ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum yaşlı nüfusu en az olan 24’üncü İl
Erzurum yaşlı nüfusu en az olan 24’üncü İl
Tekin öğrencilerle iftar yaptı
Tekin öğrencilerle iftar yaptı
Aydın, Cumhur İttifakı için destek istedi
Aydın, Cumhur İttifakı için destek istedi
 ETÜ’lü öğrenciler dünya finalinde
 ETÜ’lü öğrenciler dünya finalinde
MSB: '1 PKK’lı terörist daha teslim oldu'
MSB: '1 PKK’lı terörist daha teslim oldu'
HABERLER>BÖLGEDEN
18 Şubat 2018 Pazar - 12:45

Ilıcalı, Pasinler ilçe teşkilatını ziyaret etti

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, AK Parti Pasinler İlçe teşkilatını ziyaret ederek teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Ilıcalı, Pasinler ilçe teşkilatını ziyaret etti

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, AK Parti Pasinler İlçe teşkilatını ziyaret ederek teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

AK Parti Pasinler İlçe Teşkilatı’na ziyareti gerçekleştiren AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, teşkilat üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi. AK Parti ilçe teşkilat yöneticileri ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Ilıcalı, Pasinler ilçesinin sorunlarını dinleyerek yapılan çalışmalardan bahsetti.

AK Parti Pasinler İlçe Başkanı Muhammet Hanifi Temirlenk’i tebrik eden Milletvekili Ilıcalı, “Öncelikle bu kadar dostun, bizleri karşılamasından memnuniyet duyduğumu belirtmek isterim. AK Parti Pasinler İlçe Başkanı Muhammet Hanifi Temirlenk ve yeni yönetim kurulumuzu tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu bir bayrak değişimi ve amaç daha fazla hizmet verebilmek. Yarın da başka kardeşlerimiz davamıza ortak olacak. Bizim görevimiz dünya liderimize sahip çıkmak, ona yardımcı olarak halkımıza hizmet etmektir. Büyük bir mücadele veriyoruz. Bizim meselemiz AK davadır” diye konuştu.

Ak Parti Pasinler İlçe Teşkilatının önemli hizmetlerde bulunduğunu ifade eden Ilıcalı, “Pasinler İlçe Teşkilatımız olarak bizlere büyük destek verdiniz. Onun haricinde son iki yıl içerisinde önemli hizmetlerde bulundunuz. İnanıyorum devamı da gelecek” dedi.

Pasinler ilçesinin turizm açısından önemli bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayan Milletvekili Ilıcalı ilçenin sahip olduğu kaplıcalara vurgu yaparak yeni tesislerin gerekli olduğunu ve ilçeye yeni tesislerin yapılacağını bildirdi.

İnşasının ardında bölgeye tarım açısından büyük ivme kazandıracak olan Alvar ve Söylemez Barajlarından bahseden Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı geçtiğimiz yıllarda baraj konusunu meclise taşıyarak Başbakan Binali Yıldırım’a sunduğunu belirtti.

Alvar Barajının yapılacağı alandan fay hattı geçmesi sebebiyle projenin geciktiğini söyleyen Ilıcalı, “Pasinler için önemli bir husus olan Alvar Barajı yapılacak. Geçtiğimiz yıl belediye başkanımız, AK Parti ilçe başkanımız ve mahalle muhtarlarımız Ankara’ya gelerek AK Parti grup toplantısında Başbakan Binali Yıldırım’a taleplerini sundular. Talepleri Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na iletildi. Proje alanında fay hattı geçtiği için sıkıntılar oluşmuştu ama problemi çözdüler. Alvar Projesi gecikmiş bir proje ve inşallah bir an önce inşaatına başlanacak. Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte bu projelerin takibini yapıyoruz. Söylemez Barajı da bu bölgeyi çok ilgilendiriyor. Çok büyük bir proje bu da hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Milletvekili Ilıcalı Pasinler’in hızlı tren yolu üzerinde olduğunu belirterek, şunları kaydetti: “Hızlı tren Pasinler’den geçecek. Buradan binildiğinde doğu istikametinden Bakü’ye daha ilerisi Pekin’e kadar gidilebilecekken, batı istikametinden de hızlı trenin gelmesiyle birlikte Marmaray üzerinden Avrupa’ya geçilebilecek. Erzurum-Erzincan arası hızlı tren projesi de ihale oldu.”

AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçtiğimiz yıl Erzurum’un 2026 Kış Olimpiyatlarına adaylığını ilan etmesinin ardından gerekli hazırlıkların yapıldığını belirterek bütün bu gelişmelerin bölgenin daha fazla kalkınmasına vesile olacağını vurguladı.

“Biz ne kadar çalışırsak, Türkiye o kadar kalkınır” diyen Ilıcalı, 2019 yılı seçimleri için teşkilatların birlik ve beraberlik içinde çalışması gerektiğini söyledi.

AK Parti gençlik kolları ve ilçe teşkilatına önerilerde bulunan Milletvekili Ilıcalı, “Teşkilatta yerini alan arkadaşlara tavsiyem bu dava da bütün görev alan arkadaşlarla iyi bir ilişki kurmanız. Bizim 2019’da çok önemli görevlerimiz var. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçmek Türkiye açısından çok önemli bir adım. Bunları kaptırırsak bütün kazanımlar boşa gider. Türkiye hiçbir dönem dış güçlere karşı dik duran bir lider ve hükümete sahip olmamıştı. Cumhurbaşkanımız her zaman muazzam bir duruş sergileyerek büyük bir mücadele veriyor. Bizim görevimiz birbirimizi incitmeden, kol kola girerek birlik ve beraberlik içinde 2019’daki üç seçimi başarıyla kazanmak. Bu sistemin ülkemiz için çok önemli olduğunun farkında olalım. Kim olursa olsun sarılalım kucaklayalım. Seçimlerde Erzurum muazzam bir başarı gösteriyor, Türkiye ortalamasının 20 puan üzerinde olduk her zaman. Hedefimiz bu rakamları yükseltmek olsun. Birlik beraberlik içinde güzel çalışmalar diliyorum” dedi.

 
Oltululardan birlik ve beraberlik etkinliği
 
Erzurum yeniden beyaza büründü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Oltululardan birlik ve beraberlik etkinliği
Atatürk Üniversitesi Konuk Evi’nde yemekli toplantıda buluşan Oltulular, ...
Soğuk rekoru -16 ile Ardahan’daydı
Doğu Anadolu Bölgesi'nde gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında ...
Aşkaleli besicilerden örnek destek
Aşkale İlçesinde besiciler tarafından 2 adet tosun Afrin’de mücadele ...
 
Pazaryolu’ndan Mehmetçiğe gönül köprüsü
Pazaryolu İlçe Belediyesi anlamlı bir kampanyaya imza attı.
Gazi’den ‘Zeytin Dalı Harekatı’ için kan bağışı
Hınıs ilçesinde 21 yıl önce bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen ...
Milletin çocukları Komandolarla buluştu
Kayak Şampiyonasına Isparta, Kayseri, Van, Samsun, Yozgat, Düzce, Çankırı, ...
 
Şanslı şansız
Erzurum’un Oltu ilçesinde çöp toplama kamyonu itfaiye müdürlüğü önünde ...
Ardahan-Şavşat karayoluna çığ düştü
Ardahan-Şavşat karayolu, çığ düşmesi sonucu ulaşıma kapandı.
Başbakan Yıldırım’dan Doğu Buluşması
Başbakan Binali Yıldırım, Afrin operasyonunda Mehmetçiğin destan yazdığını ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva