ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
Jandarma sahip çıktı
Jandarma sahip çıktı
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
 Pamuk Geçidi şehitlerine vefa
 Pamuk Geçidi şehitlerine vefa
Define avcısı yakalandı
Define avcısı yakalandı
HABERLER>SPOR
17 Eylül 2014 Çarşamba - 16:08

GHSİM’de Etkili İletişim Semineri

Erzurum Genç Girişimci İş Adamları Derneği ile KUDAKA tarafından ortaklaşa “Etkili İletişim ve Beden Dili Eğitimi” Projesi adı altında seminer düzenlendi. Seminere Erzurum GHSİM’nin yeni memurları katıldı.

GHSİM’de Etkili İletişim Semineri

(Erzurum-GHSİM)Erzurum Genç Girişimci İş Adamları Derneği ile  KUDAKA tarafından Erzurum GHSİM’de görev yapan memurlar için iletişim semineri düzenlendi. Erzurum Genç Girişimci İş Adamlar Derneği Başkanı Mehmet Nuri Alim,  KOSGEB destekli sertifikalı eğitimin ardından şimdi de 20 şer kişilik toplamda 5 guruptan oluşan  Etkili İletişim ve Beden Dili eğitim projesini   Sağlık sektörü, Turizm Sektörü, Ticari işletmeler, konaklama tesislerinde çalışanlar ve yeni işletme sahiplerine vermeyi hedeflediklerini söyledi. Erzurum GHSİM memurlarına yönelik düzenlenen seminer 3 Binlik Buz Arena’nın toplantı salonunda gerçekleşti. Seminere konuşmacı olarak İnsan Kaynakları ve Eğitim Direktörü Dinçer Barutçugil katıldı. Barutçugil, genç memurlara iletişimin ayrıntıları hakkında bilgi verdi.
 BEDEN DİLİ ÇOK ÖNEMLİ
Erzurum Genç Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı M. Nuri Alim,  beden dili ve etkin iletişimin çok önemli olduğunun altını çizerek, “KUDAKA aracılığıyla almak istediğimiz “Etkin İletişim ve Beden Dili” eğitimi, bölgemizdeki sağlık Turizmi, kış turizmi, ticari işletmelerin kazançları açısından büyük önem arz etmektedir. Kış turizmine kazandırılan tesisler ve konaklama işletmeleri ile birlikte turizm bölgemiz için bir kazanç kapısı olmuştur. Aynı zamanda bölge ülkelerine yakınlık Gürcistan, Azerbaycan gibi ülkelerden sağlık turizmi için Erzurum’un kaliteli sağlık kuruluşlarından tedavi alan hastaların sayısı artmıştır. Ticari işletmeler yoğun bir şekilde Erzurum’a gelen insanlara değişik yönlerden hizmet vermeye başlamışlar ve gelirlerini artırmaya başlamışlardır.                                                                                                                   Erzurum Genç Girişimci İş Adamları Derneği,  Aynı zamanda Kurumların kapasite eksikliği nedeniyle farkına varamadıkları ve ulaşamadıkları bu tür eğitimler ile kurumsal kapasitelerinin artırmalarına eğitimler sonucunda elde edecekleri nitelikli is gücü ile katkıda bulunuyoruz” diye konuştu.
 KATILIMCILARA SERTİFİKA VERİLECEK
 Alim, Teorik ve Pratik olarak “Beden Dili ve Etkin İletişim” eğitimi alan kursiyerlerin bir günlük eğitimin ardından sertifika almaya hak kazanacaklarını söyledi. Alim, “Eğitim sonucunda eğitime katılan kişilerin öğrenmiş oldukları bilgileri çalışmış oldukları ya da sahibi oldukları yerlerde uygulama safhasına geçip hem kurum içi birbirleriyle hem de müşterileri için müşteri memnuniyeti oluşturma eğilimine girmelerini beklemekteyiz. Kurumsallaşmanın bir parçası sayılabilecek, müşteri memnuniyeti oluşturma çabaları ile İşletme açısından kurumsallaşmaya doğru almış oldukları bu eğitimle adım atmaları beklenmektedir. Eğitimin sonucunda, alınan eğitimlerin kendi işyerlerinde tatbiki sonucu aşağıdaki maddelerde sıralanan konularda katılan kişilerin başarıları beklenmektedir; Hayatın her alanında insanlar sürekli birbirleriyle iletişim halindedir. İşletme sahipleri müşterileriyle, kurum içi çalışanlar birbirleriyle iletişim halindedirler. Önemli olan kurulan bu iletişimin sağlıklı ve doğru olmasıdır. Toplum içerisinde eksikliğini gördüğümüz "Beden Dili ve Etkili İletişim" konusunda ilk olarak Spor Turizmiyle iç içe olan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve  Spor İl Müdürlüğü Halkla ilişkiler personeline eğitim vermekteyiz” dedi.
 KIŞ TURİZMİ ÇOK ÖNEMLİ  BİR AYRICALIK
 Erzurum Genç Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı M. Nuri Alim, Erzurum’un son yıllarda gelişen kış turizmi ile birlikte ticari hayatının da gelişmeye başladığını belirterek,  aynı zamanda sağlık yönünden de bölgede tek olma özelliğini taşımaya devam ettiğini söyledi. Alim, “Sağlık sektörü ve konaklama tesisleriyle yoğun çalışan sektörlerin yanı sıra diğer ticari işletmelerde artık her gün yüzlerce kişiye hizmet vermektedirler. Hizmet verilen insan sayısının bu kadar çok olduğu ve dehada çoğalacağı bir toplumda çalışanların birbirleriyle, müşterileriyle olan ilişkileri son derece önemlidir. Buda Etkin iletişimden geçmektedir. Müşteri; Geleneksel anlamı ile müşteri, “Bir ürün veya hizmeti satın alıp kullanan kişi ya da kurumdur. Müşteri memnuniyeti; Gerçekleştirilen müşteri Sartlarının müşteri tarafından algılanma derecesidir.  Memnun müşteriler, büyüyen işletmeler ve kazanan Erzurum olacaktır” şeklinde konuştu.

 
Yakutiye yeşil örtüyle bir başka güzel
 
Altıparmak Alman takımlarını Erzurum'a davet etti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor’a esnaf vefası
Pasinler Belediyesi’nin hemen yan tarafındaki dükkanında ekmeğini iğne ...
Erzurumspor’da 2’inci tur sendromu
Erzurumspor Türkiye kupasında son iki sezonda 2’inci turu geçemedi. 3 ...
Erzurumspor’un kupadaki rakibi belli oldu
Erzurumspor’un Türkiye kupasında 2’inci turdaki rakibi Antalyaspor oldu. ...
 
Erzurum, sporda ilk üçte
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü’nün geleneksel olarak düzenlediği ...
Erzurumspor sponsorunu buldu
Ergaz-Bluepet bir çok alanlarda olduğu gibi spora destek olma adına, Erzurumspor ...
Taraftardan mavi beyazlı karne
Erzurumspor’un son iki haftalık performansını değerlendiren mavibeyazlı ...
 
3’üncü gurupta zorlu hafta
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurup bu hafta zorlu maçlara sahne olacak. ...
Balçova’yı bir yendik, bir yenildik
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta ilk iki haftayı bir yenilgi ve bir ...
Erzurumspor’da 4 sezonun en iyi dönemi
Erzurumspor bu sezon, son dört sezonun en iyi performansını sergiledi. ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva