ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
ETÜ’de Moleküler Biyoloji ve Genetik Öğrenci Kongresi
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
Erzurum’da FETÖ üyesi öğretmen yakalandı
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
ETSO’dan belediyelere tebrik turu
Jandarma sahip çıktı
Jandarma sahip çıktı
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
Doğu Anadolu’da yeni kelebek türü keşfedildi
HABERLER>GUNCEL
6 Temmuz 2014 Pazar - 22:30

‘Erzurumspor’u süratle ayağa kaldırmak lazım’

Erdoğan, 'Erzurumspor’u süratle ayağa kaldırmak lazım. Ben de Erzurum’a sevdalıyım. Erzurum alt yapısıyla tırmanışta. Bu tırmanışı taçlandırmamız lazım. 'dedi

‘Erzurumspor’u süratle ayağa kaldırmak lazım’

AHMET AKBUĞA - E.MEHMET YILMAZ
ERZURUM (İHA) - Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan, Palandöken Kayak Merkezi’ndeki bir otelde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.
İftar çadırında orucunu açtıktan sonra Palandöken Kayak Merkezi'ne geçen Başbakan Erdoğan, burada yaptığı konuşmasında, “Erzurum istiklaline sahip çıktığını bugün bir daha gösterdi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çok daha üst oranda bize destek vererek farkını ortaya koyacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.
CHP ve MHP’ye yüklenen Erdoğan, “Bunlar hiçbir zaman dürüst olamadılar. Samimi olamadılar. 12 yılda Erzurum’a 11 katrilyon yatırım yaptıysak bu Erzurum’a verdiğimiz değerdir. Yeterli mi? Değil daha da yapacağız. Yakutiye bölgesinde tarihi eserlerin arasındaki gecekonduları gördüm. Sekmen kardeşimize hemen söyledim. Tarihi Yakutiye’yi ortaya çıkarmak bize yakışır. Bunu derhal başlatacağız” diye konuştu.
ERZURUMSPOR

Erzurumspor’a da sahip çıkılmasını isteyen Başbakan Erdoğan, salonda bulunan Adnan Polat’a, “Bir Galatasaray da buradan çıkar. Erzurum’da tesisler var. Gençlik dinamik. O da mevcut. Şöyle Erzurumspor’u süratle ayağa kaldırmak lazım. Ben de Erzurum’a sevdalıyım. Erzurum alt yapısıyla tırmanışta. Bu tırmanışı taçlandırmamız lazım. Adnan bey gibi bu işte deneyimli, sevdalı olan, Erzurumlu işadamlarına bir sinyal verebilirim. Termik santral Erzurum’a gider. Sadece Erzurum değil Erzurum’un çevresine çekebiliriz. Burada istihdam sağlanır. Bunun adımlarını atabiliriz. Bizim umudumuz kararlılığımız kaybolmuş değil” dedi.
Başbakan Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü: “10 Ağustos’ta inşallah ilk turda halkımız cumhurbaşkanını belirleyecek. Seçilmiş bir cumhurbaşkanı. Millet kendi seçecek, vekiller değil. Koordinasyon ve uyum içerisinde Türkiye’yi geleceğe taşıyacak. Bu yeni süreçte ekonomimiz şahlanacak. Türkiye’nin kalkınması çok büyük bir ivme kazanacak. Biz kararlı bir şekilde sizinle yürüdük, sizinle yürümeye devam ediyoruz. Statükonun karşısındayız. 10 Ağustos’ta inanıyorum ki CHP partisine olan tepkisini ortaya koyacak. MHP seçmeni de aynı tavrı koyacak. Gerçek manada cumhurbaşkanlığı hizmetini verecek Erdoğan’a gerekli desteği verecek. Sadece AK Parti'ye gönül verenler değil, CHP, MHP, HDP olmak üzere 2023 hedeflerimize oy vereceğine inanıyorum. Cumhurbaşkanı seçilmemiz halinde hiçbir programımız aksamayacak. AK Parti köklü bir dava üzerinden siyaset yapmaktadır. Hiçbir temel yerinde kalmayacaktır. Çözüm sürecini aynı kararlılıkta sürdüreceğiz. 77 milyonun tam kardeş olduğu bir iklimi oluşturmaya gayret edeceğiz. Tek millet, tek vatan, tek bayrak, tek devlet anlayışındaki kararlılığımız devam edecektir. Hedefimiz 77 milyonun kardeşliğidir. Şunu özellikle ifade etmem lazım. Bayrağımızın onurunu asla çiğnetmeyiz. Ayrımcılığın, baskının ve inkarın devam etmesine asla izin vermeyiz. Cumhurbaşkanlığı makamına gelmemiz paralel yapıyla mücadelemizin sona ereceği anlamına gelmesin. Bu mücadele ulusal birliğimize ihanettir. Bu ihanete biz devam diyemeyiz. Bu ihaneti ne yapıp yapıp tasfiye edeceğiz. Erzurum mülkü İslam’ın kilidi olmuştur. Erzurum’un işgali herkesi üzmüştür. Filistin’in davası bizim davamızdır. Filistin davasında tarafsız kalmalıyız diyor çıkmış. Bu ne büyük gaflet. Bitaraf olan bertaraf olur bunu böyle bilin. Hak vardır. Batıl vardır. Ya hakkın yanında olacaksın ya batılın yanında olacaksın. Biz tarafsız olacağız diyemezsin. Tabii ki hakkın yanında yer alacaksın. Bunu yapamıyorsan bu milletle beraber yürümüyorsun demektir. Mısır'daki mağdurların davası, Irak'taki, Libya'daki, Suriye'deki mağdurların davası bizim davamızdır. Buna seyirci kalamayız. Bunlara duyarsız kalamayız. İnanıyorum ki 10 Ağustos çok farklı gerçekleşecek. Mübarek olsun. Mühür sizde, karar sizde, gelemeyenleri mutlaka sandığa getirin. Bu çok önemli. Ben Erzurum’a inanıyorum, Erzurumlulardan büyük bir oy patlaması bekliyorum. Rekor bekliyorum. Nasıl olsa kazanacağız deyip rehavete kapılmayalım. 10 Ağustos’a kadar bizi tatil yok. Tatile gidenlerin evlerine dönüp oylarını kullanmalarını istiyorum.”

 
‘Erzurum makus talihini aştı’
 
Başbakan Erdoğan Erzurum'dan ayrıldı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Erdal 7 Temmuz 2014 Pazartesi 18:21

Rize nasıl kalktıysa bu sezonda biz kalkalım

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Erzurum makus talihini aştı’
Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Erzurum'u hızlı ...
‘Birbirimizi Allah için sevmeye mecburuz’
Erdoğan, 'Birbirimizi Allah için sevmeye mecburuz. Tek millet, tek bayrak, ...
Ala: ‘Artık devlet millet ayrımına son’
İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzurum İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingi ...
 
‘Milletin ferasetine güveniyoruz’
Erdoğan, "Sizin ferasetinize, sizin basiretinize güveniyoruz. Siz ne derseniz ...
Erdoğan dadaşlarla oruç açtı
Vali Dr. Ahmet Altıparmak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’den ...
‘Erzurum’da yer, gök allahü ekber’
Erdoğan, 'Dadaş sen böyle yiğit böyle mert böyle yürekli durduğun sürece ...
 
Sel gitti, izi kaldı
Şenkaya ilçesinde, sağanak yağışla biriken sular afet konutlarını sürükledi ...
Kazım Yurdalan'da göçük: 1 ölü
Erzurum’da ekmek fabrikasında un almak için indiği deponun duvarının çökmesi ...
Halk oyunlarında 'Büyük' başarı
Büyükşehir Belediyesi Bar Ekibi, iki ayrı dalda Türkiye Şampiyonu oldu.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva