ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
HABERLER>SPOR
31 Ekim 2019 Perşembe - 15:18

Erzurumspor lige ısındı

M. AKDAĞ - ÖZEL - TFF 1. Ligde 9 puanı silinen Eskişehirspor’dan sonra Bursaspor ve Osmanlıspor’un 3 puanının silinmesi ligdeki sıralamayı ve gidişatı değiştirdi.

Erzurumspor lige ısındı

TFF 1. Ligde 9 puanı silinen Eskişehirspor’dan sonra Bursaspor ve Osmanlıspor’un 3 puanının silinmesi ligdeki sıralamayı ve gidişatı değiştirdi. Ligde en fazla galibiyete sahip olan ve 9 maçın 6’sını kazanan Bursa ekibi puanda lider olmasına karşılık 3 puan yitiminden dolayı 15 puanla 7’inci sıraya inerken,  13 puanla 10’uncu sırada olması gereken Osmanlıspor ise 10 puanla 13’üncü sıraya düştü.

GENEL SIRALAMA GALİBİYET EN’LERİ

Ligde 9 haftalık süreçte en fazla galibiyete sahip ekip 6 maçla Bursaspor olurken, bu ekibi 5 galibiyet ile Ümraniyespor, Hatayspor, Balıkesirspor, Akhisarspor, 4 galibiyetle Karagümrük, Altay, Erzurumspor ve Osmanlıspor takımları izledi.  Adanaspor, Altınordu ve Eskişehir ise 1 maçla en az galibiyet alan 3 ekip oldu.

GENEL SIRALAMA BERABERLİK EN’LERİ

TFF 1’inci Ligde 9 haftanın en çok beraberlik alan ekipleri 5 maçla Keçiörengücü, Adana Demirspor ve İstanbulspor olarak kaydedildi. Bu üç ekibi 4 beraberlikle Karagümrük ve Adanaspor izledi. Bursaspor ligde beraberliği olmayan tek takım olarak kalırken, Eskişehirspor, Osmanlıspor, Balıkesirspor ve Akhisarspor 1 maçla ligde en az beraberliği olan takımlar oldu.

GENEL SIRALAMA MAĞLUBİYET EN’LERİ

Ligde namağlup takım kalmazken, 1 yenilgi ile Fatih Karagümrük, Keçiörengücü 1 mağlubiyet alarak ligde en az 3 puan kaybeden 2 takım oldular. Bu ekipleri 2 yenilgi ile Ümraniyespor, Hatayspor, Altay, Adana Demirspor ve İstanbulspor takip etti, Eskişehirspor 9 maçta 7, Altınordu 9 maçında 5 yenilgi ile ligin en çak mağlup olan 2 takımı olarak belirlendi.

GENEL SIRALAMA GOL EN’LERİ

9 maçlık süreçte TFF 1’inci ligin en golcü ekibi 18 golle Ümraniyespor oldu. Bu ekip maç başına 2 gol ortalaması gösterdi. 9 maçta 15 gol atan Karagümrük ve Bursaspor ligin diğer en golcü 2 takımı olarak kaydedildi. Ligin en az gol atan ekipleri 7 golle Keçiörengücü ve Menemenspor, kalesinde en fazla gol bulan ekipleri ise 19 golle Eskişehirspor, 17 golle Adanaspor oldu.

İÇ SAHA PUAN SIRALAMASI

TFF 1’inci Ligde iç saha puan sıralamasında 5 maçının 5’ini de kazanan Balıkesirspor ilk sırayı alırken, bu ekibi 13 puanla Ümraniyespor ve Erzurumspor takip etti.  12 puan kazanan Bursaspor ise 4’üncü sıraya indi. Adanaspor, İstanbulspor, Altınordu ve Eskişehirspor 1 maçla evinde en az maç kazanan 4 ekip olarak sıralanırken, Menemenspor sahasında kazanamayan tek takım olma konumunu sürdürdü.

İÇ SAHA GALİBİYET EN’LERİ

İç saha maçlarında en fazla maç kazanan iki ekip 5 maçta 5 galibiyetle Balıkesirspor, 4 maçta 4 galibiyet ile Bursaspor olarak belirlendi.  Ümraniyespor ve Erzurumspor 4 galibiyet ile iç sahada en fazla galibiyete erişen diğer takımlar oldu. Adanaspor, İstanbulspor, Altınordu ve Eskişehirspor takımları ise evlerinde sadece 1 maç kazanabildi. Menemenspor evindeki 4 maçın 3’ünü kaybetti.

İÇ SAHA BERABERLİK EN’LERİ

TFF 1’inci ligde Balıkesirspor, Ümraniyespor, Erzurumspor, Bursaspor, Akhisarspor, Hatayspor, Keçiörengücü ve Adanaspor evinde yenilmeyen 8 takım olarak sıralandı. Balıkesirspor ve Bursaspor evinde beraberlik ayaşamayan 2 takım olarak kaydedilirken, Adanaspor ve İstanbulspor 3 maçla iç sahada en fazla berabere kalan takımlar olarak aktarıldı.

İÇ SAHA GOL EN’LERİ

Ümraniyespor iç sahada maç başına 2.6 gol ortalaması ile ligin iç sahada en golcü ekibi oldu. 5 maçında 13 gol atan bu ekibi 12 golle Balıkesirspor takımları izlerken, Erzurumspor 9 golle iç sahanın en golcü 3’üncü ekibi oldu. Sahasında en az gol atan ekip 1 golle Menemenspor olarak belirlenirken, Altay, Hatayspor ve Keçiörengücü 4 golle sahalarında gol sıkıntısı yaşayan ekipler olarak görüldü.

DIŞ SAHA PUAN SIRALAMASI

Sahasında galibiyeti bulunmayan Menemenspor deplasman maçlarındaki başarısıyla dış saha puan sıralamasında liderliğini sürdürdü. 5 maçta 10 puan kazanan bu ekibi 9 puanla Karagümrük izledi.  8 puanlı Altay 3, 7 puanlı Hatayspor 4, 6 puanlı Akhisarspor 5, 5 puanlı İstanbulspor 6, 4 puanlı ekiplerden Ümraniyespor 7, KEçiörengücü ise 8’inci sırayı aldı. Deplasmandan puan getiremeyen Eskişehirspor ve Giresunspor ekipleri son sırayı paylaştı.

 
Erzurumspor 9. Haftaya damga vurdu
 
Evlat nöbeti tutan ailelere destek çığ gibi büyüyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor 9. Haftaya damga vurdu
M.AKDAĞ- ÖZEL - Erkan Sözeri yönetiminde çıkışa geçen ve taraftara şampiyonluk ...
Palandöken’de yeni sezon 1 Aralık’ta başlıyor
Erzurum’da bulunan Palandöken Kayak Merkezinde yeni sezon hazırlıkları ...
Erzurumspor 5’inci turda
Ziraat Türkiye Kupası 4’üncü turunda Bodrum Belediyesi Bodrumspor’u 3-1 ...
 
Erzurumspor – Karagümrük maçını Saka yönetecek
Erzurumspor’un Pazar günü deplasmanda oynayacağı Karagümrük karşılaşmasını ...
Kar yağışı altında ‘Cumhuriyet Tırmanışı’
Erzurum’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nnda amatör dağcılar ve öğrenciler, ...
Erzurumlu eskrimciler Türkiye şampiyonasında yarıştı
Şampiyonaya Ankara, Antalya, Bursa, Eskişehir , Erzurum, Elazığ, İzmir, ...
 
Erzurumspor – Bodrumspor maçını Özhan yönetecek
Erzurumspor’un 30 Ekim Çarşamba ünü 14:30’da evinde oynayacağı Bodrum ...
Yakutiyespor fırsatı kullanamadı
Bölgesel Amatör Lig(BAL)’deki Erzurum temsilcisi Yakutiyespor Iğdıresspor ...
Pasinler’de kurumlar futbolda yarışacak
Pasinler ilçesinde İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından ilçede sportif ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva