooperatiflerini bilgilendiriyor
 
642 tarihi sikke ele geçirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kocaeli Büyükşehir’de Erzurum gündemi
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, "Aile bütünlüğünün ...
Büyükşehir Karla Mücadele ekipleri dua aldı
Tekman ilçesinde kalp krizi geçiren ve karla mücadele ekiplerinin yoğun ...
Palandöken Belediyesinden ‘Türkülerle Erzurum’
Erzurum'un düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümünde Palandöken ...
 
Pasinler’de milli şahlanışın 104’üncü yıl gururu
Pasinler ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü coşkuya kutlandı.
Dadaş Aksak Balıkesir’e ulaştı
İzmir'in Menemen ilçesinde yaşayan Erzurumlu inşaat ustası Kutbedin Aksak, ...
Hakkari annelerinin kar altında evlat nöbeti
Hakkari'de çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan aileler, ...
 
 Kop Dağında çığ
Aşkale ilçesi sınırları içerisinde bulunan ve önemli geçitlerinden olan ...
 68 yaşındaki Dadaş İzmir’den Çanakkale’ye yürüyor
Birinci Dünya Savaşı’nda Çanakkale’de şehit olan oğlunun mezarını göremeyen ...
Orhan: ‘Ilıca tarihe tanıklık etmektir’
Aziziye Belediye Başkanı Orhan, ‘11 Mart, sadece Ermeni çetelerin Ilıca’dan ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva