ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
5’inci Bölge Mart ayı teşvik verileri açıklandı
5’inci Bölge Mart ayı teşvik verileri açıklandı
TRENDYOL 1’inci Ligde transfer gündemi
TRENDYOL 1’inci Ligde transfer gündemi
Turizmi en fazla önceliklendiren 2. ülke Türkiye
Turizmi en fazla önceliklendiren 2. ülke Türkiye
Tarımsal girdi fiyatları arttı
Tarımsal girdi fiyatları arttı
Koca Onaylı Randevu Sistemini değerlendirdi
Koca Onaylı Randevu Sistemini değerlendirdi
HABERLER>SAĞLIK-YAŞAM
21 Haziran 2011 Salı - 08:52

Kan Bağış Tır’ı Erzurum’a geliyor

Kızılay tarafından başlatılan kampanya kapsamında tasarlanan Kan Bağışı Tırı, önümüzdeki hafta Erzurum’a geliyor. 28 Haziran’da Erzurum’da karşılanacak olan Kan Bağışı Tırı, ilçeleri gezerek kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşlara hizmet verecek.

Kan Bağış Tır’ı Erzurum’a geliyor

ERZURUM(GHA) - Kızılay tarafından başlatılan kampanya kapsamında tasarlanan Kan Bağışı Tırı, önümüzdeki hafta Erzurum’a geliyor. 28 Haziran’da Erzurum’da karşılanacak olan Kan Bağışı Tırı, ilçeleri gezerek kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşlara hizmet verecek.
Kızılay, toplumda kan bağışı bilinci ve oranını artırmak amacıyla yeni bir kampanyaya imzasını attı. Yürütülen kampanya çerçevesinde tasarlanan Kan Bağışı Tırı, Türkiye’yi adım adım gezmeye başladı. Kan Bağışı Tırı, Kızılay’ın başlattığı organizasyonla 28 Haziran’da da Erzurum’a gelecek.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Kızılay Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Serdal Ucuz, Kan Bağışı Tırı ile bu yaz sezonunu oldukça hareketli geçireceklerini söyledi. Türkiye’nin dört bir yanını dolaşarak kan bağışında bulunmak isteyenlere hizmet veren Kan Bağışı Tırı’nın, 28 Haziran’da Erzurum’da olacağını anlatan Serdal Ucuz, mobil ekibin, ilçeler de dahil olmak üzere 10 Temmuz tarihine kadar Erzurum’da kalacağını belirtti.
Dr. Serdal Ucuz, “Kan Bağışı Tırı, 28 Haziran’da Erzurum’da olacak. Aynı gün kan bağışlarını kabul etmeye başlayacak olan mobil ekibimiz, sırasıyla Narman, Oltu, Pasinler ve Hınıs ilçelerinde birer gün kalacak. Daha sonra yeniden şehir merkezine gelecek olan ekip, 2 iye 3 Temmuz tarihleri arasında Erzurum AVM önünde konuşlandırılacak. 4 Temmuzi’da Mahallebaşı’na çıkarma yapacak olan mobil ekibimiz, 5 Temmuz’da Aşkale, 8 ile 9 Temmuz’da Cumhuriyet Caddesinde hizmet verecek. Kan Bağışı Tırı, 10 Temmuz’da Erzurum’dan ayrılarak, Erzincan’a geçecek.” diye konuştu.
UCUZ: 18 İLE 65 YAŞ ARASI HERKES KAN BAĞIŞINDA BULUNABİLİR!
Kızılay Bölge Kan Merkezi Müdürü Serdal Ucuz, kan ihtiyacını karşılamak için büyük çaba gösterdiklerini ifade ederek, “Kızılay olarak bizler kan ihtiyacını karşılamak için çalışıyoruz. 18 ile 65 yaş aralığında sağlıklı her insan, üç ayda bir kan bağışında bulunabilir. Kan, bağışta bulunulduktan sonra insanlar tarafından tekrar üretilebilen, ihtiyacı olan kişilerin ise önemli bir yaşam kaynağıdır. Kızılay olarak amacımız, bu tür organizasyonlarla vatandaşlarımızı bilinçlendirmek, bağışlar ile gönüllü kan bağışçısı sayısını artırmaktır. Erzurum’a gelecek olan tır sayesinde birçok vatandaşımız kan bağışlayacak; ihtiyaç sahibi olan vatandaşlarımıza da hizmet verilmiş olunacak.” ifadelerini kullandı.
Öte yandan kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapanlara da çağrıda bulunan Bölge Kan Merkezi Müdürü Serdal Ucuz, Kan Bağışı Tırı’nın Erzurum şehir merkezinde konuşlanacağı günlerin dikkate alınmasını isteyerek, “Toplumsal bir sorumluluğu yerine getirmemiz için güzel bir fırsat olan Kan Bağışı Tırı, duyarlı vatandaşlarımızdan kan bağışı bekliyor.” dedi.
 

 
BDDK, ihtiyaç kredisi kullanacakları uyardı
 
Oltu çayına sanat düzenlemesi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Organ bağış bilinci güçlendirilecek
Erzurum’da organ bağışı bilincini artırmak amacıyla tanıtım seferberliği ...
YİBO öğrencilerinden çevre atılımı
Erzurum Pazaryolu 75. Yıl Yatılı Bölge İlköğretim Okulu (YİBO) öğrencileri ...
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’da öncelik ne olmalı?

Mevcut kadro korunmalı
Önce Hakan Kutlu ile sözleşme yenilenmeli
Tüm takım yenilenmeli
Yeni Stadyum inşaatı başlamalı
Büyükşehir Taraftara Erzincan’a ulaşım desteği vermeli
Erzurumspor’a mali destek kampanyası başlatılmalı
Erzurumspor’un mevcut kadrosuna özel pirim verilmeli


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva