ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
HABERLER>SPOR
18 Kasım 2021 Perşembe - 14:14

Hamzaoğlu Erzurumspor maçını değerlendirdi

Erzurumspor ile oynadıkları hazırlık maçının kendilerini görme açısından değerli olduğunu kaydeden Hamzaoğlu, “Maçtan memnunum, tabi oyunu maç eksiği olan oyuncularla oynadık. Bu eksiği tamamlamak için aldığımız bir maçtı bu hazırlık maçı.’ dedi.

Hamzaoğlu Erzurumspor maçını değerlendirdi

Deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, “İnşallah Konya’dan da Alanyaspor maçında aldığımız sonucun devamını getiren bir oyunla ve iyi bir sonuçla dönmeyi arzuluyoruz” dedi.
Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Konyaspor ile karşılaşacak. 21 Kasım Pazar günü Medaş Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma öncesi Mehmet Cengiz Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren yeşil-mavili ekipte Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Her geçen hafta takımın daha da iyiye gittiğini belirten Hamzaoğlu, “Konyaspor gerçekten bu sezon iyi bir performans ortaya koydu, koymaya da devam ediyor. İstikrarlı bir kadro, disiplinli bir takım, yetenekli oyuncular ve sonuca giden futbol ile şu andaki yerlerini de hak ediyorlar. Biz de geldiğimizden beri her hafta üstüne koyarak devam ediyoruz. Takım kendisini daha da hissettirmeye başladı. Yine bu maçta da takım bütünlüğüne ihtiyacımız olacak, hep beraber hareket etmeye ihtiyacımız olacak. Hem rakibimizin pozitif yönlerini, güçlü yönlerini önlemeye çalışacağız hem de zaaflarından faydalanmaya çalışacağız. Buna yönelik çalışmalarımız sürdü. Milli takımda olan arkadaşlarımız henüz aramıza tam olarak katılmış olmasalar bile diğer oyuncularımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürdük. Önümüzde 2-3 günümüz daha var hazırlanmak için. En iyi şekilde inşallah Konya’dan da Alanyaspor maçında aldığımız sonucun devamını getiren bir oyunla ve iyi bir sonuçla dönmeyi arzuluyoruz” şeklinde konuştu.
Erzurumspor ile oynadıkları hazırlık maçının kendilerini görme açısından değerli olduğunu kaydeden Hamzaoğlu, “Maçtan memnunum, tabi oyunu maç eksiği olan oyuncularla oynadık. Bu eksiği tamamlamak için aldığımız bir maçtı bu hazırlık maçı. Eksiğimizin olduğu da çok net bir şekilde kendini gösterdi ama bu tür maçlarla, kupa maçlarıyla beraber bu arkadaşlarımızın da maç eksiğini, kondisyonunu toparlamaya çalışacağız. Herkes için olumlu oldu aslında bu maç. Erzurum için de bizim için de oyuncularımız için de. Nelerimiz eksik, nelerimizi tamamlamamız gerekiyor bunları daha net gördük. Zaten bildiğimiz, gördüğümüz şeylerdi ama en azından bunu hepimiz gördük. Bundan dolayı da bu maçın bize faydası olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.
Kulüp Başkanı Tahir Kıran ile yaptıkları toplantı hakkında da bilgi veren Hamzaoğlu, ligin ilk yarısında kalan 7 maça odaklandıklarını dile getirerek, “Genel bir sohbet toplantısı yaptık başkanla beraber. Hem bugünümüzle ilgili hem gelecekle ilgili neler yapabiliriz, neleri daha iyi duruma getirebiliriz bunları konuştuk. Tabi ki şu anki görüntüye göre devre arasında bir şeyler yapmamız gerekir mi gerekmez mi bunları da konuştuk. Bir yandan tabi o çalışmaları sürdürürken bir yandan da şu karara vardık, evet elimizde her gün gelişen bir kadro var. İyi bir takımımız var, iyi mücadele ediyoruz. Şu anda yedi maçımız daha var. Devre arasına kadar da tamamen bu maçlara odaklanmayı tabi ki bir taraftan eksiklerimize yönelik çalışmaları sürdüreceğiz ama tamamen bu önümüzdeki 7 maça odaklanmayı ve buradan toplayabildiğimiz kadar puan toplamayı öncelik haline getirdik. Buna odaklanmış durumdayız şu anda tamamen. Düşüncemiz bu ve bunun ilk etabı olan Konyaspor maçı. Tamamen buna konsantre olmuş durumdayız ve devam ediyoruz” açıklamasını yaptı.

 
MHP’den Köprüköy Buluşması
 
Terörist Kaytan etkisiz hale getirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
GSİM Vali Memiş’i ağırladı
Erzurum Valisi Okay Memiş, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne atanan Birdal ...
Curling milli takımı Avrupa sınavında
Türkiye Curling Kadın ve Erkek Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası için Norveç’e ...
Kağızman GB’den Yakutiyespor mesaisi
Kağızman Gençler Birliği Spor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Erzurum Yakutiye ...
 
Batman boksta Erzurum’un gururu oldu
Boks ile ilgilenen Yunus Emre Batman, Zonguldak'ta düzenlenen Büyük Erkekler ...
Mehmetçik, özel sporcularla bir araya geldi
Iğdır’da bulunan özel sporcular, Mehmetçik ile bir araya gelerek güzel vakit geçirdi.
Sözeri: ‘Milli maç arasını iyi değerlendirdik’
BB Erzurumspor, 20 Kasım Cumartesi günü evinde oynayacağı Boluspor maçının ...
 
BAL’da heyecan dorukta
Amatör Lig (BAL) Ligi takımlarından Kars 36 Spor, hafta sonu kendi saha ...
Erginer Erzurumspor maçı beklentilerini açıkladı
Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, milli maç arasını faydalı geçirdiklerini ...
Erzurum Gençlik Spor ilk maçını kaybetti
Erzurum Gençlik Spor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Mardin Kızıltepe ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva