ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Biri saklandığı evde, diğeri Erzurum’da yakalandı
Biri saklandığı evde, diğeri Erzurum’da yakalandı
Erzurum imalat sektöründe dijital dönüşüm
Erzurum imalat sektöründe dijital dönüşüm
 AFAD imdada yetişti
 AFAD imdada yetişti
Ağrı yolunda feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı
Ağrı yolunda feci kaza: 3 ölü, 4 yaralı
Uzundere’de heyelan
Uzundere’de heyelan
HABERLER>SPOR
5 Şubat 2013 Salı - 00:36

Güngör: ‘Beyaz sayfa açtık’

ÖZEL-Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, “ Çorum Belediyespor maçı çıkış dönemimizin başlangıcı oldu. Üstümüzdeki psikolojik baskıyı attık’ dedi.

Güngör: ‘Beyaz sayfa açtık’

ERZURUM-ÖZEL-Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, “ Çorum Belediyespor maçı çıkış dönemimizin başlangıcı oldu. Üstümüzdeki psikolojik baskıyı attık’ dedi.
ÖZEL AÇIKLAMA
Çorum Belediyespor maçı sonrasında ERZURUM Gazetesi’ne özel bir açıklama yapan Büyükşehir Belediyespor’un Teknik Patronu Taşkın Güngör, Çorum Belediyespor maçıyla Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta yeni ve beyaz bir sayfa açtıklarını, deplasmanda alınan galibiyetle üzerlerindeki psikolojik baskının kalktığını, taraftarın desteğiyle Büyükşehir Belediyespor’un çıkışını sürdüreceğini söyledi.
ŞANSIZLIĞIN BELİNİ KIRDIK
Açıklamasında, ‘Çorum maçına kadar şansız dönemi bir türlü kıramamıştık.” vurgusunu yapan Güngör, “Çıktığımız her maçta üzerimizdeki psikolojik baskıyı kırmaya çalıştık. Bur türlü olmadı. Ama bunu Çorum’da yakaladık. Bundan önce kaybettiğimiz puan kayıplarını hiç hak etmedik. Oyunu yöneten bir takımız. Buna rağmen bir türlü istediğimiz sonucu alamadık. Çorum maçı üzerimizdeki psikolojik baskıyı kaldırdı.” dedi.
ÇIKIŞ MAÇI
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un çıktığı her maçta güzel futboluyla dikkatleri çektiğini, bunun zaman zaman sonuca yansımadığını ifade eden Güngör, “ Futbol takımının sahadaki performansı çok önemli. Bizim takım bugüne kadar hep güzel futbolu sahaya yansıttı. İyi şeyler yaptığımıza inanıyoruz. Çorum’da da saha şartları bozuktu. Ama kale önlerinde bizi etkilemedi. Bu maçın çıkış maçı olduğunu düşünüyorum. .”diye konuştu.
RAKİPLER PUAN KAYBETTİ
Altınordu, Darıca Gençlerbirliği ve Gümüşhanespor’un bu haftaki maçlarda puan kaybı yaşadığına işaret eden Güngör, “Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada 3 puanı almak çok iyi oldu. Gümüşhane’nin berabere kalması, diğer takımların yenilmesi de ayrıca bizim açımızdan avantaj sayılabilir. Ligde Küçük büyük takım yok. Bu ligde her sonuç olabilir. Sabırla istikrarla giden takım önde olacaktır. Her hafta puan almalıyız.” ifadelerini kullandı.
TARAFTAR EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ
Büyükşehir Belediyespor üzerinde taraftar destek ve sinerjisinin olumlu sonuç  verdiğini ve pozitif netice doğurduğunu anlatan Güngör, “12’inci adam, Büyükşehir Belediyespor’un en büyük gücü. Onların içten ve samimi tezahürat ve destekleri, futbolcu arkadaşlarımızın performansını olumlu etkiliyor. Bu tribün sinerjisidir ve Büyükşehir bu bakımdan şanslıdır. Biz taraftarımızı her maçımızda yanımızda görmek istiyoruz.” dedi.

 

 

 
Markalaşmada 2012 farkı
 
TÜFE'de ocak sürprizi
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
zafer 8 Şubat 2013 Cuma 09:01

kardeşim ben de maçtaydım ve sen istanbuldan gelmişken ben kocaelinden kalkıp geldım ve bilmiyorum geldinmi ama biz sevdamız uğruna ankaraya keçiörengücü deplasmanına gittik beni tanıyan istanbulda organizasyon yapan abilerimiz bilir maltepe maçında oynadık kabul ama kaleye 1 metre uzaklıkta boş kaleye gol atamıyorsak bu becerisizliktir darıca güzel takım eyvallah bilmiyom darıcaya geldinmi ama orada darıca taraftarına dar ettık taraftar desteğimizi verdik ve bi nevi maçı erzurumda oynadı benim sevdamı yargılayamazsın orda duracan

Yorumu oyla      6      4  
yılmaz 7 Şubat 2013 Perşembe 21:24

ya zafer kardeş kusura bakma ama lütfen insanların başarılarına gölge düşürmeyin ben istanbulda yaşayan ve bu takımı takip eden biri olarak diyorum ki bu takım grubun en iyi futbol oynayan takımı,darıca çorumda zar zor bir golle yendi ve erzurum bb sporun maçlarını izlediysen bana hak verirsin istanbulda maltepede hep biz oynadık kaleye giden toplarımız şanssızlık sonucu geri döndü,ıspartada bir sıfır öndeyken maç 1-1 bitti yani örnekleri çoğaltabiliriz,arkadaşlar lütfen size şunu söylim ben maltepe maçında param yok araba arızalı ve mazotta yok :)ben bu şekilde 3 kişiyi götürdüm arkadaşlar mazot aldı bir arkadaşta biletleri aldı yani arkadaşlar bu takıma sahip çıkalım boş boş yorumlar yazmayalım lütfen

Yorumu oyla      6      6  
zafer 7 Şubat 2013 Perşembe 12:55

Hocam iyida daha yeni bir maç aldın kaç hafta sonra ilk galibiyeti aldın hemen yok kötü sinerjiyi üstümüzden atmışız yendiğin takımın karnesi zaten belli onuda yenemeseydin zaten söylenilecek bişe bırakmazdın zaten önümüzdeki 5 karşılaşma ligde kalma mücadelesi veren takımlarla yapacağız bu maçları kayıpsız atlatıp zorlu maçlar öncesi yüreğimize soğuk su serpmen lazım bbakalım görelim hocam

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gümüşhanespor bu kez sevinemedi
Spor Toto 3.lig, 3.grupta Erzurum Büyükşehir Belediyespor’la birlikte ...
Karsspor kendi evinde yara aldı
Yakutiyespor’la birlikte birinci gurupta yer alan Karsspor kendi saha ...
Kış Oyunları’nda Erzurum farkı
Kayak genel klasmanda il bazında birinciliği Erzurum, ikinciliği Bingöl, ...
 
Kış Oyunlarından 4 madalya
Çocuk erkeklerde Erzurum’dan Onur Zegerek, Çocuk 2 bayan kategorisinde ...
Dönmez’e övgü yağıyor
Kocaeli ilinde düzenlenen şampiyonada 55 kilo Ümitler kategorisinde Türkiye ...
Kaya Türkiye Şampiyonu oldu
Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren BEAH ...
 
EYOF’ta Türkiye’yi temsil edecekler
Romanya’da yapılacak olan EYOF Kış Oyunları Festivali’nde Alp disiplininde ...
Büyükşehir maçını Ak yönetecek
Çorum Belediyespor-Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçını Caner Ak yönetecek.
Büyükşehir A2’de iyi başladı
A2 Ligi 3’üncü Klasman gurubunda yer alan Erzurum Büyükşehir Belediyespor ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva