ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
5’inci Bölge Teşvik verileri açıklandı
5’inci Bölge Teşvik verileri açıklandı
Erzurum’dan ihracatta sektörel rekabet arttı
Erzurum’dan ihracatta sektörel rekabet arttı
81 ilaç geri ödeme listesine alındı
81 ilaç geri ödeme listesine alındı
TESK’ten Perakende Yasası çağrısı
TESK’ten Perakende Yasası çağrısı
Şimşek’ten enflasyonla mücadele vurgusu
Şimşek’ten enflasyonla mücadele vurgusu
HABERLER>SPOR
25 Nisan 2013 Perşembe - 00:51

‘Gülen taraf biz olacağız’

M.AKDAĞ-Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, hedefe varmaya iki hafta kaldığını, herkesin kalan iki haftalık süreci sabırla takip etmesi gerektiğini belirterek, playoff hedefine mutlaka varacaklarını söyledi.

‘Gülen taraf biz olacağız’

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, hedefe varmaya iki hafta kaldığını, herkesin kalan iki haftalık süreci sabırla takip etmesi gerektiğini belirterek, playoff hedefine mutlaka varacaklarını söyledi.
ÖZEL AÇIKLAMA
Erzurum Gazetesi’ne Özel bir açıklama yapan Büyükşehir Belediyespor Teknik patronu Güngör, Altınordu maçını değerlendirerek, Darıca Gençlerbirliği maçı için tespitlerde bulundu.Güngör, Altınordu maçında sahada beklenilen performansı gösterdiklerini belirterek, “önemli pozisyonlarda bulduk. Ancak değerlendiremedik” dedi
LİGDE BÜYÜKŞEHİR FARKI
Büyükşehir Belediyespor’un ligdeki konum ve durumunu değerlendirirken haftalık sonuçlar bazında değil, 32 maçlık periyotta ele alınması gerektiğine değinen Güngör, Başarının sabır, azim ve çalışmayla geldiğini, Büyükşehir Belediyespor’un bu duruşu taraftarı, futbolcusu ve yönetimiyle en iyi şekilde ortaya koyduğunu aktardı.
YENİ BİR HEYECAN
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un bu yılki çıkışıyla, ilde yeni bir heyecan ve yeni bir ufuk oluşturulduğunun altını çizen Güngör, 32 maçlık sürede taraftar, futbolcu, yönetici ve teknik yönetim olarak örnek bir dayanışma ve duruş sergilediklerini, kalan iki haftada bu farklılığı devam ettirerek başarıya ulaşmak isteklerini anlattı.
ALTINORDU MAÇI
Lider Altınordu karşısında mücadele anlamında oyuncuların elinden geleni yaptığını dile getiren Güngör, “Lider karşısında 1-0 geriye düşüp daha sonra 2-1’i yakalama başarısını gösterdik. Ancak skoru koruyamadık. Rakibe üstünlük sağladık. Pozisyonlar bulduk. 3-1’i yakalayacak çok net pozisyonlar elde ettik. Fakat değerlendiremedik. Sonuç olarak liderden 1 puan alarak Erzurum’a döndük. Bu istediğimiz sonuç değildi elbette. Mutlak 3 puan hedeflemiştik. Ancak lider karşısında 1 puanda kötü değil.” tespitini yaptı.
TÜRKİYE BİZİ KONUŞTU
“Biz Büyükşehir Belediyespor’un nasıl bir takım olduğumu tüm Türkiye’ye duyurduk.” Vurgusunu yapan Güngör, “Oynadığımız futbol rakibimiz tarafından alkışlandı. Bize gelip, “Hocam ilk maçta da bizi çok zorlamıştınız. Ancak bu ikinci maçta daha farklı bir Büyükşehir gördük. Bunu beklemiyorduk. Grupta en iyi takım Erzurum Büyükşehir Belediyespor. Muhteşem takımsınız. İnşallah hakkınız olan Play Of’a kalırsınız.” diyen Altınordusporluların övgülerini aldık. Biz gerçekten çok iyi bir takımız. Bunu Altınordu maçında herkese gösterdik. Ayrıca centilmen takım olduğumuzu da tüm Türkiye alkışlarla izledi” ifadelerini kullandı.
ÖRNEK GÖSTERİLDİK
Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un ruhu olan ve centilmenliğiyle bilinen özellikli bir takım olduğunun altını çizen Güngör, maça çıkarken şampiyonluğu kesinleşmiş olan Altınordu’yu alkışlamalarının bunun ifadesi olduğunu söyledi. Güngör, “Biz Erzurum’u temsil ediyoruz, herkes bunun fark ve bilincinde. Bu bir Erzurum duruşudur, yani başarıyı alkışlamak. Biz bunu yaparak Türkiye’de bir ilke imza attık” vurgusunu yaptı.
ÖNCE KAZANMALIYIZ
Büyükşehir Belediyespor’un playoff hedefine varması için önce kendi maçlarını kazanması gerektiğine değinen Taşkın Güngör, play off yolundaki her takımın bu hafta puan kaybedebileceğine işaret etti. Darıca Gençlerbirliği maçına mutlak üç puan için çıkacaklarını, 12’inci adam olan taraftarın desteğiyle maçı yüzlerinin akıyla tamamlayacaklarını kaydeden Güngör, “Hedefimiz üç puan” dedi.
İNANCIMIZ TAM
Güngör, “Sahada 3 puanı alabilmek için elimizden geleni  yapacağız. Takımımın play off oynayacağına inancım tam. Ben de, futbolcu arkadaşlarım da, yöneticiler de, taraftar da bu inançta. Mücadelemiz devam ediyor. Rakibimiz oldukça güçlü. Zor bir karşılaşmaya çıkacak.  Beri yanda Gümüşhanespor Isparta Emrespor gibi oldukça güçlü bir rakiple karşılaşacak. Ben Gümüşhane’nin Isparta Emrespor karşısında çok zorlanacağını, puan kaybedeceğini düşünüyorum. Yine rakibimiz Gümüşhanespor’un  lider Altınordu’yla maçı var. Biz puan 3 puan alarak, rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. “diye konuştu.
TARAFTARA ÇAĞRI
Darıca Gençlerbirliği maçında taraftarların stadyumu doldurmasını isteyen Güngör, “kendimize yakışan, şehrimize yakışan tezahüratlarla takıma destekte bulunmalarını istiyoruz. 12. Adama her haftadan daha çok ihtiyacımız var. Taraftarımızın müthiş desteğiyle Allah’ın izniyle 3 puanı alan taraf olacağız. Büyükşehir nasıl fair play ruhuyla Türkiye’de farklı bir takım ise, bizim taraftarımızda coşkusuyla, spor terbiyesiyle Türkiye’de örnek. Onlar bizim en büyük gücümüzdür” kaydını düştü.
GURBETTEKİ DADAŞLARA TEŞEKKÜR
Deplasman maçlarında gurbetteki dadaşların desteğine de değinen Güngör, Hangi deplasman maçına gittiysek, gurbetteki Erzurumlular hep yanımızda oldu. Ben o kadar takım çalıştırdım, böylesini görmedim. Erzurumlular İnanılmaz dayanışma ruhuna sahip . Gerçekten hepsine çok teşekkür
ediyorum. Deplasman maçlarında Bursa hariç onları sahada oynadığımız futbolla mutlu ettiğimizi düşünüyorum. Bursa’da kötüydük. Onlardan da özür diliyoruz.” diye konuştu
 

 
3 ayda 39 marka çıkardık
 
Eğilmez’den şok iddia..!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
misafir 25 Nisan 2013 Perşembe 19:44

iddaa da bu hafta 3.lig 3.grup yer alıyor. Erzuruma 1.70 darıcaya 2.50 veriyor Gümüşhaneye 1.20 isparta emreye 8.00 civarında veriyor

Yorumu oyla      6      4  
misafir 25 Nisan 2013 Perşembe 16:58

bu hafta oynanacak maçın hakemi ordu bölgesinden .İlk yarıda erzurumda oynanan arsin maçını yönetmiş ve ayrıca geçen yıl evimizde oynadığımız beylerbeyi maçını yönetmiş her ikisinden de takımımız galip ayrılmış.Verilen hakem 25 gün maç yönetmemiş bir hakem inşallah iyi yönetir .Bence yönetim bu hakemi değiştirmek için tff başvursun.İnşallah kötü maç yönetmez.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Futbol’da Halı Saha Turnuvası heyecanı
2013’yılında 81 ilde düzenlenmesi planlanan Lise ve Üniversiteli Gençler ...
Curlingcilerden sporseverlere çağrı
Narmanspor Curling bay ve bayan takımları 26-27-28 Nisan 2013 tarihlerinde ...
Anadolu Basketbol Şampiyonası başladı
Türkiye Basketbol Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan, Erzurum ...
 
Futsal Ligi'nde dörtlü finaller başlıyor
Erzurum Grubu'nun birincisi Elazığ Fırat Üniversitesi ve Malatya Grubu'nun ...
Büyükşehir’den centilmenlik dersi
TRT 3’te yayımlanan Erdoğan Arıkan’ın sunduğu Spor Artı programında Erzurum ...
Erzurumlu atletler Milli Takımda
Erzurumlu atletler milli takım yolcusu. Fransa’da yapılacak olan Yıldızlar ...
 
23 Nisan için filede yarıştılar
Pasinler Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu (ASO) Müdürlüğünün 23 Nisan ...
Kazım Karabekir’de denetim
TFF Çim Sahalar Baş Denetçisi Tayfun Tunguz, Erzurum’daki çim sahalarda incelemelerde bulundu.
Ünal gümüş madalya kazandı
Erzurum’un eskrimdeki başarılı çıkışı tüm hızıyla devam ediyor.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva