ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
HABERLER>SPOR
22 Ekim 2014 Çarşamba - 17:44

Erzurumspor zor da olsa kazandı

Erzurumspor deplasmanda Etimesgut Belediyespor’u karşılaşmanın son çeyreğinde attığı 2 golle 2-1 yenerek puanını 13’e yükseltti. Mavibeyazlı ekip 4'üncü sıraya çıktı

Erzurumspor zor da olsa kazandı

Erzurumspor deplasmanda Etimesgut Belediyespor’u karşılaşmanın son çeyreğinde attığı 2 golle 2-1 yenerek puanını 13’e yükseltti. Kayseri Şekerspor, Sandıklıspor maçlarından sonra üçüncü deplasman galibiyetini alan mavibeyazlı ekip,  56’ıncı dakikadan itibaren 10 kişi kalan ekip karşısında üç puanı zorlukla elde etti..
ETİMESGUT’UN İLK 11’i
Etimesgut Belediyespor karşılaşmaya Mustafa Köseci,Turgut Yılmaz, Erkan Kestir , Seyithan Demircan, Murat Hacıoğlu, Sedat Dağ, Tugay Kırcalı, Resul Timurlenk, Yunus Karabacak, Furkan Safi, Ayvaz Koç 11’i ile başladı. Sefa Demirses, Mert Tolga Koçak,  İsmail Hacıhafızoğlu, Ercan Güneri, Muhammet Haşim Çoban, Artun Kütükçü, Ahmet Mumin Papaker ise yedekler arasında yer aldı.  
ERZURUMSPOR’UN MAÇ KADROSU
Erzurumspor’un ilk 11’i Anıl Atağ, Mikail Üzümcü, Hüseyin Cihan Avcu, Doğa İşeri, Sefer Sever, Cebrail Serçek, Yasin Yener, Fatih Gültekin, Deniz Sert, İbrahim Demirer, Orhun Öztürk’ten oluştu. İlker Günay, Ömer Faruk Çelimli, Yılmaz Can Taşkıran, Ekrem Sütçü, Murat Akgül, Emrah Çalışlar, Aykut Çakay  ise Erzurumspor’un yedekler listesine girdi.
MAÇIN HAKEMLERİ
Erzurumspor-Etimesgut Belediyespor karşılaşmasını Antalya Bölgesi hakemlerinden Şevket Şimşek yönetiyor. Maçın yan hakemliklerini  yine aynı bölgeden Hasan Hüseyin Tetik ve Görkem Kargıage yapıyor. Murat Yalçın’ın dördüncü hakem olarak bulunduğu karşılaşmada, Eraydın Uysal gözlemcilik, Coşkun Güven temsilcilik görevini yürütüyor.
İLK GOL MURAT HACIOĞLU’NDAN GELDİ
Karşılaşmaya üç puan hedefiyle çıkan, oyunu orta sahada tutarak kontratakla gol aramayı planlayan mavibeyazlı ekip, maçın 13’üncü dakikasında, eski Fenerbahçe ve Trabzonsporlu orta saha oyuncusu Murat Hacıoğlu’nun golüne engel olamadı: 1-0. Orta sahada ciddi organizasyon sıkıntıları yaşayan, Ekrem Sütçü’nün eksikliğini hisseden ekipte 41’inci dakikada Orhun öztürk yerini Yılmazcan Taşkıran’a bıraktı. İlk yarıyı Murat Hacıoğlu’nun attığı golle, ev sahibi ekip 1-0 önde tamamladı.
EKİMESGUT BELEDİYE 10 KİŞİ KALINCA
Karşılaşmanın ikinci yarısında, beraberlik golünü bulmayı hedefleyen Erzurumspor, Etimesgut defansını aşmakta oldukça zorlandı. Orta sahada Ekrem Sütçü, forvette Aykut Çakay’ı arayan ekip, ataklarını golle sonuçlandıramadı. Ev sahibi ekipten  56’ıncı dakikada  İlk yarıda sarı kart gören Sedat Dağ 56’ıncı dakikada ikinci kırmızı kartını gördü, Erzurumspor on kişi kalan rakibi karşısında rahatladı.
AYKUT OYUNA GİRDİ, BERABERLİK GOLÜ GELDİ
Sedat Dağ’ın atılmasıyla on kişi kalan Etimesgut Belediyespor tamamen defansa çekilince, Taşkın Güngör 66’ıncı dakikada Yasin Yener’in yerine Aykut Çakay’ı aldı. Bu değişiklik özellikle kanatlardan yapılan atakları etkili hale getirdi ve 76’ıncı dakikada Deniz Sert attığı golle skora eşitlik getirdi: 1-1
EKREM SÜTÇÜ GALİBİYETE TAŞIDI
Beraberlik golü sonrasında ataklarını sıklaştıran Erzurumspor’da 82’inci dakikada Mikail üzümcü yerini Ekrem Sütçü’ye bıraktı. Ekrem Sütçü’nün oyuna girmesiyle, orta sahadan etkili top alan mavibeyazlı forvet, Etimesgut Belediyespor defansını aşmakta zorlanmadı.  86’ıncı dakikada Aykut Çakay karşılaşmanın skorunu tayin etti: 1-2.
GÜNGÖR’ÜN İLGİNÇ TASARRUFU AZ KALSIN..
Erzurumspor Etimesgut maçında özellikle orta sahada oldukça büyük sıkıntı çekti. Israrla Ekrem Sütçü’yü yedekte tutan Taşkın Güngör’ün bu tasarrufu Erzurumspor’u üç puandan edecekken, Sedat Dağ’ın oyundan ikinci sarı kartla atılması rahatlama getirdi. Her ikiside maçın başında yedek listede yer alan Aykut Çakay ve Ekrem Sütçü’nün oyuna girmesi hem takımı, hem de yönetimi tartışmalı hale gelen Taşkın Güngör’ü kurtardı.
VAN MAÇININ HAVASI…
Spor toto 3’üncü Lig 3’üncü gurubun performansı en düşük iki takımından biri olan, bu haftada evinde Silivrispor’a 2-1 yenilen Van Büyükşehir Belediyespor’u bir önceki hafta 4-0 gibi açık skorla yenen Erzurumspor’da, Etimesgut maçında ciddi konsantrasyon eksikliği hissedildi. Gurupta 16’ıncı sırada olan Etimesgut Belediyespor’u nasıl olsa yeneriz düşüncesine kapılan ve yeterince motive olamayan takım, üç puanı büyük bir şansla, ev sahibi ekibin 10 kişi kalmasıyla kazandı.
ERZURUMSPOR YENİDEN LİDER
Etimesgut Belediyespor galibiyetiyle deplasmandaki 4 maçından üçünü kazanan Erzurumspor, gurupta yeniden dış saha performansı sıralamasında lider duruma geçti. Deplasmanda attığı gol sayısını 6’ya çıkaran ekibin kalesinde gördüğü gol sayısı da 5’e çıktı. Erzurumspor deplasman maçlarında puanını 9’a yükseltti.
SIRALAMADA YÜKSELDİK
Erzurumspor Etimesgut Belediyespor galibiyetiyle toplamda 4’üncü galibiyetini elde etti. 8 maçta 4 galibiyet , 1 beraberliği bulunan, üç kez de sahadan puansız ayrılan Erzurumspor toplamda attığı gol sayısını 11’e yükseltirken, kalesinde gördüğü gol sayısı da 8 oldu. 13 puan alan ekip 3’üncü gurup sıralamasında 4'üncü oldu.
BEYLERBEYİSPOR MAÇI ÖNEM KAZANDI
Erzurumspor’un deplasmanda aldığı galibiyet ile puanını 13’e çıkarması bu hafta Pazar günü yapacağı Beylerbeyispor karşılaşmasını da daha önemli bir hale getirdi. Zirve için Ankarademirspor, Ayvalıkgücü Belediyespor, Silivrispor, Sakaryaspor, Erzin Belediyespor ile zorlu bir mücadele veren mavibeyazlılar, Beylerbeyispor’u yenmeleri halinde büyük bir avantaj yakalayacak.
SÜRPRİZ SONUÇLAR
Spor Toto 3’üncü Ligin son 6 haftalık lideri Ankarademirspor’un Beylerbeyispor’a deplasmanda 1-0 yenilmesi,Balçova Yaşamspor’un evinde 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybetmesi gurupta sıralamayı da beklentileri de değiştirdi. Erzurumspor’un bu hafta Beylerbeyispor karşısında üç puan alması halinde, hem konuk ekip zirve yarışında kan kaybedecek, hem de Erzurumspor ligin üst sırasındaki ekiplerle puan farkını önemli ölçüde kapatacak.
2013-2014 SEZONU
Erzurumspor 2013-2014 sezonunda 8’inci haftayı 6’ıncı sırada tamamlamış, bu sezon olduğu gibi 4 galibiyet, bir yenilgi ve 3 yenilgi alarak 13 puan toplamıştı. Yine bu sezonda olduğu gibi rakip filelere 11 gol atan ekip, 6 golü kalesinden çıkarmıştı. Mavibeyazlı ekip geçtiğimiz sezonda deplasmandaki 4 maçın ikisini kaybetmiş, 2 maçını ise kazanmış, attığı 5 gole karşılık kalesinden 4 gol çıkarmış ve 6 puan toplamıştı. Erzurumspor geçen sezon evinde ise 4 maçta 2 galibiyet, birer de yenilgi ve beraberlik alarak 7 puan toplayabilmiş, attığı 6 gole karşılık kalesinde 2 gol bulmuştu.
HAFTANIN MAÇLARI
Balçova Yaşam Spor - Erzin Belediyespor : 1-1
 Sandıklıspor - Kayseri Şekerspor : 0-0
 Bergama Belediyespor - Anadolu Üsküdar : 1-2
 Etimesgut Bld. Spor - Erzurumspor : 1-2
İstanbul Güngörenspor - Kahramanmaraş B.Ş.B. : 0-0
 Sakaryaspor A.Ş.- Ayvalıkgücü Bld.Spor : 0-0
 Orhangazispor - Bayburt Grup Özel İdare  : 1-0
 Van Büyükşehir Belediyespor - Silivrispor : 1-2
 Beylerbeyispor - Ankara Demirspor : 1-0
9.HAFTA  MAÇ PROGRAMI
Erzurumspor  -  Beylerbeyispor
Silivrispor  -  Etimesgut Bld. Spor
Erzin Belediyespor  -  Kahramanmaraş B.Ş.B
Kayseri Şekerspor  -  Sakaryaspor A.Ş.
Ankara Demirspor  -  Orhangazispor
Bayburt Grup Özel İdare -  İstanbul Güngörenspor
Balçova Yaşam Spor  -  Sandıklıspor
Ayvalıkgücü Bld.Spor  -  Bergama Belediyespor
Anadolu Üsküdar -  Van Büyükşehir Belediyespor

 

 
Cumhurbaşkanı net konuştu:
 
Açıkhava Tasarım Atölyesi Erzurum’daydı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
GOL 23 Ekim 2014 Perşembe 09:57

söylenene göre 2.golün atılmasında Yılmazcan taşkıranın etkisi büyükmüş.

Yorumu oyla      6      4  
tebrikler erzurumspor 22 Ekim 2014 Çarşamba 23:38

sahalarda ender görülen bir o kadar da gösterişli bir gol atan aykut çakay ı tebrik ederiz

Yorumu oyla      7      4  
22 Ekim 2014 Çarşamba 22:06

yok böyle bir gol 2. gol muhteşem

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Otcu Milli Takımda
Ahmet Otcu Avrupa Şampiyonası seçmelerin de yaptığı üç müsabakayı da kazanarak ...
Taraftar mavibeyazlı müjde bekliyor
7’inci haftada Van Büyükşehir Belediyespor’u evinde 4-0 yenerek iç saha ...
Palandöken deplasmanda yenildi: 0-3
Acıbadem Erkekler Voleybol Ligine bu yıl yükselen ve ilk senesinde orta ...
 
Etimesgut maçını Şimşek yönetecek
Erzurumspor’un yarın deplasmanda oynayacağı Etimesgut Belediyespor karşılaşmasının ...
Termalspor Hentbol Takımı ilk kupasını aldı
Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Hentbol takımı ilk kupasını Gümüşhane’de aldı.
108 sporcu madalya için yarıştı
Masa Tenisi Müsabakaları yapıldı. 108 lisanslı sporcu madalya mücadelesi verdi.
 
Amatör Spor Haftasına profesyonel yaklaşım
Erzurum GHSİM İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, amatör spor haftasını başarı ...
Atlı Okçuluk Türkiye Kupası sona erdi
Başkanlığını Atatürk Üniversitesi edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. ...
Erzurumspor’a 26.6 bin dolar kupa ödülü
Ziraat Türkiye Kupası’nda 3’üncü tura çıkan Erzurumspor’a katılım bedeli ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva