ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
HABERLER>GUNCEL
27 Ocak 2020 Pazartesi - 19:10

Gün Dayanışma Günü

Elazığ ve Malatya’da meydana gelen deprem sonrasında tüm Türkiye’de olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de depremzedelere destek seferberliği başladı. Erzurum’dan Van’a, Ardahan’dan Erzincan’a tüm bölge illerinde tek gündem yardım ve dayanışma oldu

Gün Dayanışma Günü

Elazığ ve Malatya’da meydana gelen deprem sonrasında tüm Türkiye’de olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de depremzedelere destek seferberliği başladı. Erzurum’dan Van’a, Ardahan’dan Erzincan’a tüm bölge illerinde tek gündem yardım ve dayanışma oldu

ÖRNEK DURUŞ

Bölgede deprem sonrasında örnek bir duruş sergilendi. Tüm bölge illerinde eğlence organizasyonları iptal edildi, vatandaşlar ve kamu kuruluşları depremzedelere yardıma yoğunlaştı.  Yoksulundan zenginine tüm bölge halkı yardımda yarıştı.

DADAŞLARDAN GAKKOŞLARA GÖNÜL KÖPRÜSÜ

Erzurum yine örnek bir hassasiyet ve dikkat örneği göstererek bölgeye örnek oldu. Pazar günü oynanan Erzurumspor – Balıkesirspor lig maçının 23’üncü dakikasında tüm dadaşlar yüreklerini ve seslerini birleştirerek, Gakkoşlara destek mesajı verdiler.

KARLIOVA’DAN DEPREMZEDELERE YARDIM

Bingöl’ün Karlıova ilçesindeki vatandaşlar, belediye öncülüğünde depremzedelere çeşitli yardımlar gönderdi. 24 Ocak Cuma günü Elazığ’da meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremin ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Bingöl’den de depremzedelere çeşitli yardımlar gönderildi.

Bu kapsamda bir yardım kampanyası başlatan Karlıova Belediye Başkanlığı, vatandaşların da desteğiyle kamyonet dolusu yardımı Elazığ’a gönderdi. Yardımların devam edeceğini söyleyen Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, yaşanan sıkıntıları çok iyi bildiklerini aktardı. Bingöl, “Elazığlı kardeşlerimizin bugün yaşadığı sıkıntıları çok iyi biliyoruz. Sağ olsun duyarlı Karlıovalı vatandaşlarımız yardım kampanyamıza destek verdiler. Bugün yardımlarımızın bir kısmını gönderdik. Önümüzdeki günlerde yardımlarımızı göndermeye devam edeceğiz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileriz” diye konuştu.

BİNGÖL BELEDİYESİ KOMŞUSUNUN YANINDA

Komşu şehir Elazığ’da meydana 6,8 şiddetindeki depremin ardından tüm imkanlarını seferber eden Bingöl Belediyesi, vatandaşların desteğiyle yaraların sarılmasına büyük katkı sağladı.

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Elazığ’da meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremin ardından komşu şehir için harekete geçti. Başkan Arıkan’ın talimatıyla İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde 20 kişilik arama kurtarma ekibi oluşturdu. Kısa süre içerisinde hazırlığını tamamlayan ekipler, Elazığ’da arama kurtarma çalışmalarında aktif rol oynadı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekipleriyle koordineli bir şekilde çalışan ekipler, yaralı vatandaşların enkaz altında çıkarılmasında büyük çaba sarf etti.

BİNGÖL SEFERBER OLDU

Bingöl Belediyesi öncülüğünde Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (Bingöl TSO) ve Bingöl Gazeteciler Cemiyet işbirliğinde yardım kampanyası düzenlendi. ‘Depremi en iyi sen bilirsin Bingöl’ sloganıyla düzenlenen yardım kampanyası çerçevesinde vatandaşlara duyarlılık çağrısı yapıldı.

Battaniye, yorgan, ısıtıcı, kışlık giyim ve gıda malzemeleriyle yardım çağrısına destek veren vatandaşlar, Veysel Belgin Gençlik Merkezi ve Dörtyol Saat Kulesi önündeki yardım toplama alanlarına akın etti. İki gün boyunca toplanan yardımlar, depremzedelere ulaştırılmak üzere Elazığ AFAD ekiplerine teslim edildi.

DEPREMZEDELERE SICAK ÇORBA İKRAMI

Bingöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekip, afet bölgesine intikal ederek, kısa sürede hazırlığını tamamlayarak çorba kazanlarını kurdu.

Mahallelerde kurulan çadırlarda günlük 7 bin kişilik olarak hazırlanan çorbalar, depremzede vatandaşlara ve arama kurtarma ekiplerine dağıtıldı.

ARIKAN: “ONLARIN ACISI BİZİM ACIMIZDIR”

Depremin ardından tüm imkânları seferber ettiklerini belirten Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Elazığ’da yaraların sarılması noktasında ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.

BİTLİS’TEN ELAZIĞ’A YARDIM ELİ

Elazığ’da meydana gelen 6.8’lik depremin ardından Bitlis Belediyesi tarafından toplanan yardımlar yetkililere teslim edilmek üzere kamyonla yola çıkarıldı.

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Türkiye'nin birçok ilinden yardımlar gitmeye başlarken, Bitlis Belediyesi Elazığ için yardım kampanyası başlattı. Vatandaşlar oluşturdukları yardım kolililerini belediye ekiplerine teslim etti. Belediye ekipleri, bölgeye yardım göndermek isteyen vatandaşların gönderdiği yardım kolilerini paketleyip kamyona yükledi.

Yardım kampanyası hakkında konuşan Bitlis Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Aslan, yaşanan depremin ardından toplanan malzemeleri kamyona yükleyerek Elazığ’a gönderdiklerini söyledi. Arslan, “Geçtiğimiz Cuma günü Elazığ’da meydana gelen deprem ülkemizi derinden üzmüştür. Ülkemizin genelinde başlatılan yardım kampanyasına Bitlis’te destek vermiştir. Bizim topladığımız bu malzemeler bugüne kaldı. Bazı tedarik edilemeyen malzemelerin yüzünden bugün kamyona yükleyip gönderiyoruz. Deprem tüm ülkeyi derinden üzdüğü gibi Bitlis’i de derinden üzmüştür. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Bitlis’in duyarlı insanları aynı zamanda nakdi yardımlarda da bulunmuştur. Gerek AFAD’a gerekse bizler aracılığıyla gönderilen nakdi yardımları oradaki yetkililere teslim edeceğiz. Yardımlara katkı sağlayan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Yapılan açıklamanın ardından yardımların yüklendiği kamyon, Elazığ’a doğru yola çıktı.

AHLAT’TAN ELAZIĞ İÇİN YARDIM SEFERBERLİĞİ

Bitlis’in Ahlat Belediyesi tarafından Elazığ için başlatılan kampanya kapsamında toplanan yardımlar, belediye personelleri ve gönüllü vatandaşlar tarafından paketlenerek araçlara yüklendi.

Giyim, gıda, ısıtıcı ve battaniyelerden oluşan yardım malzemeleri, Ahlat Belediyesi tarafından temin edilen 2 tır ve bir kamyona yüklenerek Elazığ’a gönderildi. Yardım için yola çıkan araçlar Başkan Çoban ve beraberindeki vatandaşların dualarıyla uğurlandı.

Başlatılan yardım kampanyası hakkında açıklama yapan Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, “Öncelikle Elazığ ve Malatya’da gerçekleşen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağ olsun. Geçmiş olsun. Müslüman bir toplumun bugünü dayanışma günüdür. Her bir nefer üzerine düşeni Allah için yapmak durumundadır. O kardeşlerimizin yaşadıklarını empati yaparak her birimiz hayatımızda onların yaşadığı gibi düşünmek mükellefiyeti ile hareket etmeliyiz. Devletimiz her bir noktaya ulaşarak gerekli müdahaleyi yaptı. Fakat bunu unutmayalım, evleri yıkılmayan ama evlerine giremeyen binlerce vatandaşımız var. Bizde bu sıkıntıları soğuk kış gününde vatandaşlarımızla paylaştığımızda hiçbir vatandaşımız bizi yalnız bırakmadı. Bu nedenle tüm Ahlatlı vatandaşımıza teşekkür ediyorum. Allah herkesten razı olsun. Patates üreten patates verdi, bakkalı gıda verdi, battaniye verildi, ısıtıcı gibi birçok malzemenin yanı sıra çiftçilerimiz sağ olsun 50 ton patates yardımında bulundu. Vatandaşlarımızın koliler halinde gıda getirdiğini gördük. 1 araç hesaplarken 3 tır ile yola çıkıyoruz. Belediyemizin bu çağrısına kulak vermeleri samimiyetle gösteriyor ki bu millet hiçbir şer grubunun oyununa fırsat vermez. Birliğine dirliğine ziyan getirmez. Devlet millet elbirliğiyle görüyorsunuz; Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız, teşkilatlarımız tamamen oradalar. Elbirliğiyle dayanışma içerisindeler. Bizde burada aynı örneği sergiliyoruz. Rabbim orada afet yaşayan tüm kardeşlerimize acil şifalar ihsan etsin. Bizlerde kardeşlerimizin yaralarını sarmak için elimizden gelen ne varsa yapacağız. Bununla sınırlı kalmayacağız. İhtiyaç olması halinde tekrar yardım yapmaya hazırız. Tekrar herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

KIZILAYDAN DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM KAMPANYASI

Kızılay Hakkari Şube Başkanlığı, Elazığ’da meydana gelen deprem deneniyle yardım kampanyası başlattı.

Kızılay Hakkari Şube Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, 24 Ocak 2020 günü saat 20.55’te Elazığ merkezli ve Malatya’da da can kaybına neden olan 6.8 büyüklüğünde deprem meydana geldiği hatırlatılarak, “Kızılay Hakkari Şubesi olarak depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Kızılay, Elazığ ve Malatya’da gerçekleşen depremin ilk dakikalarından itibaren alarm durumuna geçmiş olup deprem bölgesinde yardım çalışmalarını yürütmek üzere 202 afet uzmanını görevlendirdi. Kızılay; 15 öncü araç, 4 yardım aracı, 5 biner kişilik 4 mobil mutfak ve 7 ikram aracının da bulunduğu toplamda 43 aracını alana göndermiştir. Kızılay Hakkari Şubesi olarak depremzede vatandaşlarımızın acılarını paylaşıyor ve bir yardım kampanyası başlatıyoruz. Bu kapsamda deprem bölgesinde bulunan koordinasyon merkezi ile gerçekleştirilen iletişim sonucu acil ihtiyaç duyulan malzemeler; ısıtıcı, battaniye, kuru gıda ve hijyen malzemesi olarak belirlenmiştir. Başlatmış olduğumuz yardım kampanyası 31 Ocak 2020 Cuma gününe kadar devam edecek olup 1 Şubat 2020 Cumartesi günü toplanacak olan yardım malzemesi deprem bölgesine götürülecektir. Tüm Hakkari halkımızı başlatmış olduğumuz yardım kampanyasına sahip çıkmaya ve destek olmaya davet ediyoruz. Kampanyamıza katkı sağlamak isteyen vatandaşlarımız şubemizin bulunduğu adrese gelerek veya 04382117311, 0545 557 8583 ve 0530 543 1295 numaralarıyla iletişime geçerek destek verebilirler” denildi.

ÇILDIR KAYMAKAMLIĞI VE KIZILAY'DAN ELAZIĞ İÇİN YARDIM KAMPANYASI

Çıldır Kaymakamlığı ve Kızılay Şubesi Elazığ ve Malatya'da yaşanan depremden dolayı depremzede vatandaşlar için gıda yardımı toplandı. Çıldır Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Efrail Gürbüz, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdür Muharrem Othan ve Kızılay Şube Başkanı Mahmut Ahmet Vural tarafından Çıldır esnafı ziyaret edilerek depremzedeler için gıda yardımı istedi. Çıldırlı vatandaşlar imkanları ölçüsünde gıda kolileri hazırlayarak yetkililere teslim etti.

Kaymakamlık yetkilileri, "Elazığ ve Malatya illerimizde yaşanan bu olay hepimizi derinden üzmüştür. Bugünden sonra yaraların bir an önce sarılması için çalışmalar başlamıştır. Bizlerde Çıldır Kaymakamlığı olarak yaraların sarılmasına bir nebzede olsa katkı sunmak için gıda yardımı toplayarak Ardahan Valiliğimiz kanalı ile depremzede vatandaşlarımıza göndereceğiz" dediler.

Türk Kızılay Çıldır Şube Başkanı Mahmut Ahmet Vural, "Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dilerim. Türk Kızılay'ı olarak genel merkezimizin koordinesinde depremzede vatandaşlarımız için gerekli lojistik destek sağlanmıştır. Bizde Çıldır Şubesi olarak, Çıldır Kaymakamlığı ile birlikte çorbada tuzumuz bulunsun diyerek Çıldır halkından destek istedik. Desteğini esirgemeyen bütün Çıldır halkına teşekkür ederiz" dedi.

IĞDIR’DAN ELAZIĞ’A SEVK EDİLEN EKİPLER CANLA BAŞLA ÇALIŞIYOR

Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin hemen ardından Iğdır Valiliği harekete geçti.

Iğdır’dan deprem bölgesine UMKE Ekibi (1 araç, 5 personel), 112 Sağlık Ekibi (1 araç, 3 personel), AFAD Ekibi (1 araç, 3 personel) sevk edildi. Bölgeye varan ekipler arama kurtarma çalışmalarına hemen katıldı. Ekipler deprem bölgesinde enkaz altında kalan vatandaşların kurtarılması için yoğun çaba harcıyor.

MUŞ BELEDİYESİ ELAZIĞ İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI

Elazığ’da yaşanan deprem sonrası Muş Belediyesi tarafından başlatılan ‘Elazığlı Kardeşlerimiz Üşümesin’ yardım kampanyasında vatandaşlarca bağışlanan battaniye ve giysiler Elazığ’a gönderildi.

Muş Belediyesi anlamlı bir kampanyaya imza attı. Elazığ’da yaşanan ve Muş’ta da hissedilen deprem sonrası Belediye Başkanı Feyat Asya deprem bölgesine giderken Muş Belediyesi birim amirleri ve ekipleri de Elazığlı vatandaşlara destek için harekete geçti. Başkan Asya’nın sosyal medya hesabından duyurduğu ‘Elazığlı Kardeşlerimiz Üşümesin’ yardım kampanyasına Muşlular yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşların bağışladığı yardımlar ilk araçla deprem bölgesine gönderildi.

Yardım kampanyası ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Feyat Asya, “Elazığ merkezli ilimizde de hissedilen büyük bir deprem yaşadık. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde tüm bakanlık ve kurumlarımızın seferber olduğu olayda Muş Belediyesi olarak bizler de Elazığlı kardeşlerimizin yaralarını sarmak üzere hemen harekete geçtik. ‘Elazığlı Kardeşlerimiz Üşümesin’ yardım kampanyasını başlattık. Şükürler olsun ki insanlarımız bu günlerde çok duyarlı. Zor günlerdeki birlikteliği ile gönüllere taht kuran Muşlu hemşehrilerim çağrımıza karşılık verip hızlı bir şekilde desteklerini ulaştırdılar. İlk aracımızı deprem bölgesine gönderdik. Ekiplerimiz halen vatandaşlarımızdan gelen yardımları toparlamaya devam ediyor. Etap etap bunları göndermeye devam edeceğiz. Yaşanan bu afette Elazığlı kardeşlerimiz için ne gerekiyorsa yapacağız. Dileğimiz ve temennimiz bundan sonra can ve mal kaybının olmaması. Depremde hayatını kaybeden kardeşlerimize Yüce Mevla’da rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Rabbim bizleri ve ülkemizi afetlerde korusun” dedi.

İPEKYOLU BELEDİYESİNİN YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI

Van’ın İpekyolu Belediyesi, Başkan Vekili Sinan Aslan’ın talimatları doğrultusunda Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen depremden etkilenenler için bir tır yardım malzemesi gönderdi.

Van Valiliği koordinasyonunda yürütülen yardım kampanyası kapsamında gıda kolisi ve bebek bakım çantalarının bulunduğu tır, Elazığ'a gitmek üzere yola çıktı. Sosyal Yardım İşleri Müdürü ve çalışanlarının da gönüllü olarak eşlik ettiği yardım tırındaki malzemeler, Elazığ'da bulunan Yardım Koordinasyon Toplama Merkezi yetkililerine teslim edilecek. Van Valiliği ve Elazığ Valiliği arasında devam eden koordinasyon işbirliği çerçevesinde ihtiyaç olması halinde, İpekyolu Belediyesi yardımlarını planlı bir şekilde sürdürmeye devam edecek.

AMCASININ HEDİYESİNİ DEPREMZEDE ÇOCUKLARA GÖNDERDİ

Amasya’nın Taşova ilçesinde 5. sınıf öğrencisi Seyit Kaan Türkoğlu, Van depreminde hayatını kaybeden öğretmen amcası Oktay Türkoğlu’nun kendisine hediye ettiği mızıkasını deprem bölgesindeki çocuklara gönderdi.

Elazığ’da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından Amasya’nın Taşova ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oyuncak yardım kampanyası başlatıldı. Başlatılan yardım kampanyasına Atatürk Ortaokulu 5. sınıf öğrencisi Seyit Kaan Türkoğlu, depremzede çocuklara yazdığı mektubu amcası Şehit Öğretmen Oktay Türkoğlu’nun kendisine verdiği mızıkasıyla birlikte gönderdi.

Çocuğun mızıkasını koyduğu zarfın üzerine, “Elazığ Depremine çok üzüldük. Yaşım itibariyle 2011 yılındaki Van depremini çok hatırlamıyorum. Ama hatırladığım tek şey Van’da Öğretmen olarak görev yapan amcam Oktay Türkoğlu’nun 23 Ekim 2011 yılında meydana gelen depremde hayatını kaybetmesiydi. Özellikle oradaki amcalarını ve yakınlarını kaybetmiş çocukları çok iyi anlayabiliyorum. Benim için anlamı büyük olan amcamdan kalan mızıkayı oradaki bir kardeşime hediye etmek istedim” şeklinde yazdı.

Seyit Kaan Türkoğlu, “Van depreminde şehit olan amcam Oktay Türkoğlu’nun bana hediye ettiği mızıkayı Elazığ depremindeki çocuklara göndermek istedim” dedi.

Türkoğlu, okuluna giderek amcası Şehit Öğretmen Oktay Türkoğlu’nun hediye ettiği mızıkayı okul müdürüne teslim ederek yazdığı mektubu okudu.

ERCİŞ HALKI DEPREMZEDELER İÇİN SEFERBER OLDU

Elazığ ve Malatya’da meydana gelen 6.8 büyüklükteki depremin ardından Van’ın Erciş ilçesindeki vatandaşlar, depremzede kardeşleri için seferber oldu.

23 Ekim 2011 günü meydana gelen Van-Erciş merkezli depremi yaşayan ilçe halkı, kendileriyle aynı kaderi paylaşan Elazığ ve Malatya'daki kardeşlerini zor günlerinde unutmadı. Kızılay aracılığıyla toplanan kuru bakliyat ve giyim malzemelerinden oluşan yardım malzemelerini kolilere doldurularak deprem bölgesine göndermek üzere hazırlayan ilçe halkı, yaşanan acıyı en iyi kendilerinin anladıklarını belirttiler. Yardım için adeta seferber olan ilçe halkı, yardım malzemelerinin depremzede kardeşlerine gönderilmek üzere Türk Kızılay Erciş Şubesine teslim ediyorlar.

Türk Kızılay Erciş Şube Başkanı Kurbani Özdaş, ilçe halkının tüm desteğinin Elazığ ve Malatya'daki kardeşlerinin yanında olduğunu belirterek, “Türk Kızılay Erciş Şubesi olarak Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem sıkıntısından dolayı başlattığımız kampanyaya vatandaşlarımızın, belediyemizin, kaymakamlığımızın ve STK ile yardım örgütlerimizin gönderdikleri kolilerini mağazamızda gönüllülerimiz ile birlikte istifliyoruz. Yardım kolilerimiz ve yardımları götürecek araçlarımız hazır. İnşallah yarın kardeşlerimize bu yardımları ulaştıracağız. Bizler, geçmişte depremi yaşamış ilçe olarak halkımızın duyarlılığı bu anlamda çok yüksek. Bugüne kadar birçok yardım malzemesini deprem bölgesine sevk ettik. Bugün de 5 kişilik bir aileye bir ay yetecek olan kolileri hazırlıyoruz. Burada gönüllülerimizle destek veren arkadaşlarımızla yönetim kurulu üyelerimizle birlikte hazırlamış olduğumuz kolileri kardeşlerimize ulaştıracağız. Geçmişte tüm Türkiye nasıl bizlere yardım elini uzatmışsa, bugün de Erciş halkı olarak bizler en küçük sıkıntılarında onların yanında olacağız. Bunu hem fiili, hem de gönüllü olarak gösteriyoruz. İnşallah bu desteklerimiz artarak devam edecektir’’ dedi. Bu arada, Erciş'te öğretmenlik yapan Elazığ doğumlu Merve Eser ise depremzede hemşehrileri için gönüllü olarak Kızılay şubesindeki çalışmalara destek verdiğini belirterek, “Kendim Elazığlıyım. Erciş'te görev yapmaktayım. Burada Kızılayın başlatmış olduğu kampanyaya destek vermek için gönüllü olarak bulunmaktayım. Depremi yaşayan kardeşlerimizin, hemşehrilerimizin Allah yardımcıları olsun. Gönlüm Erciş halkı gibi depremzede kardeşlerimizin yanındadır’’ şeklinde konuştu.

 
İl Sağlıktan ‘Şehir Hastanesi’ açıklaması
 
Öner, vefatının birinci yıldönümünde anıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kazım Karabekir Paşa’ya vefa
Kars’ın kurtarıcısı Doğu Cephesi Komutanı Kazım Karabekir Paşa, ölümünün ...
AFAD hesap numaralarını açıkladı
AFAD bağış yapmak isteyen vatandaşlar için hesap numaralarını yayınladı
Sekmen: ‘Dadaşlara minnettarız’
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Milletimizde bu birlik ve ...
 
Sekmen’den depremzedelere yardım çağrısı
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Elazığ ve Malatya depremzedeleri ...
Dadaşlardan Gakkoşlara destek
Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem Erzurum’da da hissedildi. ...
Evlat nöbetindeki aile sayısı 74’e yükseldi
Diyarbakır’da HDP il binası önündeki çadırda çocukları terör örgütü PKK ...
 
Evlat nöbeti tutan ailelere İTO desteği
Çocukları PKK tarafından dağa kaçırıldığı iddiası ile HDP İl Başkanlığı ...
Vali Memiş muhtarlara seslendi
Erzurum Valisi Okay Memiş, muhtarlarla yaptığı toplantılara devam ediyor.
‘Deaş ve FETÖ din istismarcısıdır’
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, 15 Temmuz’da gerçek yüzü ortaya çıkan ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva