ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı
Erzurum’da 104'üncü yıl gurur ve coşkusu
Erzurum’da 104'üncü yıl gurur ve coşkusu
Uzundere 23 Nisan coşkusuyla şenlendi
Uzundere 23 Nisan coşkusuyla şenlendi
ETÜ’lülerden çocuklara 23 Nisan armağanı
ETÜ’lülerden çocuklara 23 Nisan armağanı
 Atatürk Üniversitesi’nde 23 Nisan gündemi
 Atatürk Üniversitesi’nde 23 Nisan gündemi
HABERLER>SPOR
3 Mart 2015 Salı - 13:33

Erzurumspor’a Süper Lige kadar destek

Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız, ‘B.B Erzurumspor’umuz ile ayağımızın tozu ile sponsorluk anlaşmamızı imzaladık. İnşallah bu desteğimiz B.B Erzurumspor süper lige çıkana kadar devam edecek.“ dedi

Erzurumspor’a Süper Lige kadar destek

Karayolu yolcu taşımacılığı sektörünün en büyük araç filosuna sahip; lider markası Metro Turizm, yatırımlarına hızla devam ediyor. 2015 yılında da 100 adet Temsa Safir VIP Suit otobüs yatırımı yapan Metro Turizm, araçların 15 adetlik bölümünü Ocak ayında İstanbul’da düzenlenen törenle Temsa Global’den teslim almıştı.
Metro Turizm, kalan otobüslerin 15 adetlik kısmını ise 2 Mart Pazartesi günü Erzurum Cumhuriyet Caddesi Havuzbaşı alanında yaptığı törenle Temsa Global’den teslim aldı. Tören, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız, Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl ve Türkiye’nin her bölgesinden gelen Metro Turizm iş ortaklarının katılımıyla gerçekleşti.
AYYILDIZ’IN KONUŞMASI
Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız, törende şunları söyledi: “2014 yılında yapmış olduğumuz finansal atılımlarla hedeflerimize ulaşarak sektörümüzdeki liderliğimizi korumayı başardık. 2015 yılında da sağlam finansal yapımız ve kurumsal yönetim anlayışımızdan aldığımız güçle sektördeki açık ara liderliğimizi pekiştirecek atılımlar gerçekleştirmenin bir kez daha gururunu yaşıyoruz. Müşteri odaklı hizmet anlayışımız sayesinde yatırımlarımızı sürdürmeyi ve organizasyon yapımızı daha da güçlendirmeyi planlıyoruz.. Metro Turizm’i sektördeki diğer firmalardan ayrıcalıklı ve güçlü kılan en önemli özelliği genç araç filosuna sahip olmasıdır. Bu yıl da yapmış olduğumuz 100 adet Temsa Safir VIP Suit otobüs alımıyla araç filomuzu büyüterek daha genç bir filoyla kaliteli bir hizmet sunuyoruz. Metro Turizm ailesi olarak bu yılı “Kalite Yılı“ olarak belirlemiş bulunmaktayız. Şirketimiz, yüksek kalite standartları ışığında, Türkiye’nin dört bir yanına Metro Turizm kalitesini taşımış ve taşımaya da devam edecektir. Doğu Anadolu’nun en önemli üssü olarak gördüğümüz Erzurum’da; “Yeni Türkiye, Yeni Erzurum, Yeni Metro ” sloganıyla Metro Turizm olarak amiral gemisi karayolu taşımacılığı başta olmak üzere turizm (Metro Travel) ve kargo (Metro Kargo) faaliyet alanlarımız ile Erzurum halkının hizmetinde olmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda Türkiye’nin dört bir yanına Erzurum merkez kalkışlı 2+1 Suit araçlarımız ve kaliteli hizmet anlayışımız ile seferlerimiz başlıyor. Erzurum’da yaptığımız ticari yatırımlar dışında, kent içinde sosyal sorumluluk projelerine ve spora destek olmaya da devam edeceğiz. Bu anlamda B.B Erzurumspor’umuz ile ayağımızın tozu ile sponsorluk anlaşmamızı imzaladık. İnşallah bu desteğimiz B.B Erzurumspor süper lige çıkana kadar devam edecek.“
SEKMEN’İN AÇIKLAMASI
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Metro Turizm’in Erzurum’da ki yeni yapılanmasından oldukça mutlu olduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı; “Karayolu yolcu taşımacılığı sektörün lider firması Metro Turizm’in, Erzurum halkına yakışır araçlarla, kaliteli hizmeti vereceğine hiç şüphemiz yok. Metro Turizm’in Erzurum halkının kullanımına sunduğu yeni araçların hepimize hayırlı olmasını diliyorum.”
 

 
AFAD öğrencileri eğitti
 
Kaymakam Zengin, kariyer sürecini paylaştı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
TEŞEKKÜRLER 3 Mart 2015 Salı 14:41

Helal olsun adamlara kim destek veriyorsa teşekkürler.Bu takıma bir samsunlu destek veriyorsa Erzurumlu zenginlerin de ellerini ceplerine atıp desteklemeleri gerekir.Bir çok Erzurumlu zengin var ama ne ses var ne soluk var.Esas destek gelecek yıl olacak.Ayrıca gelecek yıl için şöyle denildi;tüm deplasman maçlarındaki takımın transferleri, biletlerden komisyon ve Erzurumspor passenger kartı ile kulübe ciddi katkılar sağlayacak bir sponsorluk anlaşmasını önümüzdeki yıl hayatiyete geçireceğiz.Bir de bir başka şirkette erzuruma yolcu taşımacığı yapacak.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi başlıyor
Erzurum’da “Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi” ile genç nesillere spor kültürü aşılanıyor.
Ellerinize kına yakın…!
Erzurumspor’un taraftarı arasına sızan bir gurup kendini bilmez ve ahlaki ...
Erzurumspor 3 puan için oynayacak
RECEP DAĞ-Gurupta 32 puanla 9’uncu sırada yer alan, Ankara Demirspor yenilgisi ...
 
Bu kez yenildiler…!
Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu tarafından düzenlenen Büyük Erkekler Birinci ...
Bayburt,’ta 3 puan sevinci
Bayburt Grup Özel İdare Spor Genç Osman Stadyumunda Etimesgut Belediye ...
Kayseri Şeker ümidini sürdürdü
Spor Toto 3. Lig 3. Grup 23. hafta maçında Erzin Belediyespor, kendi sahasında ...
 
Orhangazispor deplasmanda güldü
Spor Toto 3. Lig 3. Grup 23. hafta maçında Orhangazispor, deplasmanda ...
Şeytanın bacağını kırdık..!
RECEP DAĞ-Erzurumspor 12’inci iç saha maçını zor da olsa kazanarak puanını ...
Van yenildi, Sakarya bir sıra indi
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 23’üncü hafta karşılaşmalarında 21 ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva