ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>SPOR
29 Haziran 2018 Cuma - 18:52

“Futbolcu diye saatçileri getirme devri de bitmiştir”

Çınar, takımın yeni yönetim anlayışıyla birlikte transfer çalışmalarında belli bir disipline kavuştuğunu söyleyerek, “Kulübün bir tek kuruşu bile heba edilmeyecek” dedi.

“Futbolcu diye saatçileri getirme devri de bitmiştir”

Atiker Konyaspor Asbaşkanı Recep Çınar, takımın yeni yönetim anlayışıyla birlikte transfer çalışmalarında belli bir disipline kavuştuğunu söyleyerek, “Kulübün bir tek kuruşu bile heba edilmeyecek” dedi.

Kurumsal İletişimden Sorumlu Asbaşkan Recep Çınar açıklamasında, Konyaspor üzerinden kimlik edinerek tanınma döneminin sona erdiğini kaydetti. Hilmi Kulluk başkanlığındaki yönetim kurulunda herkesin iyi şeyler yapma gayretinde olduğunu dile getiren Çınar şöyle konuştu:

“Bir kere Konyaspor eski Konyaspor değil. Yan gelip yatarak ya da kulübün üzerinden ülke çapında kimlik edinerek, kulübün üzerinden bilinerek veya tanınarak yöneticilik yapma devri yeni başkanımız Hilmi Kulluk ile sona ermiştir. Aynı şeyler çalışanlar için de geçerli. Şunun altını kesinlikle çizmekte yarar var; Hilmi Kulluk Konyaspor'dan yararlanmaya değil, Konyaspor'a yararlı olmaya geldi. Bundan da kimse yaralanmamalı. Ne yöneticiler yaralansın, ne de çalışanlar. Yani kimse alınmasın, kimse gücenmesin. Konyaspor'un menfaatlerini kendi menfaatlerinden önde tutan bir başkan profili var. Şunu da ifade etmekte yarar var; yönetimde bulunan herkes, kendi alanında başarılı olmuş, şehrin ekonomisine katkı yapmış, duruşları ile tavırları ile iyi birer Konyalı ve Konyasporlu olan kişiler. Herkes elinden geldiğince bu kulübe hizmet etmek için iyi şeyler yapmanın heyecanı ve gayreti içinde. Kulübü seven herkesin şundan emin olmasını istiyorum; başta Başkan Hilmi Kulluk olmak üzere, yönetimdeki bütün arkadaşlar kulübün ne hakkını yerler ne de bu kulübün hakkını kimseye yedirirler. Bunu bu kadar net söylüyorum.”

“Futbolcu diye Eminönü’ndeki saatçileri getirme devri de bitmiştir”

Asbaşkan Çınar, sportif başarı kadar mali başarının da günümüzde çok önemli olduğunun altını çizerek, Konyaspor Transfer Komitesinin şaibeye meydan vermemek için adeta yoğurdu üfleyerek yediğini kaydetti. Çınar, “Türkiye'de kulüplerin nefes almaları ve varlıklarını devam ettirebilmeleri için mali tablolarının iyi olması gerekmektedir. Mali disiplini kontrol altına alamayan kulüplerin ne hale düştüğünü hepimiz ibretle izliyoruz. İki yakaları bir araya gelmiyor. En son örnek Mersin İdmanyurdu. Süper Lig'in en önemle takımı, bugün amatör kümede yaşam savaşı veriyor. Dolayısıyla sportif başarı kadar, mali başarının da çok önemli olduğunu vurgulamak isterim. Ve şunu da belirtmekte yarar var; Atiker Konyaspor Kulübü yapılan transfer çalışmalarında da belli bir disipline kavuşmuştur. Eskiden olduğu gibi futbolcu diye Eminönü’ndeki saatçileri getirme devri de bitmiştir. Bu anlamda kulübün bir tek kuruşu bile heba edilmeyecektir. Dolayısıyla transfer komitesindeki arkadaşlar isabetli kararlar alabilme noktasında ince eleyip sık dokuyorlar. Şaibeye meydan vermemek için 'yoğurdu üfleyerek yiyorlar' dersek yeridir” şeklinde konuştu.

“İKİ HEDEFE ULAŞMAK İÇİN ŞEHİR DESTEĞİNİ VERMELİ”

Geride bırakılan sezon sayılmazsa Konyaspor’un sportif başarı noktasında 2015-2016 sezonunda ligi üçüncü bitirerek, 2016-2017 sezonunda da Türkiye Kupası ile Süper Kupa'yı kazanarak taraftarlarına tarihinin en gururlu günlerini yaşattığını anımsatan Recep Çınar, gereken destek verilirse aynı başarıların tekrarlanabileceğini belirtti. Çınar, “Bu yönetim, hem sportif başarıyı yakalamak istiyor hem de mali tabloyu en iyi noktaya getirmenin gayretini gösteriyor. Hem kulübün hem de futbol takımının belli bir hedefi var. Bu iki hedefe ulaşmak için de şehir desteğini vermeli. Göreve gelirken bir hedef doğrultusunda geliyorsunuz. Bu hedefe teknik adamlar, oyuncular, yöneticiler, çalışanlar, taraftarlar, şehri yönetenler kilitlenmez, inanmazlarsa ve bu saydıklarımdan birisi bile eksik olursa, hedefe ulaşmakta zorluk çekersiniz. Hoca ilk 5 hedefini koymuş, bu hedefin etrafında birleşmek zorundayız. Bu kadar basit. Geçmişte bunu yaşadık. Şehir destek verince, taraftar yanınızda olunca, sportif olarak belli bir başarı kendiliğinden gelmiştir" diye konuştu.

 
‘Türkiye geleceğine sahip çıktı’
 
Erzurum'un Özel Perisi Şampiyon
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Alanyaspor Erzurum yolunda
Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Aytemiz Alanyspor’da Teknik Direktör ...
Dadaş Bedir’den Erzurum kampı açıklaması
Bedir, "Takım Kayseri'deki çalışmalardan sonra asıl kamp yeri olan Erzurum'a ...
Erzurumspor ilk imzayı attırdı
Süper Lig’in yeni takımı B.B Erzurumspor Göztepe’den transfer ettiği Fransız ...
 
Ankaragücü, Erzurum’da
Spor Toto Süper Lig’e çıkan MKE Ankaragücü, sezonun hazırlıklarına ilk ...
Göztepe, Erzurum’a geliyor
Süper Lig’in İzmirli temsilcisi Göztepe, yeni sezonun hazırlıklarına kendi ...
Erzurumlu ciritçiler Malatya’da yarışacak
Erzurum cirit ekibi Malatya Yeşilyurt’ta Erzincan, Sivas, ve Malatya ekipleriyle yarışacak.
 
5 yıllık sözleşme yapıldı
Ankaragücü’ne transfer olan Alper Önal, “Ankaragücü gibi büyük bir camianın ...
60 takım kamp için Erzurum’u seçti
Süper Lig takımlarının gözde kamp merkezlerinden birisi olan Palandöken ...
Konyaspor, Jonsson'la 2 yıllık sözleşme imzaladı
Atiker Konyaspor, Jens Jonsson ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva