ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
MÜSİAD’dan ticari ahlak değerlendirmesi
MÜSİAD’dan ticari ahlak değerlendirmesi
Oltu Taşına zerafet katıyorlar
Oltu Taşına zerafet katıyorlar
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
HABERLER>SPOR
14 Mart 2015 Cumartesi - 06:19

Erzurumspor için karar haftası

RECEP DAĞ-Erzurumspor Salı günü 3’üncü gurupta son 9 haftaya girilirken, en zorlu deplasman sınavlarından birini verecek

Erzurumspor için karar haftası

Erzurumspor Salı günü 3’üncü gurupta son 9 haftaya girilirken, en zorlu deplasman sınavlarından birini verecek. İç ve dış sahada aldığı sürpriz sonuçlarla şaşkınlıklara sebep olan mavibeyazlı ekibin İstanbul’daki dadaşların desteğiyle çıkacağı maçta, alacağı ya da kaybedeceği puanlar takımın play off şansını da belirleyecek. Mavibeyazlılar 5 kez karşılaşıp 3 galibiyet aldıkları rakiplerinden yine puanlar almaya çalışacak.

EVLERİNDE YENİLGİLERİ YOK

Spor toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 39 puanla 5’inci sırada yer alan Beylerbeyispor gurubun enfazla beraberlik alan birinci takımı. Bu ekibi 10 beraberlikle Erzurumspor izliyor. İstanbul ekibi oynadığı 25 maçta 9 galibiyet alırken 12 maçından bir puanla ayrıldı, 4 maçını da kaybetti. İç sahada hiç yenilgisi olmayan ekip, deplasmanlarda ise aynı başarıyı sergileyemedi.

BEYLERBEYİSPOR VE GURUP SIRALAMASI

Beylerbeyispor 3’üncü gurup performans sıralamasında  iç sahada 2’inci, dış sahada ise 8’inci sırada yer aldı. Beylerbeyi iç sahada çıktığı 12 maçın 7’sini kazanırken 5’ini beraberlikle geçti. İstanbul’daki maçlarında 18 gol kaydeden ekip kalesinde 8 gol gördü ve iç saha karşılaşmalarında 26 puan toplama başarısını gösterdi.

İSTANBUL EKİBİNİN PERFORMANSI

İstanbul ekibi iç sahadaki başarısını dış sahada gösteremedi ve 13 maçında sadece iki kez güldü. Deplasman maçlarında 2 galibiyet, 7 beraberlik ve 4’de yenilgisi olan Beylerbeyispor, deplasmanda 11 gol atarken 13 golü kalesinden çıkardı ve 13 puan toplayabildi. İstanbul ekibi deplasman başarısı bakımından Erzurumspor’un altında kaldı.

BEYLERBEYİ İÇ SAHA

Beylerbeyispor 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında evinde 4 maça çıktı, 3 galibiyet ve bir beraberlik elde etti. Evinde Ersin Belediyespor’u 2-1, İstanbul Güngörenspor’u 2-0, Bayburt Gurup Özel İdare’yi ise  1-0 yenen İstanbul takımı, tek puan kaybını Etimesgut Belediyespor karşısında yaşadı ve 2-2’lik beraberlikle 2 puan yitirdi.

BEYLERBEYİ DIŞ SAHA

Beylerbeyispor sezonun ikinci yarısında 4 deplasmana gitti. İstanbul ekibi bu maçların üçünü kaybetti, bir maçtan ise 1 puanla ayrıldı. BEylerbeyispor sezonun ikinci yarısında ilk yenilgisini 1-0’lık Sonuçla Van Büyükşehir Belediyespor karşısında aldı. Orhangazispor’a da aynı sonuçla yenilen İstanbul ekibi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu. Beylerbeyispor Ankara Demirspor ile de 1-1 berabere kaldı.

BEYLERBEYİ’NİN REKORUNA ORTAK OLDUK

Erzurumspor 26’ıncı haftaya girilirken  toplamda 37 puanla 7, iç saha gurup performansı sıralamasında 20 puanla 11, dış saha gurup performansı sıralamasında da 17 puanla 5’inci sırada kaldı. Mavi beyazlı ekip 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında çıktığı 8 maçın 6’sını beraberlikle tamamlayarak, Beylerbeyispor’un toplamdaki beraberlik rekoruna ortak oldu.

ERZURUMSPOR’UN PERFORMANSI

Erzurumspor sezonunu ikinci yarısında çıktığı 4 deplasmanda 3 beraberlik ve bir galibiyet elde etti. Ayvalıkgücü Belediyespor, Sakaryaspor ve Van Büyükşehir Belediyespor maçlarında 1-1 berabere kalan takım, Balçova Yaşamspor’U 2-1 yenme başarısı gösterdi. Mavibeyazlılar iç sahada ise Kayseri Şekerspor, Sandıklıspor ile 1-1, Etimesgut Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı, Bergama Belediyespor’u ise 3-2 yendi.

5 MAÇIN 3’ÜNÜ KAZANDIK

Erzurumspor Salı günü deplasmanda karşılaşacağı Beylerbeyispor ile 2011-2012, 2012-2013 ve bu sezonda 5 kez karşı karşıya geldi. Mavibeyazlılar 5 maçta 3 galibiyet, bir beraberlik ve bir de yenilgi aldı. Erzurumspor 2011-2012 sezonunda 30 ekim 2011’de deplasmanda Beylerbeyispor’a 1-0 yenildi. Aynı sezonda 31 mart 2012’de Erzurum’daki maçta ise mavibeyazlılar 1-0 galip geldi. 2012-2013 sezonunda 4 kasım 2012’de oynana maçta Erzurumspor deplasmanda 1-0 galibiyet elde etti. 17 mart 2013’te Erzurum’da oynanan maçı da Erzurumspor 2-1 kazandı. Mavibeyazlı ekip bu sezon ise 25 ekim’de evinde oynadığı maçtan 0-0 beraberlik ile ayrıldı.

25 EKİMDEKİ MAÇ

Erzurumspor bu sezon 25 ekimde Erzurum’da oynadığı Beylerbeyispor maçını Anıl Atağ,Emre Yüksekltepe, H. Cihan Avcu, Ömer Faruk Çelimli, Doğa İşeri, Sefer Sever, Ekrem Sütçü(Yılmaz Can Taşkıran) Yasin Yener (İbrahim Demirer), Cebrail Serçek, Fatih Gültekin, Deniz Sert(Aykut Çakay)’lı kadrosuyla tamamlamış, maçkan golsüz eşitlikle ayrılmıştı.

HAFTANIN MAÇLARI

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 26’ıncı hafta maçları 17 Mart Salı günü oynanacak. 3’üncü gurupta dikkatler deplasmanda gurup birincisi olan, ancak iç sahada aynı başarıyı gösteremeyen 9’uncu sıradaki Orhangazispor ile lider Annkara Demirspor maçında toplanacak.  Gurupta diğer bir önemli karşılaşma ise 2’inci yarının flaş ekibi Van B.B.S. ile Anadolu Üsküdar maçı olacak.

BEYLERBEYİ TARİHİ MAÇ

3’üncü gurubun iddialı takımlarından olan ve sıralamada 5’inci sırada yer alan Beylerbeyispor, bu sezon  hedeflerinden uzaklaşan Erzurumspor ile oynarken, 6’ıncı sıradaki Sİlivrispor geçilen hafta mavibeyazlılardan 1 puan koparak Etimesgut Belediyespor ile deplasmanda oynayacak.

DİKKATLER 2 MAÇTA

Salı günü 3’üncü gurup 3’üncüsü Sakaryaspor evinde bu sezonun ikinci yarısında aldığı puanlarla yükselişe geçen ve küme düşmeme mücadelesi veren 16’ıncı sıradaki Kayseri Şekerspor’u ağırlayacak. 4’üncü sıradaki Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ise 8’inci sıradaki Erzin Belediyespor ile puan mücadelesi verecek.

HAFTANIN MAÇ PROGRAMI

Van B.B. - Anadolu Üsküdar 1908 Spor   10-2

Etimesgut Bld. Spor - Silivrispor  14-6

Beylerbeyispor - Erzurumspor 5-7

İ.Güngörenspor - Bayburt Grup Özel İdare 18-12

Sakaryaspor A.Ş. - Kayseri Şekerspor  3-16

Bergama Belediyespor - Ayvalıkgücü Bld.Spor  13-11

Kahramanmaraş B.Ş.B. - Erzin Belediyespor 4-8

Orhangazispor - Ankara Demirspor  9-1

Sandıklıspor - Balçova Yaşam Spor  17-15

 

 
EGC Mehmetçik Vakfı’nı ağırladı
 
'Farkımız, Dadaşlığımız'
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
CEZALILAR 16 Mart 2015 Pazartesi 10:37

Beylerbeyi takımında Mehmet sayan isimli futbolcu kırmızı kart gördüğü için bizim maçta yok.Bizde de sefer yok

Yorumu oyla      6      4  
son dakka 15 Mart 2015 Pazar 22:24

beylerbeyi spor revire dönmüş durumda beraberlik çıkarırlarsa iyi sonuç olarak düşünmekdeler

Yorumu oyla      8      5  
son dakka 15 Mart 2015 Pazar 22:19

beylerbeyi sporda 5 futbolcu sakatlıklarından dolayı bu hafta idmana çıkmamışlar ulaş talip aykut ismail sertaç

Yorumu oyla      7      4  
serkan 15 Mart 2015 Pazar 07:36

Erzurumsporun hedefi malesef artık play off bunuda artık kabullenmişler ama oda bu kafayla hayal,demekki herşey parayla olmuyor başarmak için ruh lazım ama bunlar ruhsuz!Takımın başına sadi tekelioğlu getirilmeli.

Yorumu oyla      8      4  
VERMİŞLER KARARLARINI 14 Mart 2015 Cumartesi 12:28

oyuncular kararlarını çoktan vermişler zaten oynadıkları futbolla ve aldıkları sonuçlarla.Bunların durumunu seyreden yönetim ise hiçbir sesini çıkatmadığına göre o da alışmıştır galiba bu duruma.Hoca desen beraberlik almak için gelmiş keşke galibiyet almak için erzuruma gelmiş olsaydı.

Yorumu oyla      11      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Palandöken’de TOHM gururu
Palandöken Belediye Spor Kulübünün boksörleri geleceğin Olimpik Boks Milli ...
Erzurumspor 3 sıra aşağıya indi
RECEP DAĞ-Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 2014-2015 sezonunun ikinci ...
Erzurumspor en kötü 2’inci sezonunda
RECEP DAĞ-Aldığı sürpriz sonuçlarla futbol kamuoyunu şaşkınlığa, taraftarını ...
 
1'inci Lig'e 6 maç kaldı
Hentbol 2. Ligi’nde mücadele eden Aziziye Belediyesi Termalspor, grupta ...
Dünya, buz sporlarında Erzurum'a odaklandı
Son yıllarda gerçekleştirilen yatırımlarla Türkiye’nin kış sporları merkezi ...
Şampiyonluk gitti, play off da hayal
Erzurumspor seyircisiz çıktığı evindeki maçta gurupta düşmemek için mücadele ...
 
Erzurumspor haftanın fiyaskosu
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü grupta 25’inci hafta maçları tamamlandı, Ankara ...
Şampiyon atletlere kutlama
Diyarbakır’da yapılan Okullar arası Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda Liselerde ...
Erzurumspor’a UEFA standardında çim saha
TFF, Mavi Beyazlı kulübe UEFA standartlarında bir çim saha yapacak. Çim ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva