ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
HABERLER>SİYASET
21 Nisan 2015 Salı - 18:36

Gurbetteki Dadaşlardan sılayı rahim

İstanbul Maltepe’de faaliyet gösteren Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Suha Dengizek ve Yönetim Kurulu üyeleri Erzurum’da çeşitli ziyaretler yaparak Erzurum ekonomisini yakından ilgilendiren görüşmeler yaptılar.

Gurbetteki Dadaşlardan sılayı rahim

İstanbul Maltepe’de faaliyet gösteren Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Suha Dengizek ve Yönetim Kurulu üyeleri Erzurum’da çeşitli ziyaretler yaparak Erzurum ekonomisini yakından ilgilendiren görüşmeler yaptılar.

Dengizek ve beraberindekiler Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ak Parti Erzurum 1. sıra Milletvekili Adayı İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, ETSO Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Saim Akalın ve Yönetim Kurulu, bir çok işadamı ve Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.

Ziyaret programına Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Suha Dengizek, Vakfın Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı aynı zamanda Ak Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Av. Ali Demirhan, İşadamı Bülent Gül, Dr. Dündar Özbaylar, işadamı Hakkı Demirbağ, işadamı Cevat Önal, Gazeteci Kenan Gülerci ve işadamı Taylan Mesutgil katıldı.

Dengizek, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlık Makamında yapılan görüşmede, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in zaten vakfın mütevelli üyesi olduğunu belirterek, kendisine çalışmalarında başarılar diledi ve vakıfa vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. Ak Parti Erzurum 1. sıra Milletvekili Adayı, önceki dönem İçişleri Bakanlığı yapmış olan Efkan Ala’dan, Erzurum’un gelişmesine engel olan bürokratik engellerin aşılması noktasında destek olmasını istedi.

ALA, “ VAKFI ZİYARETE GELECEĞİM

Ak Parti Erzurum 1. sıra Milletvekili Adayı, önceki dönem İçişleri Bakanlığı yapmış olan Efkan Ala, vakıf yönetimine tespih hediye etti ve seçim sonrası ilk ziyaretini Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfına yapacağını belirtti. Ala, “Maltepe’de faaliyet gösteren Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı çok faal bir vakfımız. Erzurum adına çok faydalı işler yaptığını biliyoruz, takip ediyoruz. Dolayısıyla 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerden sonra mutlaka vakfımızı ziyarete geleceğim. Bu vesileyle öncelikle Vakıf Başkanı Suha Dengizek kardeşimi ve tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşları tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi.

DENGİZEK, “SAYIN BAKANIM ERZURUM’U KALKINDIRALIM ARTIK!”

Erzurumlular Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Suha Dengizek, “Erzurum sermaye gücünün yüzde 70 İstanbul’da bulunuyor. Bizler İstanbul’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları olarak Erzurum ekonomisine daha fazla nasıl katkımız olabilir, Erzurum ile İstanbul arasında köprü vazifesi kurmak için çeşitli girişimlerde bulunuyoruz. Birlik beraberlik içinde ekonomik açıdan güçlü bir Erzurum için elbirliğiyle hareket etmeliyiz. Sayın Bakanım sizden özellikle Erzurum ekonomisi adına bürokratik ve teşvik uygulamaları konularında kolaylıklar gösterilmesi için destek istiyoruz.” Dedi.

DEMİRHAN, “ERZURUM’UN GELİŞMESİ İÇİN DAHA CESUR ADIMLAR ATMALIYIZ”

Ak Parti Erzurum Milletvekili Aday Adayı Av. Ali Demirhan ise konuşmasında, “Erzurum’un menfaatlerinin korunması adına üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Ak Partiden Milletvekili olmak için girişimde bulunduk, şimdilik nasip değilmiş, öyle takdir edildi. Fakat Milletvekili olamasam da Erzurum’un ekonomik açıdan gelişmesi için gücümüzün yettiği kadar gayret göstereceğiz. Sermaye gücünü Erzurum’a kazandırmak için var gücümüzle çalışacağız, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu önümüzdeki dönem Erzurum’u yöneten kadrolarda sermayenin Erzurum’a kazandırılması konusunda oldukça gayretliler. Zira yerel yönetimin bu konudaki anlayışı çok önemli. Gerek yerel yöneticiler gerekse merkezi hükümet kanadındaki siyasilerimiz ve bürokratlarımız el birliğiyle hareket ederek Erzurum’un kalkınmasına katkıda bulunmalıyız” dedi.

ETSO ERZURUM TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİLER.

Vakıf heyeti daha sonra ETSO Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasına geçti. Erzurum ekonomisinin konuşulduğu görüşmede vakıf heyetini, ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın’ın başkanlığında Yönetim Kurulu Üyeleri Vakur Alemdar, Hüseyin Polat, Zeki Adil, Serdar Kömeç, Meclis Üyesi Burhan Doğan, Genel Sekreter Av. Harun Delibaş karşıladılar. Erzurum ekonomisinin mevcut durumu ve gelecekte neler yapılması konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.

ETSO Meclis Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor Kulüp Başkanı Saim Özakalın, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve İstanbul’da yaşayan hemşerilerinin Erzurum ile olan bağlarının daha kuvvetli olması gerektiğini ifade etti.

Özakalın, “Erzurum’un en önemli sorunu ekonomik sorunlar, bu sorunların çözümü de bölgeye yapılacak olan yatırımlarla sağlanacaktır. Özellikle bölgemize uygulanan teşviklerin daha cazip hale getirilmesi gerekiyor. Mevcut teşvik yasaları bürokratik zorlukları da beraberinde getirdiği için bölge ekonomisine yeterince katkı sunarak faydalanılamıyor. Bu konuda mutlaka yeni düzenlemeler yapılmalıdır” dedi.

 
Ala: ‘Aşıklık geleneğini yaşatacağız’
 
İlk sırada Ovit var
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sevüktekin: ‘Huzur iklimindeyiz’
AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin Üç aylar ve Regaip Kandili ...
‘Üç Aylar, rahmet ve bereket mevsimidir’
Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, mübarek üç ayların başlangıcı ...
Sekmen: ‘Öncelik, yatırım ve istihdam’
Sekmen, " Asıl bizim yapacağımız katkı, Erzurum’un bir üretim, yatırım ...
 
AK adaylar Erzurum'un nabzını tuttu
AK Parti Erzurum Milletvekili adaylarının ilçelere yönelik seçim çalışmaları ...
'Kavlimiz, gönüller yapmaktır'
AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı İbrahim Aydemir, Narman ilçesini ziyaret ...
Yeşilyurt’tan birlik ve beraberlik mesajı
AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, üç ayların başlangıcı ve ...
 
Siyasette örnek duruş
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Çat belediye Başkanı arif Hikmet Kılıç’ı ziyaret etti.
Ala Turgutcan’ı ziyaret etti
İçişleri eski Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala Kızılay ...
ESTP, AK adayları ağırladı
AK Parti Erzurum Milletvekili Adayları Efkan Ala,Zehra Taşkesenlioğlu,İbrahim ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva