ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Bayraktar maden sahasında incelemede bulundu
Bayraktar maden sahasında incelemede bulundu
FETÖ firarisi 2 kişi tutuklandı
FETÖ firarisi 2 kişi tutuklandı
MİT'ten Süleymaniye’de nokta operasyon
MİT'ten Süleymaniye’de nokta operasyon
Snowboard’da Erzurum 2’inci oldu
Snowboard’da Erzurum 2’inci oldu
Emniyetten gerçeği aratmayan tatbikat
Emniyetten gerçeği aratmayan tatbikat
HABERLER>TÜRKİYE
7 Nisan 2020 Salı - 09:39

Haydi Türkiye, 100. Yıl için gönül gönüle

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, “23 Nisan 2020 Perşembe akşamı, saat 21.00’de tüm Türkiye’yi, evlerinde ve balkonlarında bayraklarıyla 100. Yıl coşkusunu İstiklal Marşı’nı söyleyerek kutlamaya çağırıyoruz. ' dedi

Haydi Türkiye, 100. Yıl için gönül gönüle

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, “23 Nisan 2020 Perşembe akşamı, saat 21.00’de tüm Türkiye’yi, evlerinde ve balkonlarında bayraklarıyla 100. Yıl coşkusunu İstiklal Marşı’nı söyleyerek kutlamaya çağırıyoruz. Aynı saatte görsel medyamız İstiklal Marşı yayınıyla bu coşkuya eşlik edecek. Milli Mücadele’nin ruhunu yansıtan o mısralarla, 100. Yıl’ın heyecanını milletçe hep birlikte yaşayalım” dedi.
100. YIL COŞKUSU

TBMM Başkanı Şentop, yazılı açıklama yaptı. Şentop, salgın döneminde milyonlarca öğrencinin uzaktan eğitim gördüğü bugünlerde, Milli Eğitim Bakanlığı ve TRT ile işbirliği içinde, kıymetli öğrencilere ‘Açılışının 100. Yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi’ başlıklı kısa bir ders içeriği hazırladıklarını belirterek, “Yine 23 Nisan haftasında yayınlanmak üzere Meclis ve Milli İrade tarihimizi konu alan 23 dakikalık belgesel, tüm medya mecralarımızın kullanımına açılacaktır. Dünü ve bugünü anlatan bir kamu spotumuz, ayrıca 100. Yıl konulu üç kısa filmimiz de aynı hafta ekranlarda olacak. Zor günleri elbette birlikte ve dayanışma içinde atlatacağız. Devletimiz, ilgili kurumlarımız ve en başta sağlık camiamız muazzam bir fedakarlık ve titizlikle süreci yönetiyor. Programlarımızla alakalı kararları, içinde bulunduğumuz salgın sürecindeki gelişmeleri dikkate alarak değerlendirmek mecburiyetinde olduğumuz için mümkün olduğu kadar kısa vadeli planlamalar yapıyoruz” ifadelerini kullandı.
BAYRAK AS, COŞKUYU PAYŞLAŞ

23 Nisan günü için yapılacak planlamaların da genel gidişat değerlendirilerek ele alınacağını kaydeden Şentop, “Şimdilik, yine mutlaka ‘Evde Kal’ çağrısına uyarak 100. Yıl coşkusunu yaşamak için, buradan iki davette bulunmak istiyorum. Birincisi, imkanı olan herkesi 20 Nisan Pazartesi itibarıyla 100. Yılı, Milli İrade ve Milli Mücadele’yi konu alan kişisel videolarını sosyal medyadan yayınlamaya davet ediyorum. 19 Nisan akşamı ilan edeceğimiz ortak etiketle yayınlanacak ve bu videolardan en çok beğeni alan ilk 500 tanesine, TBMM 100. Yıl İcra Komitesi tarafından kitaplar hediye edilecektir. İkincisi, şu günlerde herkesin evde kalarak bu anlamlı yıldönümünü kutlama arayışı ve heyecanına yönelik bir davetimiz daha var. 23 Nisan 2020 akşamı, birçok yabancı Parlamento Başkanının ve misafirin de katılımıyla TBMM’nin bahçesinde, farklı şehirlerimizden canlı katılımlarla da renklenen ve yüzyıllık Meclis tarihimizi anlatan güçlü bir gösteri eşliğinde büyük bir resepsiyon planlamıştık. Şimdi onun yerine, bütün vatandaşlarımızın bir şekilde katılabileceği, aynı dakikalarda bütün herkesin kalbinin aynı duygularla atacağı bir davetimiz var. 23 Nisan 2020 Perşembe akşamı, saat 21.00’de tüm Türkiye’yi, evlerinde ve balkonlarında bayraklarıyla 100. Yıl coşkusunu İstiklal Marşı’nı söyleyerek kutlamaya çağırıyoruz. Aynı saatte görsel medyamız İstiklal Marşı yayınıyla bu coşkuya eşlik edecek. Milli Mücadele’nin ruhunu yansıtan o mısralarla, 100. Yıl’ın heyecanını milletçe hep birlikte yaşayalım” dedi.
Şentop, şunları kaydetti: “Nasıl ki 100 yıl önce muazzam bir direniş ruhuyla zaferlere eriştiysek, yine aynı dayanışma ruhuyla, devletimiz tarafından açıklanan tedbirlere uyarak bu zor günleri atlatacağımıza gönülden inanıyorum. İnşallah önümüzdeki her gün bir öncekinden daha iyi haberler getirir. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyor, güzel günleri ve dönemleri ülkemizin dört bir yanında güneşin altında kutlayacağımız zamanların bir an önce gelmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.”

 
Eğitim Bir Sen’den eğitimcilere sağlık desteği
 
PTT'den İŞKUR ödemelerinde yeni uygulama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkeş paylaşımı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu ...
Erdoğan: ‘Sağlam bir duruş sergiliyoruz’
Erdoğan, “Türkiye korna virüs salgınıyla mücadele kararlılıkla sürdürüyor. ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Erzurum’a özel selam
Erdoğan, Dadaşlara selamını Başkan Mehmet Sekmen’le iletti. Erdoğan, her ...
 
'İzin vermeyeceğiz'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan milli dayanışma kampanyasına yönelik ...
‘Ümidimiz, acımızdan büyüktür’
Erdoğan, ‘Ümidimiz, acımızdan büyüktür’ anlayışıyla bu ülkenin her bir ...
'Kardeşlerimizi destek olmaya davet ediyorum’
Erbaş, “Cumhurbaşkanımızın önderliğinde gerçekleştirmekte olduğumuz ‘Biz ...
 
‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından yaptığı ...
‘Mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Covid-19’a karşı yeni alınan tedbirleri açıklayarak, ...
Belediyelerden 3 ay kesinti yapılmayacak
Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaykanı Kararına göre belediyelerin borçlarına ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Riskin Güveni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva