ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Cumhur İttifakı MHP İftarında buluştu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum’da 2 ayda 48 şirket kuruldu
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
Erzurum şirket sermayesinde 6. sırada
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
‘646 terörist etkisiz hâle getirildi’
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
'Türkiye ekonomisi en çok büyüyen ekonomi'
HABERLER>SPOR
21 Eylül 2014 Pazar - 11:44

Erzurumspor bilmecesi..!

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta Ankara Demirspor ve Silivrispor zirveyi paylaşırken, üç maçında birer yenilgi, galibiyet ve beraberlik alan, evindeki iki maçtan yalnızca bir puan toplayabilen Erzurumspor hayal kırıklığı takımı oldu.

Erzurumspor bilmecesi..!

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta Ankara Demirspor ve Silivrispor zirveyi paylaşırken, üç maçında birer yenilgi, galibiyet ve beraberlik alan, evindeki iki maçtan yalnızca bir puan toplayabilen Erzurumspor hayal kırıklığı takımı oldu. Lige şampiyonluk hedefiyle başlayan mavibeyazlı ekip, üç maçlık performansıyla taraftarlarını üzüntüye boğarken, mavi beyazlı ekip gurubun liderlik fırsatını kaçıran tek takımı durumuna geldi.
9 PUANLA LİDER OLMAK VARDI AMA..
Yenilgi ile biten Ayvalıkgücü Belediyespor ve Balçova Yaşamspor maçlarını kazanması durumunda 9 puanla liderliğe yerleşecek ve şampiyonluk hedefleyen takımlara puan farkı atacak olan Mavibeyazlı ekip hiç beklenmedik şekilde  ligin zayıf takımlarından ayvalıkgücüne 3, Balçova Yaşamspor’a 1 puan hediye ederek, şaşkınlık oluşturdu. 34 maçlık maratonun henüz başında kırılgan bir tablo sergileyen mavibeyazlı ekip ciddi bir imaj sarsıntısı geçirdi.
9 MAÇTA 16 GOL
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurup 3’üncü hafta maçlarında 16 gol kaydedildi. 5 maçı ev sahibi ekipler kazanırken, 3 maç beraberlikle sonuçlandı, bir maçta ise gülen taraf deplasman takımı oldu. Haftanın en gollü maçı 2-2 biten Bayburt-Sakaryaspor maçı olurken, gurupta deplasmanda maç kazanan tek takım olan Etimesgut Belediye Orhangazispor’a 3 gol attı.
HAFTANIN SÜRPRİZİ
3’üncü gurupta haftanın sürprizini Erzurumspor’dan bir puan alan Balçova Yaşamspor yaparken, Kayseri Şekerspor ve Vanspor yenilgi serisini sürdürdü. Erzurumspor gibi Bayburtspor da ikinci kez önde götürdüğü maçı beraberlikle sonuçlandırarak taraftarlarını üzdü.  Gurubun favori takımlarından Ankara Demirspor ve Silivrispor üç haftayı en karlı kapatan takımlar olarak gurubun zirvesini paylaştı.
7 TAKIMIN YENİLGİSİ YOK
Ankara Demirspor, Silivrispor, Beylerbeyispor, Balçova Yaşamspor, İstanbul Güngörenspor, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ve Erzin Belediyespor geride kalan üç haftada yenilgi almazken, Sakaryaspor, Bergama Belediyespor, Sandıklıspor, Kayseri Şekerspor ve Van Büyükşehir Belediyespor henüz üç puanla tanışmayan takımlar oldu.
TAKIMLARIN GOL PERFORMANSI
Son üç haftada rakip filelere en çok sayıda gol atan takım 6 golle Ankara Demirspor oldu, bu takımı beş golle Balçova Yaşamspor izledi.Gurupta henüz golü bulunmayan tek takım Van Büyükşehir Belediyespor olurken, bu ekip gurubun kalesinde en çok gol gören takımı olarak kaydedildi. Sakaryaspor ise gurupta üç maçını da beraberlikle tamamlayan takıl olarak belirlendi.
GURUP SIRALAMASI
Spor Toto 3’üncü gurupta geride bırakılan üç hafta sonunda 7 puan toplayan Ankara Demirspor ilk sırada yer alırken, bu takımı 7 puanla Silivrispor izledi.  5 puanlı takımlardan Beylerbeyispor üçüncü, Balçova  Yaşamspor dördüncü, İstanbul Güngörenspor beşinci, Kahramanmaraş Belediyespor altıncı, Erzin Belediyespor 7’inci sırayı paylaştı. 4 puanlı takımlardanz Etimesgut Belediyespor 8, Bayburt Gurup özel idare 9, Erzurumspor 10, Ayvalıkgücü Belediye 11, Anadolu Üsküdar 12, Orhangazispor ise 13’üncü sırayı aldı.

 

 
Tarihi mekanda tehlikeli oyun
 
Doğu’da Taşlıova acısı
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
futbol doktoru 22 Eylül 2014 Pazartesi 13:52

dr yazıyor arkadaşlar dr futbol doktoru kısaca ve özetle bu oyun sistemi erzurumspor a uygun değil. gol sıkıntısı çekiyorlarmış olmaz kardeşim olmaz bu sistemle değiştireceksin hoca yada kendini değiştir. yoksa puan topmakda zorlanacaksın geç olmadan bu işi bitir...

Yorumu oyla      8      4  
YANIT 22 Eylül 2014 Pazartesi 12:48

taraftar facebook sayfasında maça bir iki gün kala muhtemel 11 yapamaz hakkı yok insanlar kendi aralarında konuşabilir yorum yapar fakat sosyal medya dan bu olmaz teknik heyet i yönlendirebilirsin.... tabiii ki taraftar olumlu futbol şampiyon luk ve güzelliklere laik ama duracağı yeride bilmeli sAYGILAR

Yorumu oyla      8      4  
CEVAP 22 Eylül 2014 Pazartesi 10:19

Onlarca para harcayıp büyük bir beklenti içine sokulan taraftarın ne suçu var acaba.Taraftar kendi takımını daha üst liglerde görmek ister ki bu erzurumsporun geçmişine bakıldığında taraftarın hakkıdır.Bir galatasarayı yenen bir takımın 3.ligde yer alması ne kadar doğrudur ?Eğer adı sanı duyulmamış bir takımın taraftarı olsan haklısın mağlubiyeti hazmedememe konusunda ama bu takım geçmişi başarılarla dolu olan bir takım için doğru değil.

Yorumu oyla      8      5  
dondurun şu futbolu 21 Eylül 2014 Pazar 23:18

futbol takımlarını taraftar a bırakıp onun onların isteği doğrultusunda iş yaparsan açıkda kalırsın....türk futbolunun en büyük sıkıntısı taraftar gruplarının klüp üstündeki egemenlikleri. kendilerine yakın oyuncuyu sahada görmek isterler. ilk 11 yapmaya kalkarlar hatta idman programı bile yaparlar. cahil yöneticilerin para sahibi insanların en kolay idarecilik yaptığı alan futbol dur.... futbol u türkiyede 5 yıl durdurmak gerek dondurmak gerek mağlubiyeti hazmedemeyen toplumdan hiç bir hayır gelmez

Yorumu oyla      8      6  
denizcik 21 Eylül 2014 Pazar 22:48

erzurumspor un deniz sert i var ya forvet işte ısrarla bunu oynatıyor hoca o da hüsran

Yorumu oyla      9      4  
NE YAPSIN 21 Eylül 2014 Pazar 17:48

Taşkın hca forvet istedi fakat yönetim cebinden para çıkarıp bi zahmet forvet alamadı.Düşünün ki bir yönetim 6-7 tane forvetle görüşüyor ama hiçbiri ile anlaşamıyor bu durum nasıl oluyor insan en azından bir tanesi ile anlaşır.Aldıkları gol atamayan forvetlere güvendiler işte sonuç bu oldu eğer ki taraftarı dinleyip ve parayı bassalardı şimdi takım lider bile olabilirdi.Ama maalesef ki baştan aşağı kimsenin umrunda değil erzurumsporun nerede yer aldığı .İster 3.lig de yer alsın ister amatör de yer alsın önemli değil bazı insanlar için

Yorumu oyla      8      4  
fanatik dadaş 21 Eylül 2014 Pazar 12:05

bu takımdan acilen bu hocanın gönderılmesi lazım.Eğer butakımda durursa takıma daha büyük kayıplar yaşanacaktır.niye forvet alınmadı buda bir soru işareti,bizim memleketimizde abdüsselam gibi hoca varken biz niye dışarının adamına sıcak bakıyoruz.bunuda çözmüş değilim.

Yorumu oyla      10      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor’dan hüsran serisi…!
Sezonun ilk haftasını Ayvalıkgücü Belediyespor yenilgisi ile tamamlayan, ...
Ankara Demirspor yeni lider
3.Lig 3’üncü gurupta 3’üncü hafta maçları tamamlandı. 3 haftada 7 puan ...
Erzurumspor’un ilk 11’i belli oldu
B.B.Erzurumspor’un FBM Balçova Yaşamspor maçı kadrosu açıklandı.
 
Atlama kuleleri teknik incelemesi tamamlandı
Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, Türkiye'nin ilk ve tek kayakla atlama ...
Balçova maçını Özdamar yönetecek
Erzurumspor’un yarın seyircisiz olarak yapacağı Balçova Yaşamspor karşılaşmasını ...
'Birlikte güzel işler yapacağız'
Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tülay ile yönetim kurulu üyeleri ...
 
Satranca bilimsel yaklaşım
Erzurum’da “Türkiye’de Satrancın Gelişimi” adlı söyleşi programı Atatürk ...
Altıparmak Alman takımlarını Erzurum'a davet etti
Türk - Alman ilişkilerine değinen Vali Altıparmak, yüksek irtifa kamp ...
GHSİM’de Etkili İletişim Semineri
Erzurum Genç Girişimci İş Adamları Derneği ile KUDAKA tarafından ortaklaşa ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva