ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da 'Narkoçelik-14' operasyonu
Erzurum’da 'Narkoçelik-14' operasyonu
Aranan 2 hükümlü yakalandı
Aranan 2 hükümlü yakalandı
Kaymakam Taşkın muhtarları dinledi
Kaymakam Taşkın muhtarları dinledi
Short Track Türkiye şampiyonası başladı
Short Track Türkiye şampiyonası başladı
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
HABERLER>SPOR
27 Ağustos 2020 Perşembe - 05:06

Erzurumspor Lige Ankaragücü maçıyla başlayacak

Süper Lig 2020-2021 sezonu fikstürü belli oldu. Erzurumspor Süper ligin ilk haftasında deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak. Mavibeyazlı ekip sezonun ilk yarısında son maçını evinde Alanyaspor ile oynayacak.

Erzurumspor Lige Ankaragücü maçıyla başlayacak

Süper Lig 2020-2021 sezonu fikstürü belli oldu. Erzurumspor Süper ligin ilk haftasında deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak. Mavibeyazlı ekip sezonun ilk yarısında son maçını evinde Alanyaspor ile oynayacak. Dengeli bir fikstürü olan Erzurumspor, ilk yarıda 10 maçını içerde oynarken, 10 maçta deplasmana gidecek.

ŞAMPİYON EKİPLERLE MAÇ TAKVİMİ

Erzurumspor ligin 6’ıncı haftasında Galatasaray, 9’uncu haftasında Trabzonspor, 13’üncü haftasında Beşiktaş, 17’inci haftasında Başakşehir ve 18’inci haftasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Ekip şampiyonluk yaşayan 5 ekip bazında ilk yarıda Galatasaray ve Fenerbahçe ile Erzurum’da, Trabzonspor, Beşiktaş ve Başakşehir ile deplasmanda puan mücadelesi verecek.

ERZURUMSPOR’UN DEPLASMAN MAÇLARI

Erzurumspor 2020-2021 sezonunun ilk haftasında Ankaragücü, Kayserispor, Hatayspor, Karagümrük, Trabzonspor, Konyaspor, Beşiktaş, Yeni Malatyaspor, Başakşehir ve Kasımpaşa karşılaşmalarını deplasmanda oynayacak. Ekip sezonun ilk yarısında Galatasaray ve Fenerbahçe’yi evinde ağırlarken, Trabzonspor, Beşiktaş ve Başakşehir maçları için deplasmana gidecek.

14, 17, 20, 23, 28, 33, 36, 38 VE 41. HAFTA MAÇLARI HAFTA İÇİ OYNANACAK

Süper Lig 2020-2021 sezonu fikstürü çekildi. 11 Eylül’de başlayacak olan ligde ilk yarı 24 Ocak’ta sona erecek, ikinci yarı 5 gün sonra 29 Ocak’ta başlayacak ve lig 16 Mayıs’ta sona erecek. 42 hafta oynanacak olan sezonda 14, 17, 20, 23, 28, 33, 36, 38 ve 41. hafta maçları hafta içinde oynanacak.

Süper Lig fikstürü çekildi. 2020-2021 sezonu fikstür çekimi, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşti. Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri ve 21 takımın temsilcileri, kura çekiminde hazır bulundu. Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig kulüplerinden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Akıncıoğlu fikstür kura çekiminden önce yaptığı açıklamada fikstür çekiminin hayırlı olmasını dileyerek, “Yeni sezonda maçlarımızın sağlık kurulumuzun belirlediği tedbirlerle insan sağlığından ödün vermeden oynayacağız. Ekim ayında stat kapasitelerinin yüzde 30’u oranında taraftar alınmasına karar verdik. Sağlık Kurulu’nun Fikstürünü çekeceğimiz süper lig her geçen gün dünyada daha fazla ilgi görüyor. Futbol güzel oyun hepimizin görevi bu oyuna değer katmak. Hepimizin bu sorumlulukla hareket edeceğine inanıyorum. Yapısal sorunları çözmek için çaba gösteriyoruz. Yeni sezonda futbolun birleştirici gücünün, fair-play ve dostluğun daha ön planda olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

11 Eylül’de başlayacak olan Süper Lig, 16 Mayıs’ta tamamlanacak. Ligde devre arası olmayacak. İlk yarı 24 Ocak’ta sona ererken, ikinci yarı 29 gün sonra başlayacak. 42 hafta oynanacak olan sezonda takvim sıkıştırılacak ve 14, 17, 20, 23, 28, 33, 36, 38 ve 41. hafta maçları, hafta içinde oynanacak. Ligde 33. ve 38. hafta karşılaşmaları, Avrupa Kupaları maçlarının oynanacağı haftalara denk geldiği için, bu periyotta Avrupa’da yoluna devam takım ya da takımlar olması halinde, bu ekiplerin lig karşılaşmaları ileri bir tarihe ertelenecek.

LİGLERİN SEZON PLANLAMASI

Türkiye Futbol Federasyonu, 2020-2021 sezonu için Süper Lig, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig sezon planlamalarını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yaptığı açıklamaya göre Süper Lig 11 Eylül'de başlayacak. İlk yarı 24 Ocak'ta sona erip, ikinci yarı 29 Ocak'ta başlayacak. Lig, 16 Mayıs'ta sona erecek. Ligdeki 9 hafta, hafta içi oynanacak olan maçlarla geçilecek. Yapılan planlamalar şu şekilde:

Süper Lig: 11 Eylül 2020 tarihinde oynanacak maçlarla başlayacak. İlk yarı 24 Ocak 2021'de sona ererken, ikinci yarı 29 Ocak 2021 tarihinde oynanacak maçlar ile başlayacak. 16 Mayıs 2021 tarihinde sona erecek Süper Lig'de 14, 17, 20, 23, 28, 33, 36, 38 ve 41. hafta maçları hafta içi oynanacak. 33 ve 38. haftalar, Avrupa Kupası maçları takvimine denk geldiği için, Avrupa Kupaları'nda yoluna devam eden takım olması halinde, ilgili takım ya da takımların karşılaşmaları ileri bir tarihe ertelenecek.

TFF 1. Lig: 11 Eylül 2020 tarihinde oynanacak maçlar ile başlarken, sezon 8 Mayıs 2021 tarihinde tamamlanacak. TFF 1. Ligde 6, 13, 23 ve 30. hafta maçları hafta içi oynanacak.

TFF 2. Lig: 19 Eylül 2020 tarihinde başlarken, 8 Mayıs 2021 tarihinde sona erecek. Ligde 5, 10, 15, 24, 29 ve 34. hafta maçları hafta içi oynanacak.

TFF 3. Lig: ise 19 Eylül 2020 tarihinde oynanacak maçlar ile başlayacak ve normal sezon 1 Mayıs 2021 tarihinde sona erecek. TFF 3. Lig'de 17 takımlı gruplarda 6, 10, 23 ve 27. hafta maçları hafta içi oynanacak.

TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de normal sezon sonrasında oynanacak Play-Off maçlarına ilişkin tarihler ise daha sonra ilan edilecek.

 

İLK HAFTA MAÇ PROGRAMI

Süper Lig 2020-2021 sezonu fikstürü belli oldu. 11 Eylül'de başlayacak olan ligin ilk yarısı 24 Ocak'ta tamamlanacak. İkinci yarı 29 Ocak'ta başlayıp, lig de 16 Mayıs'ta son bulacak.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun Riva'da bulunan merkezinde çekilen fikstüre göre Süper Ligde ilk hafta maç programı şöyle:
MKE Ankaragücü-BB Erzurumspor
DG Sivasspor-A.Alanyaspor
Kayserispor-Kasımpaşa
Çaykur Rizespor-Fenerbahçe
Hatayspor-M.Başakşehir
Galatasaray-Gaziantep FK
Karagümrük-Yeni Malatyaspor
Göztepe-Denizlispor
Trabzonspor-Beşiktaş
Antalyaspor-Gençlerbirliği

 

ERZURUMSPOR İLK YARI FİKSTÜRÜ

MKE Ankaragücü-BB Erzurumspor

BB Erzurumspor-DG Sivasspor
Kayserispor-BB Erzurumspor

BB Erzurumspor-Çaykur Rizespor

Hatayspor-BB Erzurumspor
BB Erzurumspor-Galatasaray
Karagümrük-BB Erzurumspor

BB Erzurumspor-Göztepe
Trabzonspor-BB Erzurumspor

BB Erzurumspor-Antalyaspor
Konyaspor-BB Erzurumspor

BB Erzurumspor-Gençlerbirliği

Beşiktaş-BB Erzurumspor
BB Erzurumspor-Denizlispor

Yeni Malatyaspor-BB Erzurumspor

BB Erzurumspor-Gaziantep FK

M.Başakşehir-BB Erzurumspor

BB Erzurumspor-Fenerbahçe

Kasımpaşa-BB Erzurumspor

BB Erzurumspor-A.Alanyaspor



 

 
Erzurumspor 21’’inci haftayı bay geçecek
 
Karaman ve Selçuk Temsilciler Kurulunda
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumspor 21’’inci haftayı bay geçecek
Süper Lig 2020-2021 sezonu fikstürü çekildi. Ligde bu sezon 21 takım olması ...
“Biz talep edilen bir ülkeyiz”
Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Erzincan’da Formula 1 ile ilgili açıklamada ...
Erzurumspor’da 2’inci şok!
BB Erzurumspor, yeni transfer Mina'nın ardından bir futbolcusunun daha ...
 
Arturo Mina'nın koronavirüs testi pozitif çıktı
BB Erzurumspor'un yeni transferİ Arturo Mina'nın koronavirüs test sonucu pozitif çıktı.
Doğu’da Tenis şöleni
6 gün devam eden organizasyona; Ağrı, Ardahan, Bingöl, Bitlis, Elazığ, ...
Malazgirt Zaferi anısına cirit şöleni
Bitlis'in Ahlat ilçesinde, Malazgirt Zaferi'nin 949. yıldönümü kutlamaları ...
 
Erzurumspor 2 hazırlık maçı yapacak
Süper Lig'in yeni takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un 2020-2021 ...
Palandöken’de Zipline mevsimi
Türkiye'nin en önemli kayak merkezlerinden olan Palandöken, dünyanın tek ...
Kasapoğlu: Sporda hedeflerimiz hep daha ilerisi için
Bakan Kasapoğlu, ‘Sporda hedeflerimiz hep daha ilerisi için. Hem bunu ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva