ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
HABERLER>SPOR
16 Mart 2015 Pazartesi - 06:29

Erzurumspor ilk 10’a giremedi

RECEP DAĞ-Erzurumspor Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta performansı en kırılgan takım görüntüsü verdi. Ligin başlangıcında deplasman maçları performans başarı sıralamasında birinci sırayı alan ekip, 25 maçın ardından 5’inci sıraya indi.

Erzurumspor ilk 10’a giremedi

Erzurumspor Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta performansı en kırılgan takım görüntüsü verdi. Ligin başlangıcında deplasman maçları performans başarı  sıralamasında birinci sırayı alan ekip, 25 maçın ardından 5’inci sıraya indi. Mavibeyazlı ekip iç saha maçları performansında ise ligin başlangıcından bugüne kadar ilk ona giremedi.

TOTALDE GALİBİYET EN’LERİ

Spor toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta  25 maçlık periyotta en fazla sayıda galibiyet alan takımlar  13 maçla Ankara Demirspor, 12 maçla Anadolu Üsküdar 1908 Spor, 11 maçla, Sakaryaspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, 10 maçla Erzurumspor olarak sıralandı. Erzurumspor 10 galibiyetin 4’ünü dış sahada elde etti. İç sahada ise 19 puan kaybetti.

ERZURUMSPOR BERABERLİKTE 3’ÜNCÜ

Erzurumspor 3’üncü gurup beraberlikle biten maç sayısı sıralamasında 3’üncü sırada yer aldı. Gurupta beraberlik rekorunu 12 maçla elinde bulunduran Beylerbeyispor’a, aynı maç sayısı ile Bergama Belediyespor ortak oldu. Bu iki takımı 11 maç ile Etimesgut Belediyespor ve 10 beraberlikle Erzurumspor takip etti.

ERZURUMSPOR’UN GOL ORTALAMASI 1.08’DE KALDI

Erzurumspor bu sezon en düşük gol ortalamasını gösterdi. Ekibin 25 maçta gol ortalaması 1.08 olarak hesaplandı. Gurupta en gazla sayıda gol atan takımların maç başına gol ortalamaları Erzin Belediyespor’un 1.44, Silivrispor’un 1.4, Anadolu Üsküdar 1908 Spor’un 1.36, lider Ankara Demirspor’un ise 1.32 oldu. 3’üncü gurupta en fazla sayıda gol atan ekip 36 gol ile Erzin Belediyespor olarak belirlendi.

İÇ SAHA PERFORMANSLARI

3’üncü gurupta iç saha maçları performans sıralamasında 27 puan ile Anadolu Üsküdar 1908 Spor ilk sırada yer aldı. Bu takımı 26 puan ile Beylerbeyispor, Silivrispor ve Sakaryaspor, 25 puan ile Ayvalıkgücü Belediyespor, 24 puanla Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Ankara Demirspor ve Van Büyükşehir Belediyespor takip etti. Erzurumspor  20 puanla 11’inci olabildi.

ANADOLU ÜSKÜDAR VE SİLİVRİ BİRİNCİ

İç saha maçlarında en çok kazanan takım 8 galibiyet ile Anadolu Üsküdar 1908 Spor ve Silivrispor oldu. Beylerbeyispor, Sakaryaspor, Ayvalıkgücü Belediyespor, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Van Büyükşehir Belediyespor 7 galibiyet ile 2’inci sırayı alan takımlar oldu. Erzurumspor ise 6 galibiyette kaldı.

İÇ SAHA BERABERLİK SAYILARI

Gurupta evinde en fazla beraberlik elde eden takım 7 maç ile Balçova Yaşamspor olarak kaydedildi. Bu takımı 6 beraberlik ile Etimesgut Belediyespor ve Bergama Belediyespor izledi. Erzurumspor, Beylerbeyispor, Bayburt Gurup Özel İdare ve İstanbul Güngörenspor 5 maçla en fazla iç saha beraberliği bulunan takımlar oldu.

İÇ SAHA GOL SAYILARI

İç saha maçlarında rakip filelere en çok sayıda gol gönderen takım 23 golle Anadolu Üsküdar 1908 olurken, bu takımı 21 golle Silivrispor, 20 golle Erzin Belediyespor, 19 gol ile Sakaryaspor ve Bayburt Gurup Özel İdare, 18 golle Beylerbeyispor, Ayvalıkgücü Belediyespor takımları takip etti. Erzurumspor’un iç sahada maç başına gol ortalaması 1.07 olarak ölçüldü.

DIŞ SAHA PERFORMANSLARI

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta dış saha maçları performans sıralamasında 25 puanla Orhangazispor ilk sırayı aldı. Bu takımı 21 puanla Ankara Demirspor, 17 puanı bulunan Anadolu Üsküdar 1908, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, 16 puanla Sakaryaspor takımı takip etti. Dış saha lideri Orhangazispor’un maç başına puan ortalaması  1.92 oldu.

ORHANGAZİSPOR LİDER

Dış sahada en çok sayıda galibiyet alan ekip 7 maç ile Orhangazispor olurken, Ankarademirspor 6 maçla ikinci oldu. Bu takımız 4 galibiyet ile Anadolu Üsküdar, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Erzurumspor ve Sakaryaspor takımları izledi. Bergama, Kayseri şeker, Ayvalıkgücü ve İstanbul Güngören ise sadece 1 maç kazanabildi.

BERABERLİK SIRALAMASI

Dış sahada en çok sayıda beraberlik elde eden takımlar 7 maç ile Beylerbeyispor, 6 maç ile Bergama Belediyespor, 5 maçla Anadolu Üsküdar, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Erzurumspor, Etimesgut Belediyespor ve Kayseri Şekerspor olarak belirlendi. Enaz beraberliği bulunan takım ise 1 maç ile Balçova Yaşamspor olarak kaydedildi.

DEPLASMANDA EN ÇOK GOL ATAN TAKIMLAR

Deplasman maçlarında en fazla gol atan takım sıralamasında 19 gol ile Ankarademirspor birinci oldu. Bu takımı 16 gol ile Erzin Belediyespor takip ederken, 3’üncü sırayı alan takımlar 14 gol ile Orhangazispor, Etimesgut Belediyespor, Sandıklıspor ve Silivrispor olarak sıralandı. Erzurumspor Sakaryaspor ile birlikte 13 golle 4’üncü olabildi.

 

 
Teşvik yolunda vites büyüttük
 
Erzurumspor kadar gol attılar..!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karton kızaklarla stres attılar
Türkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden biri olan Palandöken’de düzenlenen ...
U16’da TRT damgası
M.COŞKUN-U16 yaş il Birinciliği müsabakalarında kendi grubunda birinci ...
Erzurumspor için karar haftası
RECEP DAĞ-Erzurumspor Salı günü 3’üncü gurupta son 9 haftaya girilirken, ...
 
Palandöken’de TOHM gururu
Palandöken Belediye Spor Kulübünün boksörleri geleceğin Olimpik Boks Milli ...
Erzurumspor 3 sıra aşağıya indi
RECEP DAĞ-Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 2014-2015 sezonunun ikinci ...
Erzurumspor en kötü 2’inci sezonunda
RECEP DAĞ-Aldığı sürpriz sonuçlarla futbol kamuoyunu şaşkınlığa, taraftarını ...
 
1'inci Lig'e 6 maç kaldı
Hentbol 2. Ligi’nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor, grupta ...
Dünya, buz sporlarında Erzurum'a odaklandı
Son yıllarda gerçekleştirilen yatırımlarla Türkiye’nin kış sporları merkezi ...
Şampiyonluk gitti, play off da hayal
Erzurumspor seyircisiz çıktığı evindeki maçta gurupta düşmemek için mücadele ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva