ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Savunma sanayi kahramanı: Nuri Paşa
Savunma sanayi kahramanı: Nuri Paşa
Taekwondo’da Oltu damgası
Taekwondo’da Oltu damgası
4 yılda 2 mahkemeden görevsizlik kararı
4 yılda 2 mahkemeden görevsizlik kararı
Çomaklı, ÜAK’da tespitlerini paylaştı
Çomaklı, ÜAK’da tespitlerini paylaştı
‘Kitap dünyasının kalbi Erzurum’da atacak’
‘Kitap dünyasının kalbi Erzurum’da atacak’
HABERLER>EKONOMİ
24 Nisan 2013 Çarşamba - 00:08

Güvenli'den değişim mesajı

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkan Adayı A. Mustafa Güvenli, “Erzurum’daki esnafımız, ticaret erbabımız, sanayici ve işadamlarımız, özgür iradeleriyle kesinlikle değişimden yanalar” dedi.

Güvenli den değişim mesajı

E.MEHMET YILMAZ
ERZURUM (İHA) - Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkan Adayı A. Mustafa Güvenli, “Erzurum’daki esnafımız, ticaret erbabımız, sanayici ve işadamlarımız, özgür iradeleriyle kesinlikle değişimden yanalar” dedi.
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ETSO) seçim günü yaklaşırken, adayların seçim çalışmaları da hız kazanmaya başladı. Mevcut Başkan Lütfü Yücelik’in karşısına aday olarak çıkan ve ardından ETSO Başkanlığı’nın bir diğer adayı Murat Resuloğlu ile güç birliği kararı alan Güvenli, Erzurum’daki iş dünyasının değişimden yana olduğunu bir kez daha yineledi.
Seçime kırmızı oy pusulası ile ittifak halinde girecek olan Güvenli ve Resuloğlu, meclis üyeliğine aday işadamlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi. Güvenli ve Resuloğlu, ortak hareket etme kararı aldıkları meclis üyeliklerine aday işadamlarıyla seçim öncesinde görüş alışverişinde bulundu. Erzurum’daki hemen her sektörden temsilcilerin katıldığı akşam yemeğinde, seçim çalışmaları ve gelinen noktayla ilgili olarak geniş kapsamlı bir durum değerlendirmesi yapılırken, görüş alışverişine daha sonra Pelit Meydanı’ndaki seçim irtibat bürosunda gruplar halinde devam edildi.
4 MAYIS’TAKİ SEÇİM ÖNCESİNDE HER AYRINTI GÖZDEN GEÇİRİLİYOR
Meclis üyeliğine aday işadamlarıyla birlikte geç saatlere kadar devam eden seçim çalışması kapsamında, meslek gruplarıyla ilgili olarak geniş kapsamlı değerlendirmeler yapıldı. Seçim öncesinde her ayrıntı gözden geçirilirken, 4 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin Erzurum için dönüm noktası olacağı görüşü savunuldu. Adaylar, sandık başına gidecek olan şirket yöneticilerine birlik ve beraberlik mesajları vermeyi de ihmal etmedi.
Erzurum’daki iş dünyasının nasıl bir Ticaret ve Sanayi Odası hayal ettiğine daha önceki açıklamalarında sık-sık yer verdiğini hatırlatan A. Mustafa Güvenli, “Bizim şu anda verdiğimiz bu mücadele; üyesinden kopuk olmayan ve iş dünyasının ihtiyaçlarını tespit edebilen, yanı sıra verdiği hizmetlerin etkinliğini ölçebilen bir TSO oluşturmak içindir. Bu bağlamda ETSO’yu çok daha dinamik bir yapıya kavuşturmak, üyeleriyle el ele hareket etmesini sağlamak ve Erzurum’un sosyo-ekonomik geleceği için hep birlikte yepyeni bir vizyon oluşturmak istiyoruz” dedi.
GÜVENLİ: “ETSO, ÜYESİNİN GÜCÜNE GÜÇ KATAN BİR YAPIYA KAVUŞACAK”
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ETSO) katılımcı bir yönetim anlayışını hakim kılmak istediklerinin altını çizen Güvenli, “Unutulmamalıdır ki, TSO’lar, iş dünyasına yol gösterebildikleri, danışmanlık yapabildikleri, işletmeleri tanıtabildikleri, yeni markalar oluşturabildikleri ve üyelerinin ufkunu açabildikleri zaman başarılı olurlar. Bizim ETSO ile ilgili amacımız özetle; Erzurum’daki esnafa, tüccara, sanayiciye ve işadamlarına güç kazandıran ve dahi bu güce güç katabilen bir yapıyı kurmaktır” diye konuştu.
Seçim heyecanının Erzurum’daki tüm iş çevrelerini sarıp sarmaladığını vurgulayan Mustafa Güvenli, “İşte bu süreçte bize düşen asıl görev; ETSO’da yönetim ve anlayış değişiminden yana olan Erzurum’daki iş dünyasını temsil edebilmektir. Bize duyulan bu güveni inşallah boşa çıkarmayacağız. El ele verdik, gönül birliği içerisinde hareket ediyoruz. Seçimleri mutlak başarıyla nihayete erdireceğimize olan inancımızı aynı şekilde ekip arkadaşlarımızda da görüyor ve gözlemliyoruz. En önemlisi ise; her biri birbirinden değerli iş adamlarımızdan gördüğümüz büyük desteğin, moral ve motivasyonumuzun asıl kaynağını oluşturuyor olmasıdır” şeklinde konuştu.
RESULOĞLU: 4 MAYIS’TAKİ SEÇİMLER ERZURUM İÇİN TARİHİ BİR FIRSATTIR
Murat Resuloğlu da, 4 Mayıs’taki seçimlerin ETSO’ya yeni ve etkin bir vizyon kazandırmak için tarihi bir fırsat olduğuna dikkat çekerek, Erzurumlu iş çevrelerine zihniyet değişimi çağrısı yaptı.
ETSO’nun gelinen nokta itibariyle iş dünyasının beklentilerine cevap veremediğini ileri süren Murat Resuloğlu, “Erzurum’daki esnafımız, tüccarlarımız ve işadamlarımız maalesef layık oldukları biçimde temsil ve ifade edilemiyorlar. Çünkü ETSO’da, ETSO’nun sahip olduğu konumun ve gücün farkında olmayan bir yönetim anlayışı var.
İşte biz bu anlayışa son vermek için yola çıktık. Bu yüzden ETSO’da zihniyet değişiminden yana olan Erzurum’daki iş dünyasının temsilcilerini bu yolda hep birlikte yürümeye davet ediyoruz” diye konuştu.
 

 
Erzurumlu atletler Milli Takımda
 
Organlarıyla 3 hastaya umut olacak
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Etso 24 Nisan 2013 Çarşamba 00:04

Allah yardımcın olsun Mustafa bey. Allah için samimiyetini MÜSİAD başkanlığında ispat ettin bu yüzden etsoda başarılı olacağına yürekten inanıyorum. İnşallah aklı selim galip gelirde kazanan erzurumumuz olur.

Yorumu oyla      6      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Anadolu Esnafına MNG desteği
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, MNG Kargonun, ...
Yücelik’ten üretim çağrısı
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, ...
Süt üreticileri dernek kuruyor
Süt üreticileri ERGİAD çatısı altında toplanarak dernek kurma kararı aldı
 
İl İstihdam Kurulu toplandı
Erzurum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nün 2013 yılı ikinci il istihdam ...
‘Aç Kanatlarını Türkiye’
MNG Holding kuruluşunun 10. yıl dönümünde "Aç Kanatlarını Türkiye" projesi ...
Mart bu kez sevindirdi
TOBB 2013 Mart ayı şirketleşme verilerini açıkladı. Erzurum’da bu yılın ...
 
Şeker İş beklentilerini paylaştı
Şeker-İş Sendikası Erzurum Şubesi, “Şeker Kanunu’nda Değişiklik Tasarısı”na tepki gösterdi.
Eğitime rekor harcama
ÖZEL-Erzurum’da ocak ayında 182.9, şubat ayında 213.2, mart ayında da ...
KUDAKA 2013 Yılı Teknik Destek Programı açıklandı
KUDAKA eğitim, danışmanlık sağlama, program ve proje hazırlanmasına katkı ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva