ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
19 terörist etkisiz hale getirildi
19 terörist etkisiz hale getirildi
Aras coştu
Aras coştu
Erzurum Tarih Derneği genel kurulunu tamamladı
Erzurum Tarih Derneği genel kurulunu tamamladı
Dezenformasyon Bülteni yayımlandı
Dezenformasyon Bülteni yayımlandı
'Kalkınma Yolu' mutabakat zaptı imzalandı
'Kalkınma Yolu' mutabakat zaptı imzalandı
HABERLER>SPOR
11 Eylül 2016 Pazar - 01:59

Erzurumspor Karagümrük'e takıldı

RECEP DAĞ-Sezona Amedspor yenilgisiyle başlayan Erzurumspor, İstanbul deplasmanından bir puanla döndü.

Erzurumspor Karagümrük e takıldı

Sezona Amedspor yenilgisiyle başlayan Erzurumspor, İstanbul deplasmanından bir puanla döndü. Karagümrük Vefa stadında üç bini aşkın gurbetçi taraftarın desteğini alan Erzurumspor, oyuna ağırlık koymasına rağmen beklediği galibiyete ulaşamadı. İstanbul’a 12’inci sırada giden Erzurumspor 2’inci haftayı da bir puanla ve 12’inci sırada tamamladı.

İDEAL KADRO ARAYIŞI

Erzurumspor galibiyete ulaşamamasına rağmen, sahada sergilediği oyun disiplini ve ekip görüntüsüyle ümit verdi. Ramazan Evren, Fırat Arıkan, Sinan Morgil, Uğur Utlu gibi 4 yeni transferin yer aldığı ilk 11 ideal kadro görüntüsü verdi. Kaptan Mehmet Albayrak geçen sezonki performansını aratmayacak bir efor sarfederek, taraftardan alkış aldı.

TARAFTAR ÜMİDİNİ KORUYOR

İstanbul’a üç puan hedefiyle giden, ancak hedefine ulaşamayan Erzurumspor, galibiyet hasretini üçüncü haftaya aktardı. Gelecek hafta sahasında gurupta ikinci sırayı alan Konya Anadolu Selçukspor’u ağırlayacak olan mavibeyazlı ekip, bir puanla ayrıldığı maçta, ortaya koyduğu performansla 1’İnci Lige yükselecek takımlar arasında olduğunu vurguladı.

MAÇIN GALİBİ TARAFTARDI

Golsüz sonuçlanan Karagümrük maçına damga vuran taraf, 90 dakika boyunca susmayan ve takımını destekleyen dadaşlardı. İstanbul’dan olduğu gibi, Bursa, Sakarya ve Kocaeli’nden gelen mavibeyazlı takımın moral gücü taraftarlar, maç bitiminde de takımlarını alkışlayarak moral verdiler.

KARAGÜMRÜK’ÜN İLK 11’İ

Ev sahibi Fatih Karagümrük maça, Muhammed Birkan Tetik, Hüseyin Öztürk, Serhat Keskinsoy, Erdinç Çepoğlu, Halil Uysal, Mert Somay, Muhammed Akarslan, Burak Göksel, Eren Taşkın, Okan Dernek, Mehmet Fırat Demir 11’i ile başladı.  Kadroda Erzurumspor’un eski futbolcusu Halil Uysal da yer aldı. Taylan Arman, Erdal Alıcı, Yavuzhan Keleşoğlu, Gökcan Gelmen, Ömercan Öndaş, Emirhan Çolak, Denis Taşkesen ise yedek kadroya girdi. 

 NOBRE YEDEK, MEHMET ALBAYRAK İLK 11’DE

Erzurumspor’da kaleci Ahmet Altın ilk kez yedek kalırken, Mehmet Albayrak ilk 11’de yer buldu. Mavibeyazlı ekip maça Ramazan Evren Üstündağ, Fırat Arıkan, Doğan Can Otman, Engin Baytar, Mehmet Albayrak, Fatih Gül, Fahri Tatan, Sinan Morgil, Ferit Erişçi, Erhan Çelenk, Uğur Utlu 11’i ile çıktı. Ahmet Altın, Hüseyin Cihan Avcu, Ertan Koç, Mert Nobre, Savaş Tağa, Ersel Aslıyüksek ve Halil İbrahim Tuna 18 kişilik kadroya giren diğer isimler oldu.

 HAKEMLER

Fatih Karagümrük-Erzurumspor karşılaşmasını Çanakkale Bölgesi hakemlerinden Ali Şansalan yönetti. Birinci yardımcı hakemliği Eskişehir Bölgesi hakemi Fatih Pazı’nın yaptığı maçta Balıkesir Bölgesi hakemi Onur Yoldaş 2’inci yardımcı hakemliği yürüttü. Sakarya Bölgesi hakemi Burak Olcar’ın dördüncü hakem olduğu karşılaşmada Haşim Pazar gözlemcilik yaptı.

3 EKİP KALESİNDE GOL GÖRMEDİ

Spor Toto 2’inci Lig Beyaz Gurupta 2’inci hafta karşılaşmalarında 14 gol kaydedildi. En çok gol kaydının yapıldığı maç 4 golün atıldığı 2-2 biten Ofspor-Keçiörengücü karşılaşması oldu. 3 maçın golsüz tamamlandığı gurupta Hacettepe, Tepecikspor, Pendikspor ve Kahramanmaraşspor ilk iki haftanın gol atamayan ekipleri oldu. İstanbulspor, Nazillispor ve Hacettepe ise kalelerinde 2 haftadır gol görmedi.

6 MAÇ BERABERLİKLE SONUÇLANDI

Sezonun ikinci haftasındaki maçların 6’sı beraberlikle sonuçlarıken, 2 maçı deplasman, bir maçı da ev sahibi ekip kazandı. Gurupta 2 haftayı da 3 puanla kapatan tek ekip lider Fethiyespor oldu. Spor Toto 2’inci Lig Beyaz Gurupta Bucaspor ve Kahramanmaraşspor henüz puan alamayan ekipler olarak sıralandı.

PUAN DURUMU

Beyaz Gurupta sezonun ilk iki maçını da kazanan tek ekip Fethiyespor 6 puanla liderliğe yükseldi. Birinci haftanın flaş ekipleri Konya Anadolu Selçukspor 4 puanla ikinci sıraya inerken, geçilen haftanın ikincisi Amed aynı puanla üçüncü sıraya geriledi. Bu takımları 4 puanla Keçiörengücü, Sivas Belediyespor, Zonguldak Kömürspor, İstanbulspor ve Nazilli Belediyespor takip etti. Birinci haftayı 12’inci sırada tamamlayan Erzurumspor ise sıralamadaki yerini korudu.

MAÇIN KARNESİ

STAT: Vefa

 HAKEMLER: Ali Şansalan xx, Fatih Pazı xx, Onur Yoldaş xx

 FATİH KARAGÜMRÜK: Birkan xx, Hüseyin xx, Serhat Keskinsoy x, Erdinç Çepoğlu xx, Fırat Demir, Halil Uysal xx (Emirhan dk. 73 x), Mert Somay x, Muhammed Akarslan xx, Eren Taşkın x (Denis dk. 57 xx), Okan Dernek xx, Burak Göksel x (Erdal dk. 84 x)

 BB ERZURUMSPOR: Ramazan xx, Fırat xx, Doğan Otman x, Sinan x, Engin Baytar xx (Ersel dk. 77 x), Fatih Gül xx, Fahri xx (Savaş dk. 67 xx), Ferit Erişçi xx, Erhan xx (Halil Tuna dk. 62 x), Uğur xx, Mehmet x

 SARI KARTLAR: Hüseyin, Muhammed, Denis (Fatih Karagümrük), Uğur, Doğan, Mehmet Albayrak, Savaş (BB Erzurumspor)

 

HAFTANIN MAÇLARI

Ofspor A.Ş.  2-2  Keçiörengücü 

Sivas Belediye Spor  1-1  Z. Kömürspor 

Amed 1-1  Konya Anadolu Selçukspor 

Hacettepe Spor  0-0  İstanbulspor A.Ş. 

Pendikspor  0-0  B. Tepecik Spor A.Ş. 

Kocaeli Birlik Spor  2-0  Anadolu Üsküdar

F. Karagümrük A.Ş.  0-0  Erzurumspor 

K.Maraşspor A.Ş.  0-1  Nazilli Belediyespor 

Bucaspor  1-2  Fethiyespor 

 

BEYAZ GURUPTA 3’ÜNCÜ HAFTA

F. Karagümrük A.Ş. - Bucaspor

B.Tepecik Spor A.Ş. - Hacettepe Spor

İstanbulspor A.Ş. – K.Maraşspor A.Ş.

Z.Kömürspor - Pendikspor

Nazilli Belediyespor - Amed

Fethiyespor - Ofspor A.Ş.

Keçiörengücü - Kocaeli Birlik Spor

Erzurumspor - Konya Anadolu Selçukspor

Anadolu Üsküdar - Sivas Belediye Spor

 
Erzurum'da ekmek sorunu yaşanmayacak
 
Aydemir: ‘FETÖ, imansız, vicdansız bir yapılanmadır’
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 3 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
OKURLARIMIZIN DİKKATİNE 11 Eylül 2016 Pazar 13:26

EDİTÖR: Erzurumspor üzerinden rant gayesi güden bazı menajer gurupları tarafından, takımı, yönetimi ve isim verilerek futbolcuları eleştiren yorumlar gönderilmektedir. Bu tip yorumlarda amaç, Erzurumspor’u yeni transferlere yöneltmek, gündelik lisanla, takıma futbolcu satışı ve teknik direktör dayatması yapmaktır. Bu sebeple isimlere yoğunlaşılan ve menajerler tarafından gönderilen yorumlar onaylanmayacaktır. Zira Erzurumspor bu şehrin ortak sportif değeridir. Saygılarımızla

Yorumu oyla      6      4  
hüseyin pehlivan 11 Eylül 2016 Pazar 02:10

beyler biraz sabır sezon uzun bu derelerde çok su akar önce sabır sonra salemet gelir

Yorumu oyla      6      4  
hasan bayraktar / bursa 10 Eylül 2016 Cumartesi 21:21

SAYGI DEĞER BAŞKANIM BEN BURSA DA OTURUYORUM.AYNI ZAMANDA ERZURUMLU VE KOYU BİR ERZURUMSPOR TARAFTARIYIM NE YAPAYIM BUNU BİR TÜRLÜ İÇİMDEN ATAMADIM ÇÜNKÜ BENİM GENLERİMDE DADAŞLIK RUHU VAR. GEÇEN HAFTA BANA BURSA SPOR YARDIMCI ANTRENÖRÜ DEDİKİ SİZİN ÇOK DEĞERLİ İKİ BAŞKANINIZ VAR SİZ BU SENE AÇIK ARA ŞAMPİYON OLURSUNUZ ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN MÜTHİŞ BİR TAKIM KURDUNUZ SİZLER DADAŞLARIN GURURUSUNUZ.GEL GELELİM Kİ BU TAKIMDA AHMET HOCA HENÜZ BUNUN FARKINA VARAMAMIŞ EN BASİTİ BENİM GİBİ BİR CAHİL ADAM BİLE BİR KADRO YAPABİLYORSA HOCANIN BU KADAR YANLI TUTUMU İLE BU KADAR ERZURUMLUNUN GURURU İLE OYNAMASI ÇOK ANLAMSIZ NEDEN BU KADAR GÜZEL TRANSFER YAP SEN GEL YİNE BİLDİĞİN OKU 50 KİŞİ TRANSFER YAP KALİTELİ ADAM AL.SEN TAKIMA MEHMET ALBAYRAK FAHRİ SAVAŞ TAGA YI OYNAT ÇOK YANLIŞ SEN EN DOĞRUSU HOCAYI HEMEN GÖNDER KALEDE EVREN FERİT DOĞAN CAN FIRAT SİNAN ORTA SAHA ENGİN HALİL İBRAHİM UĞUR UTLU İLERDE NOBRE ERSEL ERHAN (OĞUZ MATARACI) YEDEKLER MEHMET ALBAYRAK DENİZ MURAT PALULİ ERDEM KOÇAL

Yorumu oyla      6      4  
HANGİ TAKIMI YENECEKSİNİZ ACABA 10 Eylül 2016 Cumartesi 18:33

DEMEK Kİ BU YIL 2.LİG DE YA DÜŞME POTASINDA YA DA ORTA SIRALARDA KALIRIZ.ŞİMDİYE KADAR HİÇBİR TAKIMI YENEMEYEN BİR TAKIMDAN PTT YE ÇIKMASI BEKLENEMEZ.BU ARADA NOBRE NEDEN OYUNA ALINMADI ?NOBREYİ PTT 1.LİGİNE ÇIKMAK İÇİN ALMADINIZ MI EY AHMET HOCA VE ALİ DEMİRHAN ?GELECEK HAFTA ANADOLU ŞELÇUKLUYU DA YENEMEYİZ KESİN BU OYUNLA.GEÇEN YILIN GOL KRALI NEREDE BİLEN VAR MI ?BİR GOL BİLE ATAMADI İKİ MAÇTA .ANCAK ÜMİTLENEN TARAFTAR OLUYOR MAALESEF KİMSENİN UMRUNDA DEĞİL.HERKES PARASINI ALIYOR SONUCA KİMSE BAKMIYOR DEMEK Kİ BU SONUÇ ONU GÖSTERİYOR.EĞER Kİ SİZ İKİ MAÇTA BİR PUAN ALACAKSANIZ BU KADAR PARA HARCAMAYA NE GEREK VAR ?İSTANBULUN İLÇE TAKIMLARI GİBİ ALT YAPIYA ÖNEM VERSENİZ VE ALT YAPIDAN OYUNCU ÇIKARSANIZ VE BUNUN YANINDA İKİNCİ LİG DE OYNAYAN BİR KAÇ FUTBOLCU ALSANIZ YİNE İKİ MAÇTA BİR PUAN ALIRSINIZ .GEÇEN HAFTA AMED MAÇINDAKİ MAĞLUBİYETİNİZE OLUR DEDİK NEYSE DEDİK BU HAFTA GALİP GELİRLER DEDİK AMA NEREDE ÜMİTLENEN SADECE TARAFTAR OLUYOR BAŞKASI OLMUYOR.

Yorumu oyla      6      4  
hasan bayraktar / BURSA 10 Eylül 2016 Cumartesi 17:15

AHMET HOCA 3 LİG TAKINTILARINDAN DAHA VAZGEÇMEMİŞ NOBRE YE 250.000 AVRO VER YEDEK OTUTTUR HOCANIN GEÇEN SENEKİ KAPRİS LERİ DEVAM EDİYOR BU TAKIMDA NOBRE ERSEL HALİL İBRAHİM TUNA UĞUR ENGİN BAYTAR SİNAN KALECİ EVREN ERHAN FERİT OĞUZ MATARACI ŞART MEHMET ALBAYRAKLA SAVAŞ TAGA FAHRİ CİHAN AVCI BUNLARLA OLMAZ

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karagümrük maçına 4 ayrı ilden hakem..!
RECEP DAĞ-Erzurumspor’un cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük ...
Erzurumspor’a sezonun ilk cezası
RECEP DAĞ-TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Erzurumspor’a 5 bin TL ...
Erzurumspor Adanademirspor ile eşleşti
Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. Eleme Turu Kura Çekimi yapıldı. Ziraat Türkiye ...
 
Büyükşehir’de EYOF 2017 gündemi
Erzurum'un ev sahipliğini yapacağı 2017 Avrupa Gençlik Kış Olimpiyatları ...
Yıldırım: “Benim FETÖ ile hiçbir ilişkim olmadı”
B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım sosyal medya ve bazı ...
EYOF 2017’ye beş ay kaldı
EYOF 2017 Koordinasyon Komisyonu İnceleme ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı
 
Karagümrük maçında hedef 3 puan
Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, “Çıkışımızı sürdürmek ve istikrarı sağlayabilmek ...
TFF’de FETÖ operasyonu
Türkiye Futbol Federasyonu, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması ...
Başkan Demirhan’dan sert tepki
Demirhan, Yönetim Kurulu adına yaptığı yazılı açıklamada, ‘İnternet haber ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva