ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
5’inci Bölge Teşvik verileri açıklandı
5’inci Bölge Teşvik verileri açıklandı
Erzurum’dan ihracatta sektörel rekabet arttı
Erzurum’dan ihracatta sektörel rekabet arttı
81 ilaç geri ödeme listesine alındı
81 ilaç geri ödeme listesine alındı
TESK’ten Perakende Yasası çağrısı
TESK’ten Perakende Yasası çağrısı
Şimşek’ten enflasyonla mücadele vurgusu
Şimşek’ten enflasyonla mücadele vurgusu
HABERLER>SİYASET
9 Ağustos 2012 Perşembe - 16:15

Hilalkentpark’ta yoğun tempo

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Erzurum’a ikinci mesire alanı olarak inşa edilen Hilalkentpark’ta çalışmaları sık sık denetliyor. Ramazan ayı nedeniyle gevşeme gözlemlediğini belirten Korkut, çalışanlara uyarılarda bulunuyor. Zaman zaman işçiliği beğenmeyen Korkut, işlerde yenileme yaptırıyor.

Hilalkentpark’ta yoğun tempo

ERZURUM (İHA) - Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Erzurum’a ikinci mesire alanı olarak inşa edilen Hilalkentpark’ta çalışmaları sık sık denetliyor. Ramazan ayı nedeniyle gevşeme gözlemlediğini belirten Korkut, çalışanlara uyarılarda bulunuyor. Zaman zaman işçiliği beğenmeyen Korkut, işlerde yenileme yaptırıyor.
HilalkentPark’da çalışmaları sık sık denetleyen Ali Korkut, işleri hızlandırmak istiyor. Ramazan nedeniyle işlerde gevşeme gözlemleyen Yakutiye Belediye Başkanı Korkut, “Erzurum’un bu yakasına güzellik katacak, bölgede görünümün değişmesine yol açacak bir çalışma yapılıyor. Büyüklüğü ve içeriğiyle insanların huzur içerisinde pikniklerini yapabilecekleri piknik ve mesire yerinin biran önce tamamlanmasını arzuluyorum. Bunun için sık sık kontroller yapıyorum. Ramazan nedeniyle bir gevşeme gözlemliyorum. Yüklenici firmayı da uyararak ihale süresine riayet etmelerini istiyorum. İnşallah bu yıl içerisinde, kış gelmeden hizmete açmış oluruz. İlk pikniği de burada geniş bir katılımla, basınımız ve protokolümüzün de katılımıyla yapmak istiyoruz” dedi.
İŞÇİLİKLERDE TİTİZ
Ali Korkut, parkta yapılan üretimleri de sıkı denetimden geçiriyor. Mimarlık mesleğinin getirmiş olduğu titizlikle yapılan işçilikleri ve üretimleri inceleyen Ali Korkut, zaman zaman üretimlerin yeniden yapılmasını istiyor. Korkut, “İnsan için bir şey yapıyorsanız, en layıkını yapmalısınız. Bazen işçilerin hassas davranmamaları nedeniyle yanlış işçilik oluşabiliyor. Bunları tespit edince söktürüp yeniden yaptırıyorum. Buna özen göstermezsem, ortaya iyi olmayan görüntüler çıkabilir” şeklinde konuştu.

 
21 bin paket sigara yakalandı
 
Bilet izdihamına polis müdahalesi
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
söz değilk belediyed e iş üretin 12 Ağustos 2012 Pazar 13:52

buarad yazılanalra cevap verene kadar iş üretin kardeşim.belediyed e sıcak koltuklard aoturmak kolay.gelin şu sanayi mahallesinin yoluna sokağına bir bakın.insan mı yaşıyor burda dersiniz?ne bir kaldırımı var.ne bir çocuk parkı var.ne bir doğruı düzgün ana yolu ara yolu var.çöp toplamanın dışında ne yapıyor burda belediye.adam başına bizim adımıza devletten iller bankasından para alıyor .yatıırmları da paşalar caddesine,sanatçıya şenliğe karnavala ahrcıyor.ben diyorumki sayın başkan sanayi mahallesi senin aynandır.bak aynaya gör halini..yukarı sanayi,çağlayan,aşağı sanayi hepsi..

Yorumu oyla      6      4  
yorumculara 12 Ağustos 2012 Pazar 00:44

İsteklerin sonu yok da azıcık da akliselim olsun.Erzurumda kapalı piknik alanı yok. askeriye de mangal mı yakacaksınız?Paralı dediğin de içtigin semaver çayının parası değil mi?Ben de bir vatandaş olarak yazıyorum ki Erzurumda herkes halından memnun.Biraz insaflı olun.Belediyeden hizmet bekleyin elbette ama ölçüyü kaçırmayın.Herkes kendi bölgesine çalışıyor ,yorumdan da belli.Bayanım deyip istek yapanada ikiçift sözüm var.Tarifine en güzel uyan yer kendi evin.Rahatsız oluyorsan evine misafir davet et,altın günü yap bayan bayana otur.Parkta ne işin var.Otur oturduğun yerde.Zaten Erzurum da olan merak etme Türkiyede ilk oluyor.Tövbe tövbeee

Yorumu oyla      6      4  
sayın başkan 11 Ağustos 2012 Cumartesi 23:23

sayın başkan tebrikler hilalkentihatırladığınız için ama inşaat yaptığınız tesisler paralı olmaz ve temiz ve güvenilir olur.Sayın başkan dan birbayan olarak isteğim sadece bayanların kullanabileceği birpark yaptırması içinde kafesi,bakçesi oyun saolu spor salonu olması.türkiyede ilk olur.ve bayanların özelbirmekanı olur.erkekler her yerde oturuyor ama şöyle bayan bayan oturacağımız mekan yok..

Yorumu oyla      6      4  
Süha Mühürdaroğlu 10 Ağustos 2012 Cuma 16:25

BELEDİYELERİMİZ BÖYLE PARKLAR YAPMAKLA HİZMETLERİNİN SEMERESİNİ ALIRLAR.ÇÜNKÜ ÜNİVERSİTE GİBİ YADA DİĞER KAMU KURULUŞLARININ SOSYAL TESİSLERİ HALKA KAPALI.ÜNİVERSİTE PİKNİK ALANINA GİRMAEK ASKERİ BÜLGEYE GİRMEKTEN DAH ZORLAŞTI.ATA PARKI DA PARALI YAPTILAR.KIŞI UZUN YAZI KISA OLAN İLİMİZDE HALKIN YEŞİLE HASRETİNİ GİDERMEK SADECE BELEDİYELERE YADA KİLOMETRELERCE YO ALMAKLA MÜMKÜN HALE GELDİ.DİĞER KAMU KURULUŞLARIDA KENDİ PERSONELİNE BU HİZMETLERİ SUNAR DURUMDA.ERZURUMUN YERLİ HALKI BU KONULARDA MUZDARİP.ERZURUM ERZURUMLULARA KAPALI HALE GETİRİLDİ.ERZURUMLU OLMAK NAKİSE HALİNE GETİRİLDİ.ERZURUMUN YERLİLERİ ÇOK ŞEYDEN MAHRUM OLDUĞU GERÇEĞİNİ UMARIM BİRİLERİ GÖRÜRLER.ERZURUM ERZURUMLULARIN, TÜRKİYE TÜRKLERİN OLDUĞU ZAMAN MUTLULUKLAR ARTACAKTIR İNANCINDA OLANLARI SAYISI HİÇTE AZ OLMADIĞI KANAATİNDEYİM.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hem veda, hem teşekkür
Erzurum İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Taşkesenligil, Erzurum İl Özel ...
Aziziye Meclisi iftarda buluştu
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, meclis üyeleri ve personelle iftar ...
‘Erdoğan bir Dünya Lideri’
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Sarıkamış’ta yaptığı konuşmada “Bugün ...
 
‘Türkiye’yi kıskananlar var’
Türkiye’deki barış ve huzur ortamını bozmak isteyenler olduğunu ifade ...
Palandöken yolları yenileniyor
Palandöken Belediyesi’nin başlattığı asfalt seferberliği tüm hızıyla sürüyor. ...
Babacan gündemi değerlendirdi
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Kardelen Televizyonu'nun konuğuydu.
 
Bulutlar, terörü lanetledi…
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yaptığı yazılı açıklama ile ...
Babacan Erzurum’a geldi
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum’da ...
Yavilioğlu Oltulularla buluştu
Ak Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, Sağlık Bakanı Prof.Dr. ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva