ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
Jandarma sahip çıktı
Jandarma sahip çıktı
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
HABERLER>EKONOMİ
24 Temmuz 2015 Cuma - 07:00

KUDAKA’dan Eğitimle Mutlu Yarınlar’a destek

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nce hazırlanan ‘’Eğitimle Mutlu Yarınlar’’ projesi Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) tarafından desteklenen projeler içerisinde yer aldı.

KUDAKA’dan Eğitimle Mutlu Yarınlar’a destek

KUDAKA’nın 2015 Yılı Teknik Destek Programı Mayıs - Haziran Dönemi başvuruları değerlendirme süreci Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği hükümleri uyarınca tamamlanarak, teknik destek almaya hak kazanan projeler belirlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, projeye ile kurum personelinin kişisel gelişim anlamında gelişeceğini belirterek, ilgi protokolün 15 gün içerisinde imzalanacağını ifade etti.

Eğitim projesinin Eylül ayında başlayacağını belirten Abdulhakimoğulları, şunları söyledi: “Bakanlığımızın vizyonu olan birey, aile ve toplum refahını artırmak amacıyla dezavantajlı kesimler öncelikli olmak üzere tüm toplumu hedefleyen katılımcı anlayışla, adil ve arz odaklı bütüncül sosyal politikalar üretmek, uygulamak ve izlemek amacıyla Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde Öğretmen, Sosyal Çalışmacı,Sosyolog,Psikolog,Sağlık Memuru,Hemşire,Çocuk Eğiticisi,Bakıcı Anne olmak üzere 100 toplamda 400 personel görev yapmaktadır. Personelimiz genelde vatandaşın sorunlarını, sıkıntılarını dinleyip çözüm üreten,rehberlik eden, yol gösteren olduğu için hizmet almak isteyen kitleyle iyi ve etkili iletişim içinde olup profesyonel bir yönetim anlayışına sahip olunması gerekmektedir’’

DİKSİYON VE ETKİLİ İLETİŞİM EĞİTİMİ

Eğitim projesinin kapsamlı başlıklardan oluştuğunu belirten Abdulhakimoğulları, ‘’Personelimiz için Eğitimle Mutlu Yarınlar eğitimi kapsamında ''Diksiyon ve Etkili İletişim,Mesleki Tükenmişlik,Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi 24 saat,Nezaket ve Protokol Kuralları 16 saat olmak üzere toplam 40 saat 100 personele eğitim verilecektir.100 Personelin tamamına aynı anda eğitim verilmesi kurumsal işleyişi etkileyebileceğinden eğitim 2 grup şeklinde düzenlenecek her grup günde 4 er saatten 5 günde 40 saat eğitim alacaklardır. Toplamda 80 saat uzman desteği sağlanacak olan eğitimle personelimizin hizmet anlayışını geliştirmek,hizmet kalitesini ve yönetim kapasitesini artırmak, Protokol ve nezaket kuralları eğitimi ile kurumsal vizyonu güçlendirmek, bürokratik çevreyle sürekli iletişim halinde olunduğu için etkin temsil yeteneği geliştirmek, kurumsal vizyon ve saygınlığı korumayı amaçlayıp, aynı zamanda il müdürlüğümüzden hizmet alan vatandaşlara sözlü ve sözsüz iletişim yollarını kullanarak etkili bir iletişim ve sağlıklı bir rehberlik etmeleri amaçlanmaktadır’’dedi.

Proje Koordinatörü Aile ve Sosyal Politikalar Şube Müdürü Nurullah Taşçı ise projenin etkili iletişim açısından son derece önemli olduğunu ifade etti.

Eğitim projesinin 15 bin TL’lik bütçe ile hazırlandığını belirten Abdulhakimoğulları, ‘’İl Müdürlüğümüz ve Bağlı Kuruluşların faaliyet alanları daha çok dezavantajlı gruplara hitap eden bir politika olması ve buna bağlı olarak hizmet almak isteyen bireylerin sorunlarını dinleyip, çözüm üretebilmek, ikna edebilmek ve yol göstermek amacıyla personelimizin eğitim almasını sağlamak, Personelimizin kendini koruması, duygusal yönden güçlü olmasını sağlamak. İş ve aile yaşamına olumsuz yansımasını engellemek, Personelimizi psikolojik yönden desteklemek. Şahit olduğu olumsuz durumlardan vakalardan asgari düzeyde etkilenip mesleki performansının düşmesinin önüne geçmek’’diye konuştu.

 
Alman kaçakçı suçüstü yakalandı
 
Yakutiye’den sportif eğitim desteği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aydemir, ekonomiye mercek tuttu
AK Parti Milletvekili Aydemir, ‘Bizim Tarımsal Sanayi öngörümüzde temel ...
Köprüköy birinci sırada
MAHMUT AKDAĞ-Erzurum Vergi Dairesi Başkanlığı Haziran bülteni yayımlandı.
Sınırkaya EMO Temsilciliğine atandı
Bir süre önce yapılan Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Erzurum Temsilciliği ...
 
“Türkiye’nin istikrarını bozamayacaklar”
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde önceki gün yapılan hain saldırı sonucu 31 ...
Bumin’den kayıt dışılık uyarısı
Erzurum SGK İl Müdürü Hulusi Bumin ve Kayıt Dışı İstihdamla Mücadele Servisi(KADİM) ...
Erzurum’da Kamu farkı…
MAHMUT AKDAĞ-Erzurum’da haziran ayında 290.1 milyon, 2015’in ilk altı ...
 
Erzurum patentte 3'üncü sırada
MAHMUT AKDAĞ-Erzurum’dan yapılan patent başvuru sayısı 4’e yükseldi. İlden ...
Bölge kamu payımız yüzde 15 oldu
MAHMUT AKDAĞ-İlin kamu harcaması toplamı KUDAKA istatistik Bölgesinde ...
KUDAKA desteği alacak projeler açıklandı
DİLEK BAYRAK-KUDAKA 2015 Yılı Teknik Destek Programı Mayıs-Haziran Dönemi ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva