ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
HABERLER>GUNCEL
5 Mart 2009 Perşembe - 00:53

İş Başvurusu Hayatını Değiştirdi

GHA/ Turkcell’in Erzurum’daki çağrı merkezine yaptığı iş başvurusu, 21 yaşındaki Taner Özdemir’in hayatını değiştirdi.

İş Başvurusu Hayatını Değiştirdi

. Turkcell’in Erzurum’daki çağrı merkezinde çalışan bir gençle, bu gence ait bir çay bardağını konu alan reklam filmi, Erzurumlu Taner Özdemir’in hayatını bir anda değiştiriverdi.
ÖNCE EĞİTİM KAMPINA ALINDI
Erzurum’un Aşağı Sanayi Mahallesi’nde ikamet eden 11 nüfuslu bir ailenin 4’üncü çocuğu olan Taner Özdemir, yaklaşık 1,5 ay önce Turkcell’in Erzurum’daki çağrı merkezinde çalışmak için iş başvurusunda bulundu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme Bölümü 1. sınıf öğrencisi olan Taner Özdemir, yaptığı iş başvurusunun ardından eğitim kampına alındı.
SİNAN ÇETİN’LE TANIŞTI
Çağrı Merkezi’ne geçiş yapabilmek için gün sayan Taner Özdemir’in hayatı, ünlü yapımcı ve yönetmen Sinan Çetin’le karşılaştığı gün değişti. Turkcell’in çektireceği reklam filminde oynamak için onlarca gencin arasından seçilen Taner Özdemir, “Reklamların televizyonlarda yayınlanmasının üzerinden 10 gün bile geçmedi, ama benim hayatım değişti” dedi.
11 NÜFUSLU BİR AİLENİN 4’ÜNCÜ ÇOCUĞU
Aşağı Sanayi Mahallesi’nde yaşayan 11 nüfuslu bir ailenin 4’üncü çocuğu olan Taner Özdemir, iş başvurusunda bulunduğu Turkcell Çağrı Merkezi tarafından önce mülakata, ardından geçiş eğitimlerine alındı. Yaklaşık bir ay süren eğitim sürecinde, çağrı merkezinde görev yapan arkadaşlarıyla birlikte mesai yapabilmek için gün sayan Taner Özdemir’in hayatı, ünlü yönetmen Sinan Çetin’i karşısında gördüğü gün değişti. Çekilecek reklam filmi için onlarca genç arasından seçilen Taner Özdemir, Erzurum’da bir çay bardağının dilinden anlatılan ekmek kavgasının başrol oyuncusu oldu.
ÇAY BARDAĞININ AĞZINDAN HAYAT KAVGASI
Geçtiğimiz günlerde Erzurum’da yapılan çekimlerin ardından yayına hazır hale getirilen reklam, televizyonlarda yayınmaya başlar başlamaz, 21 yaşındaki Taner Özdemir’in yaşamına da renk kattı. Reklamın ardından Erzurum’da bir anda ilgi odağı haline gelen Taner Özdemir, ‘facebook’ ve ‘youtube’ gibi ünlü paylaşım sitelerinde adına çeşitli gruplar bile açıldığını söyledi.
ÇEVRENİN İLGİ ODAĞI HALİNE GELDİ
Önce akrabaları, ardından da yaşadığı çevrenin bir numarası haline geldiğine dikkati çeken Taner Özdemir, “Yolda yürürken bile durdurup soranlar oluyor: ‘o bardağın sahibi sen misin?’ diye. Hayatım bir anda değişiverdi. Yolda yürürken bile insanların bakışlarını hissedebiliyorum” diye konuştu.
KITLAMA ÇAY KÜLTÜRÜ
Oynadığı reklam filminin, kendisini en çok memnun eden tarafının, Erzurum’daki ‘kıtlama çay’ kültürünün ön plana çıkarılması olduğunu dile getiren Taner Özdemir, “Memleketimin güzelliklerini ön plana çıkaran bu reklam, Turkcell’in Erzurum’daki çağrı merkezinin önemini anlattığı gibi, Dadaşlar diyarının tanıtımına da katkıda bulundu. Çağrı merkezinin Erzurum’da açılmasına ve benim gibi yüzlerce gencin ekmek sahibi olmasına vesile olan herkese teşekkür ediyorum. Artık bir işim var ve evime ekmek götüreceğim. Bu sevinci ve mutluluğu herkesin yaşamasını arzu ederim” dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 20 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kübra 27 Eylül 2010 Pazartesi 16:13

bütün yorumlarınıza katılıyorum arkadaşlar rezillik bu resmen ya memleketimizi bu şekilde tanıtmalarını kınıyorum iyce abarttılar sanki biz böyle konuşuyoruz hey allahım ya

Yorumu oyla      6      4  
ayşegül zeynep 8 Haziran 2009 Pazartesi 23:20

erzurum çok övülecek bir yer, ayriyeten havası ve insanlarıyla çok seviliyor.erzurumlular hakkatten çoğ sıcakkanlıdırlar.allaha emanet olun haaa

Yorumu oyla      6      4  
Ayhan Bayoğlu 11 Mart 2009 Çarşamba 10:37

Turgay; yorumunu esefle kınıyorum. Biz Erzurumlular şivemizle gurur duyan insanlarız. Üstelik dışarıda bu reklamı görenler acaba Erzurum gençleri böyle kahvede oturup kıtlama çay mı içiyorlar diye düşünecek; oysa bizim gençliğimiz o kültürden yoksun oyun kahvelerinde kola fanta içip okey batak oynuyorlar. Adamlar çok güzel bir iş çıkarmışlar kendinizi kandırmayın.

Yorumu oyla      6      5  
derya 7 Mart 2009 Cumartesi 21:04

tebrikler taner reklam filmin çok güzel omluş tebrikler.allah yolun açık etsin

Yorumu oyla      6      4  
murat 7 Mart 2009 Cumartesi 21:00

reklamınız çok güzel olmuş.tebrik ederim.bararının devamını dilerim.bütün erzurum halkına hayırlı olsun.

Yorumu oyla      6      4  
Taner ve Dadaşlar 6 Mart 2009 Cuma 09:50

Reklamda oynayan güzel insan Taneri kutluyorum. Taner'in başarısı bütün tartışmaların üstündedir, Taner sadece bu başarısıyla okuyuculara bu platformda tartışma ve fikirlerini ortaya koyma fırsatı vermiştir. Reklamda Taner'in yanı sıra rol alan herkesin performansını ben şahsen amatör bir gözle çok beğendim. Ancak diğer tartışılan konuların da bu vesile ile gündeme gelmesi iyi olmuş. Fikirlerini açıkça paylaşan herkese ve bunları okuyanlara selamlar.

Yorumu oyla      6      4  
buno 6 Mart 2009 Cuma 09:11

Reklam filmi tam da Erzurum'u anlatıyor. Bu bir reklam filmi, tanıtım videosu değil. Andavallar. Ayrıca yazı yazarken dilinin kurallarına uy! Tek problem bir Erzurumlu kibi konuşmaması idi. O da şikayetlerden sonra değişti. Yanlışlarınız: 1- Bunun bir reklam filmi olduğunu anlamamak 2- Ağız kelimesi yerine lehçe demek. Yuh ! Lehçe bambaşka bir şeydir. bkz:TDK.GOV.TR 3- Tasni dediniz. Onun yerine tasvip demeliydiniz. 4- sallamaktan geri kalmamamk...

Yorumu oyla      6      4  
ferhat 6 Mart 2009 Cuma 00:09

çok güzel bir reklam filmi olmuş

Yorumu oyla      6      4  
ferhat 6 Mart 2009 Cuma 00:08

s a ben istanbul pendik te oturuyorum.aynı zamanda erzurum aziziye karakale köyü dernek başkanıyım.bu reklamı izlediğimde gurur duydum şivemle dadaş lılığımla erzurumlu olmakla.çünkü erzurumda erzurumun kıymeti ve doğal erzurum şivesiyle konuşmanın güzelliğini anlamıyoruz.ama şahsen ben 18 yıldır istanbuldayım erzurumlu öz şivesiyle konuştumu sanki hasretim diniyor.türkcele de teşekkür ediyorum çektiği reklam filmi için ve yaptığı yatırımlar için hepinize selam ve duayla

Yorumu oyla      6      4  
Ekrem 5 Mart 2009 Perşembe 22:54

Ya arkadaşlar neyin kavgasını veriyorsunuz kendi kültürünüzü,kendi dilinizi,şivenizi velhasıl aslınızı niye inkara kalkıyorsunuz ben bir erzurumlu olarak bu reklamla gururlandım bugüne kadar erzuruma kimse yatırım yapmıyor diye kızarken şimdi adam gelmiş yatırım yapmış memleketinin adını ön plana çıkarıyor kalkmış eleştiriyorsunuz yazık yapmayın burakın bizim yapamadığımızı onlar yapsın sesimizi duyursun ben bursada yaşıyorum çevremde iş arkadaşlarım komşularım herkes o reklamı soruyor,kıtlama çay içmeyi soruyor ve hiç olumsuz bakan olmadı lütfen fesatlığı bırakalım bardağın hep boş kısmına değil birazda dolu tarafına bakalım. Selam ve dua ile Allaha emanet olun.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kış Geri Döndü
Erzurum'da kış yeni başladı. Sabah saatlerinden itibaren başlayan kar ...
Öğrenciler Sivil Savunmayı Öğrendi
Şükrü Paşa semtindeki Kocatepe İlköğretim Okulu'nda dün itfaiye ve sivil ...
Yaz Saati Uygulaması 29 Mart’ta
Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, bu yıl yaz saati uygulamasının ...
 
Baydemir’e Erzurum’dan Sert Tepki
Diyarbakır’ın DTP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir’in, “Ecdadınız ...
Tarih Ermeni Vahşetini Unutmayacak
GHA/Düşman işgalinden kurtarılışının 91. yıldönümünü kutlamaya hazırlanan ...
Hocalı, Yüzyılın Faciası
Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü (GYTE) Türkçe Topluluğu, Hocalı katliamının ...
 
Aşkale’de 91. Kurtuluş Yılı Coşkusu
Aşkale'nin düşman işgalden kurtuluşunun 91'inci yıldönümü kutlandı.Belediye ...
Tamgaç’tan İktidara Eleştiri
GHA/Hizmet-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Cevdet Tamgaç, “Seçime giden ...
Kuş Gribi İçin Olağanüstü Tedbir
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından Erzurum’a, kanatlı itlaf cihazı ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva