ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tekin Türk Cumhuriyetlerinden gelen çocukları ağırladı
Tekin Türk Cumhuriyetlerinden gelen çocukları ağırladı
Trendyol 1. Lig: Ümraniyespor: 1 - Kocaelispor: 0
Trendyol 1. Lig: Ümraniyespor: 1 - Kocaelispor: 0
Gazze’de can kaybı 34 bin 151’e yükseldi
Gazze’de can kaybı 34 bin 151’e yükseldi
Finansal hizmetler güven endeksi nisan ayında arttı
Finansal hizmetler güven endeksi nisan ayında arttı
Yurt dışı üretici fiyat endeksi yüzde 4,70 arttı
Yurt dışı üretici fiyat endeksi yüzde 4,70 arttı
HABERLER>SPOR
9 Nisan 2015 Perşembe - 07:35

Erzurumspor umut deplasmanında

Recep DAĞ-Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçında 2 puan kaybederek taraftarını üzen Erzurumspor bu hafta deplasmanda Bayburt Gurup özel idare karşısında zirve mücadelesini sürdürecek.

Erzurumspor umut deplasmanında

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçında 2 puan kaybederek taraftarını üzen Erzurumspor bu hafta deplasmanda Bayburt Gurup özel idare karşısında zirve mücadelesini sürdürecek. Liderle olan puan farkı 2 puan kaybından dolayı beşe çıkan mavi beyazlı ekip, kardeş şehirden üç puanla dönerek yeniden şampiyonluk hedefinde iddialı olmak amacında.

TARAFTAR NE DİYOR?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçındaki puan kaybının tamamen teknik yönetimin kadro tercihinden kaynaklandığını söyleyen taraftarlar, Özyazanlar’ın çift forvetli kadro çıkarmamasını eleştirerek, ‘İnşallah Bayburt maçında aynı yanlış tekrarlanmaz. Erzurumspor’un üç sezonluk umudu kaybedilmez’ diyerek beklentilerini kaydettiler.

DÖNÜM NOKTASI

Erzurumspor’un bu hafta çıkacağı Bayburt Gurup Özel idare karşılaşması mavibeyazlı ekip için dönüm noktası teşkil ediyor. Mavibeyazlı ekibin Bayburt’tan puan ya da puanlarla dönmesi, takımın şampiyonluk iddiasını artıracak, puan kaybı durumunda ise Erzurumspor tamamen play offa yoğunlaşacak.

BAYBURT GURUP ÖZEL İDARE

Erzurumspor’un bu hafta karşılaşacağı  Bayburt Gurup Özel idare Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Gurupta 38 puanla 10’uncu sırada yer alıyor. Bayburt ekibi 29 maçın onunu kazanırken  8 maçtan bir puan aldı, 11 maçını ise kaybetti. 33 gol atan takım rakip filelere 26 gol gönderdi. Ekip gurupta iç saha performansı bakımından 7, dış saha performansı bakımından ise 11’inci sırada yer aldı.

İÇ SAHA PERFORMANSI

Bayburt Gurup Özel İdare evinde çıktığı 14 maçın 7’sini kazandı, 5 maçında beraberlik elde etti, sadece 2 maçından puan alamadı. İç sahadaki maçlarda 22 gol kaydeden ekip, 12 gol yerken 26 puan elde etme başarısını gösterdi. Bayburt ekibi dış sahada ise 15 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 yenilgi aldı. Deplasman maçlarında 12 puan toplayan ekip attığı 11 gole karşılık kalesinde 14 gol gördü.

BAYBURT EVİNDEKİ 6 MAÇIN 4’ÜNÜ KAZANDI

Bayburt Gurup Özel İdare sezonun ikinci yarısında evinde 6 maç oynadı. Bu maçların 4’ünü kazanırken bir maçta berabere kaldı bir maçını ise yitirdi. İkinci yarıdaki iç saha maçlarında 7 gol atan ekip 2 gol yedi ve 13 puan elde etti. Sandıklıspor ve Erzin Belediyespor’u 1-0, Etimesgut Belediyespor’u 2-0, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u ise 2-1 yenen ekip, Bergama Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı, Orhangazispor’a ise 1-0 yenildi.

DEPLASMAN MAÇLARI

Bayburt Gurup Özel İdare sezonun ikinci yarısında çıktığı 6 deplasman maçında 1 falibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. 5 gol atan takım 6 golü kalesinde buldu. İstanbul Güngörenspor’u 3-0 yenen ekip, Sakaryaspor, Ankara Demirspor ve Beylerbeyispor’a 1-0,Van Büyükşehir Belediyespor’a 2-1 yenildi.  Ekip Balçova Yaşamspor ile de 1-1 berabe kaldı.

VE ERZURUMSPOR

Erzurumspor 29 maçın 12 sini kazandı, 11 maçtan bir puan aldı, 6 maçını ise puansız tamamladı. 29 maçta 35 gol atan mavibeyazlılar 28 gol yedi ve topladığı 47 puanla gurupta 4’üncü sırada kaldı. Erzurumspor gurup iç saha performans sıralamasında 24 puan ile 11, dış saha performans sıralamasında ise 23 puanla 2’inci sıraya yerleşti.

ERZURUMSPOR’Un karnesi

Erzurumspor sezonun ikinci yarısında oynadığı 6 deplasman maçında 3 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. 10 gol atan ekip kalesinde 4 gol gördü.Ayvalıkgücü Belediyespor, Van Büyükşehir Belediyespor ve Sakaryaspor ile dış sahada 1-1 berabere kalan takım, Balçova Yaşamspor’u 2-1, İstanbul Güngörenspor’u 4-0 BEylerbeyispor’u ise 1-0’lık sonuçlarla mağlup etti.

İÇ SAHA PERFORMANSI

Erzurumspor 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında evinde oynadığı 6 maçta 2 galibiyet ve 4 beraberlik elde etti. 8 gol atan ekip kalesinde 6 gol görürken 10 puan elde etti. Kayseri Şekerspor, Sandıklıspor ile 1-1, Etimesgut Belediyespor ile 0-0, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile 2-2 berabere kalan mavibeyazlılar Bergama Belediyespor’u 3-2, Orhangazispor’u ise 1-0 yendi.

23 KASIM 2014’TEKİ MAÇ

Erzurumspor bu sezon 23 kasım 2014’te Bayburt Gurup özel idare’yle evinde yaptığı karşılaşmayı 90 artı 3’te Ömer’in attığı gol ile 1-0 kazandı. Ekip kazandığı maçta Anıl Atağ, Emre Yüksektepe, Ömer, Doğa İşeri, Sefer Sever, Yılmazcan  (Emrah ), Mikail Üzümcü, Cebrail Serçek, Yasin Yener  (Ekrem Sütçü ), Fatih Gültekin, Aykut Çakay ( Deniz Sert)’den oluşan kadroyla yer aldı.

 

 
TKDK, besi yatırımcısıyla buluştu
 
Erzurum’da Engelli Profiline kurumsal yaklaşım
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 3 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Dede 9 Nisan 2015 Perşembe 19:08

Erzurum bu hafta kaybeder, sonra olur derbeder.

Yorumu oyla      8      6  
HOCADAN CEVAP GELDİ(ÇİFT FORVET) 9 Nisan 2015 Perşembe 18:09

çift forvet planının kendisinin teknik adamlık kariyerinde hep olduğunu ve olmaya da devam edeceğini belirterek, Sandıklı, Etimesgut ve Kayseri Şeker maçına çift forvetle çıktıkları halde kazanamadıklarının da altını çizerek, “Bu da ayrı bir tesadüf, bu maçları kazanamadık” dedi

Yorumu oyla      6      4  
HAKEMLER 9 Nisan 2015 Perşembe 18:04

Bu hakemlerle 3 puan alabilir miyiz acaba ?Hakemler hepsi farklı bir taraftan .Van bölgesinden gelen bir hakem rize den gelen bir hakemi tanımıyor ve bu iki hakemin anlaşması zor yine aynı şekilde van bölgesinden gelen hakem hakkariden gelen hakemi tanımıyor yine bu hakemlerin anlaşması zor .Aynı bölgeden vereceksin ki maçı başarılı yönetsinler

Yorumu oyla      6      4  
güzellll 9 Nisan 2015 Perşembe 12:39

bayburtun sakat ve kadro dışı olan oyuncularından dolayı erzurumspor üç puanı hanesine yazar

Yorumu oyla      10      5  
cepde 9 Nisan 2015 Perşembe 12:37

erzurumun 3 puanı cepde 4 tane oyuncusu sakat oynamayak bayburt un

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dadaş Seven Asya Şampiyonu oldu
Erzurum Türk Telekomsporlu Gökhan Seven, Bilek Güreşi’nde Asya şampiyonu ...
Emniyet gazetecileri yendi
Polis Teşkilatı'nın 170'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle Erzurum Emniyeti ...
‘Erzurum Spor kenti’
10’uncu Topçu Alay Komutanı Topçu Kurmay Albay Alpaslan Çetin, Erzurum ...
 
Erzurumspor PFDK-kolik oldu
Erzurumspor 29’uncu haftada oynanan Kahraman Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında ...
43 madalyayla rekor kırdılar
Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından Erzurum’da düzenlenen Sürat ...
Erzurumspor yenilgisiz tek takım
RECEP DAĞ-Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 2014-2015 sezonunun ikinci ...
 
Erzurumspor için en başarılı sezon…
RECEP DAĞ-Erzurumspor 29 maçlık süreçte en iyi performansını puan olarak ...
Bayburt maçı, kader maçı
RECEP DAĞ-Futbolda bu hafta ilgi Süper Lig’den çok, birinci, ikinci ve ...
Hüseyin Avni Ulaş Lisesi yarı finalde
Liseler düzeyinde futsalda tarihi bir başarıya imza atan Erzurum Hüseyin ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva