ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
Kaçakçılara darbe
Kaçakçılara darbe
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Jandarmadan terör operasyonu
Jandarmadan terör operasyonu
HABERLER>SPOR
24 Mayıs 2017 Çarşamba - 02:14

Erzurumspor’a 31.4, Amed’e 18 bin TL ceza..!

PFDK, Diyarbakır’da oynanan ve seyircinin sahaya indiği, Erzurumspor başkan ve teknik direktör ve futbolcularının saldırıya uğradığı maç sebebiyle Amed’e sadece 18 bin TL para ve 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Erzurumspor’a 31.4, Amed’e 18 bin TL ceza..!

Erzurumspor’a ilde oynanan Amed maçındaki olaylar sebebiyle  31.4 bin TL para ve 1 maç seyircisiz oynama cezası veren PFDK, Diyarbakır’da oynanan ve seyircinin sahaya indiği, Erzurumspor başkan ve teknik direktör ve futbolcularının saldırıya uğradığı maç sebebiyle Amed’e sadece 18 bin TL para ve 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Deniz Naki ve Başkan Nurullah Edemen ise ceza almadı.

AMED’İN CEZASI AÇIKLANDI

PFDK,  Amed Sportif Faaliyetler Kulübünün, Seyrantepe Spor Kompleksinde oynanan Amed Sportif Faaliyetler -B.Ş. Bld. Erzurumspor Spor Toto 2. Lig Play Off müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama ve 3.000.-TL para, aynı müsabakada Amed Sportif Faaliyetler Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000.-TL para, müsabakada Amed Sportif Faaliyetler Kulübü sporcusu Okan Dernek'in, rakip takım teknik sorumlusuna yönelik saldırısı nedeniyle takdiren 3 resmi müsabakadan men ve 1.800.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.

GÜMÜŞHANESPOR DA CEZA ALDI

PFDK Gümüşhanespor Kulübünün, Gümüşhanespor - Kastamonuspor 1966 Spor Toto 2. Lig Play Off müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 4. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 12.000.TL para,

müsabakada Gümüşhanespor Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasını kararlaştırdı.

Maçın bitiş düdüğünün çalınmasıyla birlikte saha karıştı. .Deniz Naki Kemal Kılıç'a saldırdı.Sahaya giren bir grup taraftar, Erzurum Büyükşehir Belediyespor futbolcu ve teknik heyetine saldırdı. Polis, taraftarları güçlükle sakinleştirdi

 AMED YİNE ÇİRKİNLİK YAŞATMIŞTI..!

Amed Sportif Faaliyetler ile Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor arasında oynanan Play-off yarı final maçında olaylar çıkmış, 1-1 biten müsabakanın ardından Amedsporlu futbolcularla, Erzurumspor Teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç arasında kavga yaşanmıştı. İki takım futbolcuları ve taraftarların da karıştığı olaylarda polis, biber gazı ve plastik mermi kullanırken, 3 kişi hafif yaralanmıştı.

Maçın son düdüğünün ardından saha bir anda karışmış, maç içerisinde Erzurumspor teknik direktörü ile tartışan Amedsporlu Deniz Naki, maçın ardından teknik direktör Kılıç’la kavga etmişti.  Amedspor futbolcularının da kavgaya karışmasının ardından olaylar tribünlere sıçramış, koltukları söküp sahaya atan taraftarlar, sahaya girmek istemiş, sahaya giren bir grup taraftar, Erzurum Büyükşehir Belediyespor futbolcu ve teknik heyetine saldırmıştı.

Maş sonrasında saldırıya uğrayan Erzurumspor Başkanı Ali Demirhan, Başkan polis eşliğinde soyunma odasına götürülmtü.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Başkanı Ali Demirhan ile Amedspor Başkanı Nurullah Edemen arasında, maçın bitiminin ardından gerginlik yaşanmış, gerginliği maça gelen Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy engellerken, Erzurum Büyükşehir Belediyespor Başkanı Demirhan, polislerin kontrolünde soyunma odasına götürülmüştü..

Olayların çıkması üzerine destek ekip olarak özel harekat polisleri sahaya çağrılmış,  tribünlerde bulunan bazı taraftarların taşkınlık çıkarmaya devam etmesi üzerine güvenlik güçleri, biber gazı ve plastik mermi kullanarak, taraftarları dağıtmıştı.. Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor futbolcu ve yöneticileri, güvenlik güçlerinin arasında, polislerin koruduğu soyunma odasına götürülmüş, çıkan olaylarda yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırılmıştı.

 

 
Erzurum 2 sıra atladı
 
Bölgesel gelişmişlik farkına bilimsel yaklaşım
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
dadaş 24 Mayıs 2017 Çarşamba 08:40

pfdk neden verdiğin cezalar adil değil amed maçında dıyarbakırda çıkan olayları izlemedin mi Erzurum spor a 1 maç ceza veriyorsan amed e 3 maç ceza vermen gerekiyordu neden vermedin kimlerden korkuyorsunda 1 maç ceza ile olayı kapattın

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gündem tek: Erzurumspor
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, 19 Mayıs ...
Kardeş şehirler İstanbul'da buluşuyor
TFF 1. Lige yükselme Play-off final maçında 24 Mayıs Çarşamba günü Erzurumspor’la ...
Erzurumspor’da Final mesaisi
MURAT ÖZDEMİR-Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Final maçına Yüksek İrtifa ...
 
Ersel: 'İnandık, başaracağız'
MURAT ÖZDEMİR-Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un Amed maçında adını finale ...
Erzurumspor-Gümüşhanespor maçı A Spor’da
Erzurumspor-Gümüşhanespor play off final maçı A Spor’dan naklen yayınlanacak.
Şampiyon Curlingciler ödüllendirildi
Curling Federasyonu tarafından düzenlenen, Erzurum Gençlik Hizmetleri ...
 
Erzurumspor-Gümüşhane maçını Özkahya yönetecek
Erzurumspor’un Gümüşhanespor ile yapacağı play off final maçının hakemleri açıklandı.
Zorlu yarışı Arslan kazandı
Dünyadaki en zorlu koşu yarışlardan biri olarak bilinen Red Bull 400, ...
Amed PFDK'ya sevk edildi
Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği Amed’i ve bu takım futbolcusu ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva