ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
HABERLER>ASAYİŞ
20 Haziran 2012 Çarşamba - 07:22

‘Hainleri lanetliyorum’

Saldırıyı şiddet ve nefretle kınayan Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, karanlık dış güçlerin maşası katillerin emellerine ulaşamayacaklarını belirtti

‘Hainleri lanetliyorum’

ERZURUM (İHA) - Hakkari’nin Çukurca ilçesi Dağlıca bölgesinde Yeşiltaş Karakolu’na teröristlerin açtığı ilk ateşle 8 asker şehit olurken, 16 asker yaralandı. Saldırıyı şiddet ve nefretle kınayan Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, karanlık dış güçlerin maşası katillerin emellerine ulaşamayacaklarını belirtti. Korkut, “Millet, asırlardır bu topraklar için kanını akıtmıştır, bu vatana bütün emperyalist güçler göz dikti ancak çakıl taşımızı dahi alamadılar. Bizi üzen şehit ana-babalarımızın ızdırap ve acısıdır” dedi.
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Irak topraklarından gece sınıra sızan PKK’lı teröristler, arasında 10 kilometre mesafe bulunan Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’ne bağlı Derecik’teki İç Güvenlik Taburu’nun üs bölgeleri ile Yüksekova’nın Dağlıca bölgesindeki Yeşiltaş Karakolu’na aynı anda saldırdığını ve
Yeşiltaş Karakolu’nda teröristlerin açtığı ilk ateşle 8 askerin şehit, 16 askerimizin de yaralandığını hatırlatarak, yapılan saldırıyı şiddetle ve nefretle kınadığını belirtti.
Korkut yaptığı yazılı açıklamasında, karanlık odakların, emperyalist emellerin uşağı konumundaki bir terör örgütünün zaman zaman önlenemeyen hain saldırılarında şehit verildiğini ifade ederek, yapılanların yana kar kalmayacağını söyledi. Korkut, “Türk milleti asırlardır bu vatan için, bu topraklar için kan vermiştir. Şair, ‘bu vatan toprağın kara bağrında, sıra dağlar gibi yatanlarındır’ derken bu toprakların Türk milleti için ne anlama geldiğini veciz biçimde ifade etmiştir. Akıttıkları kanın fazlasını ödeyeceklerdir, bu bağlamda Türk Ordusuna güvenimiz tamdır. Ancak hainlere ve maşalarına bir çift sözümüz var, geçmişte üçünüz beşiniz birlikte çullandınız üzerimize ancak bir çakıl taşımızı dahi alamadan sulara gömülüp gittiniz. Yine aynı şeyler tekrarlanacaktır. Bu millet vatanı için ölmeyi bilir. Milletimizin, şehitlerimizin anne, babaları ile yakınlarının ve hepimizin başı sağ olsun. Yaralılarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.
KORKUT, ‘YÜREĞİMİZ YANDI”
Önceki gün geçirdikleri trafik kazası sonucu yaşamlarını yitiren ve Erzurum’u yasa boğan Burak Onganer, Furkan Güngörmüş, Fatih Dodoloğlu, Muhammet Sait Yeşilyurt ve Erdem Kara’nın acısını yüreğinde hissettiğini belirterek, “Her ölüm erkendir derler, ama bu yavrularımızın ölümleri çok erken olmuştur. Nasıl dayanılır sözle ifade edilmez. Anne-babalarına, yakınlarına ve tüm üniversite camiasına baş sağlığı, sabır diliyorum. Yavrularımıza da Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

 
Doğa Sporları Festivali başlıyor
 
Kümesten 36 güvercin çalındı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ejder tepesi 20 Haziran 2012 Çarşamba 10:09

Sayın Başkan biz de bu Ermeni maşalarını bu yabancı taşeronlarını şiddetle lanetliyoruz.Bu yaptıkları zulümler inşaAllah yakındır,kendi başlarına geçecek.Allah'ın zulme rızası yoktur.O sadistler o Mecusiler bunu bilmeseler bile, onları yaratan buna rıza göstermeyecektir.Firavunlar,Nemrutlar, Ebu Cehiller,Maolar,Leninler nasıl helak oldularsa bunlar da inşaAllah kısa zamanda helak olacaklar ve bu yüce Millet,bu belâdan kurtulacaktır.Bin yıldır bu cennet vatanda Türkler ve Kürtler nasıl kardeşçe yaşadılarsa yine, ilelebed kardeşçe yaşayacaklardır.Bu kardeşliği bu maşalar, bu vampirler ve bu sadistler bozamayacaktır.İnşaAllah, İnşaAllah !... Anadolu,kıyamete kadar 'Türk Yurdu' olarak Türklerin ve Kürtlerin, kardeşçe yaşadıkları yurt olarak kalacaktır.Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Allah'ım,kıyamete kadar bu cennet vatanda,Ezanlar hiç susmasın, Bayrak'ımız gönderderden hiç inmesin.Bu vatan ilelebed payidar olsun.Âmin,Âmin!.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Jandarma’dan esrar operasyonu…
Erzurum İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğünce ...
65 kilo esrar ele geçirildi
Erzurum'da gerçekleştirilen operasyonda 65 kilogram 665 gram esrar ele geçirildi.
Tekman’da silahlı kavga: 6 yaralı
Tekman ilçesine bağlı Düzyurt köyünde aralarında husumet bulunan 2 aile ...
 
BEAH kavşağında feci kaza: 5 ölü
Erzurum’da 16 yaşındaki ehliyetsiz gencin kullandığı ve 5 arkadaşının ...
Söğütlü Aksoy’a ağladı
Polis memurunu cenazesi Lalapaşa Camisinde dün akşam namazına müteakip ...
Bölücü örgüte yardıma hapis cezası
Erzincanlı Şener ve Şenol Ç. kardeşlerin bölücü terör örgütü PKK’ya 30 ...
 
Genç, Ayın Polisi seçildi
Aziziye ilçesi Ilıca semtinde meydana gelen büyük çaplı bıçaklı, sopalı ...
Emniyet'ten korsan bilet operasyonu
Erzurum’da Fanta Gençlik Festivali kapsamında bugün düzenlenecek olan ...
Polisten kaçamadılar
Erzurum’un Köprüköy ilçesinde polisin yol uygulaması sırasında ‘dur’ ikazına ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva