ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
19 terörist etkisiz hale getirildi
19 terörist etkisiz hale getirildi
Aras coştu
Aras coştu
Erzurum Tarih Derneği genel kurulunu tamamladı
Erzurum Tarih Derneği genel kurulunu tamamladı
Dezenformasyon Bülteni yayımlandı
Dezenformasyon Bülteni yayımlandı
'Kalkınma Yolu' mutabakat zaptı imzalandı
'Kalkınma Yolu' mutabakat zaptı imzalandı
HABERLER>SPOR
25 Ocak 2019 Cuma - 22:42

Erzurumspor İstanbul’dan puanla dönüyor

Erzurumspor deplasmanda Beşiktaş ile 1 -1 berabere kalarak puanını 17’ye yükseltti.

Erzurumspor İstanbul’dan puanla dönüyor

Erzurumspor deplasmanda Beşiktaş ile 1 -1 berabere kalarak puanını 17’ye yükseltti. Bir önceki haftada evinde Konyaspor’a yenilen mavi beyazlı ekip İstanbul’da kazandığı 1 puanla moral buldu. Dorukhan’ın hem kendi kalesine, hem de Erzurumspor’a attığı gollerle 1-1 berabere biten maçtan sonra Erzurumspor’a tribün desteği veren dadaşlar mavi beyazlıları alkışlarla uğurladı.

ERZURUMSPOR PUAN

Erzurumspor BJK karşısında aldığı sonuçla toplamda 8, deplasmanda ise 6’ıncı beraberliğini aldı. 19 maçında 3 galibiyet, 8 yenilgi ve 8 de beraberliği bulunan ekip attığı gol sayısını 18’e çıkarırken, kalesinde gördüğü gol sayısı da 25’e çıktı. Ekip deplasmandaki maçlarında ise 6 beraberlik 3 yenilgi aldı. 9 gol atan ekip 12 gol yerken 6 puan elde etti.

EN BÜYÜK TARAFTAR

Erzurumspor – BJK maçına yine taraftar damga vurdu. Erzurumspor’a ayrılan bölümü dolduran Dadaşlar karşılaşma boyunca hiç susmayarak, maçı seyretmek yerine takımlarına destek oldular. Beşiktaş seyircisinin de ilgisini toplayan Dadaşlar karşılaşma sonunda her iki ekip futbolcularını da alkışlayarak centilmenlik örneği sundular.

MAÇTAN DAKİKALAR

3. dakikada Quaresma'nın şık ara pasında topla buluşan Ljajic'in ceza sahası çizgisi üzerinden çektiği şutu, az fakla auta çıktı.

8. dakikada gelişen Beşiktaş atağında Ljajic'in savunma arkasına gönderdiği topta Burak Yılmaz'ın şutunu Sehic çeldi. Dönen topta Ljajic kaleyi düşündü ancak meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

32. dakikada sol kanatta topla buluşan Quaresma'nın, rakibini ekarte ederek çaprazdan sert şutunda Sehic topu güçlükle kornere çeldi.

49. dakikada gelişen Erzurumspor atağında İbrahim Akdağ'ın şutu az farkla auta çıktı.

56. dakikada Medel'i çalımlayarak ceza alanı içine giren Rashad Muhamed çaprazda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Muhammed'in sert şutunu Karius ayağıyla kornere çeldi.

62. dakikada Beşiktaş, Ljajic- Mustafa Pektemek- Adriano paslaşmasıyla ceza yayına sarktı. Brezilyalı oyuncunun sert şutu az fakla dışarı çıktı.

64. dakikada Beşiktaş Quaresma ile gole yaklaştı. Necip'in ortasında ceza alanı dışında topla buluşan Portekizli yıldız, ayağının dışıyla kaleyi düşündü. Sehic topu güçlükle kornere çeldi.

65. dakikada kazanılan kornerde Quaresma ortaladı. Topa iyi yükselen Dorukhan'ın kafasını Sehic çeldi. Dönen topu Erzurum savunması uzaklaştırdı.

69. dakikada Emrah'ın ortasını Beşiktaş savunması uzaklaştırdı. Ceza alanı dışında topla buluşan Scuk'un şutunu Necip uzaklaştırmak isterken top Dorukhan'a çarparak filelerle buluştu. 1-0

78. dakikada kazanılan korner vuruşunda Quaresma Ljajic'e pası çıkardı. Ljajic'in ortasına iyi yükselen Dorukhan, düzgün kafa vuruşuyla toplu filelere gönderdi. 1-1

87. dakikada Beşiktaş 10 kişi kaldı. Quaresma, rakip yarı alanda Leo'ya kayarak müdahale sonrasında kırmızı kartla oyun dışına atıldı.

HAKEM

Erzurumspor - Beşiktaş karşılaşmasını Mustafa Öğretmenoğlu yönetti. Mustafa Emre Eyisoy’un birinci, Samet Çavuş’un ikinci yardımcı hakem olarak görev aldığı maçta Koray Gençerler dördüncü hakem olarak bulundu. Maçın temsilciliklerini ise İsmail Şenoğlu, Kemal Özkoç ve Ramazan Kalaycı üstlendi. Barış Şimşek’in VAR, Abdulkadir Bitigen’in AVAR’da görev aldığı maçta  Sefer Altuntaş gözlemcilik yaptı.

BEŞİKTAŞ MAÇ KADROSU

Beşiktaş maça Lorıs Sven Karıus, Gökhan Gönül,  Nıcolas Johnny Isımat Mırın, Necip Uysal, Adrıano Correıa Claro, Gary Alexıs Medel Soto, Dorukhan Toköz, Adem Ljajıc, Rıcardo Andrade Quaresma Bernardo, Jeremaın Marcıano Lens, Burak Yılmaz’lı kadroyla başladı. Utku Yuvakuran, Ersin Destanoğlu, Caner Erkin, Enzo Pablo Roco Roco, Muhayer Oktay, Oğuzhan Özyakup, Atıba Hutchınson, Güven Yalçın, Mustafa Pektemek, Cyle Chrıstopher Ların yedekler arasında yer aldı.

 ERZURUMSPOR MAÇ KADROSU

Erzurumspor İLK 11’İ, İbrahim Sehıc, Tolga Ünlü, Egemen Korkmaz, Lokman Gör, Leo Schwechlen, Jasmın Scuk, İbrahim Akdağ, Taylan Antalyalı, Emrah Başsan, Gılles Chrıst Sunu, Rashad Muhammed’den oluştu. Hakan Canbazoğlu, Hakan Arslan, Auremır Evangelısta Dos Santos, Moussa Kone, Sıphıwe Lawrence Tshabalala, Rıdge Mısıntere Munsy, Krıstıan Fardal Opseth, Pıerre Kanstrup, Fatih Serkan Kurtuluş ise yedek listeye giren futbolcular oldu.

BURAK YILMAZ CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Beşiktaş'ın BB Erzurumspor'u konuk ettiği mücadelenin ilk yarısında rakibine yaptığı hareket sonrasında sarı kart gören Burak Yılmaz cezalı duruma düştü.

Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta mücadelesinde Beşiktaş, BB Erzurumspor'u konuk ederken, karşılaşmanın ilk yarısında sarı kart gören Burak Yılmaz cezalı duruma düştü. Rakibine yaptığı hareket sonrasında hakem Mustafa Öğretmenoğlu tarafından sarı kartla cezalandırılan Burak yılmaz, önümüzdeki hafta oynanacak Antalyaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Ligin ilk yarısında Trabzonspor'la 7 lig mücadelesine çıkan ve bu karşılaşmalarda 3 sarı kart gören golcü futbolcu, bu maçla birlikte 4. sarı kartını görerek Antalyaspor deplasmanında cezalı duruma düştü.

QUARESMA'NIN 216. MAÇI

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı formayla 216. maçına çıktı. Quaresma, bu maçla birlikte Porto'da forma giydiği sayıya ulaştı.

BB Erzurumspor maçına ilk 11'de başlayan Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı forma altında 216. maçına çıkmış oldu. Bugüne kadar kulüp kariyeri olarak en fazla maça Porto'da çıkan Quaresma, BB Erzurumspor maçıyla birlikte Porto'da oynadığı maç sayısına da ulaşmış oldu. Porto forması altında 216 karşılaşmaya çıkan Ricardo Quaresma, Portekiz ekibinde 49 gol atıp 56 asist yapma başarısı gösterdi. Beşiktaş formasıyla da Porto'da çıktığı maç sayısına ulaşan Quaresma, geride kalan 215 maçta 37 gol atarken 76 da asist yaptı ve 113 gole direkt etki etti.

MİRİN DEVAM EDEMEDİ

Beşiktaş'ın Fransız savunmacısı Nicolas Isimat-Mirin, BB Erzurumspor maçının ilk yarısında yaşadığı sakatlık sonrasında ikinci yarıda yerini Mustafa Pektemek'e bıraktı.

Beşiktaş'ın yeni transferi Nicolas Isimat-Mirin, BB Erzurumspor ile oynanan karşılaşmanın ilk yarısında belinden yaşadığı sakatlığın ardından ikinci yarıda oyuna devam edemedi. Mücadelenin ilk yarısında Beşiktaş'ın kullandığı korner atışı sırasında hücuma destek veren Fransız futbolcu, Egemen Korkmaz ile girdiği ikili mücadele sonrasında belinin üzerine sert şekilde yere düşmüştü. Bu pozisyonun ardından oyuna devam eden ancak tekrar yerde kalan Mirin'e sağlık ekipleri müdahale etti. İlk yarı boyunca sahada kalan tecrübeli savunmacı, devrenin bitmesiyle birlikte oyuna devam edemedi. Bu futbolcunun yerine ikinci yarıda Mustafa Pektemek oyuna dahil oldu. Mirin'in çıkmasının ardından Medel savunmaya geçti

DORUKHAN YİNE BOŞ GEÇMEDİ

Beşiktaş'ın genç yıldızı Dorukhan Toköz ligin ikinci yarısına çok iyi başladı. Geçen hafta Akhisarspor filelerini havalandıran genç futbolcu, BB Erzurumspor'u da boş geçmedi.

Beşiktaş'ın sezon başında Eskişehirspor'dan kadrosuna kattığı ve ligin ilk yarısında gösterdiği performansla Şenol Güneş'in değişmezlerinden olan Dorukhan Toköz, Süper Lig'in ikinci yarısına da çok iyi bir giriş yaptı. Geçtiğimiz hafta Akhisarspor ağlarına jeneriklik bir gol atan genç futbolcu, BB Erzurumspor filelerini de boş geçmedi. Karşılaşmanın 78. dakikasında Ljajic'in yaptığı ortada ceza sahası içinde çok iyi yükselen Dorukhan kafa vuruşuyla topu ağlara göndererek takımına eşitliği getiren isim oldu. Genç futbolcu orta sahada da takımın en çok koşan isimlerinden birisi olarak dikkat çekti.

 
Erdoğan: “Kurulan tezgahları yıkıyoruz”
 
Özdilek: “Bugün 3 puan da alabilirdik”
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
B.B. Erzurumspor’da ikinci ayrılık
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da forma ...
PFDK ceza yağdırdı
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), ...
Şampiyonlar ödüllendirildi
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, başarılı boksör ...
 
Erzurumspor – BJK maçını Öğretmenoğlu yönetecek
Erzurumspor’un deplasmanda oynayacağı Beşiktaş karşılaşmasını Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.
19. hafta BJK – Erzurumspor maçıyla başlıyor
Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta Beşiktaş - Büyükşehir Belediye Erzurumspor ...
Erhan Çelenk’in sözleşmesi feshedildi
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da orta ...
 
Sıla madalya ile dönüyor
Erzurum Kayak Kulübü sporcusu Sıla Kara Bulgaristan'da yapılan Uluslararası ...
Özdilek: "Beşiktaş maçı kolay olmayacak"
Süper Lig'in 19. haftasında cuma günü Beşiktaş'a konuk olacak Büyükşehir ...
Erzurum finali için yarıştılar
Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2018 - 2019 ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva