ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
HABERLER>SPOR
22 Ocak 2015 Perşembe - 02:01

Erzurumspor rövanşı alma peşinde

RECEP DAĞ-Erzurumspor, Spor Toto 3’üncü Lig 2014-2015 sezonunun ilk karşılaşmasında, evinde yenildiği Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşılaşacak.

Erzurumspor rövanşı alma peşinde

Erzurumspor, Spor Toto 3’üncü Lig 2014-2015 sezonunun ilk karşılaşmasında, evinde yenildiği Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşılaşacak. 6 futbolcusu ayrılan, 6 yeni futbolcu ile ikinci sezona başlayacak olan mavibeyazlı ekip, deplasmanda hem rövanşı almaya çalışacak, hem de sezonun ikinci yarısında iddialı bir başlangıç yapmak peşinde olacak.

TEK GALİBİYETLERİNİ BİZDEN ALDILAR

Tek deplasman galibiyetini Erzurumspor karşısında alan Ayvalıkgücü Belediyespor, sezonun ilk yarısında gurupta 24 puanla 8’inci sırada yer aldı. Toplamda 6 galibiyet ve 6 beraberliği bulunan, 5 maçını da kaybeden Ayvalıkgücü Belediyespor 24 puan topladı. 17 maçta 16 gol atan ekip kalesinde ise 14 gol gördü.

AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR PERFORMANSI

Ayvalıkgücü Belediyespor sezonun ilk yarısında 9 maçını evinde oynadı. İç sahada 5 galibiyet alan ekip, 2 maçını kaybederken, 2 maçından bir puanla ayrıldı. İç saha maçlarında 13 gol atan, 7 golü de kalesinden çıkaran takım, evinde 17 puan topladı ve Erzurumspor’a göre başarılı bir iç saha performansı göstererek, gurupta ikinci sıraya yerleşti.

DIŞ SAHA PERFORMANSI

Ayvalıkgücü Belediyespor dış saha gurup performansı sıralamasında 14’üncü olabildi. Tek dış saha galibiyetini Erzurumspor’dan alan ekip 8 maçından sadece birini kazandı, 4 maçı beraberlikle tamamlarken, 3 maçtan da puansız ayrıldı.  Deplasmanda biri Erzurumspor’a olmak üzere 3 gol atabilen ekip, kalesinden 7 gol çıkardı ve 7 puan toplayabildi.

ERZURUMSPOR’UN LİG SEYRİ

Erzurumspor ise Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta ilk yarıyı 25 puanla 6’ıncı sırada bitirdi. 17 maçında 7 galibiyet ve 4 beraberliği bulunan mavibeyazlı ekip, son üç sezonunun en kötü ilk yarı performansını göstererek 6 maçını kaybetti. 17 gol atabilen ekip kalesinde 18 gol görerek, yine son üç sezonun en kötü averaj performansını sergiledi.

ERZURUMSPOR PERFORMANSI

Erzurumspor 3’üncü gurupta iç saha maçları performans sıralamasında 10, dış saha performans sıralamasında ise 8’inci olabildi. İç sahada çıktığı 9 maçtan 4’ünü kazanan ekip, 2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. İç sahada 9 gol kaydeden mavibeyazlılar 6 gol yedi ve 14 puan topladı. Erzurumspor dış sahada ise çıktığı 8 maçın 3’ünü kazandı, 2 beraberlik alırken 3 maçtan puansız ayrıldı. Deplasmanda 8 gol atan ekip, kalesinden 12 gol çıkardı ve 11 puan toplayabildi.

 

 
Erzurum'da Ekmek 40 kuruşa inince…
 
Erzurum’da en istikrarlı 3’üncü dönem
YORUMLAR
Toplam 12 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
otorite 24 Ocak 2015 Cumartesi 22:43

Dilekleri n icin bilmukabele

Yorumu oyla      6      4  
Dadaşlara kötü haber 24 Ocak 2015 Cumartesi 08:27

erzurumsporun bu haftaki maçı televizyondan gösterilmeyecektir.

Yorumu oyla      6      4  
ERZURUMSPOR SEVDALISI 23 Ocak 2015 Cuma 19:12

Kardeşim bu takım 3 yıldır 3.lig de yer alıyor ve bu süre içerisinde bir tane kaliteli bir forvet gelmedi bu takıma .Ligin İkinci dönemi ise en azından isimleri duyulmuş ve başarılı olan futbolcuların gelmesi bir taraftar olarak beni mutlu etti.Her yıl tanınmamış veya başarılı olamamış futbolcuların gelmesindense başarısı eskiye oranla düşmüş ama deneyimli ve daha önce başarı elde etmiş bir kişinin gelmesi daha iyidir.Geçen yıllar gördük fatih aratı aldık bir başarı elde edemedik , abuzeri aldık bir başarı elde edemedik , muratı aldık bir başarı elde edemedik vb.Belki bu futbolcularla da başarı elde edemeyebiliriz ama en azından lig başlamadan içimizde 'bizde bu ligde şampiyon olabiliriz'düşüncesi uyandırıyor insana .Onun içinde eleştirmekten çok destek verirsek ve kenetlenirsek başarının çok yakında geleceği görülmektedir.İnşallah bu yıl takımımız başarılı olursa bizi şu 3.lig denilen ligden alıp daha yukarıdaki liglere bizleri taşırlar.

Yorumu oyla      6      4  
23 Ocak 2015 Cuma 12:01

sevdalı kardeş aykut daha takımdan ayrılmadı...ayrıca m.albayrak çok şişirildi bu yıl kartal da 12 gol attı diye ciddi rakkama transfer edildi duyduğumuz rakkam 350 tl ye maal olmuş büyük para önceki yıllarda ciddi başarısı yok geçen yıl ayağı kırılmıştı sakattdı pas geçti heee buda erzurumda başarısız olacak anlamına gelmez... sinan a gelelim 3. lig başarısı var fakat ciddi sakatlığı söz konusu nasıl aldılar anlamadımn hazır olmayan oyuncuyu buda soru işareti verilen rakkam kantarda para ağır basıyor oltan a gelince olsada olur olmasada. salih in back round ı iyi hazır değilmiş bu nasıl iş seddar forvet diye alındı kenar oynatacaklarmış inş başarılı olur kısacası ön tarafa alınan orta saha dahil yapılan transferlerin başarılı olacağına inamıyorumn umarım ben yanılırım. stoperlere gelince inş. ayak uydururlar.

Yorumu oyla      8      5  
MAÇ 23 Ocak 2015 Cuma 10:14

Bu hafta oynayacağımız ayvalıkgücü maçı hakkında iddaa ayvalıkgücünü kazanmaya daha yakın göstermiş.1.80 3.10 2.35

Yorumu oyla      6      5  
ERZURUMSPOR SEVDALISI 23 Ocak 2015 Cuma 09:26

Taşkın hoca da bize gelmeden önce kaç takımı şampiyon yapmış ama bize geldikten sonra hiçbir başarı elde edemedi.Sadece hoca ya suç bulmak yerine o takımın yönetimine , taraftarlarına ve futbolcularına da bakmak gerekir.Sariyer de başarılı olamayan bir hoca Erzurum da başarılı olabilir veya Erzurum da başarılı olamayan taşkın hoca daha sonra gittiği nazilli de başarılı olmuştu.

Yorumu oyla      7      4  
SEÇİM 23 Ocak 2015 Cuma 06:52

büyükşehir belediye erzurumsporun dün yapılan seçiminde saim özakalın ve yönetimi güven oyu alarak tekrar yönetime seçildiler.

Yorumu oyla      8      4  
ön bilgi 23 Ocak 2015 Cuma 00:14

turhan özyazanlar.... sezon başı sarıyer de göreve başladı sportif direktör kamil dizdar ile birlikde sarıyer klübü ciddi olanaklar sundu ve istedikleri oyuncuları aldılar fakat lig istediği gibi gitmedi harcanan rakkamlar karşısında başarı yoktu . ayrıldıkdan sonra göreve bahri kaya yı getirdiler ve onunla beraber sarıyer çıkışa geçti....

Yorumu oyla      7      4  
ERZURUMSPOR SEVDALISI 22 Ocak 2015 Perşembe 21:59

otorite kardeş öncelikle aykut takımdan ayrıldı.İkincisi takımımızın boy ortalaması ligin ilk yarısında çok kısa idi.Şimdi ise hem defanstaki oyuncuların hem de forvetteki oyuncuların uzun olması bizim için bir avantajdır boy ortalamamız yükseldi.

Yorumu oyla      7      4  
otorite 22 Ocak 2015 Perşembe 18:45

2.lig den gelen oyuncular takımın temposuna ayak uydurmakda umarım zorluk çekmezler çünkü 3.lig mücadele gücü yüksek ve tempolu geçmektedir.. 2. lig de ise genel anlamda alan savunması ve oyun ağır oynanmakda.... alınan oyuncular duyduğumuz kadarıyla hazır değillermiş sinan sakatlığı sorun yaratacak mı soru işareti m. albayrak kilolu olsada tecrübesi ile işi götürür düşüncesindeyim oltan havadan iyi fakat çok ağır mış salih hala kendini bulamamış stoperler kuvvetli mücadele gücü yüksek oyuncularmış forvetde benim favorim her kim olursa olsun m.albayrak ve aykut ikilisidir... yanılacağımı hiç zannetmiyorum orta sahada emre formayı vermez cihan zorlar salih konusunda şu an için olumsuzum anladığım kadarıyla ibrahim ömer kulübede diye düşünüyorum.

Yorumu oyla      8      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
3’üncü gurupta heyecan başlıyor
RECEP DAĞ_Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta heyecan bu hafta başlıyor.
Filede şampiyon’un adı : Erzurum Lisesi
Erzurum’da düzenlenen liselerarası erkekler voleybol il birinciliğinde ...
Nene Hatun Lisesi 2’inci oldu
Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2014-2015 ...
 
Filede Anadolu Lisesi farkı
Erzurum GHSİM ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen liselerarası ...
Atletizm İl Temsilciliğine Doğan getirildi
Erzurum Atletizm İl Temsilciliğine, Erzurum Lisesi Beden Eğitim Öğretmeni ...
Kaymakam Öz’den sporculara destek
Kaymakam Zafer Öz, Aziziye Spor Kulübü Minik Yıldız Basketbol, Minikler ...
 
Yıldırım anısına kılıç çekecekler
Erzurum ve Türk eskrimi için ömrünü harcayan Erzurumlu merhum Cihat Yıldırım, ...
Uluslararası Buz ve Kış Tırmanışı’nda geri sayım
Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda Uzundere'de 21-25 Ocak 2015 tarihleri ...
Erzurum’a kupa ile döndüler
Yarışta Erzurum’lu işadamı Tayyar BAKAÇ’ın kullandığı Suzuki Jimny marka ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva