ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı
Erzurum’da 104'üncü yıl gurur ve coşkusu
Erzurum’da 104'üncü yıl gurur ve coşkusu
Milli İrade Milli Coşkuda yüreklerini buluşturdu
Milli İrade Milli Coşkuda yüreklerini buluşturdu
Temsili Vali’den çevre hassasiyeti
Temsili Vali’den çevre hassasiyeti
Uzundere 23 Nisan coşkusuyla şenlendi
Uzundere 23 Nisan coşkusuyla şenlendi
HABERLER>SPOR
24 Eylül 2014 Çarşamba - 06:08

Erzurumspor’un 3 maçlık en’leri

Erzurumspor’un son üç maçında 2014-2015 sezonu kadrosunda yer alan 24 futbolcudan 16’sı forma şansı buldu.

Erzurumspor’un 3 maçlık en’leri

Erzurumspor’un son üç maçında 2014-2015 sezonu kadrosunda yer alan 24 futbolcudan 16’sı forma şansı buldu. En fazla sayıda maça çıkan ve süre alan futbolcular İlker Günay, Emre Yüksektepe, Ömer Faruk Çelimli, Cebrail Serçek, İbrahim Demirer ve Doğa İşeri oldu.Orhun Öztürk ise forma giyen 16 futbolcu içinde en az süre alan futbolcu olarak belirlendi.
12 YENİ FUTBOLCU FORMA GİYDİ
Erzurumspor’un Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta yaptığı Ayvalıkgücü Belediyespor, Kayseri Şekerspor ve Balçova Yaşamspor maçlarının istatistikleri açıklandı. Mavi beyazlı ekibin ligde çıktığı üç maçta  16 futbolcu forma giyerken, eski kadrodan Ekrem Sütçü, İlker Günay, Deniz Sert ve  Sefer Sever şans buldu, üç maçta 12 yeni futbolcu Erzurumspor’u temsil etti.
EN FAZLA SAYIDA MAÇA ÇIKAN FUTBOLCULAR
Mavibeyazlı ekibin 3 maçlık sürecinde en fazla sayıda maça çıkan futbolcular 3 maçla İlker Günay, Emre Yüksektepe, Ömer Faruk Çelimli, Cebrail Serçek, İbrahim Demirer ve Doğa İşeri, Yılmaz Can Taşkıran, Yasin Yener, Mikail Üzümcü, Aykut Çakay ve Deniz Sert oldu. Bu futbolcuları 2 maçla Ekrem Sütçü, Hüseyin Cihan Avcu, Murat Akgül, Sefer Sever, bir maçla da Orhun Öztürk takip etti.
EN FAZLA SÜRE ALAN FUTBOLCULAR
Mavibeyazlı ekipte en fazla süre bulan futbolcular 270 dakika ile İlker Günay, Emre Yüksektepe, Ömer Faruk Çelimli, Cebrail Serçek, İbrahim Demirer ve Doğa İşeri olurken, Yılmazcan Taşkıran 235, Yasin Yener 225, Mikail Üzümcü 223, Deniz Sert 191, Sefer Sever 165, Ekrem Sütçü 113, Hüseyin Cihan Avcu 91, Aykut Çakay 87, Murat Akgül 25, Orhun Öztürk 15 dakika forma giydi.
GÜNGÖR’ÜN İDEAL 11’İ
Çıktıkları maç sayısı ve aldıkları süre göz önüne alındığında Teknik Direktör Taşkın Güngör’ün ideal kadrosunda İlker Günay, Emre Yüksektepe, Ömer Faruk Çelimli, Cebrail Serçek, İbrahim Demirer, Doğa İşeri, Yılmaz Can Taşkıran, Yasin Yener, Mikail Üzümcü, Deniz Sert ve Aykut Çakay’dan oluştuğu görüldü. Göngör’ün jokeri ise Ekrem Sütçü oldu.
ÜÇ MAÇTA 7 SARI KART
Erzurumspor’un oynadığı üç lig maçında 7 futbolcu sarı kart, bir futbolcu daçift sarı karttan kırmızı kart gördü. Erzurumsporlu futbolcuların sarı kartları daha çok maçların ikinci yarısında gördüğü belirlendi. 7 sarı kartın ikisi ilk yarıda, beşi ise ikinci yarıda çıktı.  Murat Akgül Ayvalıkgücü, Ekrem Sütçü Kayseri Şekerspor, Mikail Üzümcü Balçova Yaşamspor, Yılmaz Can Taşkıran Balçova Yaşamspor,Yasin Yener Balçova Yaşamspor, Ömer Faruk Çelimli Balçova Yaşamspor maçlarında sarı kart gördü. Sefer Sever ise Kayseri Şekerspor maçında çift sarı kart gördü ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
ÜÇ MAÇTA ÜÇ GOL
Erzurumspor gurupta oynadığı maçlarda rakip filelere gönderdiği gollerin birini ilk, ikisini ise ikinci yarıda kaydetti. Yasin Yener’in Balçova Yaşamspor maçında kaydettiği gol 18’inci dakikada geldi. Deniz Sert Kayseri Şekerspor maçının 68’inci dakikasında gol kaydına muvaffak olurken, mavibeyazlı ekibin en geç gelen golünü 90 artı 1’de Cebrail Serçek Kayseri Şekerspor ağlarına gönderdi. Erzurumspor’un üç golünden ikisi ayak, biri de kafayla kaydedildi. Kafayla atılan golü Yasin Yener kaydetti.
EN ERKEN GOLÜ KAYSERİ ŞEKERSPOR MAÇINDA GÖRDÜLER
Erzurumspor üç maçta 3 golü kalesinde gördü. Mavibeyazlı ağlarla en erken gol 31’inci dakikada Kayseri Şekerspor golcüsü Emre Gemici’den geldi.  Balçova Yaşamsporlu Melik Yeğin ise 45 artıda mavibeyazlı ağlarla topu buluşturdu. Erzurumspor kalesinde görülen en geç gol ise Ayvalıkgücü Belediyespor maçında 81’inci dakikada Emre Şahin tarafından atıldı.

 

 
8 aylık Kamu harcamaları açıklandı
 
Eğitim için rekor harcama
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
paşalı 25 Eylül 2014 Perşembe 22:30

bayrampaşa istanbul dan aykut ÇAKAY a kucak dolusu sevgiler.. tebrikler kardeşim tüm erzurum halkına sonsuz sevgiler

Yorumu oyla      6      4  
GÖRÜŞ 25 Eylül 2014 Perşembe 14:02

Bizim takım veya yönetim bazı şeyleri yanlış yapıyor ki biz 3 yıldır 3.ligde ilçe veya köy takımları ile maç yapıyoruz.Bakın altınordu takımı 2-3 yılda aldığı başarılarla şimdi bank asyaya yükseldi biz ise yerimizde kaldık kalmaya da devam ediyoruz.Eğer bizim yönetimizi takıma katkı sağlayacak oyuncuları seçebilseydi şimdi buralarda olmazdık altınordunun yerinde olurduk.Altınordunun başarılı olmasınedaki en önemli etki alt yapısına değer vermesi ve her yıl onlarca transfer yapmamasıdır.

Yorumu oyla      7      5  
GÖRÜŞ 25 Eylül 2014 Perşembe 13:53

otorite kardeş biz 3 yıldır bu takımı seyrediyoruz ve her yılda bu takım şampiyon olacak diye binlerce para harcanarak kadrolar kuruluyor ve sonuç olarak bu takım hiçbir şekilde şampiyon olamıyor onu bırak play off dan bile çıkamıyor bir üst lige.Tam tersine bizim kadar para harcamayan ve neredeyse geçmişinde kapanmak durumunda kalmış fakat son anda kurtarılmış takımlar şampiyon oluyor.Her yıl hadi bu yıl çıkacak diye beklediğimiz takım her geçen yıl bir önceki yıla göre daha iyi takımlar çıkmasına rağmen bir türlü başarı elde edilemiyor.Geçen yıl şampiyon olan düzyurt takımından neyimiz eksik tam tersi daha fazlamız var .Bizde para desen bir sürü , taraftar desen (3.ligin en çok taraftar toplayan takımı)ayrıca il dışında hiçbir maçında taraftarsız oynamıyor, destek desen belediye başkanından tut , vali vb. , sponsor desen maşallah formada arkalı önlü reklam alınmış , kulüp binası desen iyi yani sonuç olarak kötü bir şey yok .Başarı yok .Geçen yıl bu takım 3 hafta sonunda 6 puan toplamış bu yıl ise takım 4 puan toplamış demek ki geçen yıldan daha iyi değiliz.Bir taraftar sitesinde şöyle diyordu ; takım yönetimi 6 tane forvetle görüştü fakat anlaşamadı .Kardeşim 1 tane bile forvetle anlaşılmaz mı ? Biz kaliteli forvet oyuncusu alınmasını istiyoruz .Ne kadar iyi olursa olsun bir forvet oyuncusu attığı golle değerlendirilir.Aykut geçen sezon 32 maçta 6 gol atmış bizim fatih gültekin ise sakatlandığı için 32 maç oynayamadı ama o bile defans olduğu halde 7 tane gol attı .Şimdi bu iyi mi oluyor ?Beyefendi olmakla bir takım üst lige çıkabiliyorsa o zaman tff söyleyelim çıkarsınlar bizi .3 haftada kaybedilen puan =5 puan .

Yorumu oyla      7      5  
otorite 25 Eylül 2014 Perşembe 12:10

aldıkları 2 forvetide tanıyormusun biri ayku t diğeri murat hiç seyrettin mi yalnızca tff sitesinden bakıp yorum yapmakdasın nasıl olacak bu iş bak dostum bu iki oyuncu 2. lig ve 3. lig in en kaliteli oyuncuları sen tanımayabilirsin ama ben ikisininde 30 ar maçını izledim beyfendi kişiliklerinin yanısıra 10 numara oyunculardır erzurum halkına ve takımına örnek olacak oyunculardır sen çok karamsarlığa kapılmışsın sabretmeni dilerim

Yorumu oyla      8      6  
otorite 25 Eylül 2014 Perşembe 12:06

aldılar ya kardeşim forvet daha ne alsınlar . taraftarın istediği oyuncuyu mu alacak lar onu mu demek istiyorsun. daha 3 maç oldu sabır edelim arkadaş

Yorumu oyla      9      6  
TARAFTAR 25 Eylül 2014 Perşembe 10:12

Böyle bir şey olur eğer yönetim 3 yıldır bir tane forvet transferi yapamazsa olur . Forvete aldıkları oyuncuların gol bile atamamasından dolayı taraftarın bu duruma el koyması doğaldır.3 yıldır taraftarı kandıran her yıl bir üst lige çıkacağız diye onlarca para harcayan bir yönetime hiçbir şey demeden izlemek saçma bir durumdur.Eğer taraftarın karışmasını istemiyorlarsa orta sahaya aldıkları kaliteli denilen futbolcular gibi forvete niye almıyorlar o zaman forvete te alsınlar taraftarda bir şey demesin.

Yorumu oyla      8      5  
RAKİPLERİMİZ MAÇLARI 25 Eylül 2014 Perşembe 08:13

BAYBURT 4-2 PENDİKSPOR BALÇOVA YAŞAM SPOR 4-2 BALIKESİRSPOR SANDIKLISPOR1-0 KOCAELİ BİRLİK SPOR (2.LİG) KAYSERİ ERCİYESSPOR 0-1ETİMESGUT BLD. SPOR

Yorumu oyla      7      4  
otorite 25 Eylül 2014 Perşembe 00:27

nerde görülmüş taraftarın sözünü dinlemek böyle bir şey olur mu arkadaş taraftar idman programıda hazırlasın o zaman... malesef türk futbolunun yarayan kanası bu. taraftar egemenliği. umarım en kısa zamanda bu döngüden döneriz

Yorumu oyla      8      7  
NEREDEYDİNİZ 24 Eylül 2014 Çarşamba 16:57

Yönetimimiz maalesef ki taraftarın sözünü 3 yıldır dinlememektedir ve bunun sonucunu olumsuz şekilde görmektedir.Geçen yıl da forvet lazım dedik ligin başında ama yine aynı şekilde taraftar dinlenmedi ve baktılar ki ilk yarıda takım şampiyon olamayacak ikinci yarıda mecburen forvet transferi yaptılar ama iş işten geçti ve takım ilk beşe ancak giyebildi. Bu sezonda yine aynı yolu seçtiler ve yine Allah bilir ikici yarıda forvet alırlar .Bunlara sormak lazım ligin ilkyarısında neredeydiniz ?

Yorumu oyla      9      6  
İSTATİSTİK 24 Eylül 2014 Çarşamba 15:21

Erzurumspor 3.lige ilk çıktığı yıldan şimdiye kadar sadece ilk çıktığı yıl ve bu yıl oynadığı 3 lig maçında 2 farklı galibiyet alamadı.Yani 2013/2014 ve 2012/2013 yıllarında en az 2 farklı galibiyet alırken bu yıl ise gol atamayan bir takım ile karşı karşıyarız.

Yorumu oyla      8      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karabacak Halterde Erzurum’un gururu oldu
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Memduh Ceyhan, Bartın’da ...
Erzurumspor maçı naklen yayınlanacak
Erzurumspor’un 25 Eylül Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Türkiye Kupası ...
Erzurumspor Sandıklı dönemecinde
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta Erzurumspor bu hafta deplasmanda Sandıklıspor ...
 
Güngör hoca kendini geçemedi..!
Erzurumspor son üç haftada sergilediği performans ile yine Taşkın Güngör ...
Erzurumspor-Antalya maçını Balcı yönetecek
Türkiye Futbol Federasyonu Türkiye Kupası 2’inci tur karşılaşmalarını ...
BAL’da heyecan dorukta
Bölgesel Amatör Ligi (BAL) ligi karşılaşmasında Karsspor kendi saha ve ...
 
Erzurumspor bilmecesi..!
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta Ankara Demirspor ve Silivrispor zirveyi ...
Erzurumspor’dan hüsran serisi…!
Sezonun ilk haftasını Ayvalıkgücü Belediyespor yenilgisi ile tamamlayan, ...
Ankara Demirspor yeni lider
3.Lig 3’üncü gurupta 3’üncü hafta maçları tamamlandı. 3 haftada 7 puan ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva