ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı
Erzurum’da 104'üncü yıl gurur ve coşkusu
Erzurum’da 104'üncü yıl gurur ve coşkusu
Milli İrade Milli Coşkuda yüreklerini buluşturdu
Milli İrade Milli Coşkuda yüreklerini buluşturdu
Temsili Vali’den çevre hassasiyeti
Temsili Vali’den çevre hassasiyeti
Uzundere 23 Nisan coşkusuyla şenlendi
Uzundere 23 Nisan coşkusuyla şenlendi
HABERLER>BÖLGEDEN
25 Şubat 2020 Salı - 13:42

Kar Doğu’dan vazgeçmiyor

Doğu Anadolu Bölgesinde karakış etkisini sürdürüyor. Bölge illerinde kaydedilen yağışlar sebebiyle Erzincan Otlukbeli ve Kars Tuzluca’da eğitime bir gün ara verildi. Erzurum’da sabah saatlerinde yoğun şekilde yağan kar, ulaşımı olumsuz etkiledi.

Kar Doğu’dan vazgeçmiyor

Erzurum’da sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı etkisini arttırdı. Kent merkezine yağan lapa lapa kar şehri beyaza bürüdü. Erzurum’da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı kent merkezini beyaza bürüdü. Kartpostallık görüntülerin oluştuğu şehir merkezinde yağan kara hazırlıksız yakalanan bazı sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük çekti. Sabah iş yerlerine gitmek isteyen vatandaşlar da zor anlar yaşarken esnaf ise iş yerlerinin önünde biriken karları temizledi.

Öte yandan, Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar Erzurum, Erzincan çevreleri, akşam saatlerine kadar ise Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan çevrelerinin aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ERZİNCAN OTLUKBELİ’DE KAR TATİLİ

Yoğun kar yağışının etkisi altına giren Erzincan’ın Otlukbeli ilçesinde okullar tatil edildi.

İlçe Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Yoğun kar yağışı nedeniyle ilçe genelinde okullar 1 gün süreyle tatil edilmiştir” denildi. Öte yandan Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapılan son değerlendirmelere göre, bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerine kadar Erzurum, Erzincan çevreleri, akşam saatlerine kadar ise Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan çevrelerinin aralıklı kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Bölge genelinde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden başta sürücüler olmak üzere, vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

Çığ uyarısı: Bölge genelinde yüksek kar örtüsüne sahip eğimli ve dik yerlerde çığ tehlikesi bulunduğundan meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta yetkililer olmak üzere vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

4 AYDIR KAR ALTINDA BEKLETİLEN ARILAR TELEF OLDU

Ağrı’da arıcılık faaliyetleri yürüten arıcılar, havaların soğumasıyla birlikte arılarını kış uykusuna yatırıyor. Ağrı’da arılarını sıcak bölgelere götürme imkanına sahip olmayan arıcılar, arılarını 6 ay boyunca eksi 30’u bulan havalarda kar altında bekletiyor. Doğu Anadolu Bölgesi'nde arıcılık faaliyeti yürüten bal üreticileri, genel olarak arı kovanlarını yazın bölgedeki bitki florası zengin bölgelere bırakıp, kışın ise batıdaki sıcak bölgelere götürürken bazı arıcılar bu imkandan mahrum oldukları için kaldıkları bölgede arılarını bekletip yaklaşık 6 ay boyunca kar altında bekletiyor.

Şehir merkezinde yaşayan ve 20 yıldır arıcılıkla uğraşan Cemil Kotan (56), arıcılık faaliyetleri yürüttüğü Ağrı’da arılarını Dambat köyünde kar altında bekletiyor.

Kış mevsiminde arılarını karın altında soğuktan muhafaza etmek için yaptıkları zahmetli mesaiyi anlatan evli ve 6 çocuk babası Cemil Kotan, bölgede hava sıcaklıklarının sıfırın altında eksi 30 dereceleri bulduğunu söyledi. Kovanların dondurucu soğuk, yağmur ve kardan etkilenmemesi için çeşitli aparatlarla önlem aldıklarını dile getiren Kotan, arıların açlıktan ölmemesi için de kovanlara yeterli miktarda bal veya arı keki koyduklarını belirtti. Kotan, yaptığı konuşmada, Ağrı’daki arıcıların soğuk hava şartlarından dolayı çok mağdur olduklarını dile getirerek, “Hava sıcaklıkları sıfırın altında 30 dereceye kadar düştü. Arılarımız şu anda karın altında gömülü durumda. Artık arılar ne kadar sağ kalabilir, ne kadar kalmaz o da arıcının bıraktığı yiyeceğe, soğuğa ve rutubete bağlı. Arılarımız yaklaşık 6 ay boyunca karın altında kalıyor. Biz arıcılıkta en çok kışın sıkıntı çekiyoruz“ dedi.

Ağrılı arıcılar olarak çok mağdur durumda olduklarını belirten Kotan, Ağrı balının yeterince tanıtılmamasından ve gerekli desteklerin verilmemesinden dolayı hak ettiği yerde olmadığını vurguladı. Kotan, “Biz Ağrılı arıcılar olarak gerçekten çok mağduruz. Bunu tüm Türkiye’nin görmesi lazım. Ağrı Türkiye’de arıcılıkta 2. Konumda. En güzel bal burada ama biz imkansızlıklarımızdan dolayı balımızı tanıtamıyoruz. Biz Ağrılı arıcılar olarak genel olarak şekersiz çalışıyoruz. Ağrı’nın balında şeker oranı sıfır diyebilirim. O da istisnadır tabi kaideyi bozmaz. Ağrı balını Anzer balıyla yarıştırabiliriz diyebiliriz. Fakat sahipsiz kaldığımız için ve sesimizi duyuramadığımız için patent alamıyoruz ve bu yüzden de bu sıkıntıları yaşıyoruz. Biz bu anlamda yardım yapılmasını istiyoruz. Ağrı balı hak ettiği yerde değil. Bu yardımlar yapılsın ki dış pazarlara açılabilelim" şeklinde konuştu.

Halk arasında şekerli balın yanlış bilindiğine değinen Arıcı Kotan, “Bizim halkımızda şöyle bir ön yargı var. Donmuş bal şekerli bal olarak yayılmış. Halbuki bal donmadığı zaman sıkıntılıdır. Dünyada 3 şey donmadan korunmaz. Bunlardan biri bal, biri su, biri de zeytinyağı. Bunlar kendini donarak korumaya alırlar. Yıllarca donmuş halde kalsa bozulmaz“ ifadelerini kullandı.

Konuşmasının devamında Ağrı Valisi Süleyman Elban’ın Ağrı balına verdiği destekleri için teşekkür eden Kotan şunları aktardı: “Bu arada yeri gelmişken söylemek istiyorum. Sayın Valimiz Süleyman Elban’a arıcılarımıza verdiği desteklerden ötürü çok teşekkür ediyorum. Süleyman Elban buraya geldikten sonra Ağrı’da arıcılık olduğunu Türkiye ve dünya öğrendi. Ağrı’nın balı yurt dışına bile çıkmaya başladı. Bu yüzden kendisine gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Valinin verdiği desteklerin yanı sıra biz diğer yetkililerden de destek bekliyoruz. Bu desteklerden biri arılarımızın kış mevsiminde korunmaları için bir yer tesisi olabilir. Çünkü durumu el veren arıcılar kovanlarını havaların soğumasıyla birlikte sıcak şehirlere götürebiliyor ama biz ne yazık ki bunu yapamıyoruz. Ayrıca ballarımızın pazarlanması konusunda desteleri olabilir."

BİNGÖL’DE YABAN HAYVANLARI İÇİN DOĞAYA YEM BIRAKILDI

Bingöl gönüllüler tarafından yaban hayvanları için doğada 14 farklı noktaya yem bıraktı.

Kış şartlarının son haftalarda çetin geçtiği Bingöl’de, yaban hayvanları unutulmadı. Kentte Doğal Afet Gönüllüleri, yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için yemleme çalışması yaptı.

Özellikle kırsal ve dağ kesimlerinde etkisini sürdüren kar yağışı yaban hayvanlarını olumsuz etkilediğini belirten Bingöl Doğal Afet Gönüllülerinden Ahmet Buzrul, “Don ve kar yağışının hakim olduğu Bingöl kırsalında ve dağlarında marketlerden, manavlardan, kuşlar ve yaban hayvanları için buğday, mısır, sebze artıkları, lokantalardan yemek artıklarını toplayıp 14 ayrı bölgeye bıraktık. Aralık, Ocak ve Şubat ayında her hafta yaptık. Yüksek dağlarda kar kalkana kadar da bu çalışmalarını sürdüreceğiz. Çetin şartlarda yaban hayvanlarının da bir canı olduğunu ve bu farkındalık çalışması ile onların yaşam alanlarını iyileştirmeye gayret gösteriyoruz. Hem de arabanın gitmediği tepelere tırmanmak bizim için spor oluyor” dedi.

SON ANDA KURTULDULAR

Bitlis’in Tatvan ilçesinde bir iş yerinin önünde bekleyen iki kişi, çatıdan düşen tonlarca ağırlıktaki kar kütlesinin altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte çatılarda aylardır biriken tonlarca kar da yavaş yavaş erimeye başladı. Hal böyle olunca özellikle yüksek katlı binaların çatılarında biriken buzlu kar kütleleri kontrolsüz şekilde çatılardan kayarak bazen yere, bazen ise vatandaşların üzerine düşüyor.

Zaman zaman istenmeyen kazalara neden olan çatılardaki kar kütleleri Tatvan’da yaşanan son olayda az daha iki kişinin üzerine düşüyordu. Küçük Sanayi Sitesinde meydana gelen ve güvenlik kameralarına anbean yansıyan olayda iki esnaf, çatıdan düşen tonlarca ağırlıktaki kar kütlesinin altında kalmaktan son anda kurtuldu. İş yerinin önünde bir süre kar temizliği yapıp çatıdan sarkan tonlarca kar kütlesine karşı selfie çektikten sonra bir esnaf arkadaşıyla birlikte çatının altında sohbet eden Mehmet Ziya Şengül ve arkadaşı, kısa süre sonra bir anda çatıdan düşen tonlarca kar kütlesinin altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. İki esnafın ucuz atlattığı olaydan sonra yaşadıkları panik, iş yerinin güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Öte yandan; havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte ilçe merkezindeki yüksek binaların çatılarında biriken ve sarkan kar kütleleri bina sahipleri tarafından kontrollü şekilde indirilmeye çalışılıyor. İndirilirken metrelerce yükseklikten yere düşen tonlarca kar kütlesi şiddetiyle adeta binaların sallanmasına neden oluyor.

HAKKARİ BELEDİYESİNİN KAR MESAİSİ SÜRÜYOR

Hakkari Belediyesi Karla Mücadele ekibinin kar mesaisi aralıksız olarak devam ediyor.

Yaklaşık bir haftadır 14 iş makinesi ve 40 personel ile yürütülen geceli gündüzlü çalışmalarda kentin cadde ve sokaklarında tonlarca kar kamyonlarla kent dışına çıkartıldı. Belediye karla mücadele ekibi çarşı merkezi, ara sokaklar, mahalle yolları ve okul önlerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Belediye yetkilileri bir hafta süre zarfı içinde tonlarca kamyon karı kent dışına çıkarttıklarını belirterek, mahalle ve okul önlerindeki çalışmaların ise devam ettiğini ifade ettiler.

KIŞ KARS'A GERİ GELDİ

Yaklaşık bir haftadır bahar havası yaşanan Kars'a kış geri geldi. Lapa lapa yağan kar, kısa sürede etrafı beyaza bürüdü. Kars'ta sıcak ve güneşli hava yerini kar yağışına bıraktı. Sabah erken saatlerde aniden bastıran ve giderek etkisini artıran kar yağışı kısa sürede etrafı beyaza bürürken, vatandaşlar ise kar yağışına hazırlıksız yakalandı.

Kar yağışının ardından belediye temizlik işleri ekipleri kaldırımların karını temizlerken, vatandaşlar ise yürümekte zorluk yaşadı. Kar yağışı kentte yüksek kesimlerde de etkili oluyor. Kar yağışı ve tipiden bir çık köyün yolu ulaşıma kapanırken, İl Özel İdaresi’ne bağlı ekipler ise köy yollarını yeniden ulaşıma açma başlattı.

Hava sıcaklığının eksi 10 dereceye düştüğü Kars'ta kar yağışı aralıklarla devam ediyor.

KARS’TA ETKİLİ OLAN TİPİDE ÇOK SAYIDA ARAÇ MAHSUR KALDI

Kars’ta sabah saatlerinde aniden bastıran ve giderek etkisini artıran kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Digor ilçesinde etkili olan tipi nedeniyle çok sayıda araç yolda mahsur kaldı.

Kars-Iğdır Karayolu üzerinde bulunan 2 bin 286 rakımlı Hanlar Geçidi’nde etkili olan tipiden dolayı sürücüler zor anlar yaşadı. Tipiden göz gözü görmezken çok sayıda araç mahsur kaldı.

Mahsur kalan sürücüleri kurtarmak için Kars Karayolları ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

ARDAHAN'DA KAR, TİPİ VE FIRTINA

Ardahan'da etkili olan kar yağışı, tipi ve fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar meydana geldi.

Kent merkezi ve ilçelerde akşam başlayan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Buz tutan yollarda araçlar güçlükle ilerledi. Yağış nedeniyle kontrollerini sıklaştıran trafik ekipleri, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Karayolları ekipleri de yollarda kar temizleme ve tuzlama çalışması yaptı. Yetkililer, şu an kent genelinde ulaşımda herhangi bir sorunun yaşanmadığını belirtti.

Karla Mücadele ekibinden Erdi Altun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ardahan,-Çıldır karayolunda kar yağışı ve tipinin ulaşımı aksattığını belirerek, özellikle ağır tonajlı araçların tedbirli olmalarını istedi.

TUZLUCA'DA YOĞUN KAR YAĞIŞI NEDENİYLE EĞİTİME ARA VERİLDİ

Iğdır'ın Tuzluca ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

İlçede uzun zamandan beri yağmayan kar sabah saatlerinde etkili olmaya başladı. İlçe merkezi ve köylerde eğitime ara verilirken, ulaşımın aksamaması için ilçe belediyesine bağlı ekipler aralıksız çalışmalarını sürdürüyor. İlçeye bağlı emniyet birimleri de sürücüleri kurallara uyması ve buzlanmaya karşı dikkatli olmaları konusunda uyardılar.

DAĞ KÖYLERİNDEKİ BUZ SARKITLARI İNSAN BOYUNU GEÇTİ

Muş’ta etkili olan kar yağışının ardından dağ köyleri kara gömülürken, buz sarkıtları insan boyunu geçti. Muş’ta olumsuz hava koşulları hayatı etkiliyor. Kar yağışıyla birlikte merkeze bağlı Yukarıyongalı köyündeki tek katlı evler kara gömüldü. Evlerinin penceresi kardan kapanan vatandaşlar, kürek yardımıyla biriken karı atmaya çalışıyor.

Evinin önünde biriken karı temizleyen vatandaşlardan Eyüp Yöndem, köylerinin yüksek kesimde yer aldığını belirterek, “Bin 850 rakımdayız. Burada kar çok yağıyor. Kışımız 6 ay sürüyor. Her yer senede 4 mevsimi yaşarken biz de sadece 2 mevsim yaşanıyor, o da yaz ve kış. Havalar çok soğuk. Buz sarkıtlarının uzunluğu 1,5 metreden fazla. Kar nedeniyle köydeki birçok kişi göç etti. Şu an köyümüz kar altında. Birçok yerde kar ve çatı birleşmiş durumda” dedi.

METEOROLOJİDEN 4 İL İÇİN YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji, Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl için yağış ile kuvvetli rüzgar uyarısı yaptı.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada,"Bölgemizde havanın, parçalı ve çok bulutlu, bugün öğle saatlerine kadar Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl genelinin hafif yağışlı olarak geçeceği, yağışların genellikle yağmur, Tunceli ve Bingöl çevrelerinde karla karışık yağmur, yükseklerde kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Sıcaklıklar mevsim normalleri ve üzerinde seyredeceği, rüzgarın orta , yer yer kuvvetli esmesi bekleniyor"denildi.

Meteoroloji ayrıca, Tunceli ve Bingöl'de yüksek kar örtüsüne sahip eğimli ve dik yamaçlarda çığ tehlikesine karşı ilgililerin tedbirli olmasını istendi.

AĞRI’DA ANİDEN BASTIRAN KAR YAĞIŞI SÜRÜCÜLERE ZOR ANLAR YAŞATTI

Ağrı’da sabah saatlerinde aniden bastıran kar yağışı ve tipi sürücülere zor anlar yaşattı

Kent merkezinde sabah saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Rüzgarın da etkisini arttırmasıyla tipiye dönüşen yağış, kısa sürede her yeri beyaza bürüdü. Araç sürücüleri trafikte zor anlar yaşadı. Yer yer ulaşımda aksamalar yaşandı.

BAYBURT BEYAZA BÜRÜNDÜ

Bayburt'ta sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı kenti beyaza bürüdü.

Lapa lapa yağan kar Bayburt'u beyaza bürürken, yüksek kesimlerde etkili oldu. Türkiye'de kışın en çetin geçtiği illerden Bayburt'ta, kent merkezi ve yüksek kesimlerde etkisini gösteren kar, güzel görüntüleri de beraberinde getirdi. Kent merkezi ve yüksek kesimlerde sabah saatlerinde etkisini artıran kar yağışı sebebiyle, ağaçlar, araçlar ve evlerin çatıları beyaz örtüyle kaplandı. Yağış, kentin yüksek kesimlerinde etkisini daha fazla gösterirken, kar kalındığı bazı yerlerde birkaç santimetreye kadar ulaştı. Kentte kar yağışı ile birlikte hava sıcaklığı da sıfırın altına düştü.

KAPANAN KÖY YOLLARI BU KEZ HAYVANLAR İÇİN AÇILDI

Gümüşhane’de geçtiğimiz haftalarda etkili olan kar yağışının ardından köy ve mahalle yollarını ulaşıma açan İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri, köylerde hayvancılık yapan vatandaşların talebi üzerine bağlantı yollarını da açtı.

Tipi nedeniyle yer yer yüksekliği 1 metreyi bulan kar kalınlığında zor şartlar altında çalışan ekipler, hayvancılıkla uğraşan vatandaşların yem ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak için talepleri doğrultusunda köyler ve ilçelerle olan bağlantı yollarını da açtı. Merkeze bağlı Kocayokuş, Yenice ve Nazlıçayır köyleri ile Sarıçiçek, Demirören köylerindeki vatandaşların talebi üzerine diğer köylerle ve ilçelerle bağlantı yollarını açan İl Özel İdaresi ekipleri, vatandaşların hayvanlarının ihtiyacı olan yem ve samanı getirmelerine yardımcı oldu.

Kış mevsiminde vatandaşların köylerine güvenli bir şekilde ulaşabilmesi için gece gündüz karla mücadele çalışması yapan İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri, çalışmaları sırasında zaman zaman zor anlar da yaşıyor. Yenice-Kocayokuş köyleri bağlantı yolunu açan iş makinesi kara saplanınca ekipler bu kez aracı kurtarmak için küreklerle aracın etrafında boyu 1 metreyi aşan karı temizlemek zorunda kaldı. Saatlerce uğraşarak aracı saplandığı yerden çıkaran ekipler, bağlantı yollarındaki çalışmayı tamamladı.

 
28 şubat 1997: Tarihteki kara sayfa
 
Jandarmadan fuhuş ve uyuşturucu operasyonu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KUDAKA’dan eğitim projesine destek
Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı ...
Evlat nöbetindeki aile sayısı 100’e yükseldi
Çocukları terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
Ailelerin evlat nöbeti 175'inci gününde
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
 
Genel İş'ten Pasinler buluşması
Genel İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Musa Duruk ve yönetim kurulu üyeleri ...
Ailelerin evlat nöbeti 174’üncü gününde
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
Bakan Ersoy Erzurum’daydı
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Erzurum Gar Müzesi'ni gezdi. ...
 
Evlat nöbetine katılan aile sayısı 91’e yükseldi
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
Evlat nöbetine bir Erzurumlu aile daha katıldı
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
Ülkücüler Çakıroğlu için yürüdü
Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Erzurum ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva