ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
HABERLER>SPOR
19 Ocak 2010 Salı - 01:53

Erzurumspor’a büyük destek

Erzurumspor’dan en fazla alacaklı durumundaki Saffet Sancaklı’nın, alacağından vazgeçtiği açıklandı.MHP Erzurum İl Başkanı Kaya, Erzurumspor’un en büyük alacaklısı durumundaki Saffet Sancaklı’nın, bu paradan vazgeçtiğini bildirdi.

Erzurumspor’a büyük destek

Erzurumspor’dan en fazla alacaklı durumundaki Saffet Sancaklı’nın, alacağından vazgeçtiği açıklandı.MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, Erzurumspor’un en büyük alacaklısı durumundaki Saffet Sancaklı’nın, bu paradan vazgeçtiğini bildirdi. Parti binasında bugün bir basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Zekai Kaya, alacaklı durumdaki Saffet Sancaklı ile görüştüklerini ve imzalanan bir protokol çerçevesinde paradan vazgeçildiğini kaydetti.
//MHP’NİN GİRİŞİMİYLE BORÇLARINDAN VAZGEÇTİ
Erzurumspor için düzenlenen; “Ortak Akıl, Ortak Karar” toplantısında, Saffet Sancaklı’nın alacaklarından vazgeçirilmesi işini kendisinin üstlendiğini hatırlatan Zekai Kaya, “Saffet Sancaklı’yı bulduk ve görüştük. Kendisiyle, alacaklarından vazgeçmesi hususunda bir protokol yaptık. Avukatlık masrafları olan 100 bin lirayı da, parti teşkilatımız üstlendi.” diye konuştu.
//MHP’DEN CİDDİ GİRİŞİM
Geçtiğimiz haftalarda Erzurumspor'un borçları konusunda yapılan istişare toplantısında MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, Saffet Sancaklı'nın alacağını halledecekleri taahhütünü vermişti. Bugün basın açıklaması yapan MHP İl Başkanı Kaya, verdikleri sözü yerine getirdiklerini söyledi. Saffet Sancaklı'nın Erzurumspor'dan ikinci alacaklı kişi olduğunu belirten Kaya, "İstişare toplantısında kulüp başkanlarının borçlarından hibe yoluyla vazgeçeceği görüşülmüştü. Bir gün sonra İstanbul'a gidip Saffet Sancaklı ile görüştük. Saffet Bey'in Erzurumspor'un açılışında Sırbistan'dan gelen iki futbolcunun bonservis ücreti olarak 420 bin dolar ödediğini gördük. O günkü Erzurumspor'un başkanı tarafından da bu söylem doğrulandı. Yoğun çalışmalarımız sonucu Saffet Sancaklı Erzurumspor'dan alacaklarının tümünden vazgeçtiğini söylemiştir. Tek mutabık kalamadığımız nokta avukatlık ücretleridir. Bu ücretin de bizim tarafımızdan ödeneceği taahütünü verdik. Saffet Bey'in Erzurumspor ile hiçbir bağı kalmamıştır." dedi.
//SANCAKLI ALACAKLARINI SİLDİ
Elde edilen bu sonuca rağmen, “Ortak Akıl, Ortak Karar” sürecinde olumlu başka bir gelişmenin de yaşanmadığına dikkati çeken Kaya, “Biz ediğimizi yaptık ve Saffet Sancaklı meselesini çözdük. Belli şartlar dahilinde protokol imzaladık. Bu protokolün devreye sokulabilmesi için de, eski kulüp başkanlarının, alacaklarından resmen vazgeçmelerini gerekiyor. Çünkü Sancaklı ile imzalanan protokolde, bu yönde bir madde bulunuyor.” ifadelerini kullandı.
//ESKİ BAŞKANLARA ÇAĞRI
Erzurumspor'a Erzurumlu eski başkanlarının ibraname vermelerini beklediklerini kaydeden Kaya, Saffet Sancaklı'nın alacağından vazgeçme işleminin resmiyet kazanması için diğer alacaklıların da hibe etmeleri gerektiğinin altını çizdi. Kaya, "Saffet Bey sözünü verdi. Diğer başkanlar vazgeçsinler, kendisinden aldığımız söz resmiyet kazanacak çünkü önce ikinci en fazla alacaklı olan Saffet Bey borcundan vazgeçerse hukuki olarak icra yoluyla alacaklı sırası eski başkanlara geliyor. Bu nedenle bu eski başkanlarımızın ibrame vermeleri, alacaklarını hibe etmeleri gerekir. Bu bizim tedbirimizdir. Yasal faizlerle 2 milyon liranın üzerinde alacağı var. Saffet bey bize; 'Ben Erzurumlu değilim ama kulübe başkanlık yapan Erzurumlular da üzerine düşeni yapmaları gerekir' dedi. Bu haksızlığı Saffet Bey'e yapmayacağız. Bugün dosyaların tümünü kapattıktan sonra havanda su döğen Erzurumlu başkanlar alacaklarından vazgeçmeyeceklerdir. Bu nedenle gerekli işlemlerin o başkanlar tarafından yapılmasını bekliyoruz. Saffet Bey'e de bu haksızlığı aracı olup yaptırmam. Taahütlerini yerine getirsinler bu işi bitirelim. Biz verdiğimiz sözün arkasındayız." diye konuştu.
//ORTAK AKIL SÜRECİNİ TAKİP
MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, “Ortak Akıl, Ortak Karar” sürecinin, üzerinden zaman geçirilmeden bir sonuca bağlanması gerektiğini kaydederek, söylemlerden vazgeçilmesi ve herkesin elini taşın altına koyarak, eyleme geçmesi çağrısında bulundu. Zekai Kaya, “Biz üzerimize düşeni yaptık ve beklemeye başladık. Süreci yakından izleyip, göreceğiz. Bundan sonra atılacak olan adımları da, işte bu çerçevede değerlendireceğiz.” dedi.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 11 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Alparslan 19 Ocak 2010 Salı 19:44

Helal olsun.. Gurur duyduk...

Yorumu oyla      6      4  
yavuz şimşek horasandan 19 Ocak 2010 Salı 17:22

ey erzurum bu sözü vede özü bir adama sahip olki erzurum büyüsün

Yorumu oyla      6      4  
MÖKKEM DADAŞ 19 Ocak 2010 Salı 16:00

başkanı tebrik ediyorum helal olsun bizde sizi hiç unutmayacagız eski futbolcu saffet beyide kutlarım katkılarından dolayı selam saygılar

Yorumu oyla      6      4  
nevzatozeken 19 Ocak 2010 Salı 15:31

tebrıkler başkan atıp tutanlar soz nedır sızden ders almalı cemıanız cekılınce pıyasdadan cakallar erzurumu bu hale soktu durmak yok gerılemeyue devam

Yorumu oyla      6      4  
GÜRKAN 19 Ocak 2010 Salı 13:18

ÖNEMLİ OLAN LAF ÜRETMEK DEĞİL İCRAAT YAPMAKTIR. SAYIN BAŞKANDA BU İCRAATI GERÇEKLEŞTİRMİŞ TEBRİK EDERİZ.

Yorumu oyla      6      4  
mehmet özay 19 Ocak 2010 Salı 12:53

bahane yok.zekai başkan sözünü tuttu.sıra kendini alkışlatanlarda.şu birbuçuk trilyon sözü veren kahramandan ne haber.

Yorumu oyla      7      4  
Erzurum Sevdalısı 19 Ocak 2010 Salı 12:09

Sn. Başkan çok teşekkürler, MHP li bir başkanada bu yakışırdı, Ancak burada vurgulanması gereken en önemli husus Sn. Başkanın Sn. Sancaklıya götürdüğü ALACAĞINI BAĞIŞLA talebine, Sn. Sancaklı'nın olumlu yanıt vermesi sonderece takdire şayandır. Erzurumlu olmadığı halde yüklü alacağını Erzurum Spora bağışlaması gerçekten bir büyüklüktür. Sn. İL Baaşkanı, lütfen diğer alacaklılarıda, alacaklı oldukları tutarlar ile birlikte yazılı ve görsel basın karşısında deklare et ve kamuoyu baskısınıda arkanıza alarak, Sn. Sancaklının hareketinden utandırılarak bağışlama çağırısı yapınız, belki utanma pazarı onlarda alacaklarından vazgeçerler ve de kamuoyuda alacaklıları ve miktarları ile mert ile namerdi öğrenmiş olacaktır, lütfen en kısa süre içinde bu toplantıyı gerçekleştir bak göreceksin sonuç olumlu ve Erzurum Spor lehine olacaktır.

Yorumu oyla      6      4  
TANER TURAN 19 Ocak 2010 Salı 11:26

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPAR.SAYIN BAŞKAN DA SÖZÜNÜN ERİ OLDUĞUNU BİRKEZ DAHA KANITLADI.RABBİM RAZI OLSUN İNŞALLAH.İŞTE GERÇEK ERZURUMLULUK BU ,GERÇEK MİLLİYETÇİLİK BU.İŞTE VATAN SEVGİSİ BU.GERİSİ KÜLLÜYEN YALAN.ŞİMDİ O TOPLANTIDA KALABALIĞI GÖRÜPTE ATIP TUTAN DİĞER ZEVATLARDA.SÖZLERİNİN ERİ OLDUKLARINI GÖSTERMEK ZORUNDALAR DA.NE BİLEM Kİ..

Yorumu oyla      6      4  
ALP ARSLAN YAPAĞI 19 Ocak 2010 Salı 10:57

Tüm içtenliğimle diyorumki bizler sözünün arkasında duran,it gibi değil ip gibi düm düz olan siyasetçileri özlemiştik TEŞEKKÜRLER MHP,TEŞEKKÜRLER ZEKAİ KAYA...

Yorumu oyla      6      4  
yanlizkurt.25 19 Ocak 2010 Salı 10:15

helal olsun sayın kaya.o salonda verilen sözünüzü tuttunuz.erzurumdan türkiye genelinde en yüksek oyu alanlar nerde merak ediyom.söz ağızdan çıkar.söz verip dansöz gibi kıvırmak hiç kimseye yakışmaz hele erzurumluya hiç yakışmaz.bence sayın zekayi kaya erzurumspora başkan olsun.en azından sözünde duran birisi.o makama yakışır.elinde imkanı olanlar bişey yapmazken iktidarın nimetlerinden faydalananlar kenara çekilmişken erzurumsporun en büyük alacaklısından kurtulmasını sağlayan sayın kaya sizi başkan olarak o koltukta görmek istiyoruz.ayrıca saffet sancaklı sanada helal olsun.hakkını helal etttt.erzurumluların yapamadığını sen yaptın.bizler utanalım.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
FISU semineri başlıyor
FISU Semineri 19-21 Ocak 2010 tarihleri arasında Erzurum’da yapılacak. ...
Palandöken'de kayak kazası
Erzurum'da düzenlenen kayak yarışmalarında hızını alamayan bayan sporcu, ...
Maratoncu Kanpei, Erzurum’a koşuyor
Dünyayı koşarak turlamayı hedefleyen 60 yaşındaki Japon ultramaratoncu ...
 
Erzurum ”Curling”le tanıştı
Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları'na ev sahipliği yapacak Erzurum'da ...
Uludağ’da doğu rüzgarı
Maddi imkansızlıklar sebebiyle güçlükle geldikleri Uludağ'da, Türkiye ...
Doğu’da Kış Oyunları heyecanı
Bitlis Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven, 28 Ocak'ta yapılacak ...
 
Atalay 2011 yatırımlarını denetledi
Başbakanlık Baş Müşaviri Uluslar arası Organizasyonlar Baş Koordinatörü ...
“Erzurum kış sporları cenneti olacak”
İHA/Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, "Kayak merkezlerimizin ...
Geri sayım başladı
A.TÜRKEZ/İHA/Erzurum'da 27 Ocak-7 Şubat 2011 tarihleri arasında yapılacak ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva