ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Ortaokullar ‘bilgi’de yarıştı
Ortaokullar ‘bilgi’de yarıştı
10 ilde BTÖ’ye yönelik 'Bozdoğan-36' operasyonu
10 ilde BTÖ’ye yönelik 'Bozdoğan-36' operasyonu
Biyolojik kaçakçılara rekor ceza
Biyolojik kaçakçılara rekor ceza
Jandarma ekipleri ters lale nöbeti tutuyor
Jandarma ekipleri ters lale nöbeti tutuyor
MEB’den tarihi duruş
MEB’den tarihi duruş
HABERLER>SPOR
6 Aralık 2016 Salı - 05:00

Erzurumspor gol ortalamasında rekora gidiyor

Spor Toto 2’inci Lig Beyaz Gurupta sezonun ilk yarısının bitimine 2 hafta kala zirve ve küme düşme potası henüz netlik kazanmadı.

Erzurumspor gol ortalamasında rekora gidiyor

Spor Toto 2’inci Lig Beyaz Gurupta sezonun ilk yarısının bitimine 2 hafta kala zirve ve küme düşme potası  henüz netlik kazanmadı. Gurupta Amed, Erzurumspor, Kocaeli Birlikspor, Sivas Belediyespor, İstanbulspor ve Keçiörengücü liderlik mücadelesini sürdürüyor. Birinci sırada yer alan Amed ile 6’ıncı sırada yer alan Keçiörengücü arasındaki puan farkı sadece 3 puan.

GURUPTA BELİRSİZLİK

Gurupta zirvede olduğu gibi küme düşme hattında da belirsizlik sürüyor. Ofspor, Büyükçekmece Tepecikspor, Anadolu Üsküdar 1908 Spor, Fatih Karagümrük, Hacettepespor, Kahramanmaraşspor ve Nazilli Belediyespor gurubun alt sıralarından kurtulma mücadelesi  veriyor. 12’inci sıradaki Nazilli Belediyespor ile son sıradaki Ofspor arasında 8 puanlık fark bulunuyor.

ERZURUMSPOR EN AZ YENİLGİSİ OLAN İKİNCİ TAKIM

Beyaz Gurupta en fazla galibiyeti bulunan üç takım 9 maç ile Amed, Kocaeli Birlikspor ve İstanbulspor. En az galibiyete sahip takımlar ise 2 maç ile Anadolu Üsküdar , Büyükçekmece Tepecikspor ve Ofspor. Gurupta en az yenilgisi bulunan takım 1 maç ile İstanbulspor. Erzurumspor ise 2 maçla en az yenilgisi olan ikinci takım.

ERZURUMSPOR BERABERLİKTE DE İKİNCİ

Beyaz gurubun en fazla beraberliği bulunan takımları 6 maç ile Fethiyespor, Hacettepespor ve Anadolu Üsküdar 1908 Spor. Bu takımları 5 beraberlikle Erzurumspor, Zonguldak Kömürspor ve Nazilli Belediyespor izliyor.Erzurumspor ve Sivas Belediyespor iç sahada beraberliği bulunmayan iki takım durumunda.

MAVİBEYAZLILAR GURUBUN EN GOLCÜ EKİBİ

Erzurumspor yalnız Beyaz Gurubun değil 2’inci Ligin en golcü takımı. 15 maçında 33 gol atan takımın, maç başına gol ortalaması 2.2 gibi yüksek bir oran gösteriyor. Gurubun diğer golcü takımı ise 25 golle Keçiörengücü. Beyaz gurupta kalesinde en çok gol gören ekip 26 gol ile Büyükçekmece Tepecikspor. Bu takımı 23 gol ile Kahramanmaraşspor izliyor.

AMED EVİNDE YENİLGİ GÖRMEDİ

Beyaz Gurubun lideri Amed iç saha başarı sıralamasında da gurubun lideri. Diyarbakır ekibi evinde yenilgi yüzü görmezken 7 maçının 6’sını kazandı. Gurupta iç sahanın  diğer başarılı takımı ise 7 maçının 6’sını kazanan, birinde yenilen İstanbulspor. Erzurumspor ise 7 maçının ikisini kaybederken 5 maçını kazanmış durumda.

İÇ SAHA ENLERİ

İç saha maçlarında en fazla beraberlik alan takımlar 4 maç ile  Anadolu Üsküdar ve Fethiyespor, Bu takımları 3 beraberlikle Bucaspor, Hacettepespor ve Zonguldak Kömürspor izliyor. Beyaz Gurupta iç saha bazında en fazla yenilgisi bulunan takım ise 8 maçının 6’sını kaybeden Ofspor. Bu takımı 3 yenilgi ile Buca, Hacettepe, Tepecik, Karagümrük ve Kahramanmaraşspor izliyor.

İÇ SAHANIN EN GOLCÜ EKİBİ ERZURUMSPOR

Beyaz Gurupta sahasında en çok gol atan takım 19 golle Erzurumspor. Gol sıralamasında mavibeyazlı ekibi 16 golle Sivas Belediyespor, 14 golle Keçiörengücü, 13 golle İstanbulspor takip ediyor. Sahasında en çok gol yiyen ekipler ise 12 golle Büyükçekmece Tepecikspor, 11 golle Bucaspor, 10 golle Ofspor olarak sıralanıyor.

ERZURUMSPOR DEPLASMAN LİDERİ

Genel sıralamada 2, iç saha performansı sıralamasında 7’inci sırada yer alan Erzurumspor, deplasman başarı sıralamasında 14 puanla lider konumunda. Erzurumspor’u deplasman başarısında 12 puan ile Bucaspor takip ediyor. Mavibeyazlı ekip deplasmanda oynadığı 8 maçının 3’ünü kazanırken 5 maçından gollü beraberliklerle ayrıldı.

EN ÇOK MAÇI BUCASPOR KAZANDI

Beyaz Gurupta deplasmanda en çok sayıda maç kazanan ekip 4 galibiyet ile Bucaspor. Erzurumspor ise Sivas, Keçiörengücü, Amed, Zonguldak Kömürspor, Kocaeli Birlikspor ve İstanbulspor ile birlikte 3 galibiyet ile ikinci sırada. Erzurumspor deplasmanda 5 maç ile en çok berabere kalan takım. Dış sahada en çok kaybeden ekipler ise 6 maç ile Tepecikspor ve Anadolu Üsküdar.

ERZURUMSPOR DIŞ SAHADA DA EN GOLCÜ TAKIM

Toplamda ve iç sahada en çok gol atan takım durumundaki Erzurumspor, deplasman maçlarının da en çok gol atma başarısı gösteren takımı. Mavibeyazlı ekip 8 deplasmanında 14 gol atarken, maç başına gol ortalaması 1.75 olarak hesaplandı. Gurubun deplasmandaki diğer golcü ekipleri ise 11 golle Keçiörengücü ve Zonguldak Kömürspor.

 
Bitime 2 hafta kala, heyecan fırtınası
 
Bu maça dikkat..!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bitime 2 hafta kala, heyecan fırtınası
Spor Toto 2’inci Lig Beyaz Gurupta 2016-2017 sezonu birinci yarının tamamlanmasına ...
Azizoğlu ödül sevincini paylaştı
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Yakutiye spor salonunda düzenlenen ...
Yıldırım Keçiörengücü maçını değerlendirdi
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Büyükşehir ...
 
Palandöken Belediyespor Aksaray'a set vermedi
Palandöken Belediyesi Erkek Voleybol Takımı, deplasman da karşılaştığı ...
Atasoy EYOF sürecini paylaştı
M.COŞKUN- EYOF Genel koordinatörü Orhan Atasoy, yaptığı özel açıklamada, ...
Nazilli Belediyespor, Kocaeli’de 3 puan bıraktı
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, ligin ...
 
Büyükçekmece Tepecikspor ile berabere
Bucaspor, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’un 15. haftasında Büyükçekmece Tepecikspor ...
Hacettepe istediğini aldı
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 15. hafta maçında Kahramanmaraşspor, sahasında ...
Fethiyespor evinde puan kaybetti
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Fethiyespor, ligin 15. haftasında ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva