ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
'Kalkınma Yolu' mutabakat zaptı imzalandı
'Kalkınma Yolu' mutabakat zaptı imzalandı
Kurtulmuş 1. Meclisten seslendi
Kurtulmuş 1. Meclisten seslendi
Kurtulmuş’tan siyasi üslup vurgusu
Kurtulmuş’tan siyasi üslup vurgusu
Kurtulmuş’tan yoğun gündem
Kurtulmuş’tan yoğun gündem
Erdoğan, Tekin ve beraberindeki çocukları kabul etti
Erdoğan, Tekin ve beraberindeki çocukları kabul etti
HABERLER>SPOR
14 Kasım 2014 Cuma - 04:29

Erzurumspor'dan gittiler, kıymete bindiler

Erzurumspor’da başarılı performans sergileyemedikleri gerekçesiyle başka kulüplere transfer edilen 4 eski mavibeyazlı futbolcu 11 maçta toplam 15 gol kaydetti.

Erzurumspor dan gittiler, kıymete bindiler

Erzurumspor’dan bu sezon Manavgatspor’a transfer olan Fatih Arat Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci gurupta attığı 5 golle gol krallığı lig sıralamasında 2’inci olurken,  Tire 1922 Spor’a verilen Güner Okay 3, 2’inci Gurupta Maltepespor’a transfer olan Abuzer Gaffar Toplu 4, 3’üncü gurupta Ayvalıkgücü Belediyespor’a giden İbrahim İdis 3 golle gol krallığı listesine girdi.
FATİH 5 GOL ATTI
Erzurumspor’da başarılı performans sergileyemedikleri gerekçesiyle başka kulüplere transfer edilen 4 eski mavibeyazlı futbolcu 11 maçta toplam 15 gol kaydetti. Fatih Arat 11 maçta 5, abuzer Gaffar Toplu ise 4 gole ulaştı. Erzurumspor’da ise bu sezon 3 gol eşiği henüz geçilemezken, Deniz Sert ve Aykut Çakay 11 maçta 3’er gol attı.
GOL KRALLARI
Spor Toto 3’üncü Lig’de yer alan 3 gurupta 11 maçta en çok gol atan futbolcular 6 gol ile Sakaryaspor’dan Abdulkadir Akyıldız, Anadolu Üsküdar 1908 Spor’dan Cenk Sarıtaş, Silivrispor’dan İsmail Düzgün olurken bu golcüleri 5 gol ile Kayseri Şekerspor’dan Cemil Karakum,, Ankara Demirspor’dan Fatih Şerifoğlu, Manavgatspor’dan Fatih arat,Adliyespor’dan Murat almış, Eyüpspor’dan Alperen Doğan, Sancaktepe Belediyespor’dan Nuri Kaya, Kemer Tekirovaspor’dan Nurullah Dağaşan, Yeşil Bursa’dan Yavuz Ayazoğlu izledi.
BİRİNCİ GURUBUN GOLCÜLERİ
Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci gurupta Fatih Arat Manavgatspor, Murat Almış Adliyespor 5, Kemal Samet Özen Tuzlaspor, Mehmet Alaeddinoğlu Tuzlaspor, Okan Eken Zonguldak Kömürspor, Ozan Papaker Tuzlaspor 4, Ahmet Kutluer Darıca G.Birliği, Alim Harlak Bursa Nilüferspor A.Ş., Alp Ertunga Ersagun Çakıroğlu Çatalca Spor, Baran Yardımcı Manavgatspor, Çağlar Yıldızer Çorum Belediyespor, Emin Yalın Batman Petrol Spor A.Ş., Erdi Balcı Niğde Belediyespor, Gökhan Yılmaz Kırıkhanspor, Güner Okay Tire 1922 Spor, Hakan Çakır Tire 1922 Spor, Hüseyin Çelik Kızılcabölükspor, Melih Vardar Sebat Proje Trabzon Akçaabat, Onur Ergün İstanbulspor A.Ş., Serdar Gökkaya Tutap Şekerspor, Serkan Küçük Zonguldak Kömürspor, Uğur Uğur Gaziosmanpaşa, Yavuz Odabaşı İstanbulspor A.Ş. 3 gol kaydetti.
2’İNCİ GURUBUN GOLCÜLERİ
Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci gurupta Alperen Doğan Eyüpspor, Nuri Kaya Sancaktepe Belediye Spor, Nurullah Dağaşan Kemer Tekirova Spor, Yavuz Ayazoğlu Yeşil Bursa A.Ş. 5, Abuzer Gaffar Toplu Maltepespor, Ahmet GüneY Derince Spor A.Ş.  4, Furkan Aydın Payas Belediyespor 1975, Gökhan Aydaş  Yeni Diyarbakır A.Ş. , Gökhan Özer Sivas Dört Eylül Belediyespor, Mustafa Cevret Sivas Dört Eylül Belediyespor, Sezgin Bektaş Gölcükspor, Uğur Ayhan Denizli Büyükşehir Belediyespor 4, Atakan Arslan Eyüpspor, Burçağ Başel Payas Belediyespor 1975, Burhanettin Çakırefe Çine Madranspor, Eşref Koçak Derince Spor A.Ş., Hakan Doğan 68 Yeni Aksaray Spor, İlker Avşar Denizli Büyükşehir Belediyespor, Melih Rahman Nişancı Eyüpspor, Onur Türk Derince Spor A.Ş., Ozan Çetinkaya Çankırıspor, Sebahattin Horoz Çine Madranspor, Selçuk Vural Arsinspor, Serdar Karaduman Yeni Diyarbakır A.Ş., Serdar Tok Kemer Tekirova Spor, Tayfun Çakal Halide Edip Adıvarspor, Uğur Karakoç Çine Madranspor 3 gol attı.
3’ÜNCÜ GURUBUN GOLCÜLERİ
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta Abdülkadir Akyıldız Sakaryaspor A.Ş., Cenk Sarıtaş Anadolu Üsküdar 1908 Spor, İsmail Düzgün Silivrispor 6, Cemil Karakum Kayseri Şekerspor, Fatih Şerifoğlu Ankara Demirspor 5, Abdullah Cemal Küçükyılmaz İstanbul Güngörenspor, Battal Demirbilek Balçova Yaşam Spor, Hüseyin Bak Ankara Demirspor, Kerem Tulgar Beylerbeyispor, Levent Demiray Sakaryaspor A.Ş., Ahmet Kaan Ergün Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Ve Spor, Aykut Çakay Erzurumspor, Berat Satılmış Beylerbeyispor, Deniz Sert Erzurumspor, Fatih Bolat Ayvalıkgücü Bld.Spor, Hakan Yağmurkaya Kahramanmaraş B.Ş.Belediyespor, İbrahim İdis Ayvalıkgücü Bld.Spor, Melik Yeğin Balçova Yaşam Spor, Muhittin Tümbül Orhangazispor, Mustafa Kaya Silivrispor, Nureddin Ersoy Erzin Belediyespor, Serdar Vefa Yeşil Bergama Belediyespor, Umut Aslan Ankara Demirspor, Yusuf Akbulut Orhangazispor 3 gol kaydetti
 

 
Ticarette Erzurum’un ekim uğuru
 
Cindilli: ‘Sözümüzü tuttuk’
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Şampiyondan Selam 17 Kasım 2014 Pazartesi 12:19

Dadaşlar,siz hala neyin hesabı içerisindesiniz!Anadolu güneşi eski şaaşalı günlerine dönmüştür artık.Bu saatten sonra hiçbir takımın şampiyonluğu Sakaryasporun elinden alması zordur.Sakaryaspor dışındaki tüm takımların playoff hesabı yapması şimdiden kendileri için daha iyi gibi durmaktadır.Artık görülmüştür ki ,Sakaryaspopr muhteşem 15000 taraftarı ile bu 3.liglerin oldukça üstünde ve artan oranda bir perfons sergilemektedir.Buda şampiyonun artık kim olduğunun açık karinesi olabilir.Fener BJK GS süperligde ne ise,Şampiyon Sakaryasporda bu liglerin o konumdaki takımları gibidir artık.Erzurum Umarım Playoflardanda da olsa bu liglerden bir üst lige terfi eder.Saygılarımla

Yorumu oyla      6      4  
fanatik dadaş 16 Kasım 2014 Pazar 17:23

bu takıma acilen iki tane orta saha oyuncusu,iki taneforvet lazımki takım şampiyonluğa oynasın.YOKSA PLAYOFFU bile göremeyiz.demedi demeyin.

Yorumu oyla      7      4  
CEVAP 14 Kasım 2014 Cuma 18:41

kesinlikle katılmıyorum.Örneğin ; güneri taraftarlarımız seviyordu ve onun gitmesini çoğu istemezdi.Ayrıca forvet diye transfer edilen futbolcudan taraftar gol atmasını ister ama eğer gol atamazsa o zaman tepki verir ve o futbolcunun yenine daha iyisinin gelmesini ister.Birde Erzurumspor süper lig görmüş ve 3 yıldır da bir türlü 2.lige çıkamayınca taraftar normal olarak gol atamayan futbolcu istemiyor.Sebep bu.Yoksa fatih arat sessiz olduğu için gitmedi eğer ki daha fazla gol atsaydı kesinlikle gitmezdi.

Yorumu oyla      6      4  
Cazıgır olacaksın 2 14 Kasım 2014 Cuma 17:04

Şimdiki kadroya bakın, Doğa sessizce işini yapıyor, Hüseyin Avcuda öyle. Kaleci anıl da.Kaptan Mikailde takım oyunu oynuyor, ama birde Sefere bakın..daha 24 yaşında, üstün yeteneklerini sergileyeceğine taça çıkan topla bile gösteri yapmak peşinde. Yılmaz Can öyle değil, neyi var neyi yok ortaya koyuyor. Biz bu ayırımı iyi yapmazsak bu takımdan daha çok Fatihler, Günerler gider, bizde bakar dururuz

Yorumu oyla      7      4  
Cazgır olacaksın 14 Kasım 2014 Cuma 17:00

Erzurumspor'da bir futbolcunun sevilmesinin şartı tribünlere oynaması, cazgır olması, şov yapması Fatih arat sessiz bir futbolcuydu, Güner'de öyle, Abuzer Gaffar Topluda. Şovmen değiller. Baktılar ki Erzurumspor taraftarı işini yapanı değil şovmenleri seviyor çekip gittiler, yoksa rakım felan hikaye

Yorumu oyla      7      4  
GOL KRALLIĞI SIRALAMASI 14 Kasım 2014 Cuma 06:19

1-Aykut Çakay : 4 gol 2-sEFER Sever : 4 gol 3-Deniz Sert :3 gol 4-Yasin yener :2 gol diğerleri 1 'er gol atmış.Not :Gol sayılarına kupa golleri de dahildir.

Yorumu oyla      7      4  
GÖRÜŞ 14 Kasım 2014 Cuma 06:12

Abuzere bak adam bizde 2 gol atamadı orda 4 gol atmış.Bunların içinde sadece güner iyiydi.Diğerleri bizde oynadıkları zaman bir faaliyetlerini göremedik.Fatih aratın bizde 5-6 gol atamamasının sebebi fatihin antalyadan gelmesi diye düşünüyorum.Antalyanın havası ile erzurumun havası farklı.

Yorumu oyla      8      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Doğa İşeri’nin maşallahı var..
Erzurumspor’da 11 haftalık periyotta en fazla sayıda maça çıkan ve en ...
Ankara'dan kupayla döndüler
Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde yapılan ...
Davrazlılardan Palandöken kıyaslaması
Türkiye'de ulusal ve uluslararası alanda 30'a yakın faaliyet yapıldığını, ...
 
Termalspor pazar günü ilk maçına çıkıyor
Türkiye Hentbol 2. Ligi’nde Erzurum’u temsil edecek olan Aziziye Belediyesi ...
Palandöken Fenerbahçe’yi ağırlayacak
Erzurum’un Voleybol’da1.lig temsilcisi Palandöken Belediyesi Voleybol ...
K.Maraş maçını Erdoğan yönetecek
Erzurumspor’un deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ...
 
Erzurumspor maçlarına 50 özel güvenlik
İl Spor Güvenlik Kurulu Vali Yardımcısı Mustafa Gündoğan başkanlığında ...
TKF Erzurum Ofisi hizmete girdi
Türkiye Kayak Federasyonu Erzurum Ofisi, düzenlenen törenle açıldı.
Ankarademirspor’a Van sürprizi
Spor Toto 3. Lig’de Erzurumspor’un da bulunduğu 3. Grup'ta mücadele eden ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva