ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Göçmen kaçakçısı 4 organizatör tutuklandı
Göçmen kaçakçısı 4 organizatör tutuklandı
Emniyetten silah operasyonu
Emniyetten silah operasyonu
500 metrelik bayrakla ‘Gençlik Yürüyüşü’ yapıldı
500 metrelik bayrakla ‘Gençlik Yürüyüşü’ yapıldı
Atatürk Üniversitesi UBF’den uygulamalı eğitim
Atatürk Üniversitesi UBF’den uygulamalı eğitim
ETÜ MUCİTPARK bilimi eğlenceye dönüştürdü
ETÜ MUCİTPARK bilimi eğlenceye dönüştürdü
HABERLER>SPOR
3 Kasım 2015 Salı - 02:40

Erzurumspor’da Doğa farkı

RECEP DAĞ-Erzurumspor’da 2015-2016 sezonunun ilk on maçında en fazla sayıda forma giyen futbolcular 10 maç ile Doğa işeri, Doğan Can Otman, Emre Hasan Balcı, Ahmet Altın, Ferit Erişçi, Erhan Çelenk, Mehmet Albayrak ve Fatih Gül olurken İlker Günay ve Muammer Atalay bir maçta forma şansı buldu.

Erzurumspor’da Doğa farkı

Erzurumspor’da 2015-2016 sezonunun ilk on maçında en fazla sayıda forma giyen futbolcular 10 maç ile Doğa işeri, Doğan Can Otman, Emre Hasan Balcı, Ahmet Altın, Ferit Erişçi, Erhan Çelenk, Mehmet Albayrak ve Fatih Gül olurken İlker Günay ve Muammer Atalay bir maçta forma şansı buldu. Mavibeyazlı takımda 10 maçta 22 futbolcu sahaya çıktı.

FUTBOLCULARIN MAÇ SAYILARI

Erzurumspor’da Hüsnü Zeybekoğlu 9 maç, Oltan Karakullukçu 7 maç, Savaş Tağa ve Murat Paluli ve Hüseyin Cihan Avcu 6 maç, İbrahim Demirer, Serdar Deniz ve Cebrail Serçek 5 maç, Osman Berkay Özçelik, Halil Uysal 3 maç, Mehmet Yeniler 2 maç,Arif Güner, Kaleci İlker Günay ve Muammer Atalay ise 1 maçta forma giyen isimler oldu.

EN FAZLA SÜRE ALAN FUTBOLCULAR

Mavibeyazlı ekipte 10 maç sürecinde en fazla süre alan futbolcu 900 dakika ile Doğa işeri oldu. Bu futbolcuyu 896 dakika ile Emre Hasan Balcı, 886 dakika ile kaleci Ahmet Altın, 848 dakika ile Doğan Can Otman,832 dakika ile Ferit erişçi, 815 dakika ile Erhan Çelenk ve 774 dakika ile gurubun gol krallığında ilk sıradaki ismi Mehmet Albayrak izledi.

DİĞER FUTBOLCULAR

Mavibeyazlı ekipte Fatih Gül 556, Hüsnü Zeybekoğlu 490, Oltan Karakullukçu 168, Cebrail Serçek 389, Osman Berkay Özçelik 270, Murat Paluli 540, Halil Uysal 233, Serdar Deniz 263, Savaş Tağa 154, Hüseyin Cihan Avcu 175, Arif Güner 90, Mehmet Yeniler 142, İbrahim Demirer 450, İlker Günay 16, Muammer Atalay ise 12 dakika süre aldı.

MAVİBEYAZLILARIN GOLCÜLERİ

Erzurumspor’da 10 maçta en fazla gol kaydeden futbolcu 9 gol ile Mehmet Albayrak oldu. Bu futbolcuyu 3 gol ile Erhan Çelenk, 2 gol ile Hüsnü Zeybekoğlu, birer golle Savaş Tağa, Emre Hasan Balcı, Doğan Can otman ve Ferit Erişçi takip etti. Mavibeyazlı ekipte hattrick yapan tek futbolcu Mehmet Albayrak oldu.

ALBAYRAK LİGE DAMGA VURDU

Yalnız Erzurumspor’un değil ligin de en golcü ayaklarından olan Mehmet Albayrak, Düzcespor maçında 3, Yeşil Bursa, Kozanspor, Cizrespor, Gölbaşı Belediyespor Erzin Belediyespor ve Kırıkhanspor maçlarında gol attı. Erhan Çelenk ise Kömürspor, Erzin Belediyespor ve Düzce maçlarında gol ayağı oldu. Hüsnü Zeybekoğlu Bursa Nilüferspor ve Gölbaşı Belediyespor, Savaş Tağa Bursa Nilüferspor, Emre Hasan Balcı Cizrespor, Doğan Can Otman Gölbaşı Belediyespor, Ferit Erişçi Erzin Belediyespor maçında gol kaydetti.

ERZURUMSPOR PENALTIDAN 2 GOL KAZANDI

Erzurumsporlu golcülerin rakip filelere gönderdiği gollerin 2’si penaltıdan, 3’ü kafayla, 13’ü ise ayakla kaydedildi. Mavibeyazlı ekip Kozan Belediyespor ve Düzcespor maçlarında penaltı kullandı, golcü Mehmet albayrak iki penaltıyı da skor tabelasına yazdırdı. Mehmet Albayrak Düzcespor ve Kırıkhanspor maçlarında ise gollerini kafayla kaydetti.

EN ERKEN ATILAN GOL

Erzurumspor en erken gole 7’inci dakikada Ferit Erişçi ile Erzin Belediyespor maçında kavuşurken, en geç sürede atılan gol 85’inci dakikada Savaş Tağa’nın ayağından Bursa Nİlüferspor maçında geldi. Mavibeyazlı ekibin penaltı golleri ilk yarıda kaydedildi. 18 golün 6’sı’sını ilk yarıda atan mavibeyazlı golcüler 12 golü ise ikinci yarıda attı.

MAVİBEYAZLI FİLEYLE BULUŞAN GOLLER

Erzurumspor  kalesinde beş golün 2’sini ilk, 3’ünü ise 2’inci yarıda gördü. Mavibeyzlı kale ağlarıyla buluşan tek penaltı golü Bursa Nilüferspor maçında kaydedilirken, Cizre maçında İlker Avşar golünü kafayla attı.  Mavibeyazlı ekibin kalesinde en geç sürede gördüğü gol ise 90 artı 3’te Serhat Akyüz tarafından Cizre Belediyespor maçında atıldı.

KART DAĞILIMI

Erzurumspor’da en fazla sayıda sarı kart gören oyuncular kart ile Doğa İşeri, Emre Hasan Balcı oldu, bu futbolcuları 2’şer sarı kart ile Murat Paluli, Serdar Deniz ve Hüsnü Zeybekoğlu izledi. Mavibeyazlı ekipte Cebrail Serçek, Ferit Erişçi, Osman Berkay Özçelik, Fatih Gül, Erhan Çelenk, Hüseyin Cihan Avcu, Mehmet albayrak, Savaş Tağa ve Mehmet Yeniler de bir maçta sarı kart gördü. Mavibeyazlı ekipte kırmızı kart gören tek oyuncu Tekirdağspor maçında kaleci Ahmet Altın oldu.

MAÇLAR

Erzurumspor  1-1  Yeşil Bursa A.Ş.

Kozan Bld.Spor  0-1  Erzurumspor

Erzurumspor  2-2  Cizre Spor

Tekirdağspor  0-0  Erzurumspor

Erzurumspor  1-1  Zonguldak Kömürspor

Gölbaşıspor A.Ş.  0-3  Erzurumspor

Erzurumspor  3-0  Erzin Belediyespor 

Düzcespor  0-4  Erzurumspor 

Kırıkhanspor  0-1  Erzurumspor

Erzurumspor  2-1  Bursa Nilüferspor A.Ş.

 
Kızılcabölük maçını Hellaç yönetecek
 
Ilıcalı: ‘Artık istikrar ve güven dönemi’
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Dokuz kisi 3 Kasım 2015 Salı 15:00

Dadaslar maltepe zonguldak macinda dokuz kisi kalmasina ragmen 1-0 yenmis.Zonguldak 12 macta 20 puan almis erzurum ve tire 10 macta biz 22 tire 20 puani var

Yorumu oyla      6      4  
Sevinin Dadaslar 3 Kasım 2015 Salı 14:37

Dadaslar bugun puan olarak bizi en cok tehdit eden zonguldakspor istanbul da maltepe karsisinda 1-0 yenilerek bize avantaj sagladi eger ki kizilcabolugu yenersek bu maglubiyet bizim isimize cok yararacak.

Yorumu oyla      6      4  
RAKİBİMİZİ TANIYALIM 3 Kasım 2015 Salı 11:57

Kızılcabölük kendi evinde 15 puan alan ancak deplasmanda sadece 2 puan alabilmiş bir takım.Ne kadar kendi evinde 1.sırada olsada deplasman da gösterdiği olumsuz performanstan dolayı dış sahada sondan birinci sırada.Kendi evinde Tekirdağ,Gölbaşı,Düzce vb takımları yenen ve tek yenilgisini Düzyurtta alan bir takımdır.Deplasmanda ise Zonguldak,Kırıkhana yenilmiş Arsin ve Erzinle berabere kalmış bir takım.Deplasmanda yenildiği 3 maça bakıldığında 2 golden fazla gol yememiş.2 maçı 1-0 bir maçı ise 2-0 lık sonuçla yenilmiş.Deplasmanda berabere kaldığı 2 maçta 1-1 lik sonuçla bitmiş.Deplasmanda 4 maçta 2 gol atıp 5 gol yemiş.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kızılcabölük maçını Hellaç yönetecek
RECEP DAĞ-Erzurumspor’un Çarşamba günü evinde oynayacağı Kızılcabölükspor ...
Erzurumspor’a motivasyon desteği
Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor ...
Termalspor seriyi bozmadı
Hentboldaki gururumuz Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü, Ankara temsilcisi ...
 
Büyükşehir güreşte zirve yolunda
Büyükşehir Belediyespor Kulübü Güreş Takımı, Türkiye Güreş Federasyonu ...
Palandöken Belediyespor, set vermedi
Palandöken Belediyesi Erkek Voleybol Takımı, kendi sahasında konuk ettiği ...
Erzurumspor’da Kızılcabölük seferberliği
BB Erzurumspor, ertelenen 9’ncu hafta Kızılcabölükspor maçı hazırlıklarını ...
 
Curling Milli Takımı Erzurum Kampı’nda
Curling A Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Erzurum'da ...
Erzurumspor liderliğini korudu
RECEP DAĞ-Erzurumspor liderlik yarışında en yakın rakibi olan Zonguldak ...
Kömürspor ağır yara aldı
Erzurumspor’un da bulunduğu, Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva