ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
HABERLER>SPOR
24 Ekim 2014 Cuma - 04:08

Erzurumspor deplasman lideri

Spor Toto 3’üncü gurup 8 haftalık en’ler belirlendi. Beylerbeyispor 8 maçta yenilmeyen tek takım olurken, Kayseri Şekerspor 6 maç ile en fazla sayıda maç kaybeden takım olarak belirlendi. Erzurumspor ise deplasmanda 3 maç kazanan tek takım durumunda.

Erzurumspor deplasman lideri

Spor Toto 3’üncü gurup 8 haftalık en’ler belirlendi.Beylerbeyispor 8 maçta yenilmeyen tek takım olurken, Kayseri Şekerspor 6 maç ile en fazla sayıda maç kaybeden takım olarak belirlendi. Erzurumspor ise deplasmanda 3 maç kazanan tek takım durumunda. Erzurumspor dış saha performansında gurubunun lideri.
3’ÜNCÜ GURUP EN’LERİ
Spor Toto 3’üncü gurupta  4 takım en fazla galibiyet elde dereken, en fazla sayıda berabere kalan takım Beylerbeyispor, en fazla maç kaybeden takım Kayseri Şekerspor olarak belirlendi. Gurupta Ayvalıkgücü Belediyespor, Ankara Demirspor, Silivrispor ve Erzurumspor 4 galibiyet ile en fazla sayıda maç kazanan takımlar oldu.
BERABERLİKTE BEYLERBEYİSPOR LİDER
8 maçta en fazla beraberlik alan takım Beylerbeyispor oldu. Bu takımı 5’er beraberlik ile İstanbul Güngörenspor, Bergama Belediyespor, Bayburt Gurup Özel idare takip etti.Gurupta en az sayıda beraberliği bulunan takımlar ise 1 maç ile Kayseri Şekerspor ve Van Büyükşehir Belediyespor olarak kaydedildi.
YENİLGİ EN’LERİ
Spor Toto 3’üncü Ligde  en fazla sayıda yenilgisi bulunan takım 6 maç ile Kayseri Şekerspor oldu. Bu takımı 5 yenilgi ile Van Büyükşehir Belediyespor, Etimesgut Belediyespor,  4 yenilgi ile Sandıklıspor, 3 yenilgi ile Erzurumspor ve Anadolu Üsküdar Spor olarak belirlendi. Lider Ayvalıkgücü Belediyespor ve Ankarademirspor ise bir yenilgi aldı.
EN FAZLA GOL ATAN TAKIMLAR
Gurupta en fazla sayıda gol kaydeden takım 12 gol ile Ankara Demirspor ve Beylerbeyispor oldu. Bu iki ekibi 11 gol ile Silivrispor, Erzurumspor, 10 gol ile Ayvalıkgücü Belediyespor, 9 gol ile Balçova Yaşamspor, 8 gol ile Orhangazispor, Bayburt Gurup Özel İdare, 7 gol ile Anadolu Üsküdar ve İstanbul Güngörenspor takip etti.
VAN 12 GOLÜ AĞLARINDAN ÇIKARDI
3’üncü gurupta kalesinde en çok göl gören takım 12 gol ile Van Büyükşehir Belediyespor olurken, bu takımı 11 gol ile Kayseri Şekerspor ve Etimesgut Belediyespor, 10 gol ile Bergama Belediyespor, 9 gol ile Sakaryaspor, Anadolu üsküdarspor, Bayburt Gurup Özel İdare ve Sandıklıspor, 8 gol ile Erzurumspor, Silivrispor ve Beylerbeyispor izledi.
İÇ SAHA PERFORMANSI
İç saha maçlarında gurubun en başarılı takımları 3’er galibiyet ile Ayvalıkgücü Belediyespor ve Ankara Demirspor olurken, Sandıklıspor, Etimesgut Belediyespor, Balçova Yaşamspor ve Bayburt Gurup Özel idare evinde hiç maç kazanamayan ekipler olarak sıralandı. Gurupta Erzurumspor da içinde olmak üzere 7 takım evinde sadece bir maçta galip geldi.
İÇ SAHA BERABERLİK VERİLERİ
Sahasında en fazla berabere kalan takımlar 3 beraberlik ile Bayburt ve Balçova Yaşamspor, beraberliği bulunmayan tek takım ise Kayseri Şekerspor olarak açıklandı. İç sahada 3 maçla Kayseri Şekerspor en fazla yenilen takım olurken,  bu ekibi 2 yenilgi ile Erzurumspor, Van Büyükşehir Belediyespor, Etimesgut ve Sandıklıspor takip etti.
İÇ SAHA GOLLERİ
İç saha maçlarında en fazla sayıda gol atan takım 9 gol ile Ayvalıkgücü Belediyespor olurken, en fazla gol atan takımlar 7 gol ile Ankarademirspor, Beylerbeyispor, Bayburt Gurup Özel idare, 5 gol ile Bergama Belediye, Erzurumspor, Kayseri Şekerspor olarak sıralandı. Kalesinde en fazla gol gören ekip ise  8 gol ile Bayburt Gurup özel İdare oldu.
DEPLASMAN’DA MAVİBEYAZ MÜHÜR
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta en fazla galibiyeti olan takım Erzurumspor olurken, mavibeyazlılar dış saha performansı bakımından 5’inci kez liderliğe yükseldi.  Erzurumspor’u 2 galibiyet ile Orhangazispor, Sakaryaspor, Silivrispor, Balçova Yaşamspor izledi. Van Büyükşehir, Kayseri Şekerspor, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Bergama Belediyespor, Beylerbeyispor deplasmanda üç puan alamayan takımlar olarak sıralandı.
DEPLASMAN YENİLGİ SIRALAMASI
3’üncü gurupta deplasman maçlarında en fazla sayıda yenilgi alan takımlar 3 yenilgi ile Etimesgut Belediyespor, Kayseri Şekerspor ve Van Büyükşehir Belediyespor olarak kaydedildi. 3’üncü gurupta deplasmanda en fazla sayıda beraberlik alan takım 4 maç ile Beylerbeyispor olurken, bu takımı 3 beraberlikle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ve Bergama Belediyespor olarak belirlendi.
ERZURUMSPON EN ÇOK GOL ATAN 3’ÜNCÜ TAKIM
Erzurumspor deplasmanda en fazla gol atan üç takım arasına girdi. Gurupta deplasman maçlarında 7 gol ile Sakaryaspor ve Silivrispor ilk sırada yer alırken, Erzurumspor 6 gol ile üçüncü oldu.Van Büyükşehir Belediyespor ise deplasmanda gol atamayan tek takım olarak kaydedildi. Van Büyükşehir Belediyespor deplasmanda en fazla gol yiyen ekip olarak belirlendi.
 

 
İller protesto sıralaması açıklandı
 
Erzurum'da gelir giderin yüzde 27’sinde kaldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Pasinler stadyumu ışıklandırıldı
Pasinler stadyumunda yapılan sentetik saha ve stadyumun ışıklandırma çalışması tamamlandı.
Erzurumspor 4’üncü sırada
Erzurumspor 8’inci hafta sonunda, Etimesgut Belediyespor deplasmanında ...
Van Büyükşehir yine kaybetti
Spor Toto 3’ncü Lig 3’ncü Grup’ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor, ...
 
Ayvalıkgücü deplasmandan karlı döndü
Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Sakaryaspor, evinde ağırladığı Ayvalıkgücü ...
Erzurumspor zor da olsa kazandı
Erzurumspor deplasmanda Etimesgut Belediyespor’u karşılaşmanın son çeyreğinde ...
Otcu Milli Takımda
Ahmet Otcu Avrupa Şampiyonası seçmelerin de yaptığı üç müsabakayı da kazanarak ...
 
Taraftar mavibeyazlı müjde bekliyor
7’inci haftada Van Büyükşehir Belediyespor’u evinde 4-0 yenerek iç saha ...
Palandöken deplasmanda yenildi: 0-3
Acıbadem Erkekler Voleybol Ligine bu yıl yükselen ve ilk senesinde orta ...
Etimesgut maçını Şimşek yönetecek
Erzurumspor’un yarın deplasmanda oynayacağı Etimesgut Belediyespor karşılaşmasının ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva