ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
Kaçakçılara darbe
Kaçakçılara darbe
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Jandarmadan terör operasyonu
Jandarmadan terör operasyonu
HABERLER>SPOR
2 Aralık 2015 Çarşamba - 01:01

Erzurumspor Taraftarı bu sezonu unutmayacak

RECEP DAĞ-14’üncü haftadan bu yana maç kazanamayan, Silivrispor yenilgisi ardından Maltepespor beraberliği ve daha sonra Altay mağlubiyeti ile duraklama dönemi yaşayan Erzurumspor, zirve için yarışan rakiplerini sevindirirken taraftarlarını üzdü.

Erzurumspor Taraftarı bu sezonu unutmayacak

14’üncü haftadan bu yana maç kazanamayan, Silivrispor yenilgisi ardından Maltepespor beraberliği ve daha sonra Altay mağlubiyeti ile duraklama dönemi yaşayan Erzurumspor, zirve için yarışan rakiplerini sevindirirken taraftarlarını üzdü. Şampiyonluğa aşırı motivasyondan kaynaklanan süreç, mavi beyazlı ekibe bu sezon en kötü 3 maçlık periyodu yaşattı.

ALTI MAÇTA 7 GOL YEDİLER

Son altı maçına kadar kalesinde 5 gol gören ve rakip filelere 18 gol atan Erzurumspor, son altı maçında kalesinde 7 gol gördü ve 10 gol attı. Maç başına attığı gol ortalaması 1.75 olan mavi beyazlı ekibin, maç başına kalesinde gördüğü gol ortalaması ise 0.75’e çıktı. Rakip filelere toplam 28 gol gönderen Erzurumspor forvetleri gollerin 12’sini ilk, 16’sını ise ikinci yarıda kaydetti.

DOĞA İŞERİ İSTİKRAR ABİDESİ

Mavi beyazlı ekipte 16 maçın en istikrarlı futbolcusu Doğa İşeri oldu. En fazla sayıda maça çıkan ve en fazla süre alan Doğa İşeri geçilen sezonda olduğu gibi bu sezonda da taraftarın gözdesi oldu. Erzurumspor’da Arif Güner ve Muammer Altay en az forma şansı bulan futbolcular olurken, büyük ümitlerle transfer edilen Serdar Deniz henüz beklenen performansı sergileyemedi.

EN FAZLA MAÇA ÇIKAN FUTBOLCULAR

Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci gurupta 16 maça çıkan Erzurumspor’da en fazla forma şansı bulan  6 futbolcu 16 maç ile Doğa işeri, Emre Hasan Balcı, Ahmet altın, Ferit Erişçi, Erhan Çelenk ve kaptan Mehmet Albayrak oldu. Takımın bankoları haline gelen 6 futbolcunun formu, Erzurumspor’un bu sezonki performansında etkili oldu.

MUAMMER ALTAY VE ARİF GÜNER 1 MAÇTA KALDI

Erzurumspor kadrosunda bulunan futbolculardan Doğan Can Otman, Fatih Gül 15 maç, Hüsnü Zeybekoğlu 13 maç, Savaş Tağa ve Oltan Karakullukçu 12 maç, Cebrail Serçek 10 maç, Hüseyin Cihan Avcu 9 maç, Osman Berkay Özçelik ve Halil Uysal  8 maç, Murat Paluli ve İbrahim Demirer 7 maç, Serdar Deniz 6 maç, Mehmet Yeniler 3 maç, Arif Güner, İlker Günay ve Muammer Altay 1 maçta forma giydi.

ERZURUM GAZETESİ SPOR SERVİSİ İSTATİSTİKLERİ

ERZURUM Gazetesi Spor Servisi istatistiklerine göre Erzurumspor’da 16 maçta en fazla süre alan futbolcu 1440 dakikayla Doğa İşeri oldu. Bu futbolcuyu bin 436 dakika ile Emre Hasan Balcı, bin 426 dakika ile Ahmet Altın, bin 328 dakika ile Erhan Çelenk, bin 310 dakikayla Mehmet Albayrak, bin 303 dakikayla Ferit Erişçi izledi.

FUTBOLCULARIN ALDIĞI SÜRELER

Mavi beyazlı ekipte Doğan Can Otman bin 274, Fatih Gül 936, Cebrail Serçek 839, Savaş Tağa 649, Osman Berkay Özçelik 666, Hüsnü Zeybekoğlu 634, Murat Paluli 630, İbrahim Demirer 564, Halil uysal 304, Serdar Deniz 269, Hüseyin Cihan Avcu 250, Osman Karakullukçu ve Mehmet Yeniler 232, Arif Güner 90, İlker Günay 16, Muammer Atalay ise 12 dakika forma giyme şansı yakaladı.

9 FUTBOLCUDAN 28 GOL

16 maçlık periyotta 28 gol atan ve kalesinde 12 gol gören Erzurumspor’un golcü ayakları 12 gol ile Mehmet Albayrak, 8 gol ile Erhan Çelenk, 2 golle Hüsnü Zeybekoğlu, Savaş Tağa, Ferit Erişçi, birer golle Doğan Can Otman ve Emre Hasan Balcı oldu. Golcü Oltan Karakkullukçu ve Serdar Deniz ise henüz gol siftahı yapmadı.

MEHMET ALBAYRAK FARKI

Erzurumspor’un golcüsü ve gol krallığı yarışmasında Spor toto 3’üncü lig sıralamasında ikinci sırada bulunan Mehmet Albayrak, Yeşil Bursa, Kozan Belediyespor, Cizrespor, Gölbaşı Belediyespor, Erzin Belediyespor, Düzcespor(3), Kırıkhanspor, Düzyurtspor, Arsinspor ve Maltepespor maçlarında gol atma başarısı gösterdi..  Mehmet Albayrak, gollerinin  3’ünü penaltıdan kaydederken,  3 golünü kafa, 6 golünü ise ayakla attı.

ERHAN ÇELENK TAKIMIN STARLARINDAN

Erzurumspor’un diğer bir golcüsü olan, mavibeyazlı ekibin kazandığı maçlarda yüksek performansı ile övgü toplayan Erhan Çelenk, Zonguldak Kömürspor, Erzin Belediyespor, Düzcespor, Düzyurt Spor, Arsinspor, Maltepespor ve Altay(2) maçlarında gol kaydetti. Erhan Çelenk gollerinin  ikisini kafa, 6’sını ise ayakla attı.

8 GOLÜ 5 FUTBOLCU KAYDETTİ

Erzurumspor’un diğer 8 golü 5 futbolcudan geldi. Hüsnü Zeybekoğlu Nilüferspor ve Gölbaşı Belediyespor, Savaş Tağa Nilüferspor ve Düzyurtspor, Ferit erişçi Erzin Belediyespor ve Kızılcabölükspor, Doğan Can Otman Gölbaşı Belediyespor, emre Hasan Balcı ise Cizrespor maçında golün adı oldu.  Emre Hasan Balcı’nın Cizre maçında kafayla attığı golün dışındaki 7 gol ayakla kaydedildi.

GOL İSTATİSTİKLERİ

ERZURUM Gazetesi Spor Servisi Lig istatistiklerine göre, Erzurumspor’un kaydettiği gollerin 12’si ilk, 16’sı ikinci yarıda atıldı. Atılan gollerin devre oranı ilk yarı ölçeğinde yüzde 42, ikinci yarı bazında yüzde 58 oldu. Ayakla atılan gol sayısı 19, penaltıyla kaydedilen gol adedi 3, kafayla atılan gol sayısı ise 6 olarak belirlendi.

16 MAÇTA 12 GOL

Erzurumspor’un 16 maçında kalesinde gördüğü gollerin 6’sı ilk, diğer altısı ise ikinci yarıda geldi. Mavibeyazlı ekip kalesine atılan gollerin  8’i ayak, 2’si kafayla kaydedilirken, mavibeyazlı ekip aleyhine kullanılan penaltı sayısı 2 olarak belirlendi. Erzurumspor kalesinden çıkarılan en erken gol 14’üncü dakikada Altay maçında, en geç yenilen gol ise 90 artı üçte Cizrespor maçında geldi.

SARI KART DAĞILIMI

Erzurumsporlu futbolcular 16 maçta  34 sarı, bir de kırmızı kart gördü. En çok sarı kart gören futbolcular 3 sarı kart ile Ahmet Altın, Doğa İşeri, Doğancan Otman, Hüsnü Zeybekoğlu, Emre Hasan Balcı olarak kaydedildi. Düzyur, Silivri ve Altay maçlarında sarı kart gören kaleci Ahmet Altın bu hafta Tire 1922 Spor maçında forma giyemeyecek.

KART SINIRINDAKİLER

Mavibeyazlı ekipte Ferit Erişçi, Erhan Çelenk, Serdar Deniz, Murat Paluli ve Savaş Tağa 2 kartla sarı kart sınırında olan  6 futbolcu durumunda. Ekipte bir maçta kart gören diğer futbolcular ise Cebrail Serçek, Osman Berkay özçelik, Fatih Gül, Hüseyin Cihan Avcu, Mehmet Yeniler, İbrahim Demirer ve Oltan Karakullukçu.

 

MAÇLAR

Erzurumspor  1-1  Yeşil Bursa A.Ş.

Kozan Bld.Spor  0-1  Erzurumspor

Erzurumspor  2-2  Cizre Spor

Tekirdağspor  0-0  Erzurumspor

Erzurumspor  1-1  Zonguldak Kömürspor

Gölbaşıspor A.Ş.  0-3  Erzurumspor

Erzurumspor  3-0  Erzin Belediyespor 

Düzcespor  0-4  Erzurumspor 

Kırıkhanspor  0-1  Erzurumspor

Erzurumspor  2-1  Bursa Nilüferspor A.Ş.

Erzurumspor  1-1  Kızılcabölükspor

Birlik Nakliyat Düzyurtspor  0-3  Erzurumspor

 Erzurumspor  2-0  Arsinspor

 Silivrispor  1-0  Erzurumspor

Erzurumspor  2-2  Maltepespor

Altay  3-2  Erzurumspor

 
‘Bu işin müsebbibi pkk'dır’
 
‘Dadaşlar yine ders verdi…’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir Doğu Gurubu’nun lideri
10 takımın 3 hafta boyunca sürdürdüğü mücadele sonunda, Batı Grubu'nu ...
Üniversiteler Erzurum’da yarışıyor
Erzurum Teknik Üniversitesi(ETÜ) ev sahipliğinde yapılan Üniversiteler ...
Başarılı boksörlere ödüllü destek
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, kendisini ...
 
Dikkatler Erzurum’da toplanacak
RECEP DAĞ-Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Gurupta bu hafta tüm dikkatler Erzurum’da toplanacak.
İşte Rakamlarla 1’inci Gurup en’leri
RECEP DAĞ-Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Gurupta Erzurumspor en çok gol atan ...
Rakiplerine minderi dar ettiler
Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nün güreşçileri, Süper Lig 6. ...
 
Durmuş Altay maçını değerlendirdi
Spor Toto 3 Lig 1. Grupta Altayspor karşısında 2-0’lık üstünlüğü koruyamayan ...
Aziziye Gençlik Spor 3’üncü oldu
Antrenör Vedat Küçükoğlu nezaretinde, Çorum’da yapılan Masa Tenisi Grup ...
Cirit coşkusu engel tanımıyor
Şıh Köyü’nde gerçekleştirilen cirit gösterisi, kar yağışı altında cirit ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva