ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’dan İran’a arama kurtarma desteği
Erzurum’dan İran’a arama kurtarma desteği
Genç Dadaşlardan milli görkemde fener alayı
Genç Dadaşlardan milli görkemde fener alayı
Oltulu Dadaşlar milli coşku yaşadı
Oltulu Dadaşlar milli coşku yaşadı
Mehmetçik barış ve huzurun teminatı
Mehmetçik barış ve huzurun teminatı
Tekin ‘Orijinal Atatürk Portresi Sergisi’ni açtı
Tekin ‘Orijinal Atatürk Portresi Sergisi’ni açtı
HABERLER>SPOR
8 Mart 2016 Salı - 00:30

Erzurumspor galibiyete mecbur

RECEP DAĞ-Spor toto 3’üncü Lig 1’inci gurubun 30’uncu haftadaki en zorlu maçlarından biri Bursa’da oynanacak.

Erzurumspor galibiyete mecbur

Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci gurubun 30’uncu haftadaki en zorlu maçlarından biri Bursa’da oynanacak. 10 hafta sonra liderliği yeniden ele geçiren Erzurumspor gurupta 33 puanla 12’inci sırada yer alan, zirve yarışından uzak durumda bulunan ve küme düşme korkusu yaşamayan Bursa Nilüferspor’un konuğu olacak.

3 PUAN HEDEFİ

Mavibeyazlı ekip karşılaşmaya mutlak üç puan için çıkarken, aynı zamanda 24 Ekim 2015’te 2-1 kazandığı maçın da rövanşını vermemeye çalışacak. Bursa’da yaşayan dadaşların tribün desteği vereceği karşılaşmanın sonucu Erzurumspor’un guruptaki nihai durumunu belirlemekte ölçü olacak. Bu maçtan sonraki haftayı bay geçirecek ekip şampiyonluk yolunda bu maçı kazanmak zorunda.

EN STRESLİ MAÇ

Erzurumspor için zirve yolunda en stresli haftada en zor maç Bursa’da oynanacak. Erzurumspor maçı kazanması halinde liderlik konumunu koruyacak, rakiplerinin puan kaybetmesi durumunda da puan farkını açarak, bay olacağı 31’inci haftayı rahat geçecek. Beraberlik veya yenilgi halinde ise Erzurumspor şampiyonluk stresini son haftaya kadar taşıyacak.

NİLÜFERSPOR’UN KARNESİ

Bursa Nilüferspor sezon sürecinde 14 deplasman maçına çıktı. DIşsaha maçlarından 3’ünü kazanan ekip, 5 beraberlik alırken, 6 maçından ise puansız ayrıldı. Deplasman karşılaşmalarında  12 gol atan ekip 20 gol yedi ve 14 puan kazandı. Bursa ekibi evinde oynadığı 12 maçında ise 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi aldı, 15 gol kaydetti, 13 golü ağlarında buldu ve 19 puan elde etti.

BURSA EKİBİ 12’İNCİ SIRADA

Erzurumspor’u evinde ağırlayacak olan Bursa Nilüferspor 1’inci gurupta genel, iç ve dış saha sıralamasında 12’inci. 26 maçından 8’ii kazanan ekip, 9 maçını beraberlikle geçerken, 9 maçını da kaybetti. 26 maçında 27 gol atan Bursa ekibi kalesinde 33 gol gördü ve eksi 6 averajla 33 puan toplayabildi.

8 MAÇIN SADECE BİRİNİ KAZANABİLDİLER

Mavibeyazlı ekibi ağırlayacak olan Bursa ekibi 2015-2016 sezonunun ikinci yarısında 8 maç oynadı, Cizrespor karşılaşması da ertelendi. 8 maçında 1 galibiyeti bulunan ekip, 5 maçtan bir puan alırken, 2 maçında yenildi. 8 maçında 7 gol atan Bursa ekibi, kalesinden 8 gol çıkardı ve ikinci yarı maçlarında 8 puan topladı.

EVLERİNDE GALİBİYETLERİ YOK

Bursa Nilüferspor sezonun ikinci yarısında evinde 3 maç oynadı. Cizre maçı ertelenen ekip Zonguldak Kömürspor ile 1-1, Erzin Belediyespor ile 0-0 berabere kalırken Kızılcabölükspor’a ise 2-1 yenildi.  Evinde kazanamayan ekip dış saha maçlarında ise sadece Düzcespor’a 1-0 yenilirken Kırıkhanspor’u 2-1 yendi, Kozan ile 0-0, Tekirdağspor ile 2-2, Gölbaşıspor ile de 1-1 berabere kaldı.

ERZURUMSPOR’UN KARNESİ

Erzurumspor sezonun ikinci yarısında oynadığı 9 maçında 6 galibiyet alırken, tamamı dış sahada olarak 3 maçını da kaybetti. Dış sahada sadece Kızılcabölükspor maçını kazanabilen ekip, 9 maçında  17 gol attı, 12 gol yedi ve 18 puan kazandı. Erzurumspor dış sahada en farklı yenilgiyi Erzun Belediyespor karşısında aldı.

MAÇLARIMIZ

Erzurumspor dış sahada Yeşil Bursa A.Ş.’ye 1-0, Zonguldak Kömürspor’a 2-1, Erzin Belediyespor’a 3-1’lik sonuçlarla kaybetti, Kızılcabölükspor’u 3-2 mağlup etti.  Mavibeyazlılar Erzurum’da ise Kozan’ı 1-0, Tekirdağspor ve Gölbaşıspor’u 2-1, Kırıkhanspor’u 3-1, Düzcespor’u 4-1’lik skorlarla yenme başarısı gösterdi.

24 EKİM 2015’TEKİ MAÇ

Erzurumspor 24 ekim 2015’te Erzurum’daki maçta Bursa Nilüferspor’u Hüsnü Zeybekoğlu ve Savaş Tağa’nın kaydettiği gollerle 2-1 yenmişti. Konuk ekibin tek golü 49’uncu dakikada penaltıdan Fırat tarafından kaydedilmişti. Mavibeyazlı ekip Bursa Nilüferspor maçını, Ahmet, Doğancan Otman (Mehmet Yeniler), Doğa İşeri, Fatih Gül, Hüsnü Zeybekoğlu (Serdar Deniz), Mehmet Albayrak, Cebrail Serçek, Emre Balcı, İbrahim Demirer, Ferit Erişçi (Savaş Tağa), Erhan Çelenk’li kadrosuyla tamamlamıştı.

BURSA NİLÜFERSPOR 2. SEZON PERFORMANSI

Bursa Nilüferspor A.Ş.  1-1  Zonguldak Kömürspor

Bursa Nilüferspor A.Ş.  0-0  Erzin Belediyespor

Bursa Nilüferspor A.Ş.  1-2  Kızılcabölükspor 

Kozan Bld.Spor  0-0  Bursa Nilüferspor A.Ş.

Tekirdağspor  2-2  Bursa Nilüferspor A.Ş.

Gölbaşıspor A.Ş.  1-1  Bursa Nilüferspor A.Ş.

Düzcespor  1-0  Bursa Nilüferspor A.Ş.

 Kırıkhanspor  1-2  Bursa Nilüferspor A.Ş.

 

ERZURUMSPOR İKİNCİ YARI PERFORMANSI

Erzurumspor  1-0  Kozan Bld.Spor

Erzurumspor  2-1  Tekirdağspor

 Erzurumspor  2-1  Gölbaşıspor A.Ş.

 Erzurumspor  4-1  Düzcespor 

Erzurumspor  3-1  Kırıkhanspor 

Yeşil Bursa A.Ş.  1-0  Erzurumspor

Zonguldak Kömürspor  2-1  Erzurumspor

Erzin Belediyespor  3-1  Erzurumspor

Kızılcabölükspor  2-3  Erzurumspor 

 
Zirve yarışında amansız mücadele
 
TÜİK açıkladı…
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ÇİRKİN VE KÖTÜ TEZAHÜRAT 8 Mart 2016 Salı 16:58

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR Kulübü'nün 06.03.2016 tarihinde oynanan BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR-KIRIKHANSPOR Spor Toto 3. Lig 1. Grup müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca ve "talimatlara aykırı hareketleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile 2015-2016 Sezonu Spor Toto 3. Lig Müsabakaları Statüsünün 9/4. maddesi ve Akreditasyon Talimatının 4/a maddeleri uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Yorumu oyla      6      4  
Ceza 8 Mart 2016 Salı 16:26

Erzurumspor cirkin ve kotu sozler basta olmak uzere bir cok konudan disiplin kuruluna sevk edildi.

Yorumu oyla      6      4  
GOL KRALLIĞI 8 Mart 2016 Salı 08:26

dadaşlar takımımızda gol krallığı sıralaması şöyle oluşmuştur :1.sırada Mehmet Albayrak 17 gol , 2.sırada Erhan çelenk 10 gol ve 3.sırada Serdar deniz 7 gol diye bir sıralama yapılır.Fakat bu hafta mehmetin kart cezalısı olması ve forvet mevkiinde oynayacak oyuncunun bir tane olması hocayı zora sokar yani ertanın yedeği YOK.Ayrıca mehmetin şimdiye kadar oynamadığı tek maç yok bu maç İLK olacak.Bursa nilüfer takımı ne arsine , ne kırıkhana , ne de gölbaşına benzer daha KUVVETLİ bir ekip.

Yorumu oyla      7      5  
FORVET 8 Mart 2016 Salı 06:47

Sayın ali Demirhan'a taraftar olarak dedik ki :Başkanım bir tane daha forvet al ,bunu kart cezalısı durumu var veya sakatlanma durumu var ama ali demirhan maalesef almadı.İşte bu hafta Mehmet Albayrak kart cezalısı olduğu için büyük ihtimalle ertanla maça başlayacak hoca ama yedekte FORVET BULUNMUYOR.Bir forvet alsaydınız yedekte forvet olacaktı ve puan almamız daha rahat olacaktı .Eğer puan kaybedersek sorumlu forvet almayan yönetimdir.

Yorumu oyla      7      4  
BENCE 8 Mart 2016 Salı 06:29

Mehmet Albayrağın sarı kart cezalısı olmasından dolayı forvette büyük ihtimalle şimdiye kadar tek gol atabilen ertan oynayacak.Mehmetin bu maçta olmaması büyük kayıp.Ben yeneriz diye düşünürken mehmetin kart cezalısı olduğunu duyunca ümitlerim söndü .Galibiyet zor beraberlik belki alabilirler ama mağlupta olabiliriz .

Yorumu oyla      6      5  
GALİBİYET ALMAK ZOR ARTIK 8 Mart 2016 Salı 06:20

Mehmet Albayrak Kırıkhanspor maçında gördüğü sarı kart sebebi ile Bursa Nilüferspor maçında cezalı olacak !Mehmet yoksa kim gol atacak ?????????

Yorumu oyla      6      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zirve yarışında amansız mücadele
RECEP DAĞ-Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci gurup, sezonun bitimine 9 hafta ...
1’inci Gurupta Erzurumspor farkı
RECEP DAĞ-Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci gurupta Erzurumspor genel sıralamada ...
‘8 de 8 yapacağız’
B.B.Erzurumspor Kulübü Basın Sözcüsü Bülent Taşkesenligil, ligde kalan ...
 
Erzurumspor’da liderlik coşkusu
Başkan Sekmen, takım kaptanı Mehmet Albayrak'ı tebrik ederek şampiyonluk ...
Snowboard’da ATAÜNİ’nin gururu oldular
Üniversitelerarası Kayak Alp Disiplini ve Snowboard Yarışları’nda, Atatürk ...
Satrancın nabzı Hınıs’ta attı
Hınıs Filiz Spor kulübü ve Türkiye Satranç Federasyonu Erzurum İl temsilciliği ...
 
Beykoz kaybetti, Termalspor kazandı
Erzurum’un Hentboldaki temsilcisi Termalspor, lider Beykoz’un puan kaybettiği ...
Zengin’den sporculara ‘önce ahlak’ vurgusu
25 Mart Oltu Spor’un yeni başkanı İl Encümeni Ahmet Zengin, Öğretmen evinde ...
Bir güzel haber de Aşkale Belediyespor’dan
BAL Ligi 3. grupta mücadele eden Aşkale 3 Mart Beldespor deplasmanda karşılaştığı ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva