ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
19 terörist etkisiz hale getirildi
19 terörist etkisiz hale getirildi
Aras coştu
Aras coştu
Erzurum Tarih Derneği genel kurulunu tamamladı
Erzurum Tarih Derneği genel kurulunu tamamladı
Dezenformasyon Bülteni yayımlandı
Dezenformasyon Bülteni yayımlandı
'Kalkınma Yolu' mutabakat zaptı imzalandı
'Kalkınma Yolu' mutabakat zaptı imzalandı
HABERLER>SPOR
5 Ekim 2014 Pazar - 15:03

Erzurumspor nereye gidiyor?...

Geçmiş sezonlara göre, bu sezon en rahat bir gurupta 2’inci Lige yükselme mücadelesi veren Erzurumspor, rahatlıkla 15 puan toplayabileceği periyodu ancak 7 puan ile tamamlayabildi.

Erzurumspor nereye gidiyor?...

Geçmiş sezonlara göre, bu sezon en rahat bir gurupta 2’inci Lige yükselme mücadelesi veren Erzurumspor, rahatlıkla 15 puan toplayabileceği periyodu ancak 7 puan ile tamamlayabildi. Kadro derinliği, stat farklılığı ve en geniş taraftar kitlesi avantajını kullanamayan Mavibeyazlılar 5 maçta ve iç sahada tam 8 puan kaybederek, adeta müflis tüccar görüntüsü sergiledi.
SAKARYA İLK GALİBİYETİNİ BİZDEN ALDI
Aldığı sonuçlarla taraftarını hüsrana uğratan ve umutsuzluğa düşüren Erzurumspor karşısında Sakaryaspor beş maçta tek galibiyetini aldı, Ayvalıkgücü Belediyespor ise ilk ve tek deplasman galibiyetini Erzurumspor karşısında kasandı. Balçova Belediyespor da dış sahada tek beraberliği Erzurumspor’dan elde etti.
ÜÇ SEZONUN 5 HAFTALIK SIRALAMALARI
Erzurumspor son üç sezonun ilk beş haftasında en iyi dönemini genel ve dış saha sıralamasında bu sezon, iç sahada 2013-2014 sezonunda yaşadı. Mavibeyazlı ekip dış saha maçlarında bu sezon gurup liderliğini sürürken, iç saha maçlarında 15’inci olarak, 2011-2015 sürecinde en kötü performansı sergiledi.
2012-2013 SEZONU 1.GÜNGÖR DÖNEMİ
Erzurumspor 2012-2013 sezonunda Taşkın Güngör yönetiminde, 5 maçlık periyotta, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve bir yenilgi alarak 8 puan toplamış ve 8’inci sırada yer bulmuştu. Mavibeyazlı ekip iç sahada oynadığı 3 maçın 2’sini kazanırken bir maçta yenilmişti. Dış sahada ise 2 maçta bir beraberlik ve bir de yenilgi almıştı.
2012-2013 SEZONU İÇ VE DIŞ SAHA
2012-2013 sezonunda Erzurumspor genel sıralamada 8, iç saha maçları sıralamasında 4, dış saha performans sıralamasında ise 11’inci sırada yer bulmuştu. Anılan sezonda mavibeyazlı ekip iç sahada 5, dış sahada 2 olmak üzere toplam 7 gol atmış, iç sahada 1, dış sahada ise 3 olmak üzere 4 golü de ağlarından çıkarmıştı.
2012-2013 SEZONU MAÇLARI
Erzurumspor 2012-2013 sezonunda iç sahada Maltepespor ile 1-1 berabere kalmış, Çorum Belediyespor ve Arsinspor’u  2-0 yenmişti. Erzurumspor dış saha maçlarında ise Gümüşhanespor ile 0-0 berabere kalmış, Kocaelispor’a 3-2 mağlup olmuştu. Kupa’da ise Beşikdüzüspor’u 3-1 ile geçen Erzurumspor, Adanaspor’a 2-1 yenilerek elenmişti.
İNCEDAL DÖNEMİ PERFORMANSI
Mavibeyazlı ekip 2013-2014 sezonunda, Yavuz İncedal yönetiminde 5 maçta 2 galibiyet, bir beraberlik ve 2 yenilgi almış, topladığı 7 puan ile 8’inci sıraya yerleşmişti. Ekip, iç sahada oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve bir yenilgi almış, deplasman maçlarının ikisinden de yenilgi ile ayrılmıştı.İncedal dönemi Erzurumspor’un dış sahada en düşük performansın sergilendiği sezon oldu.
2013-2014 SEZONU 5 MAÇLIK SIRALAMA
Mavibeyazlılar 2013-2014 sezonunda 5 maçlık süreç içinde, toplamda 8, iç saha performans sıralamasında 3, dış saha performansında ise 15’İnci olmuştu. Erzurumspor iç sahada 5 dış saha maçlarında 1 gol kaydına muvaffak olmuş, kalesinde ise iç sahada gol görmezken, dış saha maçlarında 3 gol görmüştü.
2013-2014 SEZONU MAÇLARI
2012-2013 sezonunda Kazım Karabekir Stadyumunda Sandıklıspor’u 1-0, Bursa Nilüferspor’u 4-0 yenen Erzurumspor, 68 Yeni Aksarayspor ile 0-0 berabere kalmıştı. Geçen sezon mavibeyazlı ekip deplasmanda ise Ünyespor’a 1-0, Maltepespor’a 2-1 yenilmişti. Kupada ise Göle Belediyespor’U 3-0 yenen ekip, Adanaspor’a penaltılarda 7-6 mağlup olmuştu.
VE BU SEZON…!
Erzurumspor bu sezon oynadığı 7 maçın 2 sini kazanırken, 2’sini kaybetti, bir maçta da berabere kaldı.2’inci Güngör döneminde iç sahada 3 maçta bir beraberlik ve 2 yenilgi alan ekip, deplasmanda oynadığı 2 maçını da kazandı. Erzurumspor 3’üncü gurup performans sıralamasında iç sahada 15, dış sahada ise birinci sırada yer aldı.
İÇ SAHADA GOL VE PUAN SORUNU
Sezonun ilk beş maçında sahasındaki üç maçta 1 gol atabilen ekip, 3 golü kalesinden çıkardı. Deplasman maçlarında ise  3 gol atan Erzurumspor, kalesinde sadece bir gol gördü. Toplamda sadece 4 gol atabilen mavibeyazlılar kalelerinde 4 gol görerek, averaj bazında sün üç sezonun en kötü performansını ortaya koydu.
İLK ŞOK
Sezona 16 yeni futbolcu ile giren Erzurumspor taraftarına ilk şoku Ayvalıkgücü Belediyespor maçında yaşattı. Konuk takıma 1-0 yenilen ekip, 2’inci iç saha maçında Balçova Yaşamspor ile 1-1 berabere kalarak herkesi şaşkınlığa uğratırken, 3’üncü iç saha maçında, 90 dakikayı 9 kişi ile tamamlayarak Sakaryaspor’a 1-0 mağlup oldu.
DIŞ SAHA BAŞARISI
Adeta bir iç saha sendromuna tutulan Erzurumspor dış sahada ise fırtına gibi esti. Deplasmanda Kayseri Şekerspor’u 2-1 ile geçen mavibeyazlılar, Sandıklıspor maçını 1-0 kazanarak kentine 3 puan ile döndü. Erzurumspor dış saha başarısını kupada da sürdürdü. Dış sahada Arsinspor’u 1-0, Antalyaspor’u ise 3-1 yenen ekip 3’üncü tura yükselme başarısını gösterdi.

 
Önce Ardahan, sonra Palandöken, şimdi de Kars
 
Ala: ‘Türkiye istikrar ülkesi’
YORUMLAR
Toplam 18 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
GURBET 13 Ekim 2014 Pazartesi 15:19

ERZURUM'DA VE DIŞARIDA YAŞAYAN ERZURUMLULAR OLARAK TAKIM VE YÖNETİMİ FAZLA RENCİDE ETMEDEN BİRAN ÖNCE YAPILMASI NE GEREKİYORSA YAPILMALI GEREKİRSE BELKİ DOĞRU OLUR DÜŞÜNCESİ İLE YÖNETİMİN HAMZA CİMİLLİ GİBİ TABANDAN GELEN ESKİ ŞAHSİYATLARLA KONU HAKKINDA BİLGİ ALIŞVERİŞİ YAPMASI DOĞRULARIN BULUNULMASI İLE TAKIMDAN DAHA YAKINDAN İLGİLENEN FUTBOL ŞUBESİ SORUMLUSU VEYA GENEL KAPTANA ÇOK İYİ DİKDAT EDİLMESİ VEYA DEĞİŞTİRİLMESİNİN İYİ OLACAĞI DÜŞÜNCESİNDEYİZ.

Yorumu oyla      6      4  
Sedat 13 Ekim 2014 Pazartesi 14:00

Gazetenin yorumları bir hayli ilginç.Yok Sakaryaspor ilk galibiyetini Erzurumdan almışta bilmem ney.Görende sanacak Erzurum süperligde ve Sakaryaspor gariban bir takım da bedavadan 3 puan kaptıda seviniyor gariban.hade ordan! Sakarya nire Erzurum nire.Sakarya namı diğer Futbolcu fabrikası ve süperliğin ve özellikle yıılların PTT 1.ligi müdavimi.Her zaman Kafaya oynamış ve futbol dünyasında 1 türkiye kupası olan ve Türkiyeyi Avrupada temsil etmiş bir klüptür.Erzurumsporda iyibir takım.Küçümsemiyorumda Bu yerel gazete editörlerinin yada bazı yorumcuların Koskoca Efsane Sakaryaspor için ilkez Galip gelmesini alaycı ifade etmeleri garip.Daha ilk 5 hafta oynandı.Asıl Efsanenin şahlanışının ilk maçı ve galibiyetitidir deseniz olurdu.Bakın Bu hafta Silivri sporuda rahat geçerek bu sefer sizin ifadlelerinizle ilk iç saha galibiyetimizide aldık.Durum budur.Hem Sakaryasporumuza hemde Erzurumspora başarılar.Her iki klüp buraları haketmiyor elbette.

Yorumu oyla      6      4  
bu takım çıkar 9 Ekim 2014 Perşembe 11:59

eline ne geçmesini bekliyorsun ki. bi şey mi geçmesi lazım olmuyorsa olmaz sıkma canını sezon sonunda bu takım üst lig e çıkar.. her maç galip geleceğinin garantisini mi verdiler işin güzel tarafı dalgalı grafik boyutu heyecan adranalin futbol böyle bi şey alışın bunlara sahaya atlamakla olmaz tv da sakarya maçını izleyenler gördü rezaleti rezil bir hakemde buna çanak tuttu hadi kardeşim sıkma canını bu takım çıkar

Yorumu oyla      8      4  
8 Ekim 2014 Çarşamba 19:19

5 maçta kaç puan kaybettin haberin varmı senin ?15 puanı rahatlıkla alabilirdin hadi bir maç berabere kalsaydın şimdi yine liderdin .Ama yine şanşlı bizim takım diğer gruplarda olsaydı daha fazla puan farkı olurdu.Kardeşim 3 yıldır koca erzurumspor taraftarı sabır ediyor ama eline hiçbir şey geçmiyor artık sabırlar taştığı için sahamız kapanmaya başladı.

Yorumu oyla      7      6  
pankart 8 Ekim 2014 Çarşamba 18:01

güzel kardeşim 5 maç oldu söylemedik şey bırakmadınız biraz sabır bence ilerleyen haftalar da eleştiri yapsak daha mantıklı olur saygılarımla

Yorumu oyla      10      6  
TAKIM 8 Ekim 2014 Çarşamba 14:25

Pankart adlı kardeşim ben sallamıyorum görünen köy kılavuz istemez .3 yıldır biz 3.ligde köy takımları , ilçe takımları hatta kurum takımları ile maç yaparken altınordu 3 yılda bank asyaya yükseldi aynı şekilde akhisar da arka arkaya aldığı başarılarla çıktılar üst liglere.İç sahada alınan ilk mağlubiyet değil bu .Geçen yıl içsahada 17 maçta 13 puan kaybederken bu yıl ise 3 maçta 8 puan kaybetti takım bu mu iyi .Eskiden bu takım evinde kraldı ama şimdi evinde 1 puan alabilmiş bir takım durumunda.Ayrıca bizim futbolcular kendilerini türkiye kupasında gösterip 1.lig veya 2.lig takımlarının kendilerini transfer etmesini istiyorlardır diye düşünüyorum .Zaten lig maçlarını hangi takım yöneticileri takip edecek düşüncesiyle onun için iyi maç oynamayabilirler .Geçen yıl da bu takımı şampiyon yaptınız ama maalesef ki bir köy takımını bile yenemedik her 2 maçta .Görünene köy kılavuz istemez takım eğer ben iyi bir takımın desedi şimd lig lideri olurdu .Eğer ki diğer gruplarda olsaydık şimdi liderle aramızda şimdikinden daha fazla olurdu en kolay gruba düştük ama futbolcularda iş yok. Kimse kusura bakmasın eğer yönetim bu işi yapamıyorsa elini eteğini çekecek bir söz vardır ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin demişler.Ligin üstünde dediğin futbolcular ligde galibiyeti olmayan sakaryaspora yeniliyorlar yetmiyor bir de iki kırmızı kart görüyorlar.Hiç önyargılı değil ben görünen durumu söylüyorum .Bu takım da erzurumlu oyuncuları yollayıp bal liginden hiçbir şeklde profesyonel olmamış bir oyuncuyu takıma getirip onsekiz kişilik kadroya koyan takışın güngör yine aynı şekilde 34 maçın hepsinde mücadele etmiş bir kaleciyi bir dakika bile oynatmayayak sadece kendi memleketlisini oynatması bu takımda bazı şeylerin iyi gitmediğinin göstergesidir.

Yorumu oyla      10      7  
pankart 8 Ekim 2014 Çarşamba 13:10

her mağlubiyet ve beraberlikden sonra sallamak hobiniz olmuş dur bir nefes al al be kardeşim olur mutlak ki iç sahada mağlubiyet herkesi üzdü futbolcular parasını alır düşüncesi yanlış olur mu öyle şey onlarda şampiyon olup kariyerlerine yazdırmak istemez mi çok ön yargılı yazmışsın dostum tekrar ediyorum bu oyuncular ligin üstünde ilerleyen haftalarda daha iyi göreceksiniz. bu ligleri benim kadar türkiyede kimse bilemez sağlacakla kal dostum

Yorumu oyla      10      6  
KOCAMAN SIFIR 7 Ekim 2014 Salı 21:16

Erzurumspor eğer liğin en kaliteli takımı ise neden o zaman evinde oynadığı 3 maçta da galip gelemedi ?Nedenini ben söyliyim .Çünkü ; Oyuncuları o kadar abarttık ki oyuncular kendilerini havalarda sanıyorlar ve herhangi bir ceza sisteminin uygulanmaması da oyuncunun galipte gelsem farketmez yenilsem de farketmez ben paramı her şekilde alırım düşüncesini ortaya koyduğu için galip gelinemedi.Ligin 8. haftasına kadar kaybettiğin puanları çok ararsın .1 puan bile gelecekte seni beşincilikten bile eder.Ligin ilk haftası hariç her hafta önemsenmelidir.Yok efendim lig 8. haftada başlar diye bir şey olamaz bilhassa 3.lig için sper ligde olsan hadi neyse.Bu takımı bundan önce bir kez daha taşkın çalıştırdı başarılı olmadığı için yollandı eğer kurt hoca olsaydı yollanmazdı .Son olarak 3 yıldır hadi hasan dedik o yıl gitti hadi taşkın dedik o yıl da boşuna gitti sonra hadi yavuz dedik o yıl da boşuna gitti. Onlarda para gitti 3 yıldır ama evimizde kocaman bir sıfır var

Yorumu oyla      7      6  
pankart 7 Ekim 2014 Salı 20:34

2. ve 3. ligden haberi olmayanlar yorum yapmakda Erzurumspor ligin en kaliteli takımı sezon sonuda şampiyon olacak asıl lig ilk 8 haftadan sonra başlar.. kim daha iyi hazırlanmış sezon öncesi hepsi ortaya çıkar boşuna sallamayın üzmeyin canınızı taşkın ne kurt hocadır ne tanımazsınız o kurdu bilmezsiniz ilerki günlerde imparator taşkın diye pankart asmayın sonra

Yorumu oyla      10      5  
SUÇLU 7 Ekim 2014 Salı 20:09

Abdullah erzurumsporla da ilgilenmesen olur çünkü erzurumspor diye bir takım yok tarih defterinde kaldı . Bu takımın başarısızlığında en son suçlu taraftardır. 1.sırada = Yönetim 2. sırada =Hoca 3. sırada =Oyuncular 4.=Taraftar

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sakarya'da boğulduk....!
Antalyaspor ve Sandıklıspor deplasman galibiyetleriyle, taraftarlarını ...
Ankarademirspor liderliğini korudu
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 5’inci hafta maçları, tamamlandı. ...
Kazaklar, Erzurum’un tecrübesini paylaştı
2017 Üniversiade ev sahipliği yapacak olan Kazakistan, 2011 Üniversiade ...
 
Bulutlar’a başarı sözü verdiler
Yeni sezonda Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde mücadele etmeye hazırlanan ...
Taekwondocular 6 madalya ile döndü
Antrenör Arif Budak yönetiminde Kırıkkale’de yapılan 1. Ulusal Taekwondo ...
Sakarya maçının hakemleri açıklandı
Erzurumspor’un bu hafta Erzurum’da oynayacağı Sakaryaspor karşılaşmasını ...
 
’54 yıllık yöneticiler nerede?’
Özelleştirme İdaresi Palandöken ve Konaklı İşletmeleri Daire Başkanlığı'nın ...
Kayak Kulübü’ne 15 gün süre verildi
Türkiye’nin en köklü kayak ekiplerinden olan Erzurum Kayak Kulübü’nün ...
Deplasmanda mavi-beyaz yükseliş
Erzurumspor’un maç başına attığı gol sayısı 4, maç başına kalesinde gördüğü ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva