ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Babalık bu değil!
Babalık bu değil!
ERULDER iftar geleneğini sürdürüyor
ERULDER iftar geleneğini sürdürüyor
Tavlaşoğlu: ‘Pulur Çayı Mesire Alanı olacak’
Tavlaşoğlu: ‘Pulur Çayı Mesire Alanı olacak’
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
HABERLER>SAĞLIK-YAŞAM
29 Aralık 2009 Salı - 01:32

Geç kalmadık mı?

Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, Erzurum için en önemli projelerin başında gösterilen kentsel dönüşüm projesine büyük önem verdiklerini söyledi. Küçükler, yeni dönemde birçok bölgede kentsel dönüşüm projesinin uygulamaya konulacağını kaydetti.

Geç kalmadık mı?

 Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurum için en önemli projelerin başında gösterilen kentsel dönüşüm projesine büyük önem verdiklerini söyledi.
Göreve geldikleri günden itibaren kentsel dönüşüm çalışmalarına ağırlık verdiklerini dile getiren Başkan Küçükler, yeni dönemde birçok bölgede kentsel dönüşüm projesinin uygulamaya konulacağını kaydetti.
//GECEKONDULAR SORUNU
Küçükler, şehrin gece kondu bölgelerinin bu proje kapsamında olacağını ifade ederek, “Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak, kentsel gelişmenin toplumsal, ekonomik, mekansal, fonksiyonel ve fiziksel olarak yeniden ele alınması ile, kentimizdeki sorunlu alanlar tespit edilmiş ve bu alanların çağdaş şehircilik ilkeleri ve planlama esaslarına uygun olarak yeniden yapılandırılması için kentsel dönüşüm projelerini aralıksız sürdürüyoruz” dedi.
Belediye olarak yeni dönemde de Erzurum’u çağdaş bir görünüm’e kavuşturmak için çaba göstereceklerini kaydeden Başkan Küçükler, Belediye olarak 2011 e hazırlanmada tempoyu artırmak zorunda olduklarını söyledi.
//TURİZM ALANLARI OLUŞTURULMASI
Şehri modernize etme yanında Erzurum’u ziyaret edecek yerli ve yabancı turistlerin ihtiyaçlarına yanıt verecek mekânları da oluşturacaklarını anlatan Başkan Küçükler, çalışmaların süratle devam ettirildiğini bildirdi.
Yapılan çalışmalarda Büyükşehir belediyesi uzlaştırma komisyonu yapmış olduğu çalışmalar sonucunda 650 vatandaşımızla görüşülerek Solakzade mahallesindeki imar iskan evlerini yıkacaklarını belirten Başkan, söz konusu alana lüx ve çok katlı binalar inşa edeceklerini söyledi.
//YAŞANABİLİR BİR ERZURUM
Başkan Küçükler, “Yaşanabilir bir Erzurum oluşturma adına verdiğimiz mücadelenin bir dönemini geride bıraktık. Birinci dönemimiz, Erzurum için bir gelişim ve atılım yılı olmuştur. Yeni dönemde ‘Geleceğin Erzurum’unu tesis etme yolunda önemli adımlar atılacak” dedi.
Erzurum’da yerleşim alanlarının modern hale dönüştürülmesinin de, işte bu sürecin bir parçası olduğunu dile getiren Küçükler, “Artık bu kentte yanlış yerleşim alanlarını doğru yerleşim alanlarına çevirecek adımları atmamız lazım” dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
şerif efendi 29 Aralık 2009 Salı 22:48

6 yıl yatmış ahmet efendi şimdi aklı başına gelmiş kentsel dönüşüm...günaydın demek lazım...yurt dışında gezeceğine yakutiyenin harabe mahallelerinde gezde gör memlektin halini......yada git özhasekiden öğren kentsel dönüşüm nasıl yapılır..

Yorumu oyla      6      4  
ertan 29 Aralık 2009 Salı 21:32

öyle bir belediye baskanıımız varki allah bidaha nasip etmesin erzuruma gerçi allah bize ceza olsundiye getirdi

Yorumu oyla      6      4  
misafir xxx 29 Aralık 2009 Salı 20:15

hala daha başkan yenişehiri düşünüyor ayıp yawww şehir merkezinin ortası köyden farkı yok ğitmiş yenişehire devam ediyor bu halinizlemi 2011 gideceksiniz sehir merkezini mahruk yapılaşmadan kurtarmasanız üstünüze ğüler gelen ler burası söğütlü degil başkan burası erzurum sehiri yap erzurumun ğöbegini muratpaşa vanefendi dadaşın arkası deremahhallesi karaköseyi boşver yenişehiri birazda el insaf gücün yetmirmi rant mı yok giresen gel ğir birazdan buaları yap adam etki bidahaki sefer hazırlığın milletvekiliği olsun tamammı boş işlerle uğraşma yol köprü garaj bunlara harcadığin luzumsuz işler allahtan kork fabrika kuraydın birkac gariban ekmek yerdi ama birileri ey ğötürdühep boş işler akğün dumlu çiçekçi beyler aklını başına topla yawww yapacaksan şehre in köyden kurtar tammamı boş işlerle içraat olmaz

Yorumu oyla      6      4  
EROL YILMAZ 29 Aralık 2009 Salı 19:48

ERBAKAN HOCA ÇOK GÜZEL SÖYLERDİ HADİ ORDAN HADİ OLDAN.SELAMLAR AFYON'DAN ERZURUM'A BEN BİR ÖĞRETMENİM.KIRMACI MAH. DEĞİRMİ SOKAKTA DOĞDUM.SAYIN AKSAK BEL. BŞK. YIKTI DÖKTÜ YILARCA TOZ YUTTUK. HALEN AYNI.YAPTIKLARI ŞU FAKİR HALKTAN UCUZA ALIP EVLERİ YIKIP, ZENGİN MÜTAHİTLERE SATMAK. FAKİR HALK YİNE FAKİR YİNE FAKİR.EVLERİNİ YIKTIKLARI FAKİR AİLELERE BİR GÖZ YUVA VERMEZLER. SONRA DA ERZURUM KALKINIYOR DERLER. SELAMLAR HESKESE

Yorumu oyla      6      4  
mahalle YAAAAA.... 29 Aralık 2009 Salı 07:56

Çayırtepe köyü mahalle oldu ya. çıkan kanunla en az on yıllık mahalleyiz bELEDİYENİZİN mahallesi olduk ya halen bELEDİYENİN hiç bir hizmetinden yararlanmış değiliz. her şeyi abarttınız yeter artık. ulaşım istiyoruz. mahallenin merkezinize ne mesafede olduğunu biliyormusunuz.sayın bAŞKANIM.BEN söyleyeyim mi....? sadecene yedi yedi KM2'dir. HİZMET İSTİYORUZ.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aşure sevincini paylaştılar
CİHAN/Vuslat Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Eğitim Derneği'nce ...
Erzurumlu evine önem veriyor
GHA/Erzurum’da evler tablolarla değil, aynalarla dekore ediliyor. Yıllardır ...
"Dest-i izdivaç programları kepazelik"
İHA/Aile ve Sosyal Araştırmalar Genel Müdürlüğü tarafından aralarında ...
 
Erzurum’un GSM Vizyonu
GHA/Erzurum’da her 10 kişiden 7’si, ikinci el cep telefonu kullanırken; ...
Her şey sağlıklı bir çevre için
İHA/ Palandöken Belediyesi’nde çevre temizliği seferberliği başlatıldı.Palandöken ...
Hepsi sağlıklı çıktı
İHA/ Erzurum'da Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri sağlık taramasından geçirildi.
 
20 yıldır oğlunun yolunu gözlüyor
İHA/Erzurum'un Şenkaya ilçesinde 70 yaşındaki kadın, 20 yıl önce İstanbul'da ...
Domuz gribiyle kararlı mücadele
İHA/ Sağlık Bakanı Akdağ, domuz gribi salgınının ortalarında bir yerde ...
'Aile Sorunları Haritası' çıkarılacak
CİHAN/Erzurum, önemli bir çalıştaya ev sahipliği yapacak. Aile Sorunları ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva