ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>GUNCEL
9 Haziran 2011 Perşembe - 07:34

İşte Çılgın Proje

Başbakan Erdoğan'ın Doğu Anadolu Projesi (DAP)'ne ivme kazandırmak amacıyla DAP Başkanlığı'nın Erzurum'a kurulacağını açıklaması şehirde sevinçle karşılandı. ETSO, DASİDEF, DOSİAD, ERVAK, ETB ve MÜSİAD yaptıkları açıklamalarla DAP Başkanlığının Erzurum’da yapılandırılmasını memnuniyetle karşıladıklarını, yapılandırmanın Erzurum’a ekonomik bağlamda yeni bir kimlik kazandıracağını vurguladılar.

İşte Çılgın Proje

ORHAN YILDIRIM/CİHAN
Başbakan Erdoğan'ın Doğu Anadolu Projesi (DAP)'ne ivme kazandırmak amacıyla DAP Başkanlığı'nın Erzurum'a kurulacağını açıklaması şehirde sevinçle karşılandı. ETSO, DASİDEF, DOSİAD, ERVAK, ETB ve MÜSİAD yaptıkları açıklamalarla DAP Başkanlığının Erzurum’da yapılandırılmasını memnuniyetle karşıladıklarını, yapılandırmanın Erzurum’a ekonomik bağlamda yeni bir kimlik kazandıracağını vurguladılar.
DASİDEF’İN DEĞERLENDİRMESİ
Konuya ilişkin olarak görüşlerini açıklayan DASİDEF Yönetim Kurulu Başkanı Yıldız, “
“Erzurum merkeze DAP Başkanlığı'nın kurulacak olması sevindirici bir şey. Bölgesel kalkınma farklarının giderilmesi açısından önemli bir adım. DAP Başkanlığı için Erzurum'un altyapısı müsait.. Sayın Başbakan'a bu jesti için teşekkür ediyoruz. Erzurum'un en çılgın projesi de bu olmalı.” dedi.
 MÜSİAD AÇIKLAMASI
 MÜSİAD Başkanı Mustafa Güvenli de yaptığı değerlendirmede şu görüşlere yer verdi, “ DAP Başkanlığı'nın Erzurum'da olması gerekiyordu. Erzurum, Doğu Anadolu Bölgesi'nin merkezi konumunda. Erzurum aslında çevre ülkelerinde kesiştiği önemli bir stratejik konuma sahip. DAP Başkanlığı'nın Erzurum'da kurulacak olması DAP'ın hayata geçirilmesi adına çok önemli bir adım.”
ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR  
ERVAK Başkanı Güzel, DAP Başkanlığı kurulmasının Erzurum için tarihi bir gelişme olduğunu vurgulayarak, “ Başbakan'ın bu açıklamalarından dolayı son derece mutluyuz. DAP projesi ERVAK öncülüğünde ülke gündemine getirilmişti.. DAP Başkanlığının Erzurum'da kurulmasıyla projenin hayata geçirilmesinde önemli bir aşama gerçekleştirilecek. Erzurum marka şehir ve cazibe merkezi haline gelebilecek.. “dedi.
 ETSO YAKLAŞIMI
ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik DAP Başkanlığının Erzurum’da kurulmasının kalkınma projelerinden birisi olan DAP'ın hayata geçirilmesi adına önemli bir gelişme olduğunu belirterek, “ Üretim ve istihdam adına bölge için cansuyu niteliğindeki DAP'ın hayata geçirilecek olması bizler için sevindirici. Bölgemizin kalkınması için bu tip projeleri her zaman destekledik ve destekliyoruz.” dedi.
ETB DEĞERLENDİRMESİ
ETB Yönetim Kurulu Başkanı Hınıslıoğlu yaptığı değerlendirmede “Türkiye artık gelişen ve büyüyen bir ülke ülke. Dünyanın saygın ülkelerinden birisi olan Türkiye'de de günün ihtiyaçlarına göre idari, ekonomik ve siyasi yeni yapılanmalara gidiliyor. Türkiye'nin önü parlak. Birlik, beraberlik ve güven ortamını sağladıkça dünyada söz sahibi ülke olacağız.” vurgusunu yaptı.
DOSİAD AÇIKLAMASI
Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Derneği(DOSİAD) Başkanvekili Yusuf Kocabeyoğlu, “DAP Başkanlığının Erzurum’da kurulacak olmasının Başbakan Erdoğan’ın Erzurum’a özel yaklaşımının bir ifadesi olduğunu kaydederek, “Bu yatırım Erzurum’un ekonomide bölgeye ufuk çizen bir İl olmasının tescilidir. Eğitim, sağlık, ulaştırma, enerji, spor ve turizmde bölge markası olan Erzurum yeni bir imkan yakalamıştır. Sayın Başbakan’a minnettarız” dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
VATANDAŞ 9 Haziran 2011 Perşembe 13:45

Bu millete hizmet etmeyenlere duyurlur başkaları(siyasi parti başkanları)laf üretmeyi bıraksınlarda görsünler ki TÜRKİYE sevdalısı olmak öyle vatan millet bayrak söylemleri yada fakir fukara edebiyatı yapıp boş vaadlerle kendilerince bir şeyler yaptıklarını sanmasınlar.Görsünler hizmet nasıl olur,memleket nasıl kalkınılır,Türkiyemizin her tarafı inşaat alanına dönmüş bunları görüp de ibret alsınlar. ALLAH seni başımızdan eksik etmesin ŞEHRİMİZİN fahri bakanı TÜRKİYEMİZİN GURURU,TEK LİDER SAYIN BAŞBAKINIMIZ sizi destekliyor ve ALLAH yardımcınız olsun diyoruz

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yakutiye Meydanından ilk canlı yayın
Yakutiye Kent Meydanı, Erzurum'un yeni yüzü olarak il canlı yayına sahne ...
Pasinler'de seçim semineri
12 Haziran'da yapılacak olan 24. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde ...
Nüfustan vatandaşlık no’su uyarısı
Üzerinde vatandaşlık numarası bulunmayan kimliklerin yenilenmesi için ...
 
Vakıf AVM’de son süreç
Cumhuriyet Caddesi üzerinde yapımı devam eden Vakıf Alışveriş ve Yaşam ...
‘Ayrılık yok, birlik var’
Sağlık Bakanı Akdağ, Erzurum’da AK Parti’ye yüzde 80’nin üzerinde oy beklediğini ...
Termal tesislere bilim adamı övgüsü
Atatürk Üniversitesi tarafından düzenlenen “2. Avrasya İpek Yolu Üniversiteleri ...
 
Yakutiye Parkı 10 haziran’da açılacak
Erzurum'un en büyük Kent Meydanı olacak Yakutiye Parkında Başbakan Erdoğan ...
Karabulut’un sağlık durumu iyi
Erzurum'un Aşkale ilçe Kaymakamı 32 yaşındaki Asalet Karabulut, makamında ...
Büyükşehir, Krasnıcka’yı ağırladı
Çeşitli ülkelerin büyükelçi ve konsoloslarının, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva