ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
HABERLER>SPOR
31 Mart 2015 Salı - 00:27

Erzurumspor’dan heyecan kasırgası

Recep DAĞ-Sezonun ikinci yarısında 8 maçta 12 puan toplayan Erzurumspor son üç maçında 9 puan kazanarak, 3’üncü gurupta, 28 maçta 4, 11 maçta ise 3’üncü sıraya çıktı. Gurupta yer alan takımların istikrarsızlığı ve gelişen konjonktür Erzurumspor’u gurubun flaş takımları arasına soktu.

Erzurumspor’dan heyecan kasırgası

Sezonun ikinci yarısında 8 maçta 12 puan toplayan Erzurumspor son üç maçında 9 puan kazanarak, 3’üncü gurupta, 28 maçta 4, 11 maçta ise 3’üncü sıraya çıktı. Gurupta yer alan takımların istikrarsızlığı ve gelişen konjonktür Erzurumspor’u gurubun flaş takımları arasına soktu.

2’İNCİ YARI PERFORMANSI

Erzurumspor 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurubun en iyi performans gösteren 3’üncü takımı oldu. 11 maçta 5 galibiyet, 6 beraberlik alan ve ikinci yarının namağlup takımı olan mavi beyazlılar rakip filelere 15 gol atarken, kalesinde 7 gol gördü ve ekip 21 puan toplayarak, 2’inci yarı sıralamasında 3’üncü sırada yer aldı.

11 MAÇTA 21, 17 MAÇTA 25 PUAN

Sezonun ilk yarısında 17 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 yenilgi alan, attığı 17 gole karşılık 18 golü kalesinde gören ve topladığı 25 puan ile 6’ıncı olan Erzurumspor, sezonun ikinci yarısında beraberlik ağırlıklı bir seyir izledi. 17 maçında 25 puan toplayan ekip, sezonun ikinci yarısında 11 maçta tam 21 puan topladı. İkinci yarıda yenilgisi olmayan ekip, birinci yarıda 17 gol atarken, ikinci yarı maçlarında 15 gol kaydına muvaffak oldu.

PERFORMANSLAR

3’üncü gurupta, Sezonun ikinci yarısında 11 maçta yüksek performans sergileyen takımlar Ankara Demirspor, Van Büyükşehir Belediyespor, Erzurumspor, Etimesgut Belediyespor, Anadolu Üsküdar 1908 Spor ve Orhangazispor oldu. En kötü performansa sahip takımlar ise İstanbul Güngören, Balçova Yaşamspor, Sandıklıspor ve Ayvalıkgücü Belediyespor olarak kaydedildi.

KAYSERİ ŞEKERSPOR

3’üncü gurupta sezonun ilk yarısı sonunda gurubun en alt sıralarında yer alan iki takımın yüksek performansı dikkat çekti. Sezonun ilk yarısında 18’inci sırada ve 17 maçta 13 puanı olan Kayseri Şekerspor, 2’inci yarıda 11 maçta 15 puan topladı ve 28 maçta 16’ıncılığa çıkarken, 2’inci yarı performans sıralamasında 12’inci sıraya yükseldi.

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR

Sezonun ikinci yarısında yüksek bir performans gösteren diğer takım ise Van Büyükşehir Belediyespor oldu. Sezonun ilk yarısını 17 puanla 16’ıncı sırada tamamlayan Van ekibi, sezonun ikinci yarısında ise adeta bir destan yazdı. 11 maçta 22 puan toplayan Van Büyükşehir Belediyespor 28 hafta sonunda 39 puan ile 8 sıra yükselerek 9’unculuğa yükseldi.

11 MAÇLIK PUAN SIRALAMASI

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 2014-2015 sezonunun 2’inci yarısındaki 11 maçlık bazda Ankara Demirspor 24 puanla ilk sırada yer aldı. BU takımı 22 puanla Van Büyükşehir Belediyespor izlerken, Erzurumspor 21 puanla üçüncü sıraya yerleşti. 19 puanlı takımlardan Etimesgut Belediyespor 4, Anadolu Üsküdar 1908 5, Orhangazispor ise 6’ıncı oldu. 17 puanlı takımlar Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor 7, Bayburt Gurup özel idare 8, 16 puanlı Silivrispor 9, 15 puanlı üç takımdan Erzin Belediyespor 10, Sakaryaspor 11, Kayseri Şekerspor 12,13 puanlı Bergama Belediyespor 13, 11 puanlı takımlardan Beylerbeyispor 14, Ayvalıkgücü Belediyespor 15, 10 puanlı Sandıklıspor 16’ıncı sırada yer buldu. 3 puanlı Balçova Yaşamspor 17’inci olurken, 1 puanı bulunan İstanbul Güngörenspor gurubun dibine demir attı.

GALİBİYET EN’LERİ

Sezonun ikinci yarısındaki 11 maç ölçeğinde gurupta en gazla galibiyet alan takımlar 7 maç ile Ankara Demirspor, 6 maç ile Van Büyükşehir Belediyespor ve Orhangazispor, 5 maç ile Erzurumspor, Etimesgut Belediyespor, Anadolu Üsküdar 1908 Spor, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ve Bayburt Gurup özel İdare olarak kaydedildi.

ERZURUMSPOR BERABERLİK LİDERİ

2’inci yarıda en fazla beraberlik alan takım 6 maç ile Erzurumspor oldu. Beraberlik sayısı çokluğu bakımından mavi beyazlıları 5 maç ile Ayvalıkgücü Belediyespor, 4 maç ile Etimesgut Belediyespor, Van Büyükşehir Belediyespor, Anadolu Üsküdar, Silivrispor, Bergama Belediyespor ve Sandıklıspor takımı takip etti.

EN GOLCÜ TAKIMLAR

3’üncü gurupta ikinci yarının en golcü takımı Anadolu Üsküdar 1908 Spor oldu. 11 maçında 20 gol atan İstanbul ekibini gol çokluğu bakımından 19 gol ile Etimesgut Belediyespor, 18 gol ile Erzin Belediyespor, 16 gol ile Silivrispor, 15 gol ile Ankara Demirspor ve Erzurumspor takip etti.  İstanbul Güngörenspor ise 5 gol atarken tam 27 gol yedi.

 
Dikkatler Erzurum’da toplanacak
 
Tek hedef galibiyet
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dikkatler Erzurum’da toplanacak
Recep DAĞ-Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 29’uncu hafta maçları gurupta ...
Puanlı Atletizm İl Şampiyonası başladı
Okullararası Puanlı Atletizm İl Birinciliği Yarışları başladı. Atletizm ...
Curling’te Sevgispor damgası
Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Curling ...
 
Milli güreşçiye coşkulu karşılama
Polonya’da yapılan U23 Yaş Serbest Güreş Şampiyonası’nda ülkemize bronz ...
Bergama Balçova’ya acımadı
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta FBM Makina Balçova Yaşamspor’u konuk eden ...
Erzurum Karate Ligi başladı
Türkiye’de karate sporu adına bir ilk yaşanıyor. Erzurum’da Karate Ligi ...
 
Narmanspor curlingin de şampiyonu
Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından Erzurum'da düzenlenen "Türkiye ...
Eskrim’de İl Seçmeleri tamamlandı
Erzurum’da Eskrim İl Seçmeleri yapıldı. Yıldızlar ve Gençler kategorisinde ...
Sakaryaspor 90’da çöktü
Spor Toto 3. Lig 3. Grup 28. haftasında kendi sahasında Sandıklıspor ile ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva