ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 2 - Boluspor: 0
 Trendyol 1. Lig: Bodrum FK: 2 - Boluspor: 0
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Kocaelispor: 1
Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 2 - Kocaelispor: 1
33 şehid dualarla anıldı
33 şehid dualarla anıldı
Nenehatun MTAL’den  yıl sonu sergisi
Nenehatun MTAL’den  yıl sonu sergisi
 ETÜ’lü öğrencilerden örnek etkinlik
 ETÜ’lü öğrencilerden örnek etkinlik
HABERLER>SİYASET
23 Eylül 2015 Çarşamba - 15:17

‘Eşkiyanın eline memleket teslim edemeyiz’

Terörle mücadelenin çok başarılı bir şekilde devam ettiğini dile getiren Akdağ, “Hiçbir zaman PKK bu kadar kısa sürede ağır tahribata uğramadı."dedi

‘Eşkiyanın eline memleket teslim edemeyiz’

Sağlık eski Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Recep Akdağ, PKK terör örgütünün çok ciddi tahribata uğratıldığını belirterek, “Hiçbir zaman PKK bu kadar kısa sürede böylesine ağır bir tahribata uğramadı. 30 yıldan daha fazla geçmişi olan PKK terörü şu anda ciddi panik içerinde” dedi.

Erzurum’da uydu üzerinden yayın yapan Kardelen TV’ye konuk olan Prof. Dr. Recep Akdağ, moderatörlüğünü Deniz Gez’in yaptığı Farklı Bakış programında Gazeteci Yazar Esat Bindesen, İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez ve Kardelen TV Genel Yayın Yönetmeni Soner İstanbullu’nun gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdı.

TERÖRLE MÜCADELE

Terörle mücadelenin çok başarılı bir şekilde devam ettiğini dile getiren Akdağ, “Hiçbir zaman PKK bu kadar kısa sürede ağır tahribata uğramadı. 30 yıldan daha fazla geçmişi olan PKK terörü şu anda ciddi panik içerinde. Telsiz konuşmalarında çok ciddi tahribat verdiğimiz gayet açık ve net olarak belirtilmekte. Propaganda televizyonlarında teröristler kayıplarından dolayı ağlayınca yayınları yarıda kestiler” dedi.

HDP’ye oy veren önemli bir kitlenin barış gelecek huzur gelecek kan ve gözyaşı ortadan kalkacak diye oy verdiğini söyleyen Prof. Dr. Akdağ, “Kürtlerin önemli bir bölümü bunun için oy verdiler buna inandırdılar, buna bir takım medya organları tarafından algı operasyonu oluşturdular. Cici çocuk gelecek barış gelecek diye halkı inandırdılar. Tam tersi oldu. Dikkat edin PKK kendisi çatışmasızlık dönemini bitirdi, askerimizi şehit etti, polisimizi şehit etti barajlara saldırdı top yekûn saldırıya geçti. Onunla beraber DAEŞ ve DHKP-C’de saldırıya geçti mutlaka bu örgütlerin yabancı istihbarat örgütleriyle ve kötü ülkeler ile ilişkileri var çünkü taşeron olarak kullanıyorlar.” dedi.

EŞKİYANIN ELİNE MEMLEKET TESLİM EDEMEYİZ

“Terör örgütü ile çatışmasızlık dönemi vardı silahları bırakıp çıkmaları şartıyla bu süreç ilerliyordu onlar silahları bırakmak yerine tekrar silahlara sarıldılar” diyen Prof. Dr. Akdağ, değerlendirmelerini şöyle sürdürdü; “Seçimlerden önce baskı yaptılar Suriye de ki durumu kendilerine bir fırsat olarak gördüler caniliklerine, hainliklerine, katilliklerine devam ettiler. Bu sefer oldukça sert bir kayaya çarptılar. Çünkü gerek milli güvenlik kurulunda, gerek hükümet neslin de çok iyi çalışmalar yapıldı. Gerek askerimiz gerek polisimiz istihbarat açısından istihbarat toplayacak insansız hava araçları anlık istihbarat gerçekleştirecek, korunaklı inşa edilmiş sığınakları yok edecek bombalar açısından müthiş bir hazırlık içerisindeydik. Hiç ummadıkları bir sonuçla karşılaştılar Bin 500’ün üzerinde zayiat verdiler. Bu devam edecek. Biz eşkıyanın eline memleketi teslim edemeyiz. Eşkıya silahını bırakacak ve çıkacak. Onların hiç kimseye insafı yok güya adlarına hareket ettikleri Kürt halkına insafı yok hiçbir kutsalları hiçbir ahlakları yok onlar için öldürmek oldukça basit götürürsün bir yerde 500 kilo patlayıcıyı koyarsın kaç kişi ölürse ölür terör örgütü sonuçta.

HDP’Lİ SEÇMENLERDE BU GERÇEĞİ GÖRECEK

HDP ye oy veren seçmenin aslında HDP’nin şirin gösterilen özgürlükçü gösterilen yüzünün arkasında terör örgütüne terör örgütü diyemeyen ancak baskıdan medet uman bir yapısının olduğunu Kürtlerin özellikle anlamış olması Türklerin arasından da oy verenlerin anlamış olması ben inanıyorum ki HDP’li seçmenlerde bu gerçeği görecek.

TÜRKİYE’DE KÜRT SORUNU YOK AMA TERÖR SORUNU VAR

Bizim gerçekten kalıcı bir biçimde güvenliği sağlamak için mücadeleye devam etmemiz gerekiyor. Şiddete başvurdular kendileri bilir devlet güvenliği sağlamak için ne gerekiyorsa yapar devletin buna gücü var. Biz şunu istemiyoruz neden 20 yaşında bir Kürt genci dağlarda hayatını kaybetsin onlarda bizim çocuklarımız biz silahlar bırakılsın biz o gençlerden eyleme karışmamış olanları yeniden topluma kazandırmaya gayret edelim çözüm süreci buydu. Çözüm süreci geçmişte Kürtlerin kimlikle ilgili geçmişte sıkıntı çekmiş olanların haklarıyla ilgili değil biz bunu onunla ilişkilendirmedik. Erzurum’a gelen şehitlerin çoğu Kürt çocuğuydu onlarda Mehmetçik onlarda bizim çocuklarımız Türkiye’de Kürt sorunu yok ama terör sorunu var.

BURAYI SURİYE’YE ÇEVİRMEYE ÇALIŞIYORLAR

Öz yönetim diyorlar neyin öz yönetimi. belediye başkanı senden, milletvekili HDP’li, yönetimse sen yapıyorsun zaten. Anayasanın sana verdiği haklar çerçevesinde öz yönetim ne oluyor, öz yönetim şu burayı terör örgütü yönetsin, orada yapısal bir şiddet oluşturarak herkesi sindirmeye çalışıp devletin yerine buranın kaymakamı şu buranın savcısı hâkimi de şu diye yönetmeye çalışıyorlar bu bir çılgınlık bu bir delilik burası Suriye mi, burayı Suriye’ye çevirmeye çalışıyorlar.

Adamlar baş belası onların ahlaki değeri, insana verdiği kıymet yok ki işin içine silah girerse devlette üzerine düşeni yapar. Bu millet kime güvenecek tabii ki devlete güvenecek bu mesele hemen çözülemeye bilir ama bu günkü baskı ortamı bu ağır insanların üstüne karabulut gibi çökmüş terör ortamı ortadan kaldırılacak.”

 
Genç polis evinde ölü bulundu
 
Tanağar, son yolculuğuna uğurlandı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Abdülkadir Yıldız 25 Eylül 2015 Cuma 07:20

bravo prof dr recep akdağ şehrimizi sağlık merkezi yaptı tekrar gelişine sevindim mütevazi çalışkan müslüman dürüst kamil insan diğer partideki ben prof prof ben prof um diye halka tepeden bakan üniversitede müdür olduğu yabancı diller okuluna önce kendi karısını alan adamlar gibi değil işsizi fakir fukarayı düşünen önce erzurum hizmet partim diyen gerçek kamil insana recep akdağ ve prof dr mustafa ılıcalıya oyum gelsin.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başbakan 'Erzurum' dedi
Başbakan Ahmet Davutoğlu, 1 kasım seçimleri için ilk mitingini 6 ekim ...
AK Adaylara Coşkulu Karşılama
Ak Parti Erzurum İl Teşkilatınca düzenlenen basın toplantısında milletvekili ...
AK adaylar Türkiye Vizyonu’nda
AK Parti Milletvekili adayları Ankara Arenada düzenlenen törenle Türkiye’ye ...
 
CHP Milletvekili adaylarını tanıttı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum Milletvekili adayları, İl binasında ...
Efkan Ala’ya Bursa’da coşkulu karşılama
Seçimlerde Bursa’dan aday olan eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, Bursa’da ...
AK Adaylar Türkiye’ye tanıtılacak
AK Parti'yi 1 Kasım 2015'da yapılacak milletvekili genel seçimine taşıyacak ...
 
Sekmen: ‘İnşallah Erzurum ayağa kalkacak’
Sekmen, yapılan yatırım ve hizmetlerle Erzurum’un ayağa kalkacağını söyledi. ...
Yılmaz: ‘Makam ve mevkii yoktur, hizmet vardır’
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, '18 Kasım 2002’de iktidarı ...
MHP İl Başkanı istifa etti
MHP Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe, görevinden istifa ettiğini açıkladı.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva