ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
Gazzeli mazlumlar için yürüdüler
Gazzeli mazlumlar için yürüdüler
20 yıl hapis cezası olan şahıs yakalandı
20 yıl hapis cezası olan şahıs yakalandı
Çatlamaların oluştuğu viyadük sürücüleri tedirgin ediyor
Çatlamaların oluştuğu viyadük sürücüleri tedirgin ediyor
HABERLER>SPOR
2 Şubat 2009 Pazartesi - 14:09

Erzurumspor'da Aslan Dönemi

Erzurumspor'da yapılan olağanüstü genel kurulda, tek aday olarak seçime giren Coşkun Aslan başkanlığa seçildi. TFF 2. Lig B Kategorisi 4. Grup'ta mücadele eden ve yaşadığı ekonomik problemler nedeniyle zor günler geçiren Erzurumspor'da yapılan genel kurul toplantısı oldukça gergin ve tartışmalı geçti. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Tanfer'in konuşması sırasında bazı taraftarlar, kürsüye yürüyerek Başkan Tanfer'i konuşturmak istemedi.

Erzurumspor da Aslan Dönemi

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Erzurumspor'da yapılan olağanüstü genel kurulda, tek aday olarak seçime giren Coşkun Aslan başkanlığa seçildi.

 Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurula, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Erzurumspor Kulübü Başkanı Cevdet Tamgaç, delegeler katıldı. Genel kurula tek aday olarak giren Aslan, açık oylama usulüyle yapılan seçimde, 70 delegenin tamamının oyunu alarak, Erzurumspor Kulübü'nün başkanlığına seçildi.

TANFER’E ELEŞTİRİ

TFF 2. Lig B Kategorisi 4. Grup'ta mücadele eden ve yaşadığı ekonomik problemler nedeniyle zor günler geçiren Erzurumspor'da yapılan genel kurul toplantısı oldukça gergin ve tartışmalı geçti. AK Parti İl Başkanı Hüseyin Tanfer'in konuşması sırasında bazı taraftarlar, kürsüye yürüyerek Başkan Tanfer'i konuşturmak istemedi. Gergin anların yaşandığı kongre, kulüp yöneticilerinin araya girmesi üzerine güçlükle önlenebildi.

DİĞER PARTİLERİN İL BAŞKANLARI NEREDE?

70'i delege yaklaşık 150 taraftarın izlediği kongrede konuşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Tanfer, "AK Parti olarak her türlü yardımı yaptık, bende şahsım olarak alacakların hibe edilmesi konusunda önemli katkılarda bulundum. Bunu maçlara giden gencecik taraftarlarımız için yaptım. Burada bize sitem ediyorsunuz ama diğer partilerin ve sendikaların başkanları nerede? Onlara niye bir şey söylemiyorsunuz" demesi üzerine bazı taraftarlar, "Senin bakanın, milletvekillerin 'gündemimizde Erzurumspor yok' diyor.

Sen ise gelmiş hem onlara özür dilettirmiyorsun, hem de siyaset yapıyorsun" diyerek tepki gösterdiler.

AÇIK OYLAMA

Aday çıkmaması üzerine mevcut yönetimin yönetim kurulu üyesi Coşkun Aslan oluşturduğu yeni yönetim kurulu listesi Divan Başkanlığı'na sunuldu. Necati Yankılar'ın divan başkanlığını yaptığı genel kurulda gerilimli ortamın kavgaya dönüşmemesi için oy kullanma işleminin açık yapılması kararlaştırıldı ve kongreye katılan 70 delegenin oyunu alan Coşkun Aslan, Erzurumspor'un yeni başkanı oldu.

ASLAN DESTEK İSTEDİ

Genel kurul toplantısına, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Tanfer, Erzurumspor yöneticileri, delegeler ve taraftarlar katıldı.

     Aslan yaptığı konuşmada, eski başkan Tamgaç'ın yönetiminde de yer aldığını belirterek, Erzurumspor'un yönetimsiz kalmaması için sağduyuyla hareket ettiklerini belirtti ve ''Amacımız, Erzurumspor'a katkı sağlamak. Kümede kalacaksak da düşeceksek de onurlu bir biçimde bu mücadelede var olmak. Görev süremiz boyunca her kesimin desteğini bekliyoruz'' dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
KİVİRCİK2525 18 Şubat 2009 Çarşamba 21:06

ARTIK YETER DİYORUM VE KAYSERİ BELEDİYE BAŞKANININ TALİHSİZ AÇIKLAMASINA KARŞILIK SAYIN AHMET KÜÇÜKLER BAŞKANIMIZIN DAHA FAZLA AZİMLE ERZURUMSPOR VE 2011 YILI İÇİN ÇALIŞACAGINA İNANIYORUM 2011 ERZURUM TARİHİNİN DEGİL BÖLGENİN ELİNE GEÇEN TARİHİ BİR FIRSAT OLARAK GÖRÜYORUM VE TÜM DADAŞLARADA DEGER VE HAKLARINA SAHİP OLMAYA SAYIN VALİMİZ SAYIN KOL ORDU KOMMUTANIMIZ SAYIN EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ SAYIN BEL BAŞKANIMIZ VE TÜM DAİRE MÜDÜRLERİ SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİYLE BİRLİKTE YÜZÜNÜN AKIYLA BAŞARACAKLARINA

Yorumu oyla      6      4  
KİVİRCİK2525 18 Şubat 2009 Çarşamba 20:52

ERZURUMSPOR VE YENİ BAŞKANA YÖNETİME BAŞARILAR DİLERİM 2011 KIŞ OYUNLARI İÇİN KAYSERİ BELEDİYE BAŞKANININ ERZURUM İÇİN SARF ETMİŞ OLDUGU SÖZLERİ İFFETLE KINIYORUM VE BAŞKANA ŞUNU HATIRLATIYORUM 1994 YILINDA PALANDÖKENE YAPILMASI DÜŞÜNÜLEN KAYAK TESİSİLERİNİN DÖNEMİN KAYSERİLİ BAKANI MEHMET YAZAR TARAFINDAN ERCİYESE KAYDIRILDIGINI UNUTMADIK SAYIN BAŞKAN BAŞKALARININ UMUTLARINI ÇALMAK MARİFET DEGİLDİR BEN BİR ERZURUMLU OLARAKTA SİZİN SİZİN BU KONUDA BİR AÇIKLAMA YAPMANIZI UMAR KAYSERİYE OLAN SEVGİ

Yorumu oyla      6      4  
KARS TAN SESLENİYORUM 9 Şubat 2009 Pazartesi 10:14

ERZURUM A GÖNÜL VEREN HERKESE SESLENİYORUM ALLAH AŞKINA ETRAFINIZA BİR BAKIN HANGİ TAKIMLAR VE HANGİ İLLERLE KATEGORİZE EDİLİYORUZ?ŞUNU SÖYLÜYORUM DİYARBAKIRSPORUN MADDİ CIKMAZINI BAŞBAKAN ERZURUM UNKİNİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÜSTLENİYOR FARKINIZ YADA FARKIMIZ BU BOŞA KÜREK SALLAMAYIN. SEVMEKLE YADA %70 LE İLGİSİ YOK.

Yorumu oyla      6      4  
nevzatozeken 2 Şubat 2009 Pazartesi 19:15

sayın başkan bız ordayken erzurum 3 yıl 1 lig de oynadı 6 yıldır sızın arka bahcenız olan kulup bu halde acaba kamıl aydın orda olaydı mhp provaka yaptı demezmıydımız aptal oyunu sahneden kaktı yenıden buyuk erzurum eyıtımte ticarette palandokende yarınlar dadaşın somuruculuk hıı yemıyo dadaş kalsın

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Palandöken’de Anma Töreni
Herkes İçin Spor Federasyonu (HİSF) tarafından Erzurum'daki Palandöken ...
3 Mart Beldespor Şampiyonluk İstiyor
Erzurum Süper Amatör Küme’de şampiyonluk mücadelesi veren Aşkale 3 Mart ...
Buna da Şükür
Erzurumspor, Cemal Gürsel Stadyumunda oynadığı maçta Pazarspor ile 3-3 ...
 
Patenle Stres Atıyorlar
2008-2009 eğitim öğretim yılına verilen yarı yıl tatilinde Erzurumlu ...
Efsane Hokeyci Schneider Erzurum’da
Dünyaca ünlü efsane buz hokeyi oyuncusu ABD’li William Buzz Schneider’ı ...
Dağ Eğitim Yarışlarında Erzurum 1. Oldu
Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) tarafından Muş'ta düzenlenen 'Dağ ...
 
Veliler, Futbol'da Yarıştı
Özel Aziziye İlköğretim Okulu öğrenci velilerinin katıldığı “Veliler Arası ...
Klasman’a Kötü Başladık
Erzurumspor deplasmanda oynadığı Arsinspor maçını farklı kaybetti. Ligin ...
Cirit'e Vuruldular
Kombina Atlı Spor Kulübü tarafından düzenlenen Cirit maçını nefeslerini ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva