ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
HABERLER>EKONOMİ
29 Mart 2011 Salı - 08:53

GMH Erzurum’a şube açtı

Merkezi Ankara'da bulunan ve Erzurum’da da şubesi açılan Grup Merkez Hasar Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri, (G.M.H.) Türkiye'de bir ilke imza atarak, vatandaşların sigorta kapsamındaki kayıp ve zararlarının en kısa sürede telafi edilmesi için aracılık ve danışmanlık hizmetleri veriyor.

GMH Erzurum’a şube açtı

ERZURUM gazetesi
 Merkezi Ankara'da bulunan ve Erzurum’da da şubesi açılan Grup Merkez Hasar Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri, (G.M.H.) Türkiye'de bir ilke imza atarak, vatandaşların sigorta kapsamındaki kayıp ve zararlarının en kısa sürede telafi edilmesi için aracılık ve danışmanlık hizmetleri veriyor.
Birçok vatandaş geçirdiği trafik kazası yada diğer kazalarda haklarını bilmediği için haklı olduğu halde haksız duruma düşüyor. Türkiye'de yaklaşık bir buçuk yıldır faaliyet gösteren, 62 ilde şubesi bulunan ve Erzurum’da Muratpaşa Mahallesi açılan G.M.H. Erzurum İl Müdürlüğü, trafik kazası, iş yeri kazası, yangın doğal afet, kasko deprem gibi sigorta kapsamına giren her türlü maddi ve bedeni zararlar ile tedavi giderlerinin karşılanmasını sağlıyor.
VATANDAŞIN MAĞDURİYETİ BİTİYOR
Grup Merkez Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri (G.M.H.) Erzurum İl Müdürü Salih Uludağ, bundan sonra vatandaşın mağduriyetinin sona ereceğini söyledi.
Kaza geçiren insanların sorunları bir tarafa birde evraklarla uğraşması gerektiğini ifade eden Uludağ, “Vatandaşlar, mağduriyetlerinin karşılanması maksadıyla sigorta şirketlerine müracaat ettiklerinde, çeşitli kurum ve kuruluşlardan çok sayıda evrak getirmeleri isteniyor. Bu kapsamda zarara uğrayan vatandaşlarımız bunlarla uğraşmak yerine çoğu zaman zararlarını kendileri karşılamakta ya da var olan haklarını bilmediklerinden dolayı gerekli yerlerden gerekli zamanlarda taleplerde bulunamamakta veya haklarından feragat etmektedirler. Bu durumda birçok vatandaşımız mağdur oluyor. G.M.H. bu konularda işlemlerin takibi maksadıyla alacağı özel vekalet ile vatandaşların bütün haklarını ilgili sigorta şirketlerinden talep ederek, hak ettikleri tazminat bedellerinin, vatandaşların kendi gösterecekleri hesap numarasına aktarılmasını sağlıyor. Tazminat talebi karşılanıncaya kadar mağdurlardan hiçbir şekilde ücret talep etmiyor. Ancak, mağdur hak ettiği değeri aldığında sözleşme ile belirlenen bir miktarı G.M.H.'ye ödemek suretiyle mağduriyetini gidermiş oluyor. Sigorta tazminat taleplerinin gerçekleşmesi için yargılama sürecinin tamamlanmasına gerek bulunmuyor. Zararın ortaya çıkması, tazminat talebinin hemen yapılabilmesi anlamına geliyor.” şeklinde konuştu.
MAĞDUR İKİ AYDA TAZMİNATINI ALIYOR
G.M.H kadrosu, konusunda uzman personeli ve hasar uzmanları bulunduğunu belirten Uludağ, şöyle konuştu:“İlgili mevzuat çerçevesinde en geç 1,5 - 2 ay içerisinde vatandaşlarımızın hak ettikleri tazminatlarını almalarını sağlıyor. G.M.H ilgili sigorta şirketinden tazminat talebinde bulunurken Aktüerya Hesabı (zarar hesabı) yaptırarak mağdurların hak ettikleri tazminatın tam olarak alınmasını sağlamaktadır. Herhangi bir kazadan sonra tedavi süreci sırasında sigortadan tazminat alan kişinin daha sonra kalıcı bir sakatlık yaşaması halinde de tazminat alabilmesi için süreci takip ediyor. Vatandaşlar son 10 yıl içinde meydana gelen kazalarda yaşanan kayıp ve zararlar için G.M.H.'ye başvurabilir. Profesyonel hasar yönetimi ve danışman kadrosuyla çağdaş sigorta güvenliğini bir adım daha ileri götüren G.M.H. yaygın hizmet ağı vasıtasıyla şubesinin bulunmadığı illerde de vatandaşların yardımına koşuyor. G.M.H. sigortalı yaşamın yaygınlaştırılması ve ülkemiz insanlarının geleceği için bu çabalarını artırarak devam ettirme kararlılığındadır. G.M.H. Erzurum İl Müdürlüğünün faaliyetlerine başlamasını müteakip temel amaçlarına uygun olarak bütün ülkemiz insanlarına kusursuz hizmet vermeyi ve sigorta kapsamında ortaya çıkarı mağduriyetlerin giderilmesi için kendisini daha güçlü ve etkili hissetmekte, bu inançla vatandaşlarımıza konularıyla ilgili desteğini sürdürmektedir.”

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
FATİH AYDIN 24 Eylül 2011 Cumartesi 22:18

ERZURUM İÇİN GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR HİZMET. HAYIRLI UĞURLU OLMASI TEMENNİSİYLE

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sulama Birlikleri kar amacı güdemeyecek
Tarımda verimliliği artırmak için kurulacak Sulama Birlikleri’nin devraldığı ...
TKK Performans Eğitimi’ne yoğunlaştı
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) destekli projelendirme çalışması ...
2010’u geçemedik
TOBB 2011 yılı kurulan ve kapanan şirket istatistikleri birikimli dağılım ...
 
Nereden nereye geldik?...
Osmanlı döneminde Anadolu’nun en önemli tahıl ve hayvancılık merkezlerinden ...
Genç Girişimciler bir ilke imza attılar
Erzurum’da eğlence sektörü giderek boyut büyütüyor. 21 yaşındaki iki genç ...
TESK’ten AVM tepkisi
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, İstanbul'da başlatılan 'Shopping ...
 
Tarımsal Destek uygulaması start aldı
Pasinler İlçe Tarım Müdürlüğü yetkililerince yapılan açıklamada 35 tarımsal ...
Hayvancılıkta ‘angus açılımı’
Narman ilçesinde 2011’de bin adet Angus ırkı suni tohumlama yapılmasının ...
Erzurumlu girişimciden örnek uygulama
Erzurum’da yaklaşık 65 yıldır bal, peynir ve süt ürünleri üzerine satış ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva