ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
HABERLER>SPOR
30 Aralık 2019 Pazartesi - 04:40

Erzurumspor iç sahada 2, dış sahada 6’ıncı sırada

TFF 1’inci Ligde 2019 – 2020 sezonunun ilk yarısında en fazla galibiyet elde eden ekip 11 maçla Hatayspor oldu. Bu ekibi galibiyet çokluğu bakımından 9 maçla Erzurumspor ve Bursaspor, 8 galibiyetle Menemenspor ekipleri takip etti.

Erzurumspor iç sahada 2, dış sahada 6’ıncı sırada

TFF 1’inci Ligde 2019 – 2020 sezonunun ilk yarısında en fazla galibiyet elde eden ekip 11 maçla Hatayspor oldu. Bu ekibi galibiyet çokluğu bakımından 9 maçla Erzurumspor ve Bursaspor, 8 galibiyetle Menemenspor ekipleri takip etti. Boluspor ve Adanaspor ise 17 maçtan sadece 2’sini kazanarak en az galibiyeti olan 2 takım olarak kaydedildi.

GENEL SIRALAMA BERABERLİK EN’LERİ

Ligde en fazla sayıda beraberliği bulunan ekipler 7 maçla Keçiörengücü, Boluspor ve İstanbulspor oldu. En az beraberliği bulunan ekipler ise 3 maçla Hatayspor, Erzurumspor, Bursaspor ve Eskişehirspor olarak sıralandı. Akhisarspor, adana Demirspor, Balıkesirspor, Altay, Giresunspor, Altınordu ve Adanaspor ise 6 maçtan 1 puanla ayrıldı.

GENEL SIRALAMA YENİLGİ EN’LERİ

TFF 1’inci Ligde en az yenilgi alan ekipler 3 maçla Hatayspor ve Keçiörengücü ekipleri oldu. Bu takımları 4 yenilgi ile Akhisarspor, 5 mağlubiyet ile Erzurumspor, Menemenspor, Bursaspor, Adana Demirspor, Balıkesirspor ve Altay izledi. En fazla yenilgisi bulunan ekipler ise 10 maçla Eskişehirspor, 9 yenilgi ile Adanaspor ve Osmanlıspor oldu.

GENEL SIRALAMA GOL EN’LERİ

Ligde ilk yarının en golcü ekibi 28 golle Ümraniyespor olurken, gol çokluğu bakımından bu ekibi 26 golle İstanbulspor, 25 golle Bursaspor, 24 golle Hatayspor,  23 golle Eskişehirspor ve Adana Demirspor, 22 golle Altay takip etti. Ligin en az gol atan ekipleri ise 14 golle Boluspor, 15 golle Altınordu olarak aktarıldı. Kalesinde en fazla golü ise 28 golle Adanaspor gördü.

İÇ SAHA PUAN SIRALAMASI

TFF 1’İnci Ligde iç saha puan sıralamasında 8 maç ve 22 puanla Hatayspor ilk sırayı aldı. Bu ekibi  9 iç saha maçı ile 20 puanla  Erzurumspor ve Keçiörengücü takımları takip etti.  19 puanlı Bursaspor 4, 18 puanlı ekiplerden Ümraniyespor 5, Balıkesirspor 6, Akhisarspor 7’inci sırayı paylaştı.  İç sahada 9 puan kazanan Osmanlıspor 17, 8 puanlı Karagümrük ise son sırayı aldı.

İÇ SAHA GALİBİYET EN’LERİ

İç sahada en fazla galibiyeti 7 maçla Hatayspor aldı. Bu ekibi 6 galibiyet ile Erzurumspor, Keçiörengücü takımları izledi.  en az kazanan ekipler ise 2 maçla Karagümrük, Boluspor ve Adanaspor oldu.  Osmanlıspor, Eskişehirspor, Menemenspor, Altay ve İstanbulspor ise sahasında sadece 3 maçı kazanabildi.

İÇ SAHA BERABERLİK VE YENİLGİ EN’LERİ

İç sahada en fazla beraberlik alan ekip 5 maçla Adanaspor, 4 maçla Boluspor olarak kaydedildi. Hatayspor, Bursaspor ve Eskişehirspor ise 1 maçla en az berabere kalan takımlar olarak belirlendi.  Hatayspor ve Akhisarspor sahalarında yenilmeyen 2 takım olarak kalırken, Erzurumspor, Keçiörengücü, Bursaspor, ümraniyespor, Balıkesirspor ve Giresunspor iç sahada 1 maçta yenildi.

İÇ SAHA ĞOL EN‘LERİ

Sahasındaki maçlarında en fazla golü Ümraniyespor kaydetti. iç sahada 17 gol atan bu ekibi 14 golle Erzurumspor, adana Demirspor, İstanbulspor ve Adanaspor izledi. En az gol atan ekip ise 6 golle Altay oldu.  iç sahada kalesinde en fazla gol gören ekip  14 golle Adanaspor, en az gol yiyen ekip ise 3 golle Hatayspor ve Keçiörengücü takımları oldu.

DEPLASMAN MAÇLARI PUAN SIRALAMASI

TFF 1’inci Ligde deplasman maçları puan sıralamasında 17 puanla Ümraniyespor liderliğini sürdürdü. Bu ekibi 15 puanla Karagümrük, 14 puanla HAtayspor takip etti. Deplasman maçları puan sıralamasında  12 puanla Altay 4, 10 puanla Adana Demirspor 5, Erzurumspor 6, 9 puanla Akhisarspor 7, 8 puanla Keçiörengücü 8, Bursaspor 9’uncu oldu. 3 puanlı Boluspor ve Altınordu, 1 puanlı Adanaspor sıralamasın son üç basamağında yer aldı.

DEPLASMAN EN’LERİ

Ligde dış sahada en fazla galibiyet alan ekip 5 maçla Hatayspor oldu. Bu ekibi 4 galibiyetle Karagümrük ve Hatayspor, 3 galibiyet ile Altay, Erzurumspor, Bursaspor takip etti.  Adanaspor, Altınordu, Boluspor deplasmanda galibiyetleri bulunmayan 3 ekip olarak kaydedildi.  Keçiörengücü 5 maçla deplasmanda en fazla berabere kalan ekip, Adanaspor ve Osmanlıspor ise 7 maçla en fazla yenilgi alan 2 ekip oldu.  Deplasmanın en golcü ekipleri 16 golle Altay, 12 golle Hatayspor, Bursaspor ve İstanbulspor, en çok gol yiyen ekipleri ise 18 golle Eskişehirspor ve Ümraniyespor olarak aktarıldı.

 
Erzurumspor zirveye damga vurdu
 
Erzurum’dan 2 madalya ile döndüler
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor zirveye damga vurdu
Ligde en büyük sürprizi 16’ıncı hafta sonunda 4’üncülüğe gerileyen Erzurumspor ...
Sportif başarılara ödül yağdı
Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2019 yılında uluslararası şampiyonalarda altın, ...
TFF 1. Lig: Keçiörengücü: 1 - Akhisarspor: 0
TFF 1. Lig’in ilk devresinin son maçında Keçiörengücü, Akhisarspor’u ağırladı. ...
 
TFF 1. Lig: Boluspor: 1 - Eskişehirspor: 1
TFF 1. Lig’in 17. haftasında Boluspor, sahasında Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldı.
TFF 1. Lig: Bursaspor: 2 - Hatayspor: 1
TFF 1. Lig’in 17. haftasında sahasında lider Hatayspor’u konuk eden Bursaspor, ...
TFF 1. Lig: Balıkesirspor: 1 - Osmanlıspor: 1
TFF 1. Lig’in 17. hafta müsabakasında Balıkesirspor ile Osmanlıspor karşı ...
 
TFF 1. Lig: Altınordu: 1 - Menemenspor: 0
TFF 1. Lig’in 17. haftasında Altınordu, Ekol Göz Menemenspor’u 1-0 mağlup etti.
Sözeri: “Hedef Erzurumspor’u Süper Lig’e çıkarmak”
Sözeri 2-1’lik Ümraniyespor galibiyeti sonrası, “Golü yedikten sonra takımın ...
Taşyürek: “Yediğimiz gollerin tarifi yok”
Ümraniyespor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, BB Erzurumspor mağlubiyeti ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva